Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

egyelőre csak beköszönök, mi augusztus elejére várjunk a kislányunkat, Bogit...

Olvasgatlak még kicsit benneteket, aztán csatlakozom.

Szép estét nektek!

Kriszta*
Kép
krisztacsillag

Sissi, igen, ma végre 100%-ra mondták, hogy kislány. Egyelőre a Bettina a nyerő név, de ezt még nem fixáltuk véglegesre... :oops:

Üdv köztünk, krisztacsillag!

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok lányok!

Mi ma voltunk a 24. heti uh-n, babával szerencsére minden rendben, szépen nő és nagyon rendes baba, már most fejjel lefelé fekszik :). (Persze, tudom, fog ő még forgolódni :).)
Utána voltunk a védőnőnél is, ott meghallgattuk a szívét és megkaptam a beutalót a terheléses cukorra, erre 2 hét múlva kell mennem.
4D uh-n én is gondolkodom, mert képet sajnos most sem kaptam babáról, az arcocskáját a méhlepénybe fúrta. 6 hete voltunk 4D-n, de azóta biztosan látványosan fejlődött :).

Bori, én is megnézegettem a képeket, tündéri a lányka :)!

Linácska, gyere Te is a hírekkel :)!

A válsággal kapcsolatban: a héten a boltban egy anyuka (kb. 5 éves kislánnyal volt, teljesen rendezett külsejű) fizetés után hozta vissza a blokkot, hogy véletlenül rossz helyről vette le a tejfölt, a 80 Ft-os helyett 160 Ft-osat és kéri visszavenni, mert az neki nagyon drága. És még ezek után jön az Áfa-emelés, stb., szóval nem tudom, mire számíthatunk...

Kép
angelita

Sziasztok lányok!

Mi ma voltunk a 24. heti uh-n, babával szerencsére minden rendben, szépen nő és nagyon rendes baba, már most fejjel lefelé fekszik :). (Persze, tudom, fog ő még forgolódni :).)
Utána voltunk a védőnőnél is, ott meghallgattuk a szívét és megkaptam a beutalót a terheléses cukorra, erre 2 hét múlva kell mennem.
4D uh-n én is gondolkodom, mert képet sajnos most sem kaptam babáról, az arcocskáját a méhlepénybe fúrta. 6 hete voltunk 4D-n, de azóta biztosan látványosan fejlődött :).

Bori, én is megnézegettem a képeket, tündéri a lányka :)!

Linácska, gyere Te is a hírekkel :)!

A válsággal kapcsolatban: a héten a boltban egy anyuka (kb. 5 éves kislánnyal volt, teljesen rendezett külsejű) fizetés után hozta vissza a blokkot, hogy véletlenül rossz helyről vette le a tejfölt, a 80 Ft-os helyett 160 Ft-osat és kéri visszavenni, mert az neki nagyon drága. És még ezek után jön az Áfa-emelés, stb., szóval nem tudom, mire számíthatunk...

Kép
angelita

Sziasztok!

Angelita:örülök,hogy minden rednben a babával.

Lina:mi volt az uh-n? rEmélenm minden rednben Levivel.

Holnap apa megy rutin vizsgára 8-ra,majd délután bevásárlás.Péntekre már kitaláltam a menüsort úgy néz ki,hogy 11en leszünk.
Sütit szerintem csak gyümölcstortát sütök max,hogy elég legyen egyből kettőt. :D

Ki mit csinála hosszú 7végén?
Nálunk péntek ufgye családi banzáj apa szombat vasárnap megint dolgozik :( Igy vszinű anyuékkal megyünk majd vmerre.
Vendég

Sziasztok!

Akartam én tegnap jönni a hírekkel, de esélyem nem volt, nem engedett be a babanet.

Szóval minden ok Levivel, így UH alapján nagyon édes baba, és az arcberendezése, orra-szája tiszta olyan, mint Lilié, és úgy alszik, mint én. Kezei a feje felett. Pont felébresztettük az UH-val, úgyhogy nagyokat ásítozott, nyújtózkodott, elégedetten mosolygott utána, szóval édi volt.
845g-ra becsülték.

Teszek képeket:

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Anna!***Köszike,már jól vagyok...nem vérzek....de pihizek is többet,mint eddig!Nagyon szép a kocsi-hordozó,tetszik,hogy ennyire világos!!!

Linácska!***Nagyon édes Levi baba!
Angelita!***Örülök,hogy Ti is jól vagytok!Nekem pocakfiú medence végű....18.heti Uh fejvégű volt!Szóval még van helyük variálni!
Krisztacsillag!***Üdv. köztünk!
Bori!***A Ti sztárfotóitok is nagyon jók!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Hello csajok!
már nagyon hiányoztatok, majd megvesztem tegnap, hogy szarakodott a babanet!

