Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Elvesztettem a fonalat!
Holnap 15:00 vagy 16:00 a tali?
És még vmi: ha a belvárosból (Oktogon környéke) jönne valaki, szívesen elviszem! 1/2 4-kor indulok a Köröndtől...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsizell, te kapsz beutalót az UH-ra? Én megint nem kaptam, igaz, múltkor sem kérte a doktornő, csak a dokim nevét kellett bemondanom.
ktc

Kati!

16h!!!!
Vendég

Nóri Köszi, hogy megvédted a keresztény nagycsaládosokat. Ugyanis ők VÁLLALJÁK azt a sok gyereket és, ha nem is lesznek gazdagok, odafigyelnek rájuk és nem segélyből élő, rendes emberek lesznek.
Néha kicsit nekem is ég az arcom, mikor megkapjuk az ingyen tankönyvet. Nagyon jólesik, csak azt nem értem, akinek két gyereke van (az se piskóta összeg) az miért nem kap legalább 50% engedményt? Meg a suliban is kedvezményesen esznek a mieink, erre a mi kisiskolánkat működtető önkormányzat (szomszéd falu) még ennek is visszatéríti a felét. Igaz így táppénzen most minden fillér számítani fog. Hála az Úrnak a házunkat gyakorlatilag hitelmentesítettük (még 5 év 4 ezer/hó munkahelyi van rajta), de az autóhitel az fut. Emberem tök meg van ijedve az anyagiak miatt, pedig már tapasztalhatta volna, ha nagyon megszorultunk mindig jött valami olyan bevétel, amire nem is gondoltunk. Voltunk mi is olyan helyzetben, amikor azt sem tudtam, miből veszek cipőt a gyerekeknek. És lett.

Úgy döntöttem az AFP leletemet csak akkor kérem el, amikor megyek a genetikai UH-ra. Addig is egy parával kevesebb. Beutaló nálunk mindenhova kell.

Nekem most a derekam okozza a fő gondot. Egyhelyben nem tudok állni és ülni se sokáig. Tegnap már a hátam is fájt. Persze egy ideg vagyok, hiszen a derékfájás lehet rossz jel is, bár ez szerintem mozgásszervi. Egyszerűen nem bírom felidézni, hogy menstruációkor hogyan és hol szokott fájni. Most mindenestre kifejezetten a keresztcsontom és annak ízesülései fájnak, néha egyoldalon. Emellé nincs se keményedés (na jó, 1-2 naponta), se görcs. Eszem a magnéziumot és sokat fekszem. De most találtam meg a kórházi zárómban, hogy a méhszáj 3100. Vagyis a külső méhszáj nyitva van. Ez volt 4 hete. Azóta nem kukkantott be senki. Igaz volt gyerekem, akit a 12. héttől 2100-al hordtam végig és mindeddig semmi méhszáj gondom nem volt. De azért parázok.
pammut

Bori!

Keresztény családból származom. Van egy bátyám, egy nővérem, meg egy húgom. Az 4.
Mivel nagycsaládosok voltunk, nagyon sok kedvezményt kaptunk. Ugyan nem sokáig, mert a nővérem 11 évvel idősebb, így se ingyen tk, se semmi a suliban. De Egy csomó jó programra mentünk (nagycsaládos kirándulás, farsang...stb)

Én szeretnék nagy családot. Bár az uram már az előző terhességnél mondta, hogy több nem lesz, mert kibírhatatlan vagyok! :lol:
Remélem pár év múlva meggondolja magát. Hátha addigra meglesz a ház is, akkor könnyebben megy majd bele.

Addig nekem is le kell tenni valamit az asztalra! Bár nem sok van a könyvizsgálóságig, szóval az pont beleférne a következő gyerekig... :D
Vendég

Ja és mielőtt Juci magára venné, tudjuk, hogy nem a keresztény vallási fanatikusokra gondoltál! :lol: :lol:
Bár én is fanatikus vagyok. Politikai fanatikus. De az más kérdés! :D
Vendég

