Sziasztok csajok!!!
Itt már Lotti anyukája
Próbáltam végigolvasni, de teljesen nem ment még, viszont gratula minden anyukának és leendő anyukának!!!
Gyorsan rólunk: ma hazajöttünk, kb. délre, azóta próbáltunk szopizni, ami itthon egész jól megy, de nincs sok tej és ez aggaszt, mert félek, hogy nem etetem eléggé. Lotti még elég gyenge, nem tud sokat szopni és talán ma evett kb. 70-80 ml-t és nem tudom, ez gáz-e
Amúgy aludt páromon és rajtam is, a kiságyban nem
A gátsebem még eléggé fáj, mostam két adagot, alig látok a fáradtságtól, mert a 6 nap alatt kb. 10-12 órát aludtam össz-vissz, de ezekről majd később, mert meg szeretnék írni a szüléstörténetünket+a pár napot a kórházban, mert érdekes, tanulságos és néha durva és néha nagyon megható, én annyit bőgtem bent, hogy csak na.
Meg persze eufórikus állapot is, annyira gyönyörű kislány Lotti és olyan hihetetlen érzés van bennem iránta és párom iránt, eddig is imádtam, de most odavagyok érte, amit csinált itthon (takarítás, ügyintézés, ahogy Lottival bánik...), hát le a kalappal.
Szóval megvagyunk, a szopival van ugye gond, de hát az első nap inkubátorban volt végig, 2. nap mellettem, de nem tudott szopni, adták neki a tápszert + cukros vizet javában, aztán 3. nap kezdett előtej lenni, fejtem és fejtek a csecsemősök (borzalmasan fájt, de aztán belejöttem, szép sebet is csináltam a cicimre), majd 4. nap kék fény alá, szóval nem ment a szopi és emiatt totál kivoltam.
Most is eléggé aggaszt, iszok tejserkentő teát és napi 3-4 liter folyadékot, de bárki tud jó tanáccsal szolgálni szopi ügyében, várom.
Bocsi, hogy most nem reagálok külön-külön, de hulla vagyok, fogok írni, megírom a történetet majd wordben és felteszem, és fogok nézegetni be, csak rövid leszek majd, de vigyázzatok magatokra és köszönöm, hogy gondoltatok ránk és aggódtatok és stb.
Puszi ezer!
Lotti mamája