tényleg, hova lett Pati az UH óta??
Márti gratulálok a 3. fiúhoz!!
és átérzem a szeméremcsontos problémát, nekem minden estére vagy elöl vagy hátul fáj (mármint vagy a szeméremcsont vagy a derekam.
tegnap este ha jobb lábamra nem is tudtam ráállni annyira fájt
Hiszti téma - nekem pénteken volt a csúcs, nem is értem, azt hittem felrobbanok úgy estefelé, de sikerült nem levezetnem senkin.
mondjuk megviselt az intimtorna is. képzeljétek a Kriston Andrea annyit beszél, hogy meg volt hirdetve, hogy du 5-8.30ig tart és 10.30 tartott!!! úgy, hogy utoljára 2kor ettem...
én értékelem, hogy ilyen lelkes, de mégis
Norco, Eszter - nekem is ma mesélte egy csaj a Kútvölgyiben, hogy az ő orvosa nem UHik, merthogy nem ért hozzá és elküldi máshova, van ilyen ezek szerint, asszem hivatalosan csak 3-4 UHnak kell lennia a terhesgondozás alatt
Pumperka! gyönyörű a kislányod, a rendező imádta, őt is javasolta, de végül az ügyfél egy iszonyú vörös, szeplős kislányt választott (aki nem is olyan szép egyébként), mondván ő érzékenyebb bőrűnek tűnik... sajnálom
de érdemes lenne járnia ilyen castingokra, tényeg
én ma reggel voltam a cukorvizsgálaton (bár csak zsömlés volt szerencsére), de kissé lesérültem, a köcsög vért vevő nővér lecseszett először , hogy 9.02 perckor már mit akarok ott amikor 10 ig vesznek csak vért és így ki veszi le a másodikat majd...
ezek után pedig úgy szúrt meg, hogy forgott a szemem a fájdalomtól és mostanra a fél kezem kezd belilulni... holnap lesz amúgy eredmény
de legalább hétvégi sikerélmény, hogy bababútor összerakva, összes (majdnem) karácsonyi ajándék beszerezve.
bababútor összerakása kapcsán rájöttünk, hogy max még egy kissámli fér be a babaszobába nem egy fotel amit be akartam rakni, hogy legyen miben szoptatni, kicsit elszámoltam magam a méretekkel. milyen nagy az a 140X70es ágy- fura elképzelni ahogy majd egy újszülött elvész benne
na mindenkinek jó talit holnap, majd gondolok rátok miközben itt szívok a munkahelyemen
azért ígérjétek meg, hogy januárban is lesz majd még!