Helló mindenki!
Végre eljutottam az írásig!
Evita!
Emma szoba gyönyörű,főleg ha már be lesz rendezve,olyan kíváncsi vagyok már.
Vizsgához gratulálok,aztán most már vegyél vissza a tempóból
A szülés lehet nem lesz jó élmény,de örökre benned marad tuti!!!
Alvás a vége fele nekem is nagyon rosszul ment,órákat fent voltam éjjel,forgolódva.
Manama!
Hát tényleg meglepi babád lesz a végén.Nagyon jót nevettem a Jancsi vagy Juliskán
Erika!
Én hóban és esőben nem viszem ki Rolit meg nagyon hidegben sem (-5 alatt).
Szájpenész kis pontokban volt nekünk,nem összefüggö foltban.
Fehér váladék az orrából simán lehet tápszer,nekünk is előfordul,hogy büfikor jön.
Suzy!
Hát a hasam nekem is még gáz
Végül nem mentem a Brendonba,mert a bátyámmal mentünk a tesco-ba és most válaszoltam a van e tesód kérdésedre is.
Bátyám 4 évvel idősebb nálam,jelenleg szingli.
Anyu nagyon szépen gyógyul a rehabilitáción,3 nap alatt annyit fejlődött a lába,hogy már fel tudja emelni.
Roli már szépen felül,ha fogom a kezét,eddig kétszer átfordult hasról hátra,megfogja a dolgokat amiket nyújtok neki és a játékait is amik a pihenőszéken és a játszószőnyegen lógna.Sokat dumál és már mindíg nevet,ha beszélek hozzá.
Cipike remélem hamar rendbe jön.
Anna!
Gátsebről nem tudok nyilatkozni.
Szépen beáll nálatok is a napirend,türelem.
4 hetesen vittem hosszabb sétára Roli,de ugye nekünk menni kellett orvoshoz is 2-3 hetesen,de akkor csak beraktuk a kocsiba.
Menion!
Jaj ne is mondd..............az első menszi durva volt nekem is,főleg éjjel ömlött,én is a nagy tenát használtam akkor.
Kocsi szuper
Brendont azért szeretem,mert ott is lehet pontot gyűjteni amit levásárolhatsz és elég nagy a választék.
Vivi!
Nekünk is így kezdődött az éjszakai alvás,hogy először heti egy,aztán kettő..................és most már nagyon ritka,ha felébred,de a legkorábbi az a 4 óra.
Orsi!
Hát elhiszem,hogy bosszantó ez az íráselszállás,nekem még nem fordult elő (remélem nem kiabálom el).
Dalma nagyon szépen eszik!
Szandrii!
Hát én hasonlóan megnyugodtam a forgalmi vizsga után,én is nagyon stresszes vagyok amúgy,minden vezetésnél olyan szinten leizzadtam,hogy zuhanyoznom kellett.
Rólunk!
Tegnap vettünk Rolinak egy autósülést,mert a hordozón a biztonsági övet alig tudtuk bekapcsolni,szerintem a vastag ruha miatt,mert amúgy még simán jó lenne.
Na mindegy szóval vettünk egyet,bár van nálunk egy kölcsibe,de az elég kopottas már.11500,-volt nem nagy szám elég egyszerű.Rakok g-re képet róla.
Tegnap Roli 2 és félszer kakilt
a fél az csak kb olyan diónyi volt a másik kettő rendes megszokott mennyiség,de elég híg volt.Remélem nem kapott el valamit,mondjuk a közérzete az jó és amúgy semmi baja nincs.Folyamatosan nézem nem e lázas,de nem szerencsére.
Holnap megyünk a védőnénihez és megbeszéljük a hozzátápit.
Menion!Nektek figyelembe kell majd venni a koraszülöttséget,mert van aki azt mondja,hogy a korrigált kor alapján kell kezdeni.
Végül a hétvégi csavargásból csak tesco lett a bátyámmal,őt nem akartam a brendonba berángatni.