Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
köszi a biztatást mindenkinek, meghűlés tuti, láz nincs, vedelem a teát, nyelem a citromot és a pemetefű cukorkát. Felhívtam a rendelőt, mit szedhetek, azt mondták: semmit. Jó, ezért se kell sorban állnom.
Éjszaka arra ébredtem, hogy sündisznók randalíroznak a nyelőcsövemen és görcsöl a lábszáram - nagyon pocsék volt, viszont Ákoska olyan vigasztalóan dobolt odabent, hogy majdnem felnevettem: mintha ezzel is jelezte volna: nyugi, Mami, én jól vagyok. Reggelre kicsit jobban lettem, most túlélek. Étvágyam nincs, de nem is baj. Próbálok többet pihenni, lazítani és átadni kicsit a munkából. Holnap megyek a dokimhoz (babáshoz), remélem, az ő mondandója is feltölt majd! :lol:

nikó Te hogy vagy? Remélem, jobban, és már nem köhögsz.

Megint jó ötleteket és boltokat írtatok, a pestimrei is nagyon tetszett, kár, hogy kicsit messze van tőlünk.
A Bosnyák tér környékén lévő üzletet ismeri valaki: http://www.minimano.hu/ ?
A Bababörzén kaptam tőlük prospektust, elég jól felszereltek, és az eladók is profinak tűnnek.

Sissi, nagyon klasszul hangzik a recept, és a tiéd is bener, utóbbit hamarosan, előbbit ha multiban járok (canelloni hiány van odahaza) kipróbálom! A hamburgeres még azért is tetszik, mert mindig gyűjtöm a reggeli ötleteket - mi szeretünk otthon reggelizni, inkább hamarabb kelünk, de ez rituálé.
Anyák napjára megkérdezte a férjem, hogy virágot kérek inkább, vagy hazai epret. A huncut, már ismer, tudja, hogy ez a gyengém, ő meg utálja a virágosokat. Szóval jó kis illatos, finom eperrel köszöntött, pedig még nem is vagyok igazi Mama, csak Kismama. Azért jólesett.

Szép és derűs napot Mindenkinek!

Kép
goldplast

Sziasztok!

Tegnap voltunk 4D-n! De nekünk sajnos nem lettek olyan jók a képeink mint Sissinek és Earhartnak. A lányunk folyton eltakarta mindkét kezével az arcát! De így nem kellett kifizetnünk a teljes árat, 12ezer helyett 2500at fizettünk.

Bener: én a szopipárna.hu-n rendeltem a garnitúrát és nagyon meg vagyok elégedve vele. 6 részeset vettünk tegnap hozták, 1db fejvédő 1db baldachin függöny (muszlinos) 1db kispárna 1db kis takaró 1 db nagy takaró 1db zsebes tartó és 1db mikrogyöngy töltetű szopipárna került 13.230Ft-ba plusz 1.280Ft szállítási díj. És rózsaszín macis mintázatú :lol:

Kandi: szép pocak. Már akartam kérdezni hogy a csempétek olyan mint a tükör?

Nikó: mi is nézegettük a babaholmiolcsón oldalt de találtunk közelebb is olcsó bababoltot. Vecsésen a Katibababoltot, megtudod nézni a kínálatot a katibababolt.hu oldalon.
Egyébként itt tudtunk rendelni a kiságyunkba kókuszmatracot is mert a mienk nem szabványméret, 102x63 cm-es.
Vendég

Most néztem vissza az előző oldalt. Earhart neked is jó nagy pocid van már :)
Teszek fel azért a kislányunkról képet:
Kép Hajnus
Kandi kérte:
Kép ágynemű garnitúra Kép zsebes tartó
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Először is rilla: Nagyon Boldog Szülinapot így utólag is!

Lányok nagyon szépek a babák. És az adatok? kb mekkorák most? Megmondták a becsült súlyt? Olyan kiváncsi vagyok

Nekem is már csak egy hét és mehetek mozizni, már annyira várom. Meg azt is, hogy most mivan velünk mit mond a doki.

Piroska: szép az ágynemű.

Sissi: köszi a receptet anyukámmal meg is csináltatom hétvégén.

Szép napot
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Piroska!Nagyon gyönyörű ez a szett,imádom a rózsaszínt!!!!-édi a szégyenlős Hajnus!
Az ajtó teljes egészében tükör csempe igen!!!Ha be van csukva az ajtó akkor a fürdőszobában van,ha ki van nyitva akkor az előszobában!!!
:wink:
Jobbulást a gyengélkedőknek!!!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mimi,
köszi a köszöntést Bercus nevében! :) Szegény, a szülinapjára elkapott egy jó kis náthát, tiszta takony, alig kap levegőt. De már javul! :) (A többiek is taknyosak amúgy... :? )

Keményedésekre masszázsolaj (természetesen a Bába válaszol című tök jó könyvből): majoranna, levendula és rózsafa illóolaj. Én 100ml mandulaolajhoz adtam mindből 12 cseppet, és reggelente ezzel jól bemasszírozom a hasamat (most este is, mert nehezek ezek a taknyos-köhögős éjszakai menetek). Már a második és a harmadik gyereknél is használtam, nagyon jó!

A vérvétel lezajlott, én úgy szeretek az Istvánba menni vérvételre, még sosem fájt, ahogy ott vették le! :)
Vettem kompressziós harisnyát is, ma kimosom, és holnaptól kipróbálom, hogy milyen. Remélem, segít, hogy ne rosszabbodjon a visszér a lábamon!

Bocs, hogy csak így magamról írok, de reagálni nagyon nincsen időm, este irtó korán le kell feküdnöm, hogy bírjam az éjszakai meneteket (ma 3/4 5-kor ébredtem, és már nem is tudtam elaludni, annyit forgolódott Berci, mivel nem kapott levegőt), most is csak azért sikerült írni, mert B. éppen kint alszik, a nagyok meg elvannak magukban (a krumpli meg sül magától).

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Hát ez is megvolt, túl vagyok rajta. Reggel hétre kellett mennem, de persze előtte már órákkal fent voltam, nem tudtam aludni. És természetesen korgó gyomorral ébredtem. De Marci egész hajnalban egész hevesen rugdosott, úgyhogy legalább ez lekötött, ha már aludni nem tudtam :lol:
Ahogy beléptem a rendelőintézetbe, azt hittem rosszul látok, legalább 50 ember állt sorba... Még szerencse, hogy a kismamák előremehetnek, így kb. 10 perc alatt megvolt az első vérvétel. De hogy ne legyen egyszerű, a vizsgálatkérő lapra rá kellett írnom, hogy vállalom saját felelősségre a vizsgálatot. (Állítólag régebben voltak rosszullétek). Aztán bent az egyik vérvételes nő tiszta károgó varjú volt. Hárman voltunk kismamák, és jó nagy hanggal mindenkinek kifejtette, hogy mennyire felelőtlenek vagyunk és kockáztatjuk a babáink egészségét ezzel a terheléses cukorvizsgálattal, ha bezzeg ő várna gyereket, biztos nem tenni ilyet és mindenkitől megkérdezte, hogy biztosan jól meggondolta? A végén már fortyogtam a dühtől :twisted: (Egyébként mint később kiderült, a néni mindenkinek beszólt, akinek lehetett...)
Szerinte egyébként kellene egy sima éhgyomri vérvétel, és ha ott minden ok, akkor egy-két nappal később a terheléses, mert mi van, ha nagyon cukros vagy és rosszul leszel a sok cukortól??? Én azért nem aggódom, mert a védőnéni a múlt héten is csinált egy gyors cukortesztet a reggeli vizeletemből és nem látott gondot.
A lötyibe belenyomtam egy egész citromot, egy húzásra megittam annyira éhes és szomjas voltam :lol: Az íze nem volt rossz, de éhgyomorra az az egy citrom eléggé megviselt, jó sok savat csinált, nem volt kellemes. Szegény Marci meg elkezdett hevesen rugdosni attól a töméntelen mennyiségű cukortól... Aztán levették a második vért és végeztek, úgyhogy pénteken lehet menni az eredményért.