Linácska, Bori :lol: :lol: :lol: Naggyon jók a képek! én is annyira szerettem volna hétfőn, de sajna úgy fordult, hogy csak a félprofilt láttuk, azt sem túl sokáig...
Na, de majd két hét múlva..

Hosszúúú 7vége: mi valszeg lemegyünk a balcsira!! és csak kedden jövünk. VIszünk laptopot, majd onnan is megpróbálok jelentkezni!

Kandi :lol: örülök, hogy jobban vagy!! :lol:

Kriszta :lol: Üdv közöttünk ! Jó kis csapat ám!!! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok Lányok!

Nagyon édesek a babák, most irigy-irigy nekem még 12 nap. De az már nem sok vágom a centit. izgulok, hogy mit fog az orvos mondani és nagyon várom már, hogy láthassam Marcus babát.

Teszek fel képet kész a nappalink és a konyhánk, meg már igértem a házról is. nappali : Kép
konyha: Kép

Ház: Kép

Még van mit csinálni rajta, de remélem hamarosan átköltözünk. A felső szint is készülget. A szinezés meg kit érdekel majd egyszer lesz az is.

Puszi
Bea

Kép
Kép
beusmimi

Jó reggelt,

tegnap nekem sem működött a babanet .... :?

Linácska
Nagyon jó képeket sikerült a babáról csináltatni...és az a kis mosolygós annyira tündéri ! :D

Gratulálok mindenkinek a jó uh eredményekhez !!

Hmbori
A ti képeitek is nagyon aranyosak ! Mi lesz a "grillpipi" neve ? :lol:

Kandi
Meddig vagy kényszerpihenőn ?? Sajnálom, ami történt !

Goldplast
Tényleg jó érzés, hogy túlvagyunk a babakocsi témán, de most meg a kiságy van soron ! :lol:
Van valakinek valami ötlete kisággyal kapcsolatban, hogy hol érdemes nézni/venni ?

Madaran
Nem Graco a kocsink, hanem Wampol !

Dbea
Gratulálok a lakáshoz !

Cscsi
Nekem is több kg-t mért a védőnő, mint amit az otthoni mutat ! :roll:

Krisztacsillag
Üdv. közöttünk !
Ne csak olvasgass minket, hanem írj is ! :lol:

Jó lesz ez a 3 napos ünnep, már alig várom ! Mi otthon leszünk, kezdünk kiköltözni a gyerekszobából, de hogy hova tesszük az onnan kikerülő cuccokat .... :roll:
Vasárnap pedig szülinapozunk, idén pont anyáknapjára esik a szülinapom ! :D

Kép
Kép
rilla_

Beusmimi
Hű de szép házatok lesz ! Hány m2 ?

Kép
Kép
rilla_

Gyors bekukk még!

Jázmin is megy oviba októbertől, de nálunk más azért a helyzet mert ő bölcsis épp ezért nem akarom, hogy itthon maradjon, igaz van lelkiismeret furdalásom, hogy én itthon ő meg megy de szerintem jobb ez így. Szeret járni és kedvesek a gondozók is, meg én nem vagyok neki elég játszani, egész nap meg nem tévézhet, hiába leülök vele vagy megyünk sétálni, vagy a kertben vagyunk és játszunk azt hamar megunja. Hiányozna neki a közösség.

Szép napot
Bea

Kép
Kép
beusmimi

Rilla:Összesen 189 m2, de ebbe benne van a garázs és a fedett terasz. A ház maga olyan 150m2 kb. Én voltam a tervező minden egyes kis m2 én terveztem meg. Aztán a vázlat ment egy igazi tervezőhöz. Álmaim háza.

Krisztacsillag: Üdv itt!

Beus

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok!

Lina:nagyon jók a képek Leviről.A 3-on egyértrelmű kuki van :D

Beus:jó lesz a házatok :D :D

Kandi:örülök,hogy jobban vagy.Pihenj ezerrel :D
Vendég

sziasztok!

Nagyon jók a képek :P Hmbori,Linácska
Levi a második képen,hogy mosolyog :lol:

Bea szupi a ház mikor költöztök?