Pammut: nekem mentsturációkor mindig a derekam fájt, de tisztességesen. Olyan voltam, mint valami nyugdíjas. Most, hogy három napja jöttek azok a fura görcsfélék, beszéltem a doki asszisztensével, aki azt mondta, a második trimeszterben elképzelhető, hogy olyan tünetek vannak, mint menzeszkor, mert ilyenkor kezd a méh jelentőset gyarapodni, és ezek a kísérőtünetek normálisak. Bár a derekam nem fájt, de simán lehet, hogy ez is belefér. Nekem azt mondta, két-három napig figyeljem magam, és ha rosszabbodik, akkor mutassam meg magam dokinak. Talán megkérdezhetnéd, a Tiednek mi a véleménye.
A jógás csajt is kérdeztem tegnap, mit csináljak, ha ez van, azt mondta, pocoljam fel a lábam, meg a hátam is hát középtől 45 fokos szögben, akkor a komplett alsó szakasz tehermentesül. Valami jó kemény párnát kéne a hátad alá tenni, mert a sima alvó erre nem jó.

A 3100-at, ill. 2100-at nem értem, nekem a kiskönyvembe 3000 írt a doki, de nem tudom, azt mit jelent :roll:

Kép
juci-77

Lányok,
mi sajna nem megyünk a talira...
már holnap és pénteken is kell mennem Pestre, ill. hétfőre meg kell oldanom, hogy Lillura valaki vigyázzon, így már ma pluszban nem szeretném rángatni.
Legközeleb ígérem ott leszünk :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Nem vettem magamra :)

Nálunk amúgy anyu református, apám családja katolikus, engem meg nem kereszteltek meg, mondván, majd eldöntöm. Hát még nem sikerült...

Kép
juci-77

Juci - a 3000 most tökéletes - méhnyak nem rövidült, zárt külső-belső méhszájat jelent, pont olyan, amilyen kell :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Mi reformátusok vagyunk :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Huh Csajok! Milyen témák vannak.

Nekem a doki nem írt semmiféle számokat a kiskönyvembe... :cry: Nem is vizsgált mióta terhes vagyok. Ami nem baj egyébként.

Mi is keresztények vagyunk, az embőcöt is megkeresztletettem meg elsőáldoztattam, hogy a Bazilikában lehessen az esküvőnk, mert az volt a feltétele... A gyereket is biztos megkereszteljük. Az nálunk alap. Utána majd eldönti, hogy szeretné-e gyakorolni vagy sem a vallást.

Kicsit ritkábban fogok jönni, mert nem akarom megint kihúzni a gyufát a főnöknél. :? Ezt a pár hónapot jó lenne kihúzni békében és nyugalomban :lol:

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

Sziasztok!Tegnap voltunk Debrecenben, minden a legnagyobb rendben van,az orvosom a kelleténél jobban megijesztett.8 ra értünk oda és már igyis voltak vagy negyvenen!10 kor került rám a sor az ultrahangon, nagyon aranyosak voltak!!!szerencsére megvan mindene és kiderült kisfiu :lol: .A párom a mennyekben érezte magát4 :P Utánna genetika,a doktornő nem értette mért kellett mennem, mert az eredményem nagyon jo csak a szabad hcg volt magas :? Ugyhogy nem javasolta a magzatvizvételt!Most kezdek megnyugodni.........Hétvégén festés :( Ja köszönöm a biztató szavakat mindenkinek!!!!!!! :D
vadócka

Köszi Juci. Nem rosszabbodik, sőt mintha javulna. Ha mozgok vagy fekszem akkor nincs gond, csak ha egyhelyben állok. Ma bejelentkeztem dokihoz jövő szerdára és már ettől jobban vagyok. Elég parás vagyok és korábban volt más pszichoszomatikus tünetem. Mihelyt megnézték és kimondták, hogy nincs semmi, elmúlt :oops: . Aztán talált a szervezetem mást :( .
A méhszájnál a 3000 maga a tökély. Az első szám a méhnyak hossza (3 ujj) a többi 3 hely meg a külső, középső és belső méhszáj. Ha 0, akkor zárt. Többedszer szülőknél előfordulhat rövidülés, külső kinyílás és mégsincs baj, ha nem romlik (mint írtam, volt gyerek akit 2100-el hordtam az elejétől).
pammut

Sziasztok!!!