Irdab: kitartást a diabetológiához, ha kapsz inzulint, akkor mellette még mindig kell diétázni, ugye?

Kata: én megint nem látom a képeket, ha valaki ért hozzá: mi lehet ennek az oka????

Bea

Kép

Kép
dbea

Dbea,
vérvételes nénivel ne foglalkozz. És mi van, ha nagyon cukros vagy?????? 24 hétig nem is nézik!!! Egyszeri lötyi meg nem fog ártani, sokkal jobban az a 24 hét, ha nem tud róla az ember és eszik mindenfélét. Egy Meki menüben több szénhidrát van, mint az a 75g-os lötyi.

Tényleg, nekem erről a cukrodologról mindig eszembe jut, hogy ugye az időskori cukorbetegség úgymond előrejelzésének tekintik a terhességi cukrot... Na egy idős emberre, akkor mondják, hogy cukorbeteg, és akkor kezdenek vele foglalkozni, ha az éhgyomri értéke 10 felett van. Könyörgöm, akkor a mi 7-8-as terhelt értékeink nem lehetnek annyira rosszak. Persze nem tökéletes, ez ok, meg érdemes odafigyelni rá, de a riogatást nem értem...

Sissi,
a picifiad nagyon hasonlít a bátyjára, nem??? Legalábbis néhány vonásában nagyon jellegzetes.

Ja, és megmutattam az UH képeiteket apukámnak, és most már elhitte, hogy nem minden baba UH képe néz ki ugyanúgy. Levinél ezt nem akarta elhinni, de most már belátta, hogy látható különbségek vannak. Kielemeztük Mili baba arccsontjait is pl. :lol:

Piroska,
azért egész jó kivehető Hajni. Ezt azzal a szuper UH-val csinálták?
És az ágynemű is csodás. Mi anno Lilinek egy sárgás-barnás macisat vettünk, meg kék barikásat, úgyhogy ezek azt hiszem jók lesznek tesóbabának is.

Amúgy észrevettétek, hogy a mostanában feltett UH fotókon (Mili, Ati, Hajni, Levi) minden kisbaba jobb keze szinte ugyanúgy van az arca előtt??? Vajon miért lehet?

Reggel olyan aranyos volt a lányom. Áltunk sorban az OTP-ben a bankautomatánál, és elkezdte finoman lökdösni az ujjaival a hasamat. Majd hangosan hahotázva közölte, hogy "Nézd anya, mozgik" :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Rilla!
Nem én miattam nem aludhat ott a Szabi anyuméknál.
Ez több összetevős dolog.Anyám férje egy paré....Mióta elváltam az exemtől azóta nem köszön,a Szabin meg átnéz.
AZ anyunak autósboltja van,és kb válás után még 2évet dolgoztam,mire terhes lettem a Szabival.Ez idő alatt anyán férje 1x sem köszönt vissza.Kb 6éve úgy élünk,hogy átnéz rajtunk.Eléggé gáz a helyzet.Nos emiatt anyám nem is hívja a Szabit,hogy aludjon ott,sőt alig viszi el valahová.A nagybátyám full milliomos és neki nyalni kell.Vagyis anyám férje nyalja a nagybátyám valagát,és az ő gyerekeit putyujgatja.Ez van.Már nem érdekel,én tudom,hogy mi boldogok vagyunk és ez a lényeg.

Zsizsa!Köszööm szépen!!Ezt lehet kipróbálom.Annyira azért nekem nem keményedik a pocim,de a természetes keményedés megvan.Mellesleg full ki van száradva a bőröm.Gondolom ezzel az olajjal be is kenhetem magam,mint egy testápolóval..

mimi12

Mimi: hát a családdal sosem egyszerű, de tök jó, hogy Te túl tudtad magad tenni rajta :lol:

Lina: Lili nagyon édes, gondolom a körülöttetek állóknál volt sikere :lol: :lol:

Kép

Kép
dbea

Bea!
Muszáj túllépni dolgokon.Szerintem sosem szabad 2napnál többet rágódni még a családi ügyeken sem. :wink:

mimi12

sziasztok!

Goldplast!

Buta bacik, én jobban vagyok de a köhögés az rám jön néha na akkor aztán sajnálom babucit de nagyon. Éjjel egész jó volt az illo olajos párologtatóba tettem tengerisót meg vizet és az ágyam mellé tettem. Szinte fel sem keltem köhögni csak 1 alkalommal.

Ma apa szabin van elvittük a feleslegessé vált bútor darabokat a bizományiba, festéket vettünk és a konyha épp festés alatt áll. Holnap majd csempét mosok meg radiátort a konyhába és szép fokozatosan mindent rendbe teszek azt jöhet a nagyszoba, folyosó és a babaszoba.
:)
nikó

Sziasztok!

Jelentem, visszaolvastam mindent, úgyhogy mostantól remélem már sűrűbben tudok jönni, és képben is leszek. :)
Most még egy kicsit zsong a fejem a sok olvasott dologtól, és nem tudom biztosan, hoyg az egyes témák, amiket az elmúlt napokban olvastam, valójában mennyire voltak régen...

Szóval egy kicsit magunkról: a költözést nagyon flottul sikerült lebonyolítani, hála Istennek. A férjem egy hónappal hamarabb jött ki, és azalatt kinézte a lakást, amit ki is bérelt, de beköltözni már együtt költöztünk (ő addig a munkahelye vendégházában lakott). Szóval a lakás tök szupi, két szoba, nagy fürdőszoba és elég nagy konyha. Nagyon jó helyen van, Heidelberg kertvárosi részében, ahonnan a vársoközpont is meg a munkahelyünk is kb. 10 perc bicajjal (gyalog kb. 20). Én is bicajjal járok még dolgozni, amitől az otthoniak eléggé ki vannak akadva, de míg Pesten ez tényleg életveszély lenne, pláne babásan, itt ez egész más: a nagyobb utak mentén végig van bicikliút, és a levegő is nagyon jó. :)
A lakáshoz tartozik egy pici terasz is (földszinti, kertre néz), ahol majd a baba tud levegőzni, még ha itthon is vagyunk. A környéken játszóterek és parkok.
Persze a hátrány az, hogy elég sokba kerül, rámegy a férjem fizetésének a fele, de úgy számoltuk, hogy azért kijövünk a maradékból (bár azért ehhez meg kell nézni a joghurt árát a közértben...), és úgy gondoltuk, ez a néhány év végülis elég meghatározó az életünkben, és ha van rá lehetőségünk, akkor kihasználjuk, hogy szép helyen babázunk.