Tegnap én se tudtam jönni de találtam elfoglaltságot..ablakpucolás.. :roll:

Mi nem megyünk sehova a htvégén apaék dolgoznak még pénteken is :o

Krisztacsillag üdv :P gyerre sürün és irjál bővebben magatokról :P

Nagy gondban vagyok.. :twisted: Nolinak a fogával van valami ma hívok fel egy fogdokinőt időpontért remélem csak én parázom túl...vvalami elszíneződést láttok rajta de nem értem mi a franc lehet mert én aztán mosom neki már az első kibújás óta Nenedent-baby -vel.Csoki ..hát szerintem attól nem lehet mert ha heti 1 eszik sokat mondok :? Tök ideg vagyok miatta.De ez egy szupi foglkinika ilyen ozonos valamilyük is van remélem segítennek.
Én egyébként is allergiás vagyok a fogkérdésre utálom ha valakinek nem ápolt és szép a foga...de ez meg pont nállunk a dühh...na nem paráztatom még magam....

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Ja és még valami azért vagyok dühös mert mi még nem is cumisüvegeztünk max talán 4-5 hót összessen ez meg azért ellég kevés.Tea se megy meg ilyenek,hogy cukor,nyalóka Nolinak nem jönnek be...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Kandi!

Nem haragszom :) Örülök, hogy nincs vérzés pihizgessél sokat majd bepótolod hamár megszületett a gyerkőc. Én már így vagyok vele, mindig csinálgatok ezt azt de ha érzem, hogy sok lenne akkor pihi és fekvés az ágyba.

Hmbori!

Gratulálok a kislányhoz és nagyon örülök, hogy minden rendben van vele. Aranyos lehetett nagyon az uh.-on.

Madaran!

Nagyon szívesen , nem könnyű választás a babakocsi. Mi amit kapunk az Bergon szerű csak kicsit régebbi változat és mivel az nagy kerekű és széles is így veszünk mellé egy ilyet: Coletto babakocsi. Ez jó lesz ha megyünk valahova mert könnyen belefér az autóba lehet tolni 2 irányból.
http://www.bergon.hu/index.php?oldal=termek&p_id=64&level=4&kulcsszo=&minar=&maxar=

Bori!

Nagyon jók a képek.

Linácska!

Örülök. hogy minden rendben Levivel. Nagyon jók a képek.
:)

Sissi!

Hu 11-en? Az igen akkor biztos jó kis nap lesz. Mi pénteken itthon leszünk és valószínű apa pakolja át a nagyszobát mert tegnap az asztalos meghozta az íróasztalt meg a tv szekrényt.Lett egy nagyobb munkája és gyors megcsinálta a miénket. Szombaton én tesómmal megyek vásárolni férjecske Csepelre megy rc-autó versenyre. Vas meg itthon pihi.

Picit magunkról: tegnap kitakarítottam a halacskák akváriumát hát mire 1l-ként feltöltöttem a 40l-es akváriumot. ... :D De csak elkészült nagyon szép lett. Voltam afp.-kontrolon mivel nekem az első pozitív lett majd utána negatív így az infektológián ellenőrzik 5 hetente. Jól el is fáradtam tegnap sajnos nem bírom az egész napos ténykedést de nem baj mer a baba a fontos. Már olyan nagyokat tud rúgni néha meg is lepődök rajta.
Ebédünk már fő mert 12-re urulógiára megyek délután meg ballagásra. Remélem nem lettem nagyon hosszú.

Besumi!

Nagyon szép lett a házikótok. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nikó 2009.04.30 07:56-kor.
nikó

Kriszta:üdv itt.Gyere ha tudsz és mesélj magadról.
Vendég

Nikó:az biztos,hohgy nem fogunk unatkozni. Még jó,hogy van hely annyi ember számára. Igaz én vszinű a Márk kisasztalánál fogok ülni a kisszéken :D De jobb is igy legalább rendesen eszik.
Vendég

Sissi mi lesz a menű?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Töltött cannelloni, sült csirke és vmilyen sertésragu. Sütit pedig csak gyümölcstortát sütünk szerintem 2-t de ezen még gondolkodok,
A húsleves lemaradt,mert az is lesz.Bár ennyi kajáhoiz nem biztos,hogy kell.Szerintetek?
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek, aki megnézte a képeimet és megdicsérte! :D

Örülök, hogy végül mégis elmentünk erre a 4D-s uh-ra - valamiért azt hittem, hogy csak vetítés lesz, ehhez képest nagyon kellemesen csalódtam, hogy dokinő csinálta az egészet és minden apró porcikáját végignézte a babának és értelmezni is tudta a látottakat, mért eredményeket! Még a kisujjainak a perceit is megszámolta - állítólag van olyan betegség, amiben a kisujjon csak 2 perc fejlődik ki. Szerencsére nála mindhárom megvan mindkét kezecskén.