Úgy döntöttem, hogy megyek a gyógyszertárba/vagy a párom megy, mert végre itthon van!!!!/ és veszek oscillococcinumot és tengeri só oldatos orrsprayt. mindkettőt használhatjuk /ha jól tudom: ha másképp tudjátok írjátok meg kérlek/ és ezeket fogom használni..mert a mézes, citromos, rooibos tea, meg a fekvés sem használ..jó tegnap nem feküdtem, de előtte 2napig igen, de ez egyre csak rosszabb..már izomláza van a hasamnak a sok köhögéstől, meg az orrfújástól.. :cry:
A másik téma: én katolikus vagyok, párom református.. nem gyakoroljuk a vallást, mondjuk templomi esküvőnk se volt, de gyerkőc meg lesz keresztelve..

Kép
Kép
ronci

Ronci, oscillococcinum és tengervizes orrspray is használható babavárás alatt :lol: nekem az orvos is ezt ajánlotta, amikor Lilluval beteg voltam. Meg sok kalciumot :wink: az van C-vitaminos is.

KépKép

KépKép
beneildi

Ma az orvosi rendelőben:
(miután tegnap fél órát ültem bent és visszarendelt ma reggelre a táppénzes papír miatt)

- odaérek, rengeteg öregasszony vár, egy áll az ajtóban
- még le sem ülök, kijön a doki és behív
- ajtóban álló öreglány hápog, meg lökdös, hogy mit képzelek, ő előbb volt itt

Mire a dokim:
"XY néni! Először is a hölgy terhes, másodszor: csak egy papírért jön, harmadszor: van időpontja. És úgy amúgy meg semmi köze hozzá!"

Erre a néni tovább hápogott, hogy nem bír ennyit állni, mert ő meg nyugdíjas, de ezt már a többiek hurrogták le, hogy mi az istennek áll az ajtóban fél órája!
:shock: :lol:
Vendég

Hú, sajnálom, hogy nem tudtok jönni! :cry:
Remélem nem egyedül fogok sütizni! :D

Bori!
Hátfájás:
nekem nagyon van. Brutálisan fáj, valószínű azért, mert hason alszom és most egyre jobban kezdek kifacsarodni éjjel. Bár mióta szopis párnával alszom, kicsit jobb a helyzet.
Illetve a fejem alá nem teszek párnát. Szerintem a derékfájás nem az a derékfájás. Próbáld meg kimasszírozni picit.
Vendég

Csajok, a lányom betette a LEGO húst (állatkertben az oroszlán kajája) a hűtőnkbe! :lol: :lol: Megeszem!
Vendég

Annyit írok, hogy már gáz. De legalább mindjárt ügyfélhez kell mennem és nem boldogítalak Titeket!

Eszter!
Nálunk a látássérültek masszázs tanfolyamot végeztek és járnak házhoz masszírozni. Nagyon jó áron csinálják és eszembe jutott, hogy csinálhatnának várandós masszázst is, nyirokmasszázzsal a vizesedés elkerülésére. Ti ilyenekkel nem foglalkoztok? Mármint a Ti látás sérültjeiteknek is jó munkalehetőség lenne. Akár helyhez kötötten is.
Vendég

Reni, igen, előre szokták venni, ám ha oda merek lépni az ajtóhoz mondván a többi betegnek, hogy én csak egy papirért jöttem, akkor az összes váróban levő nyugdijas elkezd kiabálni, hogy várjam ki a sorom, mert ők is csak egy papirért jöttek, vagyis gyógyszert iratni…igy mire végigvárom a sok nyugdijast, azt 1 óra…Plusz ott vannak persze az influenzások és torokgyulladásosok is..
Olyan agresszivak ezek a mai nyugdijasok! :twisted:
Látom Nóri is tapasztalta, csak neki jobb fej az orvosa.

Zsizell, Csilla, a kisfiam májusban született, nem is vettem neki, már csak ujjatlan kombidresszeket. Aztán úgy alakult, hogy annyira hideg volt májusban, hogy mentünk vastag plüss rugikat vásárolni, éppencsak a bundazsák nem került elő, de ment a fűtés egész nap…májusban..
lara

Sziasztok!

Látom, hogy elég sokan lemondtátok a talit. :(
Persze érthető.
Én még tartom magam, igyekszem időben odaérni, mert előtte is programunk van, bár szerintem egy óránál többet nem tudok maradni, mert jól el vagyunk csúszva. Annyi mindent kell csinálni a visszautazás előtti napokban, hogy már nagyon unom, tegnap este is tízkor értünk haza, szegény Kristóf teljesen ki volt bukva.