Valaki kérdezte, hogy miért jöttünk ki: nagyon egyszerű, a férjem itt kapott kutatói állást néhány évre. Én csak idézőjelben dolgozom, mert persze itt nem tudtam állást szerezni hipp-hopp, pláne ilye nrövid időre, viszont az otthoni munkahelyemről kiengedtek "tanulmányútra" 3 hónapra, ami nagyon jó, mert a munkaviszonyom így megmaradt. És tényleg sokat tanulok itt, úgyhogy nagyon hasznos (én amúgy is rezidens vagyok még otthon, nem szakorvos, szóval tanulom a szakmát... :) )

Egy hátránya van még a lakásnak: bútorozatlan, úgyhogy mindent azonnal vennünk kellett, hogy lakni tudjunk benne. Ezt a költözés másnapján próbáltuk mind megoldani az IKEA-ban, ami kb. 15 km-re van innen, de azóta viszont nincs kocsink, úgyhogy amit akkor nem sikerült megvenni, az azóta sincs... Pl. ruhásszekrényünk - úgyhoyg bőröndből élünk már 2 hónapja, ez egy kicsit fárasztó... :)
Viszont a terv az, hogy június környékén elmegyünk egy nagy beszerzőútra (akár úgy, hogy kocsit bérelünk), és akkor vesszük meg a bababútorokat meg a sajtá ruhásszekrényünket is.
Itt küldök egy linket a kinézett bababútorról - egy gond van vele, a férjemnek nem tetszik, de júniusig még puhítom... :) :):
http://www.babyone.de/baby-shop/3/15/18 ... r-ben.html

A tervek szerint május közepén hazamegyünk 6 napra, a repjegy már meg is van, de én most eléggé megijedtem ettől az influenza-dologtól: Frankfurtban van a világ egyik legnagyobb reptere, ott mindenféle ember megfordul... Úgyhogy még nem tudom, hogy megyek-e, pedig nagyon jó lenne, mert aztán legközelebb csak Karácsonykor.... :) Amikor majd a keresztelőt is megejtjük.

Rengeteget írtam most magamról, mert hirtelen egyszerre kellett mindenről beszámolni, és még így is naradt egy csomó mesélnivalóm - na majd apránként... :)
Annyit még, hogy mi azon UFÓ emberek közé tartozunk, akik nem fognak 4D UH-ot csináltatni: mindketten úgy gondoljuk, hogy inkább békén hagyjuk a babát.
Nekem eléggé feltűnt, hogy (persze kivételek mindig vannak) szinte mindenki, aki volt, arról számol be, hogy a baba védekezett az UH ellen (takarja az arcát, befordul, stb). Szóval úgy döntöttünk, hogy meghagyjuk neki a nyugit, ezt a pár hónapot meg kibírjuk.... :)
Amúgy nekünk is nagyon-nagyon sok vizsgálat és UH volt az elején, mint rilláéknak, a lombik miatt.

Na jó, most tényleg eldugulok, mert velem lesz tele az egész babanet... Még reagálok pár dologra, és csönd lesz... :)

Ja igen, Kata, a táblázatba: úgy néz ki, Dani lesz a neve, és most csütörtökön (május 7) megyek legközelebb orvoshoz. De UH szerintem csak 4 hétre rá lesz.

Goldplast: hogy vagy? mára jobb egy kicsit? Érdekelnének a babakocsival kapcsolatos kikristályosodó szempontjaitok. Elmesélnéd? Én is annyira gondban vagyok...
A minimanót én személy szerint nem ismerem, de a tesómék a környéken laknak, 3 kicsi gyerekük van, és nagyon szeretik, sokat szoktak ott vásárolni. Amikor a tesómnak említettem, hoyg a babakocsi témával szenvedek, akkor is egyből a minimanó linkjét küldte el nekem (más kérdés, hogy szerintem ott elég drágákat reklámoznak, kivéve talán a Pierre Cardin-t, ami nagyon tetszene is, de ezt a márkát meg talán innen fórumról többen is szidták, hoyg szétesős...) :evil:

nikó: nagyon tetszik a link, amit küldtél, az olcsó babaholmis. HA megyek májusban haza, lehet, hogy én is körülnézek ott. Mondjuk nagy dolgokat nem nagyon fogok tudni venni, mert repülővel mégsem hozhatok egy kiságyat... :) De pl. légzésfigyelő, ilyesmi...

Linácska, megmondanád (akár priviben) annak a helynek az elérhetőségét, ahol a vércukor terhelést szoktad nézetni? Mivel itt nincs, erősen gondolkozom rajta, hogy ha májusban hazamegyek, akkor megcsináltassam. Oda gondolom nem kell beutaló (?).

Rilla, utólag is boldog szülinapot! Milyen babaruhákat kaptál? Nem teszel fel képeket?
Én eddig össz-vissz 2 "body"-t vettem a babácskának, de lehet, hogy nem is lesznek jók, mert hosszú ujjúak. az egyik ráadásul 50-es (ez rozmáros, naaagyon édi), a másik 62-es (Micimackós). Mindkettő kék színvilágú--reméljük most már a baba nem gondolja meg magát ezt illetően, de ha lány lenne, akkor is ráadom :)

Csilla, szerintem ne aggódj a cukorértékeiden. Ezek nem túlságosan alacsony értékek, hanem pont jók. :)

Kata, Sissi, nagyon édesek a babák :)

Piroska, nagyon kis szépséges ez az ágynemű-szett :)

Kép
bikmakk

Bikmakk,
www.mensmentis.hu - itt minden infót megtalálsz a vérvételes helyről. 1000 Ft-ba kerül, szóval nem megterhelő anyagilag sem igazán.
Nekünk is Babyone-s bababútorunk van. Én nagyon szeretem azt a helyet, nagyon sokmindent vettünk ott. Csak Ausztriában.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pierre Cardin: szerintem nem rossz, de a miénk valamiért már az elejétől fogva jobbra húz, ezért ellent kell tartani és most már ezért olyan, mintha kicsit meg lenne csavarodva. Így esernyőkocsi kell majd másik, mert még 2 évet nem fogjuk tudni használni. Ennek ellenére egy másik Pierre Cardint néztem ki, kicsit komolyabbat, mert ez viszont minden számomra fontos szempontnak megfelel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Küldök egy friss pocis képet!
Kép

Mi legközelebb jövőhét végén megyünk kukucskálni, remélem péntekre lesz még időpont :lol: :lol:

Kép

Kép
dbea

Dbea,
hova mentek kukucskálni? Mi is jövő pénteken megyünk a 4D Genesisbe.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Rilla:Az az igazság, hogy nem tudom, hogy szereted e az élénk színeket!!!Bár azt mondják, hogy gyerekszobába nem túl előnyösek az élénk színek, mert a Kicsit is zavarhatják!!!Én a narancson gondolkodom vagy a citromsárgán!!!Bár nekem a bútorok cseresznyék!Szóval a narancs és a sárga az pont megy hozzá!!!Mi megy a faszínűhöz?!?Hát a fehér szerintem nem!!Persze ez az én véleményem!!!Babócád kisfiú lesz ugye?Fiúsabbat szeretnél inkább vagy nem lényeges és lehet semleges szín is?Világoskék?Krémszín?De szerintem egy almazöld sem lehet rossz a fenyő színhez!!!És a kék és a zöld még kisfiús is!!!
Teszek fel egy képet a babakocsiról!Épp tegnap rendeltem meg!

Íme:
Kép

Én citromsárgát akartam, de Apa megfűzött, hogy jobb a narancs!!!Mert ha jön a következő kis Manó, és ha Ő esetleg kisfiú lesz, akkor a narancs jobb lesz neki!!!Meg hát a citromsárga gyorsabban koszolódik!És hát végülis nem kellett sokáig fűznie, mert az volt a második favorit!!!
Azt mondják, meg itt a Lányok is azt mondták, hogy nem rossz a Kunert babakocsi!!És állítólag nehéz terepre sem rossz, és nálunk akkor ez teljesen megfelelő lesz!!!Manó sem fog benne rázkódni!!!És még annyira nem is olyan vészes a súlya sem!!!Tudom van könnyebb, de ennél ezerszerte nehezebb is van!!!És ezt még talán itt nálunk is feltudom majd húzni a lépcsőn!!!Te néztél már ki babakocsit?