Linácska, a Ti bébitek is nagyon ari, tüneményes a mosolygós képen! :)

Beusmimi: gratula a házhoz! Nagyon jó érzés lehet, hogy minden abszolút az elképzeléseid szerint készült el, kompromisszumok nélkül!!! Tetszik a házatok, szívesen laknék én is ilyenben! :)

Sissi: kitartást a készülődéshez, biztos jól fog sikerülni minden! Ha én lennék a vendéged, szívesen ennék levest is... :oops:

Kandi: pihenj továbbra is, nehogy megint előjöjjön ez a kellemetlenség! Jó, hogy most már elmúlt, Te is biztos nyugodtabb vagy!

Rilla: eddig Bettina volt a nyerő név, de megnéztem a neten a nevet számmisztikailag és úgy tűnik, nem a legjobb választás! :( Aztán majd meglátjuk, még van 3 hónapunk, addig bármi változhat... Ezek szerint Ti már döntöttetek Kristóf mellett (nekem is jobban tetszik, mint a Koppány...).

Bim-bam: nyugi, ne aggódj Noli foga miatt, biztos nincs nagy vész! Főleg, hogy nem nagyon édesszájú és cumisüvegezve sem sokat volt!

Nikó: hát Te sem fogsz ma unatkozni! Hogy fogod bírni a ballagást? Nem megy nehezebben már az álldogálás?

Kép

Kép
hmbori

Sissi mivel töltöd a tésztát?Húsival vagy zöldségekkel?
Apa nagyon szereti az olasz tésztákat nállunk ,igy sürün szoktam csinálni :P Én még a végén sajtot szoktam ráreszelni meg megsütni.
Én húslevespárti vagyok ha engem kérdezel KELL :lol:
enném húsilevest húsilevessel :lol: de csak vidéki házi csirkéből vagy tyúkból.

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Bim-bam:húsival töltöm.Van egy nagyon jó receptem csak ott gomba van a húsi helyett.De mivel apum nem enné meg igy húsival lesz töltve.
Márk is nagyon szereti a levest igy tuti csinálok.
Vendég

Lányok, már megint nem olvastam vissza másfél hete, mert amikor egy kis időm van, akkor a 2 hóapos lemaradásomat pótolom...
Most tartok a 100. oldalon, és valahonnan 65 körül-ről indultam, úgyhogy egész jól haladok.... :)

Ezért nem tudom, most miről van szó, de az eddigiekhez annyit hozzáfűznék, hogy remek kis kelengye listákat írtatok össze, mindent elmentettem, és mazsoláztam, úgyhogy kezd összeállni már nekem is. :)

Majd még mesélek Németországról is, ha egyszer majd utólérem magam, csak most épp tele vagyok fordítási melóval is, és alig van időm bármire.

Egy valami: székrekedés
Valaki írta, hogy a Kräuter Blut-ot issza. Én is azt használom, mert itt Németországban az orvos ezt ajánlotta terhességi vitamin gyanánt. Itt lehet drazséban és szirupban is kapni, és mivel nekem is kicsit alacsonabb volt a vasam (vagyis labor még nincs, de az ujjamból nyert vércsepp színvizsgálata azt mutatta :)), ezért a szirupot választottam, mivel annak sokkal-sokkal magasabb a vastartalma, direkt rá van íra.
Na és amióta ezt használom, nekem az a benyomásom, hogy nemhogy nincs székrekedésem (amire pedig alapból hajlamom van), hanem inkább pont rendbehozta.
Aki még írta, hogy ezt issza: nincs hasonló tapasztalat?
(Csak gondoltam megosztom veletek, mert a 90. oldal környékén :) sokan panaszkodtok erre, és ezt a szirupot tudtommal otthon is lehet kapni. Mondjuk elég drága - főleg a drazséhoz viszonyítva -, de én csalok, mert nem napi 3x15 ml-t iszom, hanem csak 2x, és néha az egyiket ki is hagyom. PErsze majd meglátjuk, mit mutat a labor.... :) )

Kép
bikmakk

Sissi: nagyon klassz a menü :D Én is lennék a vendéged. :oops: Husi leves a nagy kedvencem ha van erőd hozzá akkor szerintem főzzél azt is. Ha lesz időd elküldenéd a tészta receptet?

