Sziasztok kismamik
szerintem én vagyok a legtöbbet olvasó legkevesebbet író mostanában, de talán elnézitek nekem.
Uramtól nem kaptam ki a body miatt
de mosolygott rajta és megjegyezte, hogy milyen aranyos
szval ez volt az én szerencsém
tegnap hogy jártam...
ugye nekünk ez az első mindenből a férjemmel, ez az első alkalom, hogy Mikulás érkezett hozzánk. Szval kedden még a tali után kiugrottunk a METROba és mivel mindig együtt megyünk vásárolni kérdeztem, hogy meglepi legyen-e a mikulás. azt mondta igen. mondom sebaj, még ott van a szerda, 1 órám lesz rá délelőtt. De persze tudhattam volna, hogy ilyenkor már a rendes mikuláscsokik elfogytak csak a bovli ehetettlen nugátos noname csokik vannak...
szval voltam vagy három üzletben, és nem kaptam sem olyan csokit amit nagyon szeret -csak valami hasonlót- se mikuláscsokit. viszont mind a 3 üzletből úgy jöttem ki, hogy majdnem sirva fakadtam, mert viszont vettem olyat amit nem akartam
nem tudom mi lelt... este aztán majdnem sírtam a férjemnek, hogy nem kaptam mikulás csokit. persze -gondoltamén- az auchanban még tuti lett volna. persze a drága elárulta utána, hogy ő meg ott volt tegnap és ott sem volt
szval igy kaptunk fini csokikat én még egy kinder tojást is
ugy szeretem összerakni, mindjárt ki is bontom
meg tegnap csempésztünk át a sogornőmnek is csokikat, mert szegény egyedül van most, párja messze külföldön van.
Másik, hogy elegem van az évvégi hajtásból. Jó, tudom, nekem könnyebb, mert nem írni kell a ZHkat hanem iratni majd javitani, még csak a ZHösszeállítás van. de én már fáradt vagyok.
szombaton cserélik az ablakainkat.
remélem nem lesz nagyon hideg... mondjuk én szerencsére pont befizettem egy intenziv kétnapos intimtornatanfolyamra
szval én nem fogok fagyoskodni.
Pété, örülök, hogy előkerültél, és hog kiderült hogy kiscsaj.
Pati, megdumáltuk, én semmiképp nem szeretnék március előtt szülni, hiszen addigra jó ha be lesz rendezve a lakásunk, szerintem még sokmindent fogok az utolsó pillanatban megvenni.
januári tali: lehet majd kicsit befolyásolni az időpontját? vagy a helyszint?
az utóbbira javaslat: Zürich
najó, ha ez túl hosszú utazás Nektek, akkor ugyis nekem lesz a legkisebb pocakom akkor még, lehet hogy hazajövök január végén -buta táppénzes papirokat intézni- meg talizni Veletek! várhatóan január elején tudni fogom mikor jövök, szval én is mennék majd
és akkor egy vidéki csaj sem panaszkodhat, én jövök majd a legmesszebbről
Judit
én is szeretem olvasgatni ezeket, de én még "csak" a 24dikben vagyok
de emiatt be ne kopizd
Melinda, örülök, hogy bejön az új doki
szurkoltam
Mzx! a fertőzés az tök rossz. szegény... gyógyulj meg mihamarabb!!
de naggyon örülök, hogy kiderült -biztosabban- hogy kiscsaj!!! gratulálok!!! Erik mit szólt hozzá, hogy huga lesz?
És sok erőt még a lakásos mindenféle ügyintézéshez!
Pumperka, nagyon édes a lányod. most kezdem furcsálni, hogy nekem fiam lesz... Amúgy mindig is azt gondoltam fiam lesz, de most "körbenéztem" a családunkban és mindenhol lány(ok) voltak az elsők. Milyen furi lesz.
De nem baj, egy bátyó mindig jól jön majd
Éva, sajnálom, hogy lemaradt az IKEA, pedig majdnem mi is odamentünk, és még gondoltam is, hogy ott is összefutunk
mikor mutattam a férjemnek a mézeskalácsot, teljesen el volt hülve, hogy ezt Te csináltad!!! kérdezte, hogy lett ilyen sima a teteje, a fehér része rajta!!!! köszi a receptet
Mni! tök jók a képek!!! nekem meg még mindig kisebb a hasam, mint Nektek... mondjuk a végén vagyok a sornak az igaz, de akkoris.... pedig mostanában annyira megdicsértek, hogy milyen szépen gömbölyödik... nembaj, talán a névvel jár
igaz, Zsu?
A babakocsival meg nehagyd magad, Te fogod többet tologatni
de azért remélem találtok majd egy árban megfelelőt!
Feri, most már mi is képben vagyunk, Te ki vagy, legalábbis néhányan láttunk fényképen
mondjuk én már korábban is láttalak képeken
a vicc naggyon tetszett.
na, jó hosszú lettem, bocsi
tudjátok, csütörtök szabadnap
és most ellógtam a jógát, helyette aludtam egy nagyot
most is fél órája az ágyból netezem, mellettem üres kakaósbögre és müzlistál, és már vár rám a kindertojásom
mosolygós napot