Kép

[/img]
bener

No egy kép rólunk is
Kép

Bea,nagyon csini pocid van!

Bikmakk!No annyit írtál,hogy az én fejem is zsong :lol:
Babakocsi.Linácska!ez tetszett..Nem rossz a Pierre Cardin babakocsim,csak a tiétek már az elejétől elhúz :lol: :lol:
Én eddig akiket ismertem,mindenki szidta ezt a típusú babakocsit.És pont amiatt,hogy szétesik nem megbízható ,meg hasonlóak.
Bikmakk! Ott Németországban tényleg annyi jó kocsi van.Tényleg nézz körül az ebay.de-n
Én ott vettem a Peg Perego P3-as kocsit 100eu-ért postaköltségestől.Igaz ez 3éves volt,de még 2-3 gyereket simán kibír.Most kb 5 éves,és semmi baja nincs.
A húgomnak is egy ilyenje van,csak régebbi.Kb 9-10éves,és sacc 3-4 gyerek lett benne tologatva,és nem tudtuk tönkre tenni ez idő alatt.Én úgy gondolom,olyan kocsit kell venni,ami ha nem kell eladható és nem a kukába kell dobni idő előtt.

mimi12

Kandi72:Nagyon aranyos a pocid!Hát valóban egyre nagyobbak lesztek, leszünk!!!Végülis ha belegondolunk már csak pár hónap van hátra!!!És végre foghatjuk a kezünkben a kis Manókat!! Én már alig várom!Bár itt a tapasztaltabb Anyukák azt mondják, hogy addig örüljek, míg benn van!!!:lol:

Goldpast:Próbáld ki a hambit!Kíváncsi vagyok, hogy neked, hogy fog ízleni!!!Hétvégén én is kipróbálom!Apával megyünk hétvégén a Tescoba, és akkor veszek 1-2 alapanyagot hozzá!!Majd gyere és mesélj, hogy ízlett! :wink:
De aranyos Párod!!

Vpiroska:Én is ott néztem ki egy hatrészest!!És ez az 1280Ft szállítási költség ez az ország egész területére vonatkozik?És mennyi nap alatt hozták ki?

Én ezt fajtát sasoltam ki:
Kép

Vagy még esetleg ezt:
Kép

Tudtad, hogy itt is lehet baldachin vasat rendelni?Náluk 1700FT!

Kép
bener

Sziasztok
Nagyon szépek a pocakfotók és az UH-s képek is!

Bikmakk
Nagyon köszönöm neked a krauterblut-os tippet!!
Minden nap megyek nagydologra végre hashajtó és minden csodaszer nélkül :D

Nem tudom már ki volt az aki ajánlotta a Hipp-natalt,de neki is nagyo köszönet,mert szerintem az is hozzásegít a sikerhez :D
Tehát nagyon hálás vagyok most nektek,mert a mindennapjaim így sokkal könnyebben indulnak és sokkal jobban is érzem magam egész nap :D

Sok puszi mindenkinek!
Ja!
Holnap megyek 4D-re és csütörtökön meg a dokimhoz vizsgálatra :D
Nagyon várom már!

Kép
noki&potyi

Mimi,
nagyon édik vagytok Szabival a képen.
Babakocsiügyileg: szerintem maga a kocsink nem lenne rossz, csak pont az az egy, amit megvettem. Vissza akartam vinni, de szerintük nem volt rossz. Ránézésre tényleg nem, csak tolni volt rossz. De toltam a barátnőmékét is, azzal semmi gond nem volt.
Most ennek egy kicsit komolyabb változatát néztem ki a P637-est.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vpiroska:Mi is voltunk 4d-sen ma!És a mi kis Babócánk is ugyanezt csinálta!!A kis keze a pofija előtt volt, és a lábikóját ezerrel szorította össze, hogy Anyáék még véletlenül se tudják meg száz százalékra, hogy kislány e!A doki mondjuk ismételten azt mondta, hogy ő kislányt mond és nem lát semmit, ami fiúcskára utalna, de nem mondja ezt sem száz százalékra!Bár nekünk egy képet sikerült a kis arcocskájáról készíteni!Azt mindjárt fel is teszem!!!De olyan kis helyes profilokat, mint amilyet a többiek is feltesznek nekünk sem sikerült!Azt mondják, hogy hát ilyenek ezek a leányzók, és nálatok is leányzót mondtak nem?!?

A kép nem a legtökéletesebb, mert a képet fotóztam le, és nagyon csillogott!Ha úgy lesz majd teszek fel szebbet is:

Kép

Kép[/b]
bener

Dbea:Nagyon aranyos a pocis fotód!!!Egyre nagyobbak lesztek ti is!!!

Kép
bener

Huh, de belendültetek!

Gp, én ismerem és szeretem a Minimanót, csak ajánlani tudom. Mindig van valami akciójuk, érdemes figyelni a honlapjukat.

Mimi, nagyon jó a kép :) Milu is így hallgatózik :wink:

Bikkmakk, örülök, hogy minden rendben veletek, szépen berendezkedtek hamarosan.

Mi délelött kimentünk a rómaira, van ott egy szupi máltais játszótér. Ott találkoztam egy barátnőmmel és Miluval egykorú lánykájával. Délben lesétáltunk a partra, ettünk egy hekket (milánóit :D ), aztán addig toltuk a babakocsit, amíg a törpék el nem aludtak. Addig jól kipletyóztuk magunkat :wink: Ébredés után még játszóztunk, mondanom sem kell, a fiam egy pillanat alatt elaludt este. 10-től fél 5-ig bírta kint, aztán közölte, hogy menjünk haza az autóval apához :lol:
Vendég

Lina, mikor mentek 4d-re? Én is mennék jövő héten, hátha sikerül időpontot kapnom :)
Vendég

Sziasztok!

Ahogy nézem a vonalzókat, mindenki szép lassan lemegy 100 nap alá :lol: :lol:
Nekünk egy ismerősünk szül mindjárt, már bent van a kórházban, úgyhogy lehet, hogy holnap megy a párom tejfakasztó buliba :lol: :lol:

Nektek is van olyan, hogy túlérzékenyek vagytok? Nekem néha rettenetes sírhatnékom van, most este is összekaptunk a párommal és azonnal sírva fakadtam, pedig rám ez azért nem volt jellemző. (Komolyan néha kicsit ijesztő is lehetek..., bár igaz, hogy nem kevés dologgal foglalkozunk most egyszerre és mellette még a Baba is a pocimba!!)

Mimi: nagyon édesek vagytok a képen!!!!!

Linácska: mi is a 4D Genezis-be megyünk, egyszer már voltunk és én nem szeretnék másikat kipróbálni.

Bea

Kép

Kép
dbea

A legfrissebb: megszületett az ismerősömék kislánya, Dorka!!!

Van még egy dolog, ami már foglalkoztat egy ideje, érdekel annak a véleménye is, aki már átélte, és azé is, aki előtt még előtte áll: nem rossz a nyüzsis munkahely után egyszerre a négy fal között találni magatokat? Gondolom, hogy az első időkben teljesen leköt a baba és a gondozása, de egy idő után nincs igényetek felnőtt társaságra? (Vagy hülyeségeken gondolkozom?? Már így is csökkentett munkaidőben dolgozom és tök sokat vagyok egyedül, hát nem élvezem annyira, van amikor kiborít... A párom meg azért túlórázik is rendesen...)

Bea

Kép

Kép
dbea

Dbea, Cscsi,
mi jövő pénteken, május 15-én este 17:00-re megyünk a 4D Genesisbe. Így apa is tutira tud jönni, meg visszük Lilit is.