Köszi
Bea

Kép
Kép
beusmimi

Bikmakk
Én nagyon köszönöm neked ezt az infót a vassal kapcsolatba,mert Én rettenetesen szenvedek a székrekedéssel.
Bár joghurtot eszem ész nélkül,de az a baj ,hogy nagyfokú undorral és ez nem igazán jó :(
Ma megyek is és veszek ilyen szert :D

Szeretném kérdeni tőletek ,hogy van e olyan aki azzal küszködik ,hogy nagyon bedagad és sokat fullad?!
Én ma felhívtam a dokimat ,mert nem egyszerűen kapkodom a levegőt és borzasztó érzés.
Annyit mondott a doki,hogy csináltassak egy vérképet jövőhét csütörtökre és vigyem el hozzá.
Addig meg próbáljam meg kerülni a sós és fűszeres ételeket.
A súlyommal amúgy nincs gond,mert eddig 6kg-ot sikerült csak magamra csalogatni :)
Esetleg ha valakinek lenne valami jó tanácsa akkor azt szívesen venném ha megosztaná velem!

Jaj, majd elfelejtettem ,hogy köszönöm a 4D- genesis-es infót :D
Be is jelentkeztem május 6-ra :D
Már alig várom ,hogy láthassa a kicsi szépségemet!

Tettem fel képeket a babakocsikról és a szobácskáról na meg a mi hálónkról is :D

Sok puszi mindenkinek!
Noki

Kép
noki&potyi

Bori. Lina, nagyon jók a képek!
Én is ma voltam uh-n, sajnos a vesetágulat nem hogy megvan, de nőtt is :( A doki szerint ez már meg is marad a születése utánra... Hát, remélem azért ez lesz a legnagyobb bajunk, jó esetben nem fog problémát okozni.

Megittam a cukros löttyöt (brrrrr) megint nem jött belőlem vér ( :roll: ), de végül a kézfejemből sikerült. Kértem külön toxo-t is...

Amin felhúztam magam, az a kórházi mosdók állapota! Itattak, mint egy tevét, hátha azért nem sikerül vért venni, mert besűrűsödött (ugyan éppen ezért tegnap egész nap ittam, és reggel is fél liter vízzel indítottam). Szóval belémborítottak még 1,5 l-t, amitől bérletet váltottam a mosdóba. Balkáni! Majdhogynem pottyantós... a deszka sincs meg, büdös, szűkös, csak egy van, és nem lehet bezárni :(
És az emberek neveletlenségére jellemző, hogy mindegyik jön mintha otthon lenne és nagy lendülettel kivágja az ajtót. Kopogni senki nem tud??????
Szóval soha többet!!!!! Inkább kérek egy kacsát.

Tegnap főztem zöldborsós csirkepörit, úgy ízlik Milunak, hogy tegnap is meg most is hatalmas felnőtt adagot vágott be belőle. Érdekes, ha valami ízlik neki, akkor rengeteget eszik, ha nem igazán találom el az ízlését, akkor napokig nem foglalkozik a kajával...
Vendég

Bori!

De igen nem esik jól álldogálni ezért csalni fogunk mert csak a végére megyünk oda. Addig pihi de ezerrel . :D
Na nekem sikerült most úgy bekajálni mindjárt kidurranok.. :D
nikó

Sziasztok lányok!

Ami a hoszú hétvégét illeti, nekem munkával telik: én a vasárnapot várom már nagyon, akkor leszek szabad! Panzió-étteremben ezek a hosszú hétvégék már csak ilyenek, szóval én annyira nem szoktam őket várni :)...
Ma kijött az allergiám is, szóval rosszabbul nem is igen lehetnék. Más szenved allergiától?

Csilla, a kórházi wc nálunk dettó ilyen, nem tudom, miért nem fordítanak nagyobb gondot a higiéniára, nameg az emberek is érdekesek, nem tudom, otthon is úgy hagyja-e ott maga után...

Kép
angelita

Noki,

nem vagyok biztos benne, hogy a sziruptól van, de mindenesetre eléggé egybevág.

Amit még lehet csinálni - és ez nagyon rémesen fog hangzani - a beöntés. Tudom, hogy nem túl kellemes dolog, de 20 perc alatt túl van rajta az ember, és ha rendszeresen csinálja egy ideig, akkor lehet, hogy nem is kell már utána.
Mondjuk én sem cisnáltam sokat életemben, de pl. pont a lombik előtt már napok óta székrekedésem volt, és nem akartam, hoyg a beültetés után "nyomnom" kelljen, ezért előtte cisnáltam egyet, és ez megnyugtatott.

