Na akkor végre írok már nem csak magunkról,de témákra szedtem,bocsi!
Komp:
igen én is hallottam,hogy nem tesz jót,de nem is akartam venni.
Pihenőszék:
a miénkbe van végig alulról fölfelé egy merevítő ami nagyon jól tartja a hátát,szerintem tök jó.Nem tudom mi az ártalmas benne.
Alvás:
Roli továbbra is elalszik az ágyában.Ha esetleg a karomban nyomja el az álom akkor is felébred,ha beteszem az ágyba,így nem nagyon altatom kézben.
Pedig olyan édes amikor a vállamon alszik.
Fehérítés:
vanish gél-t használtam eddig 1×(használt ruhához),mert nekünk még nem volt kakis ruci,az is csoda,ha kaki van!
Cumifej:
én tegnap vettem 3-asat (6+),mert állandóan bealudt kaja közben,úgy elfáradt és a fele tápit meghagyta.
Pelusméret:
mi a fehér és a zöld-kék pampers-t használjuk,a fehér egy picivel nagyobb,pedig a kiló ugyan az rajtuk.Talán azért,mert a fehér vékonyabb
Ruhaméret:
mi most 62 és 68-as ruhákat hordunk,de pl van olyan 62-es ami már rövid,pedig 61 cm Roli és van olyan 68-as ami már jó.Ki érti ezt?
Tócsni:
rémlik valami ,de nem tudom...............pedig tuti ettem már.
Gyereknevelés:
mostanában anyósom gondolja úgy,hogy mindenképpen bele kell szólnia a dolgokba.Pl,hogy adjak Rolinak ebédre répapürét.
így hipp-hopp egyik óráról a másikra.Szerencsére párom mellettem áll.Ő is azt mondja úgy neveljük ahogy mi szeretnénk.
Babahaj hullás:
hát nekünk is kihullott a fele haja,pedig nekünk nem is volt sok.Hajmosás után mi is sapit adunk rá.
Suzy elhiszem,hogy szárítani kell Cipike haját,nagyon dús és tényleg milyen világos lett.
Babacipő:
Rolinak nagyon mini lába van,az újszülött zoknik is nagyok rá,szerintem ha akarnék se kapnék rá cipőt.De tavasszal mindenképpen veszünk valamit.
H1N1:
tavaly a lombik előtt beoltattuk magunkat,nem akartunk ez miatt gondot,meg anyu is nagyon erőszakolta.Idén már nem is került szóba.De úgy hallottam,hogy aki tavaly oltatott annak,ha bele is esik akkor enyhébb lefolyású lesz.Hát remélem nem tudjuk meg.
Orsi!
Jaj neeee.........turi?Ahhoz nekem sok pénz kell,mert nem tudok ellenállni a sok édi ruhának!!!!
Suzy!
Mi minden fürdésnél kicsit meg húzogatjuk Roli kukiját,direkt kérdeztem annó a dokinénit és ő is mondta,hogy óvatosan lehet,pici olajjal.És mindíg meg is dícséri,hogy milyen "szép".
(amúgy párom is nagyon erőltette a dolgot,mert neki nagyon le volt tapadva és sokáig szenvedett vele gyerekkorában)
Szandriii!
Sajnálom a bukást!Mi nem sikerül?Mert,ha csak valami apróság akkor érdemes lenne megkérdezni az oktatódat,hogy nem lehet e valamivel lekenyerezni a vizsgabiztost.
De a helyedben most szüneteltetném,mert azért így ennyi idős terhesen,már nem reagálsz úgy a dolgokra ahogy kéne.Ezt tapasztalatból mondom,mert ugye én terhesen sokat autóztam és a végén már nagyon dekoncentrált voltam,féltem is kicsit.
Manama!
Nagyon szép neveket nézegettek.
Nomi!
Szuper,hogy van net,remélem a gondok megoldódtak azóta,ha nem akkor írd ki magadból g-re.
Menion!
hát ez a cumifej kérdés jó,mert nem tudom milyen az üveged,nekem rá van írva a cumira magára a szám, a csomagolásra meg,hogy hány hónapos kortól ajánlott,de szabad szemmel is látom a különbséget a lukak között.
De pl van egy db no name üvegem amin egyáltalán nincs is luk
Evita!
Csavarogni általában kocsival megyünk,csomiba bedobom a babakocsit,de ha nem megyünk messzire akkor buszozunk és vagy babakocsi vagy kenguru.
Cumisüvegen csak fejet kell cserélni,mindíg a megfelelő méretet venni hozzá,ezt úgy is fogod látni,ha cserélni kell.De Vivi jól írja,lehet nem is kell még nektek (bár én vettem kettőt is mielőtt megszületett
)
Textilpelus nekünk is kb 20 db van,de minimum 15 szerintem kell.
Végre otthon vagy,kíváncsi vagyok nagyon a végeredményre,mert a wc az nagyon tutin néz ki.
Ha-ha!Roli még mindíg alszik,pedig azt hittem félbe kell hagynom az írást!
Töröltem g-ről a leveleket!!!!
Rólunk:
Rolinak ma sokkal jobb kedve volt/van.Jó nagyot sétáltunk délben.Aztán csináltam paradicsomos húsgombócot,tegnapról meg van még húsleves.
Holnap anyuhoz megyünk,mert kedden megy befeküdni a rehabilitációra (november óta várta) és hát szerintem oda nem fogom bevinni Rolit.
Azt hiszem holnap én is veszek az ínyére valamit,többet is ajánlottak,azt hiszem Andi írta a dologélt,barátnőm meg a gengigélre esküszik.Muszáj valami,mert patakokban folyik a nyála és hát az egész kézfejét tömi a szájába.Tuti indul valami.
Babázós csajok!
Hogy álltok a kilókkal?Nálam nagyon lassan mennek le,szinte nem is.