Dbea,
ne aggódj. Én Lilivel is, meg most is már az elejétől táppénzen voltam, de soha nem unatkoztam, és a felnőtt társaság is megvolt. Barátok, kirándulások, szóval egyátalán nem hiányzott a munka.
Az első időben biztos lesz egy csomó dolog, amin aggódni fogsz, nincs elég tej...túl sok a tej...miért nem hízik...túl sokat hízik..sír...hasfájós, szóval ezer dolog.
De időd az még sok lesz, mert a baba általában két etetés között akár 3 órákat is aludni fog. Én néha már vártam, hogy felébredjen Lili.
Mi sokat csavarogtunk, babakocsiztunk, baba-mama tornára, babaúszásra, babaangolra jártunk, szóval eltelt az idő.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nem tűntem ám el, csak egy kicsit inaktív voltam az elmúlt napokban... :oops:

Olyan jó látni az egyre több babaképet és az egyre növekvő pocakfotókat! :)

Fejlemény nálunk nincs - még se babakocsi, se bababútor, se eldöntött név a leánykánknak (a Bettina mellé bejött lehetőségnek a Patrícia is - ezt még nem csekkoltam számmisztikailag :)). Elképzelés már van a babakocsira, bútorra még az sincs. Egyre gyakoribbak viszont a lábszárgörcsök - a vádlim és lábszárcsontom között indul, onnan húz le egészen a talpamig, amitől úgy áll olyankor a lábfejem, mintha dongalábú lennék... :( Persze mindez legmélyebb álmomból ébreszt, de egyre jobban viselem!

dbea: hát igen, jogosan merül fel benned a kérdés, hogy a nyüzsi után hogy lehet elviselni az otthoni magányt? A megoldás egyszerű: minél többet gyere közénk fórumozni! :) Gondolom, a végefelé egyre többen leszünk egyre többet netközelben, akkor akár egy chat-programban is lehet dumcsizni! :)
Egyébként én is változtattam eredeti elképzelésemen, miszerint júni közepéig dolgozom: amikor 2 hétig táppénzen voltam, megtapasztaltam, hogy mégsem annyira jó, ha sokat vagyok otthon, így kitoltam júni végéig a munkábajárásomat! :)
És igen, én is el-elsírom magam néha, olyan dolgokon, amiken normál esetben 2 perc alatt túllépek - a hormonok...

bener: bocsi, de nekem nem sikerül kivennem a babócát ebből a képből... Segíts légyszi!!! :oops:

Kép

Kép
hmbori

Jó reggelt !

Kandi, Dbea
Szépek a pocik ! :D

Goldplast
Ma már jobban vagy ?

Sissi
Nagyon jó ez a tésztás recept, kipróbálom ! :lol:

Piroska
Nagyon édes Hajnus, még ha a fotó nem is olyan jó !...de a lényeg rajta van !! :wink:
Tetszik az ágynemű is !!

Dbea
Drukk a pénteki eredményhez !! Bár biztos jó lesz !
Én aug. 1-ig dolgozom és bennem is felmerült már a kérdés, hogy milyen lesz majd otthon a "4 fal között".....de én most úgy állok hozzá, hogy magamat ismerve úgysem fogok unatkozni, mert otthon is van mindig elég teendő, így legalább most nem az esték+hétvégék mennek el rá. Na meg ott lesz a bébi, akivel minnél többet szeretnék foglalkozni, hogy kis okos legyen ! :D
Szóval szerintem nagyon jó lesz az az életritmus is, csak más lesz, de állítólag ezek a legszebb évek egy nő életében ....

Mimi
De jó, hogy tettél fel képet magatokról, nagyon aranyosak vagytok rajta ! :D
Sajnálom ezt a rossz családi helyzetet !

Bener
Fehér falat én sem szeretnék semmiképpen. Inkább az a bajom, hogy a szőnyeg elég meghatározó (kiwizöld), amihez nem sok szín illik....talán valami drappos szín vagy halványsárga ?? :roll:
Nekünk a babakocsink nagyon hasonló lesz a Tiétekhez !! :D

Bikmakk
Jó, hogy végre írtál egy kis beszámolót és örülök, hogy ilyen jó helyre kerültetek !! :D
Nekem nagyon tetszik a bababútor, amit kinéztél !!...a Férjedet még puhítgasd ! :wink:
A 4D-vel kapcsolatban mi ugyanígy gondolkodunk, mint Ti, hogy inkább békén hagyjuk a babát, de szerintem mi a lombik miatt gondolkodunk így ...
Babrucik, amik már megvannak :
4 body, 2 rugi, takarók, hálózsák, textil peluslepedők, meg még 2 rugi 3 hónapos kortól ! Egyelőre ennyi ! :D Na meg a babakocsi és a hordozó !

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok!

Én egyáltralán nem unatkoztam amikor Márkot vártam én kb a 4. hónaptól voltam otthon.De mindig mentem vmerre. A 35-36.. héten anyuékkal és apával egy hosszú hétvégen voltunk a Bakonyban és hegyet másztam. :D

Én amikor Márk kb 3 hós volt megismerkedtem egy lánnyal akinek 1 hónappal volt kisebb akisfia (a dokinál amikor a kötelező oltásra vittem) és vele sétálgattunk majd a mostani bnőmmel pedig az interneten ismerkedtünk össze azóta is sokfelé együtt megyünk.
Szóval ne izguljatok nem fogtok unatkozni.
Vendég

Én is tartottam kicsit az egyedülléttől. Jó, az első pár hét tényleg húzós, de azért, mert mi magunk leszünk hulla fáradtak, de utána már beáll egyfajta menetrend. Aki szeret főzni, tenni-venni az el tudja magát foglalni. Nagyokat lehet sétálni amíg jó idő van, remek alkalom az ismerkedésre :) Én is a zeneböliben szedtem össze a barátnőmet, két házra laknak és egykorúak a gyerekek.
Szerintem nem kell annyira félni ettől a váltástól, aki nem akar unatkozni, az nem is fog :) Igaz, hogy egy teljesen másfajta életforma, mint amit eddig éltetek, de ez a gyerekvállalással jár :wink:
Vendég

Sziasztok,
tegnap este már olyan vacakul voltam, hogy bevettem egy homeopátiás Oscillococcinumot a sógornőm tanácsára, aki szerint, ha nincs nagy vész, megszűnnek a tünetek, amúgy meg kijönnek... Na ma már dolgozni sem tudtam menni, olyan erővel tört ki a nátha. :cry:
Az amúgy is alacsony vérnyomásom/vércukrom úgy lezuhant, hogy felkelni sem igen tudok, pedig délután a dokimhoz megyünk, hogy megnézze, hogy vagyunk.
Bent nem örültek (sok a munka), meg is tudom érteni, de most mit csináljak: 35 éves vagyok, egy babát már elveszítettünk, nem fogom egy hülye nátha lábon hordásával veszélyeztetni Tücsköt (aki továbbra is vígan kopogtat odabent, ez a legvigasztalóbb az egészben).
A férjem ötpercenként hazatelefonál, annyira édes: féltem őt, a Tücsköt és persze magunkat. DE MEGGYÓGYULOK GYORSAN!

Zsizsa - Milyen a kompressziós harisnya? Nálunk a családban apai és anyai ágon több visszeres beteg is van, Anyukámnak is többször vettem már ilyet, neki bevált, de utálja, mert szoros. Én még nem próbáltam, de a családi átok miatt az első jelre én is venni fogok.

Nikó - Örülök, hogy jobban vagy! Jó ötlet a párologtatás, nekünk sajna nincs elektromos párologtató, de a 31 gyógynövényes olajat (Nahrin) én is használtam éjjel inhalálásra, így egy kis levegőhöz jutottam.
Egy meghűlés után ilyen gyorsan nekiállsz pakolni, takarítani? Azért vigyázz az immunrendszeredre, csak amennyi jólesik (már ha lehet ilyesmiről beszélni ebben az esetben :lol: ).