Mindenkitől bocs az undi témáért... :)

Noki, nagyon szép lesz a babaszoba.
A babakocsikat nem értem teljesen: kettőt vettetek? De mintha a piros tudná ugyanazt, mint a fekete, nem? Én most sokat nézegetek babakocsikat, de annyira nem tudok dönteni.
Tesóméknak 3 gyerekük van, és nem volt mózeskosaras kocsijuk, hanem csak ülős, amit majdnem vízsszintesre tudtak lehajtani, és jól elvoltak vele. Azok kb. harmadannyiba kerülnek, mint a sokfunkciósak. Nektek mi a véleményetek?

Kép
bikmakk

Beusmimi
Nem semmi, hogy Te tervezted meg a házatokat !!!
Mikor fogtok beköltözni ?

Hmbori
Számmisztikailag miért nem jó Bettina név ?
(Nekem a Koppány is nagyon tetszik, de mindenki a Kristófra szavaz..)

Cscsi
Sajnálom ezt a vesetágulást ! :( De mi ez pontosan ? :oops:

Bikmakk
Nekünk többfunkciós babakocsink lesz (mózes+sport) és egész jó áron vettük (43 000 Ft). Meg vettünk külön egy hordozót is mellé.
Jöhetnél sűrűbben ! :wink:

Szép hosszú hétvégét mindenkinek !!

Kép
Kép
rilla_

Bikmakk szia!
Én elfelejtettem minap köszönni neked :oops:
Hogy sikerült a kiköltözés?
Meg szoktad már?

babakocsi!
Nekünk sincs mózesünk...
Még anno a lányommal volt.Nem mondom,hogy rossz,de nem létszükség.Ami miatt én anno szerettem...A Fanni is augusztusi volt,és télire lett nagyon hasznos neki a mózes.
Most is elfogadnék egyet szivesen,viszont nem fogok 20.000ft ért csak azért venni,hogy legyen...
Szóval marad az amink van..
Viszont ha jó áron látsz,akkor miért ne?
Esetleg less körül az ebay.de oldalon.Én ott vettem a peg perego babakocsinkat,és bár használt de tip top volt.
Ha jók az utak felétek,....és arra eléggé ritka a rossz út,akkor bőven megteszi egy kisebb kerekű babakocsi.

Vitaminok.Én 1hónapja a hippest iszom.És mondtam is a védőnőnek,hogy olyan a vasam,hogy mindenkinek hasonlót kívánok,sőt az egész vérképem tök jó(kop-kop)Eddig az elevitet szedtem,és carabb volt a vérképem..Bár kaptam vasat,valami neo fero ..lenyelhető bogyot 2x1-et kéne szednem,de állt elfelejtem.Szóval tuti nem a vastól ilyen jó az eredményem..
Nem tudom hogy a hip miatt e??De mindenesetre feltűnt nekem is az hogy jó lett.
A fene tudja??? Lehet ennyit számít,hogy természetes alapanyagokból van össze állítva??

mimi12

cscsi:
Vesetagulat. :cry: Sajnalom, hogy nem javult. :( Tavaly voltam Timivel majdnem egy hetet korhazban, de az is botranyos volt. Mondjuk be lehetett zarni, meg uloke is volt rajta, de az egesz osztalynak egy db WC volt+ 1 gyerek WC. Volt vagy 6 korterem, nemelyik 6 agyas. A gyerekek mellett mind volt szulo, aki vegig bent volt + a nagyobb gyerekek is oda jartak. Arrol nem is beszelek, hogy a fertozo hasmeneses gyerekek is. :shock: A csap melle ki volt teve egy fertotlenito spray, avval kellett magad utan lespriccelni a WC-t. :shock: Undorito volt egyszeruen...
Cukros lotyinek mikor lesz eredmenye? Holnap?

Babakocsi:
Mi Timinel kaptunk egyet kolcson, most is azt fogom hasznalni, mert nem kerik vissza, ugy tunik ott mar nem jon tobb baba. Viszont egy testver felallot szeretnek majd ra rakatni. :roll: Mi alig par hetig tudtuk csak a mozeskosarat hasznalni, ami meg az enyem volt anno. Ez nem babakocsira rakhato, hagyomanyos kosar. Nekem nagyon tetszett, de a nagy hosegben ugy ereztem a gyereknek nem szellozik elegge, hiaba nagyon kenyelmes magammal vinni benne mindenhova. :) Most talan nem lesz akkora hoseg augusztus vege fele... :roll:

angelita:
Allergia. :evil: Nalunk tobben szenvednek a csaladban tole, nagyon nem kellemes, gondolom foleg igy terhesen meg igazabol nem is lehet ra semmit szedni. :(

sissi:
Jol hangzik a menu. :) En is szavazok a levesre. :)

Kandi:
Orulok, hogy mar nincsen verzes.

