Mona
Örülök, hogy jelentkeztél, nagyon szorítottunk nektek és mihamarabbi teljes felpülést kívánunk..A fiad egy hős!!!!!!!!!!!! És Ti is!!!!!!!!!!!!
Manó
Szuperek a fotók, pont tegnap lestem meg iwiwen is
Barnusaynus
Fotók zseniálisak, igaz sosem tudom, hogy melyik fiú épp melyik, úgy hasonlítanak egymásra!!!!
Bonitám mindenbe kapaszkodva feláll és már nagyon bátor, mindig elengedi és tesz pár lépést, aztáb pedig hatalmasat esne, ha épp nem kapnám el mindig..lassan szívrohamot fogok kapni..
Mi sétálunk vele kézenfogva, igényli és nem tezsünk vele rosszat, ő tudja mi a jó neki!
homokozó
Mi járunk a Károlyi parkba, ott szoktunk homokozni, szerintem semmi baja nem lesz, nagyon szereti, meg szerintem kell hogy edződjön az immunrendszere és lekopogom még sohasem volt még kis náthája vagy hőemelkedés sem...
Amikor elmegyünk játszótérre, hát percek alatt körbedongják a kisfiúk, az egy évestől a 7 évesig...
Komolyan, tegnap is hipp-hopp 5 fiúcska vette körbe és udvaroltak neki...
Tegnap két másfél éves babával játszott, hát mindkettőnél magasabb volt és fejlettebb is, azt hittem az én babám az idősebb..és nem
Bár a babák szülei nem voltak magasabak mint 160 cm éés mi ugye 180 cm-sek vagyunk, nem csoda hogy Bonita is már most magasabb
Ott azt mondták, hgy kb 2-3 hónap az hogy el kezd járni rendesen a baba, mármint onnan 2-3 hónap, hhy már fölállt kapaszkodva..hát akkor még egy éves kora előtt meglesz nekünk szerintem, meg sokaknak is..olyan hihetetlen volt látni a babákat, el sem tudom képzelni, hogy Boncsikám itt fog sétálgatni a lakásban, hú beleborzongok, megtélen hóembert építün majd, meg amikor jön a Téalpó..annyira szép minden!!!!!!! IMÁDOM NAGYON!
Bonita egyébként még mindig nem eszik darabos kaját, csak pépeset..mi vagyunk az egytlenek itt???????? Fullad a legkisebbtől..mondjuk ő refluxos volt..de 10 hós koráig nem is erőltetem, majd akor újra nekifutok...
Áttértünk a fürcsi előtti vacsoráztatásra, így nem nyomja a hamika gyomrát éjjel!!! Még továbbra is alszik egész éjszaka!!! Meg már látom a 4. fogát!!!
Na eldugulok, megyek még dolgozom egy kicsit,amíg alszik!!!!
Ja! Jahraról olvastam iwiwern hogy kibújt a Lackó első foga!!!!
Ha jól tudom valaki múltkor írta, hogy várandós..ki volt az és mi van vele?????????????????????????
Nevet