Bikmakk - Tetszik a gyerekbútor: letisztult, harmonikus színvilágú, praktikus, és ahogy valaki írta a babakocsikkal kapcsolatban: érték marad akkor is, ha kinövi(k) a gyerek(ek) :) .
Ha kicsit jobban leszek (hamarosan!), leírom a babakocsi-szempontjainkat, jó?
A Minimanót megnézzük, nekem is tetszik a lapjuk, és ti is jókat írtatok róla.

Bener - Nekem is bejönnek a jó- és derűs színek, most olvasgatom Ranschburg bácsi könyvét (Szülők könyve), és több helyen is ír arról, hogy kellenek a kellemes ingerek, de ne túl sok, mert attól apatikus lehet a baba, hiszen nem tudja, mire figyeljen. Egy-két dologba örömmel belekapaszkodik a tekintete: fejleszti őt és örömmel tölti el a látvány, de a rengeteg inger meg is riaszthatja.
Jó az a Kunert babakocsi, drága volt? Hány részes?
Amúgy mi is a szopipárna.hu oldalon keresgélünk ágynemű garnitúrát, de nekünk elég lesz egy 5 részes, mert szopipárnánk már van. A narancsosabb árnyalatú jól menne a babakocsitokhoz is :wink: .

Itthonlét:
hát ez nálam kardinális kérdés, ugyanis nagyon szeretem a munkámat, nehéz lesz elszakadni. Ugyanakkor jan.-febr.-ban itthon voltam a hányás-kiszáradás veszélye miatt, így átéltem, milyen gyorsan helyettesíthető az ember. Először furcsa élettapasztalat volt, de aztán feltaláltam magam. Szerintem nagyon fontos a mindennapi kommunikáció a családdal (a távolabbiakkal is!), barátokkal, 1-1 jó kollégával, és néha az sem árt, ha az ember kicsit követi a szakmáját vagy belefog valami újba (és kismama jógára kezdtem el járni). Ad egy kis feszültséget, és van egy folytatásos jellege az egésznek, hiszen utána vissza is kell illeszkednünk. Nekem ez bevált - könnyen felvettem újra a ritmust.
Ugyanakkor a babás korszakról nincsenek tapasztalataim, de szeretném vagányul megoldani a dolgokat. Nem én akarok lenni a legjobb anya, én egyszerűen csak szeretném boldoggá tenni Ákost, és ha én megtalálom az örömem a benne és vele való foglalkozásban, ugyanakkor abban is, ha átugró jó barátokkal dumálunk egy sort, vagy elmegyek egy próbasminkre évszakváltáskor valami jó kis kozmetikai céghez, akkor cseppet sem lesz bűntudatom, sőt, büszke leszek rá, hogy ennyi mindenféle megfér egy emberben. Attól még bőven lehetünk jó anyák, hogy eztán is mindenféle érdekel bennünket, és nyitottak maradunk a világra, a hírekre, egymásra, erre a fórumra... :lol:

Kép
goldplast

Sziasztok!

Nekem is fáj a torkom :( már 2 bögre teát megittam(pedig nagyon nem szeretem) remélem hamar rendbe jövök.

Teszek fel egy 25 hetes pocakfotót, ill egy képet Márkról annyira édesen vigyorog rajta és Ő kérte,hogy fényképezzem. Kép Kép Kép Márk

Mimi:nagyon jó akép rólad és Szabiról!!!

Ma megy vki Nokin kivül uh-ra?
Vendég

Sziasztok!

Linácska: a 4D-s képeket azzal a szupi géppel csinálták, amit te is láttál a hirdető plakáton.
Sajnos tényleg nem a dokin múlott a képek szépsége hanem Hajnuson :)

Bener: tudtam hogy lehet kapni náluk baldachin vasat, de nekünk nem kellett venni mert az egyik
barátházaspártól kaptunk, ők már nem terveznek több gyereket és nekünk adták.
Ha fiatok lesz akkor tuti a kék garnitúra! Mi azért vettünk rózsaszínet mert legyen márvalami ami
azért csak az övé. Ha még nem tudjátok bizosra és ha akarjátok a következő babánál is hasznosítani
a garnítúrát akkor a sárga is tök jó.
GLS futár hozta a csomagot hogy az most máshová mennyibe kerül nem tudom, Bp. és Cegléd között
olyan 70km van.
26-án vasárnap rendeltük meg, 27-én hétfőn kaptunk egy visszaigazoló e-mailt hogy készítik és utána még
egy e-mail jött hogy 4-én érkezik meg a csomag és hogy mennyibe fog kerülni.

Mi mondtuk a dokinak aki csinálta a 4D-t hogy nézze már meg hogy mi van a lába között, és azt mondta ez egyszerű
kislány. És megnyugodtunk hogy nem kell visszavinni a csomó rózsaszín cuccot a boltba kicseréltetni kékre.
Na ezért jó ha az ember olyan színű holmikat vesz ami kislánynak és kisfiúnak is jó.
Mert azért lehet olyat hallani hogy az egész terheség alatt lányt látott az orvos és fiú született :)

Sissi: Jobbulást! A férjemnek is fáj a torka kedden jó hideg colát ivott.
Vendég

Sziasztok!

Írok magamról elöszőr ha nem baj, mert nem vagyok a toppon az tuti. Reggel megcsináltam az ablakpucolást a konyhába. Tök jól haladtam már épp a végénél jártam mikor én béna a lavórt amibe a víz volt levertem. Csupa víz lettem én is és a kő is, mivel panelba lakunk nagyon gyorsan fel kellett törölnöm nehogy lemenjen az alsó lakóhoz. Na gondoltam mára befejeztem mert béna vagyok. Be is mentem tv-t nézni a napaliba és majdnem a sarokülő mellé ültem. Véletlen volt csak , hogy a kezemet akartam lerakni előbb így észrevettem és nem a földre huppantam. Na azóta az ágyba fekszek abból baj nem lehet az tuti. De jól kisírtam magam ijedtembe. A köhögésem nem akar múlni bár kevesebb van de még köhögök sajna. Ja igen és, hogy a 3. is meglegyen írtam egy jó kis hszt. és elszállt, most kezdem újra. :(

Dbea!

Érzékenység: néha rám is rám jön minden ok nélkül sírok. Van , hogy csak úgy de van amikor férjecske mond valamit amin régen nevettem de most sírok miatta. Na mondja is ijenkor sírj csak sírj tudod a hormonok.

Bikmakk!

Nagyon szép helyen lakhattok , a bútor szép amit kinéztél. De jó te még bringázol én semmi ilyet nem csinálok nagyon kímélni kell magamat nehogy gond legyen. De nem bánom majd jövőre bepotoljuk. :)

Rilla!

Nekünk is fenyő a szekrény a szobába , a lainált bükk színű a fal pedig narancs nagyon jó a fenyőhöz. A babaágy fehér lesz meg a pelenkázó is mivel azt is kapjuk tesóméktol de az is menni fog a falhoz meg a szekrényhez is szerintem. A mi szobánk lesz citrom sárga. Tegnap megvettük hozzá a festéket. Dulux: keleti sárga. Apa fogja festeni. :D :)

Goldplast!

Hát csak nagyon keveset és sok pihivel csinálom inkább apa ügyeskedik nem én. Az ablak nem is nagy meg hamar meg is volt tényleg de már ki se láttam rajta és apának is annyi dolga van nem szakadhat minden az ő nyakába. De elég is volt már ennyi mert tényleg dél óta fekszek mert elég nyomi vagyok. Nekünk sincs elektromos párologtató de azt hiszem ideje lesz venni. Csak nem tudom milyen a jó a hideg vagy a meleg párásító? Mert a száraz levegő ingerli a torkomat szerintem és azért köhögök.