Tegnap nalunk sem ment a babanet, tegnapelott meg az Allatkertben voltunk. :) Nagyszeruen ereztuk magunkat, csak en nagyon kifaradtam. Timi meg ma is allandoan emlegeti a sok allatot, amit latott.
Keszen lett a verkepem, meg a sok minden, amit meg neztek a vernyomas miatt. Minden jo, csak picit lettem verszegeny a betegsegtol es a sullyedesem is magas ezert. Amugy szerencsere minden ok. A mert vernyomas adatok is jok. :)
A hetvegen elutazunk anyosomekhoz, kedden reggel jovunk csak vissza. Biztosan jo lesz, legalabb a nagy lakasatalakitasbol kicsit kiszakadunk :lol:

baratodildi

Cscsi,
sajnálom a vesetágulatot, de reméljük, ha meg is marad a születés után, akkor is csak annyira, hogy ellenőrzésre kelljen vele járni, mint nekünk, ne kelljen műteni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bikmakk
Köszi a választ :)
Mindenesetre vettem szirupot és most majd kiderül hamarosan ,hogy nekem segítségemre lesz a nagydologba vagy sem :D
Bizakodom :)
A babakocsiból azért van kettő ,mert az egyik csak sport a másikhoz meg van minden......mózes+sport+hordozó+lábzsák stb...
e-bay-ről rendeltük és a két babakocsink sem került annyiba mint üzletbe egy :D
Na meg elfér és bármikor akár el is lehet adni,mert van rá kereslet.
Mimi
Én eddig a Femibiont szedtem és a hét elején fog elfogyni,de lehet ,hogy most áttérek a hippnatalra.

Kellemes éjszakát mindenkinek!

Ja!
A vizesedé ellen mit lehet tenni?
Nem eszem sósat és hízni sem híztam csak 6kg-ot.
Ilyenkor estére már kissé fulladok,de a dokim nem igazán mondott semmit.....csak annyit ,hogy csütörtökre vigyek egy teljes vérképet amikor megyek hozzá és kész......

Kép
noki&potyi

Noki,
fogalmam sincs mit tudsz vizesedés ellen tenni. Én se Lilivel, se most nem vizesedek, meg még csak 3,5 kilót híztam. A vérképből biztos okosabb lesz az orvos, legalább annyiban, hogy azt mondja, nincs semmi gond.
Pedig én aztán sózok. Abszolút nem eszünk sósan, de most hogy terhes vagyok, igen, nagyon kívánom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Ide kerülök végre,de úgy felgyorsultak a munkálatok,hogy nemvolt időm írni.amit elolvastam el is feljetettem mire írni tudtam volna.Most sincs ez máskép :( De egyszer csak rend lesz már,és visszatér az életünk a régi kerékvágásba.
Kedden megyünk a Balatonra és vasárnapig leszünk,már nagyon várom!!!Jól fog esni egy kis pihenés.

Cscsi,sajnálom a vesetágulatot,de ha megszületik babuci biztosan minden rendben lesz!

Beus, az a torta Istenien nézett ki,gondolom az íze is olyan volt!:)

noki,nekem vizesedésre a láb felpockósolását javasolta a doki.Valamint a csalán teát(azt hiszem),de nem vettem azért nem tudom tutira a nevét.És mondta semmi vízhajtót nem szab bevenni,mert kevesebb lehet tőle a magzatvíz!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Hú de rég voltam...
Megvolt az elővásárlás kedden du.
alig vettünk valamit és jó sokat fizettünk.
Tegnap megvolt a ballagás is, bezabáltam estére :oops:

Madaran: mi a rózsaszín macis garnitúrát választottuk és hétfőn érkezik! Tehát 1 hét alatt megvan. Baldachin vasat külön kell rendelni hozzá 1.700Ft-ba kerül. Mi nem rendeltük meg mert kaptunk a barátainktól, megspóroltunk 1.700Ft-ot :lol:
Vendég

Sziasztok!

Noki!

Vizesedésre én sem tudok semmit sajnos. Szupik a babakocsik nagyon, meg a szoba is. :)

Cscsi!

Sajnálom a vesetágulatot, de reméljük ha megszületik a baba akkor el is múlik nála.

Én annyira utálom magamat már megint benyaltam valami hülye bacit. Fáj a torkom és megy el a hangom. Csak lázam ne legyen, de ha mégis akkor lehet bevenni valamit vagy borogatni kell?
Torokfájásra mit lehetne? Ittam hársfateát, meg homeopátiás bogyót de nem sokat segít.
:cry: Hogyan lehetek ennyire béna, tuti a dokinál szedtem össze valamit amíg a táppénzes papírért voltam. Ott köhögtek az emberek hiába álltam messze nem segített.
nikó

Sziasztok!
Nikó jobbulást neked!Homeopátiával is óvatosan!Nézd meg neten,mert nem lehet minden bogyeszt terhesen szedni..

