Sziasztok!
Na túl vagyunk az első bölcsis napon.1 óra hosszát voltunk,eddig nem csalódtam Blankusban.
Jól telt a mai nap!!Cseppet sem zavartatta magát,nem nézte hogy ott vagyok-e,szerintem simán ki tudtam volna sétálni a szobából.
1óra alatt csak 1x bújt hozzám,és ennyi.És sírt amikor elindultunk haza!!
Ment volna visszafelé...
Amúgy ma derült ki számomra,hogy 2 hétig csak egy kisfiúval(Kendével) 2-en lesznek,majd utána jönnek még 2-en,és majd így leszünk egyre többen.A gondozónők is agyba főbe dícsérték Blankust,hogy milyen aranyos,barátkozós.Be nem állt a szája,mondta a magáét,egy pillanatra sem állt meg.Minden játékhoz odament,pakolt rámolt,minden kellett neki.
És a szomszéd csoportszobával összenyílt az a szoba ahol Blanka csoportja van/lesz,és ott volt vagy 10-15gyerek...Állandóan át akart menni hozzájuk!
Csomószor átszökött úgy kellett visszavigyem.
Végül becsukták miatta a közös ajtót.
Holnap 2 óra hosszát leszünk,ekkor még mindig ott leszek vele végig,szerdán a tervek szerint ott is ebédel a bölcsibe,és szerdán majd lesz egy kb.fél óra amikor majd már ott kell hagyni.
Voltam bent az alapellátáson,gondoltam csak nem hajtanak el...És nem is!!Mondta az aki a melóügyemben intézkedik,hogy holnap felhívja annak a körzetnek a védőnőjét ami majd az enyém lesz,odaadja neki a számom,meg elkéri annak a védőnőnek a számát,hogy utána tudjunk egyezkedni.De meg is beszéli vele,hogy hadd járogathassak jövő héttől be mellé,hogy egy kicsit belerázódhassak a dolgokba mielőtt totál egyedül leszek.Végre ennek a témának is adtam egy löketet.Elvileg holnap kapom a telefont a védőnő telefonszámával...