Jó hosszú lettem :oops:
nikó

Sziasztok
Ma voltunk 4D-n!
Nagyon szuper hely ez a 4D-Genesis és köszönöm annak aki ajánlotta :D
Kicsi lányomnak vesetágulata van 0.3cm amire azt mondta a doktornő,hogy nem kell emiatt aggódnom.......Én megpróbálok valóban nem parázni emiatt :roll:
1050gramm szép pupi pofi az Én kis csajom :D
A pocakomra azt mondta a dokinéni,hogy azért ilyen marha nagy ,mert sok a magzatvíz ami miatt megint csak nem kell aggódnom :P
Rakok fel képet a mi kis csodánkról :D
Kép

Kép
noki&potyi

Köhögésre nagyon-nagyon jó a levendulás bedörzsölés: bögre alján fél ujjnyi olivaolajba 5-6 csepp levendula illóolaj, és a mellkast kell bedörzsölni elöl és hátul. Én éjszakára szoktam a gyerekeknek, rengeteget segít. De van, hogy elég a levendulás párologtatás is, meg fejükhöz szoktam cseppenteni egy vizes zsepire pár cseppet.

Goldplast,
a harisnya olyan szoros, hogy majdhogynem cipőkanállal kell felvenni, elég durva. Levenni is nagyon nehéz. De ha ez kell ahhoz, hogy ne romoljon tovább a helyzet, akkor inkább hordom, azt a három hónapot már fél lábon is kibírom. :)

Itthonlét: nekem bejött, én amúgy sem vagyok az a menős típus. Könnyen barátkozom, de nagyon szeretek egyedül is lenni. És az én legidősebbem még véletlenül sem aludt 3 órákat nappal, az első két-három hétben még aludt sokat, aztán semmit (szopik után 5 perceket max.), egész addig, amíg mászni nem kezdett nyolc hósan, na utána végre megvolt a napi egyszeri kemény egy órás délutáni alvás. Két évesen azt is abbahagyta végleg (ahogy az öccse is), szóval én nem vagyok elkényeztetve ilyen szempontból... Unatkozni aztán tényleg nincsen időm, hehe.
És, ahogy sokan írtátok már, attól, hogy baba van, az élet nem áll meg, nyugodtan lehet barátnőzni, kirándulni, sétálni (már ha a nyilvános szopi nem zavarja az embert). Pár hét persze kell, amíg belerázódik az ember a dolgokba, meg a baba is hozzászokik a kinti léthez, de utána már jó. :)

Túlérzékenység: abszolút! :D Elképesztően apró dolgokon képes vagyok sírva fakadni, komolyan nevetséges néha.

UH-ra mi sem szoktunk menni a kötelezőkön kívül, mert már az elsőnél feltűnt, hogy a baba utálja, meg a pocim sem szerette, így hanyagoljuk.

Ma én extrém sokat keményedek, tuti a hidegfronttól. Eddig nem voltam rá ennyire érzékeny a mostani babóval, kíváncsi is voltam, mikortól kezdődik. Hát, mostantól. És a lábam is gyakran begörcsöl, főleg éjjel. A legrosszabb az, amikor elöl és hátul is egyszerre görcsöl, nem tudom, merre feszítsem, ááá!

Olyan fincsi kis lángost sütöttem ma ebédre, végre a gyerekek is normálisan ettek (a két nagy újabban roppant válogatós lett). :)

Babók, gyerekek, pocik jól néznek ki! :)

Bim-bam,
a füldugulásra nekünk általában bejön, ha pár csepp olivaolajat cseppentünk a fülbe. Ártani biztosan nem árt, esetleg próbáld ki!

Mimi,
anyukád férje elég érdekes... Anyukád nem áll ki mellettetek? Ilyen helyzetben én sem vinném Szabit ottaludni. Még jó, hogy ilyen könnyedén fogod fel, így is kell! :)

Párásítóból a hideget szokták ajánlani, nekünk ultrahangos van, én szeretem. Már két telet kibírt, és semmi baja nincsen.

Na, megyek, még ezer dolgom van, csak egy kicsit leültem pihenni a számítógép elé, és gyorsan pötyögtem pár sort. :wink:

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok Kismamik!

Gyors bekukk, és megyek is fekszem tovább sajna ma nekem is sokat keményedett a pocakom :( , hiába szedtem be a magne b6-ot.

nikó: jobbulást neked, Sajnos vannak az embernek rossz napjai nekem is sokszor előfordul, hogy rámjön csak úgy a bőgés, dolgoznak a hormonok.Ja és az ultrahangos hidegpárásítót ajánlják. Nekünk is az van nem is volt vészes az ára.

Itthonlét: hát én néha kivagyok főleg, hogy feküdnöm kell délutánig egyedül vagyok, csak a kutyusunk van bent. De ő nem nagy társaság. Jázminnal teljesen más volt akkor is veszélyeztetett voltam de mellette mindent csináltam nem kellett egésznap feküdnöm. De mikor már megvolt akkor minden percem lefoglalta vagy ő vagy a mosás, takarítás a sok séta. Szóval nem kell ettől félni unatkozni nem fogunk :lol: . Van aki kicsit depis lesz de ez ellen a séta a legjobb én mindíg kimentem a játszóra.

Mimi: nem irigyellek anyukád pasija miatt, de neked van igazad magasról kell tojni. Nekem ilyen a nagyobbik tesóm, akkor vagyok jó ha néha kell neki valami amúgy le se sz@r. De én sem foglalkozom vele sokáig bántott a dolog, de rájöttem nem érdemes rajta rágódni mert csak én készülök ki.

sissi: Jó nagy már a pocakod, nagyon édes Márk.

Mindenkinek nagyon szépen alakul a pocója.Szépek a babucik!

Noki: Nagyon édes Réka mint már írtam, és szép nagy a súlya, a vesetágulat csak el múlik remélhetőleg.

Minenkinek szép estét!

Puszi
Beus

Kép
Kép
beusmimi

sziasztok!

Kicsit eltűntem. Lementünk a "jóhosszúhétvégére" a Balatonhoz. Szuper volt! Volt részünk szélben, viharban, de rekkenő hőségben is, napoztattam a pocit is ezerrel :wink: :wink:

Jók a képek!!!!

Siófokon bementünk két bababoltba is, egy Hauck Roadstert néztünk ki, ill. mi is a Pierre Cardint 692 Coneco-t. Egyáltalán nem tűnt gagyinak, sőt! De még mindig nem tudtunk dönteni. Tologattuk,, kipróbáltuk, aztán vettünk egy Avent kézifejős szettet, amihez két kis cumisüveg van. Ja, és cumikat (két darabos)

Csak nagyjából olvastam vissza, de majd igyekszem pótolni. Beindultak az érettségik, házi vizsgák, úgyhogy csak ritkán tudok majd jönni.

Piroska :lol: Jó a fotó, és a garnitúra is nagyon szép!!!

Adri :lol: Mi van a cukorral? Akkor ez most soknak számít ezek szerint? Meddig jó az érték??

Mi hétfőn (11-én) megyünk újra. Remélem, többet látunk Picúrból, mint legutóbb. Bár most elbizonytalanítottatok, hogy esetleg nem is kellene erőltetni az uh-t, mert nem véletlen, hogy takarja magát, elbújik. Erre nem is gondoltam..... :roll: :roll:

Mimi :lol: nagyon jó a fotó rólatok!! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Linacska,
köszi a cukros helyet. Majd ha holnap megyek orvoshoz (itt), megkérdezem, hogy biztos tényleg nem nézik-e meg. És ha nem, akkor otthon elmegyek...