Végül hányan leszünk és ki jön pontosan?
Kati, Nóri, Én és még?
Vendég

Egyébként rólunk: hétfőn voltam dokinál. Azon nagyon meglepődtem, hogy igencsak rövidkére sikerült a vizsgálat, bevallom őszintén, hogy kicsit többre számítottam. :roll:
Kb egy perc volt a bevezető beszélgetés, öltözéssel együtt fél perc a méhszájvizsgálat (ok, ebből ennyi elég), majd talán másfél perc az uh azzal együtt, hogy a doki kiment zseléért, majd a végén még egyszer a recepcióshoz.
Kicsit én úgy éreztem magam, mint amikor áthajtok a McDrive-on, Feri meg is említette, hogy elég lett volna vészvillogóval parkolni a bejárat előtt, aztán csak felszaladni.
De a lényeg, hogy a méhszáj zárt, a lepény még mindig mellső fali, semmi mást nem tudtunk meg, a nemét nem tudta megnézni, sem súlybecslés, sem más méregetés nem volt.
Félre ne értsetek, elhiszem, hogy jó orvos, az asszisztense tényleg tündér volt.
Feri szerint ott csesztem el, hogy mondtam két mondat után, hogy külföldön élünk és csak megnézetni szeretném magam, és egyébként ott szülök, mert Feri úgy látta, hogy addig sokkal nagyobb volt a lelkesedés irántam, amíg kilátásban volt, hogy állandó páciens leszek. Hát, nemtom.

Magzatmozgás: nekem nagyrészt még mindig csak belső motoszka van. Ezt már furcsállom, de ma reggel rákerestem a mellső fali lepényre és azt olvastam több helyen, hogy elképzelhető, hogy jó sokáig még nem lesz kívülről érezhető, látható mozgás, mert a placenta elég sokat tompíthat.
Ez van.
Van itt még valakinek mellső fali méhlepénye?
Jah, egyébként tegnap reggelre annyi külső mozgás volt, hogy a hátamon fekve ébredtem, lenéztem a hasamra és teljesen asszimetrikus, bal oldali pocim volt, ott volt egy pukli, tőle jobbra a lapos has. Egy perc mulva a pukli középre vándorolt és egyenletesen elterül. :lol: :lol:
Vendég

jhcg m
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 20:56-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Bea!

Én mondtam a dokinak, hogy mész hozzá és szeretnéd megnézetni magad. Szóval tudta, hogy nem állandó páciens leszel. Az való igaz, hogy ha mondtad is, hogy csak megnézetnéd magad, akkor tényleg CSAK megnéz.
Viszont nekem nem csinál súlybecslést, csak a vége fele, amikor már van értelme. Ilyenkor csak FL, BPD és max CRL értéket néznek.
Szerintem a terhességi korodnak megfelelő rutin vizsgálatot végzett csak. Genetikai UH-hoz még kicsik vagytok. Meg az úgyis lesz otthon. Hidd el, ha valami probléma lett volna, biztos mondja.
Viszont az való igaz, hogy nála kérdezni kell. Nem magától tölt tele infoval.
Az viszont tuti, hogy ő volt az ÁEK nőgyógyászati ambulanciájának a vezetője. Ami nem véletlen. Szóval ha nem is mondott semmit, ő 3 másodperc alatt látta volna, ha gond van.

Most lehet, hogy fura lesz, de mit vártál volna, mit csináljon még? Ez nem számonkérés, csak kíváncsiság, hogy Te mit hiányoltál? Nekem bőven elég, hogy havonta bemegyek 10percre és elmondja, hogy minden rendben.
Az, hogy mekkora lesz, nekem még nem mérvadó. Lucát még 4D-n is óriásbébinek mondták. Meg hajasbabának.
Hát lett egy 3320g-os, kopasz gyerekem. :roll:

Lehet, hogy én vagyok túl igénytelen, de én tényleg elégedett vagyok vele... Most rosszul érzem magam emiatt! :roll: :oops:
Vendég