Vizesedésre gyümi zöldség kúra.Állítólag a krumpli is vízhajtó és azzal lehet valami krumpli kúrát csinálni,a fekete retek az biztos vízhajtó.De érdemes a googleba beírogatni és megnézni.
Szakember véleményét pl a mamanet.hun meg lehet kérdezni.ott van pl gyerek orvos és van védőnő is aki tud tanácsot adni.
És természetesen a pihenés is hatásos:lol:
Én pl rá jöttem,hogy ha többet ülök tunyulok akkor vizesedik a lábam.Ha jövök megyek sétálok,akkor semmi gond...

mimi12

Sziasztok!

Túl vagyunk a családi banzájon.Minden jól sikerült és nagyon finom lett.
Márk éévezte az egész napot és tetszettek neki a játékok is.

Csináltam pocifotót,de sajna nem tudom feltenni,mert vmit eltörtem :oops:.Most hivtam apát mondta ,nem haragszik majd megnézi.

Nikó:jobbulást neked.Remélem nem lesz semmi komoly.

Hála istennek én sem vizesedek, Márkkal is a vége felé kezdtem,de akkor nem is voltam ennyire aktiv.Akkor sem volt vészes,csak ha kártáyáztunk fel kellett pócólni a lábam.

Holnap megyünk a telekre de este már jövünk is haza.Remélem nem lesz rossz idő.

Tündi.jó utat nektek és jó pihenést.REmélem jó időtők lesz.
Vendég

Sziasztok!

Mi is megvagyunk. A gépünk sz@r volt egy pár napig, még most se tökéletes, de már legalább nem kapcsol ki.

Általában egész nap kint vagyunk Ádámmal. Alig bírom becsalogatni, mert akkor hiszti van.

Csilla: Mennyibe került a kisvasút? Mennyi ideig tart a kis vonattal az út kb? Milu élvezte?

Kép

Kép
ádibaba

Ádibaba: 900Ft a felnőttjegy oda-vissza, fél óra az út. Milán nagyon élvezte, bámult ki az ablakon, kurjongatott, integetett. Igaz, az elején eléggé meg volt illetődve, bújt apa ölébe, de hamar megszokta. Itt meg tudod nézni: http://www.kisvasut-kiralyret.hu
Vendég

Na végre... van, hogy napokig nem tudok belépni :cry:

Olvasok vissza...
Vendég

Válság
Férjecskéék óvatosak... bár a húst, a tejet, tejterméket el lehet adni... meg a bőröket is...
Ők már egyszer egy nagy válságot átéltek...
Itt az emberek nem olyan pesszimisták... és most a válság helyett mindenkit jobban foglalkoztat az új influenza...

Képek nagyon jók!

Kriszacsillag
Isten hozott a csapatban!

Ágota
Losec... mi a hatóanyaga? Az alapján talán itt is elérhető...

Bim-bam
Húsleves :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Reggel, délben, este... természetesen marhahúsból... :wink:

Kórházi állapotok
Megtehetném, hogy magánorvoshoz, magánklinikára járjak... de felesleges... itt magas színvonalú az állami ellátás is... pl. szüléshez csak azt kell bevinnem, ami a lelkemnek jó... egyébként mindent adnak...

Mi jól vagyunk... hétfőn megyünk UH-ra... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Após egyik ismerőséhez... alaposan megnézetjül Mili babát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lányok!
Lehet egy kérésem?
A táblázathoz a javítani valókat valami feltűnő módon írjátok!
Vendég

Sziasztok!
Kata a rally közel volt hozzátok?

Ez az új influenza :twisted: azt mondják,hogy nem is a sertésektől van..remélem nem lesz világméretű.... :o habár ha igy haladunk :o

Kedd este 6 kor viszem Nolit a 13.-kerba fogdikinőhöz :? apa is jön remélem csak én parázom túl... :shock:

Tündi tök irigy vagyok én is mennék..érezzétek magatokat jól..nekünk esélyünk sem lesz elmennni apáék aug.-ig tömve vannak munkával...

Majd még jövök mennem kelll...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Bim-bam
A start és a rajt itt volt Buenos Aires-ben :wink:
Ott voltunk... beszélgettem néhány versenyzővel is... főleg a magyarokkal... :wink:
Vendég

Mexico hozzánk közelebb van :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?