Mimi,
Nagyon jó a fénykép!
Tényleg elég jók itt az utak, viszont az erdő lábánál lakunk, és szeretünk kirándulni. Ezért mégis azt gondoltuk, hogy terepbíró babakocsi kellene legyen. PErsze az is jó lenne, ha kicsire összecsukható lenne, hogy kocsiba is beférjen, ha messzebb megyünk kirándulni...
Nézegettem az e-bay-en, de most valahogy nem volt olyan ajánlat, ami megtetszett volna. Csak az újak, de azok elég drágák. Arra is gondoltam, hogy otthon veszek, és Anyuék elhozzák.
Most a Titi Triton 3in1 kocsit néztem, erről tud valaki valamit?

Noki,
juhéjjj! Örülök, hogy bejött neked.
Lányok, mindenki szed valamilyen vitamint? Én a Krauterbluton kívül mást nem nagyon, és feltűnt, hogy te még a Hipp natalról is írtál...
Aztaaaa.. ténlyeg nagyon szép képeket csinálnak ezen a helyen, tündéri a babátok. Már majdnem meggondoltam magam a 4D-t illetően... :) :) :)

Nikó,
szerintem sem jó ötlet betegen ablakot pucolni. Ejnye!
:?
EGyébként szerintem az ablakpucolás megterhelőbb, mint a bringázás. :)
Amikor idejöttünk, az első héten még én sem nagyon mertem, de aztán elkezdtem dolgozni járni, ráadásul az elején egy tök hosszú útvonalon (még nem ismertem annyira a környéket... ) és hát nem volt mindegy, hogy 40 perc gyalog, vagy 17 bringával... (Azóta kiderült, hogy más úton kb fele annyi... :D) Szóval rákaptam, és teljesen kényelmes dolog, úgyhogy júni közepéig (addig dolgozom) szerintem biztos nem hagyom abba.

Egyedül itthon:
Én is eléggé tartok tőle, hogy milyen is lesz... Azért engem nyomaszt ez a német-dolog is. Ha ismerkedni akarok vagy baba-mama klubba menni, azt csak németül lehet... Na mindegy, ez inkább itthon szokott megijeszteni, amikor már benne vagyok, akkor egész tűrhető...
A sors fintora, hogy sosem szerettem a német nyelvet, a nyelvvizsgát is éppenhogy letettem 10 éve, és rögtön abbahagytam a tanulását. Amikor gimiben csereutazáon voltunk No-ban, meg is állapítottam, hogy nem szeretem ezt az országot, és sosem tudnék itt lakni..
Hát, most megkaptam :)
De ezerszer inkább ezt, mint New Yorkot, legalábbis most (a férjem másik elnyert állása ott lett volna). Olyan messze nem akartam lenni a családtól, amikor életem első babáját szülöm (ráadásul lombikkal), és ott a diplomámat sem fogadját olyan egyszerűen el, stb. stb. Szóval ráadásul miattam (is) választottuk végül ezt a helyet, így nagyon nem panaszkodhatok. :)
Amúgy a város meglepően kellemes, csak ez a német nyelv....:twisted:

Goldplast
hát, sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy, de azért ez hamar el szokott múlni, erre gondolj! A babának meg biztos nem lesz baja! Arra vigyázz csak, hogy ne menjen a lázad 38 fok fölé! Már egy kicsit hamarabb kezdd el csillapítani (hűtőfürdő, borogatás), és ha másképp nem megy, Algopyrin. Mást ne...

Kép
bikmakk

Jók a képek!!!

Betegeknek jobbulást!

Linácska
http://hu.fotoalbum.eu/earhart/a222728
(az utolsó 10 a mostani)
Cukor, lehet, hogy nem riogatás... csak azért figyelnek oda a kismamikra jobban, mert komoly szövődményei lehetnek!

Sissi
Köszi a receptet!

Goldplast
Jobbulást!

Piroska
Sajnálom, hogy nem lettek olyan jó képek a kislányotokról!

Beus
BPD: 64mm
FRO: 75mm
THQ: 57mm
FEM: 44mm
Súlyt nem mondott a doktor.

Dbea
Milyen programot használsz?
(bár én kipróbáltam mozillával, explorerrel is... nálam látszik
:roll: )
Vendég

Nagyon jók a képek!
Vendég

Ma volt az ovis anyák napja, teszek képeket. Remélem a többi anyuka nem haragszik meg...
Kép
Kép

Noki,
nagyon jó ez a kép. Remélem jövő pénteken nekünk is lesz hasonló. Azért jó, mert befeketíti a "nem baba" részeket, és jól kivehető.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Zsizsa, jó ez a levendulás ötlet! Remélem akkor is eszembe jut majd, ha szükség lesz rá :) Én egyébként vevő vagyok a hasonló "vajákosságokra".
A lángosod egyszerű? Elküldenéd a receptet? Annyira szeretjük mi is, de utálom amikor a hajamból is olaj csöpög a sütés után... Ha nem bonyolult és nem tart órákig, szívesen kipróbálnám.

Sissi, nagyon helyes Márk! De mi az a púp a homlokán? Miluak is hasonló van :) :wink:

Linácska, Lili is milyen nagylány már! Megpróbálok péntekre bejelentkezni 4d-re...

Bikmakk, örülök, hogy minden rendben veletek.

Noki, tényleg nagyon jó a kép!!!!

Beus, vigyázz magadra!

Niko, Sissi, jobbulást!
Vendég

Csilla:kb másfél hete elesett egy köben és persze ott volt egy fa.Igy simán lefejelte.De már nem látszik semmi belőle.

Noki:nagyon jó kép készült akislányodról.!!!

Lina:szereintem senki nem haragszik meg a képek miatt :D
Vendég

Sziasztok,

Nagyon szépek az UH-s és pocakképek : ))
szuperek az anyák-napjás képek is, belegondoltam, hogy nemsokára én is megyek majd óvodai ünnepségre, hihetetlen...

Vpiroska,
gyönyörű helyecskéje lesz a kislánynak

Kata,
táblázatba, kérlek írd be hogy kisfiúnk neve BENCE lesz ( ill. Zsófi 2008.01.30 -án született)

velünk amúgy semmi különleges nem történik, rohamosan nő a pocakom, egyre jobban fáradok, Zsófi lányom napról napra ügyesebb, és nem tudunk betelni vele...

Andi

Kép
danidaniel

Szép jó reggelt Kismamik !

Süt a napocska és már nincs is hideg ! :D

Noki
Itt is gratulálok a kis csodához, gyönyörű !!! :lol:

És a Te kislányod is Kata !!

Sissi, Linácska
Nagyon aranyosak a képek a gyerekekről, máskor is tegyetek fel !! :D

Goldplast, Nikó
Remélem ma már jobban vagytok !!

Tündi
Merre vagy ? ...nagyon eltűntél !

Kép
Kép
rilla_

Olyan büszke vagyok ma magamra. Kb. Másfél órája vittem el Lilit az oviba, hazajöttem, már lejárt egy mosógépem, tök rend van a lakásban, ki van mindenütt porszívózva, szárítóról elpakoltam, elmosogattam, és most nagy élvezettel iszom a tejeskávémat. (OK, még teregetni kell).

És reggelire 30 g CH-t ettem, egyszerűen belepusztulok, ha csak 20-at, és ettől is csak 5,6 lett a cukrom. Holnap megkérdezem az orvost, hogy mennyire kell vele foglalkoznom, ha láthatóan, mérhetően egyre jobb.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?