Nóri: én írtam is, hogy tutira jó doki. Nem azt mondtam, hogy nem jó.
Nem azt vártam tőle, hogy grátiszként beszárítja a hajam is, szó sincs róla, orvos, vizsgálatok tekintetében inkább én mondanám magam a legeslegigénytelenebbnek, mert ha most nem jövünk, akkor nekem se méhszájvizsgálatom, se 4D-m nem lett volna az egész terhesség alatt. Sőt, se cukorterhelés, se húsz másik vizsgálat, amiről írni szoktatok és nem is hiányolom ezeket.
Nekem a villámlátogatás volt egyedül furcsa. Nem is tudom hogy mondjam, de talán olyan kicsit futószalagosnak tűnt a dolog. Mondom, talán három percet voltunk bent, vagy max négyet, többet nem, de az utolsó perc csak abból állt, hogy ő telefonált, én pedig vártam, hogy elköszönhessek tőle, addig az asszisztenssel beszélgettem.
Nem tudom, hogy érted-e mire gondolok, de nekem olyan "Hello, leül, feláll, bugyi le, fekszik, matat, ott a baba, bugyi fel, fizet" hangulatú volt, majdnem ilyen gyorsaságban, ahogy te olvasod.
Nem a doki szakértelmét kritizálom, még csak nem is azt, hogy jófej-e, nem a rendelőt, meg semmi ilyesmit, lehet, hogy csak túl volt programozva a nap és azért volt ez a gyorsaság.
Vendég

Szép napot Kismamik!
Én is megyek ám a talira, szóval sem én, sem más nem fog már egyedül sütizni.

Nekem is megvan az Afp eredményem: 1,18. Remélem kislányom lesz :D Csak sajni összeszedtem valami bacis fertőzést is, azt ki kell kezelni. :(

Szex:tegnap nagyon kétségbe estem, hogy mi történik már nálunk. Na, aztán minden praktikát bevetettem, mikor zsolti hazajött...hát...nem kellett sokáig csábítani :wink: Szóval most megnyugodtam, a lényeg, hogy ne várjam, míg ő próbálkozik, mert mostanság aszondja nem mer úgy közeledni, inkább szeretné, ha én volnék a kezdeményező. Hát rajtam ne múljék! :lol:

Kép
zsizell

Ja, Katica! Ma beszéltem a dokival, és aszonta nem fontos a beutaló, elég a kiskönyv. (mondjuk nekem eddig mindig volt) Én még hétfőn megyek hozzá receptért, akkor is rákérdezek, biztos ami biztos. :)

Kép
zsizell

Sziasztok!

Én is nyakig vagyok a melóban, de megkérdezem: akkor most hányan leszünk a cukiban? Én mindenképp megyek! Le akarom tesztelni a sütit, amit Apa szülinapjára kinéztem magamnak - illetve Neki! :)

Amúgy megvan - állítólag - az AFP-m eredménye, csak nem találta az asszisztens. :? Így most várom a hívását, hogy mi az ábra... Frankó. És a lelet nélkül nem mehetek genetikai UH-ra. Mi lesz, ha nem is találják meg???

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsizell:

Szextémában mi is így állunk. Ha én nem kezdem, akkor Apa nem meri. Félti az utódot - szerintem. Hiába mondom neki, hogy nem teszünk neki ezzel rosszat, azért csak benne van a gátlás. :) Szóval kezünkbe kell venni a sorsunkat! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsizell, úgy látszik tegnap a bizonyítások napja volt. :) Bár Papi megjegyezte az elején, hogy olyan mintha a szekrénnyel csinálná (no nem a méreteim miatt), de aztán belelendültem én is. A végén megkérdeztem, hogy "na, milyen volt a szekrénnyel?". :twisted:

Lara, igen, lehet hogy kifogjuk a hideget, de remélem a kórházból való hazaszállításhoz (épületből a kocsiig, kocsitól a házig) elég lesz egy termo (múltkor hülyeséget írtam a plüssel) bundazsák. Aztán majd meglátjuk.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kakti! Olyan nincs, hogy nem találják meg. Nyugi.

A keresztelkedős témához még nem is szóltam hozzá: nálunk Zsolti református (vallásos is-a nagybátyja a református egyház egyik feje), szóval tutira reformátusra lesz megkeresztelve. Én magam részéről római katolikus vagyok, de nem tartom a vallásom, áttértem a buddhizmusra, illetve taoizmus. Ott meg nincs keresztelkedés. A vita csak azon volt, hogy szerintem ha nagy lesz majd eldönti miben hisz, Zsolti szerint viszont lehetetlenség addig várni, valahogy nevelni kell... hát én nevelem erre, ő meg arra :lol:

Kép
zsizell

Na most volt egy csaj a TV-ben. Elvitte a férjét munkába, majd úgy emlékezett, hogy kitette a gyereket a bölcsiben. A pelustáska hátul volt és a baba is. 8 órával később felhívták a bölcsiből, hogy mi van a gyerekkel, mert nem ment aznap. A csaj kiszaladt, de a kisfiú már nem élt. 9hónapos volt. Teljesen kikészített. Szegény kicsi, mit szenvedhetett... :cry: :cry:

Tali: Juci, Katica, Bori, Szilvi, Bea, Barbi meg asszem én.
Vendég

Sziasztok Mamik!!!!
Nóri ez nagyon brutál!!!!
Ez itt történt nálunk??

Kép
bettike830

Nóri, ez ma Magyarországon? Komolyan mondom, el sem hiszem hogy ilyenek vannak. :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!

Én is jövök, én is jövök!
Nem mertem előbb biztosra mondani, mert mindig az utolsó pillanatban dobnak rám vmi sz*rt, de szabad vagyok délután, és ráérek kb akármeddig.

A most olvasottak alapján azt hiszem, elég jól meg fogjuk érteni egymást a társaságból 'ideológiai szempontból' :)

Ma reggel fölöslegesen bulmiztam be, mert az interjúalanyom lemondta... úgyhogy most van egy kis extra időm, elszaladok egy pár bababoltba, csak úgy tájékozódásképpen, meg hogy lássak végre előben babakocsit, nem csak a neten :)

Nagyon várom a mai talit!!! :)

boruska

vadócka: Gratulálok a kiskrapekhoz. Látod, mondtuk hogy jól van. :D

ronci: Ezeket szerintem is használhatjuk.

lucababám: Én is be szoktam kopogni a dokimhoz, de nála nagy betűkkel egyébként is ki van írva, hogy a kismamákat előbbre veszi. Szerintem itt a nyanyák már megszokták, mert csak néha kell magyarázkodnom. Ilyennel hála istennek még nem találkoztam.

lara: Küld el őket a jó fenébe. Én nem foglalkozom velük, amíg a dokim nem szól érte, ha soron kívül megyek be. Vagy még esetleg oda szoktam szólni telefonon, hogy csinálják meg a papírt és csak bekopogok és a nővérke kiadja.

bea: Az én dokim is ott rendel és legutóbb nekem is megnézte a méhszájat és vett kenetet. Ezután nekem már nem is akart uh-t csinálni, csak én kértem, hogy nézzük meg. Nem is mért semmit. Szóval szerintem nem azon múlt, hogy mit mondtál, hanem talán azon, hogy mikor mentél. Nem tudom. Sok betegük van, az tuti.

kakti: Ezeket a vizsgálatokat fel szokták vinni a gépbe. Ne izgulj, majd nyomtat neked másik papírt.
vicky79
Budapest III. kerület

Jesszus! Uramisten, ez nagyon durva - kell egy kis idő míg kiheverem ezt a történetet. :shock:

Kép
zsizell

Uhh Nóri! Ez nagyon durva. Szegényke...

Tegnap úgy látom tényleg valami felfűtött nap volt. Én is megmásztam az embőcöt, de nem olyan mint volt. Alig van helye odabent. Lehet, hogy a méhem van megnagyobbodva? Vagy micsoda? Remélem semmi baj, csak behalucinálom a dolgokat :lol:

bellerreni
Eger

úgy látszik, tényleg volt valami szexuális tegnap a csillagok állásásban :lol:

Kép
zsizell

Zsizell, Reni: Ez a csillagállás nálam ma reggel jelentkezett, de nem volt idő kiélni, így aztán csak pikáns SMS-eket küldözgetünk egymásnak az urammal :)

boruska

Nna! Én is ott leszek a talin! :)

Amúgy nálunk nem volt semmi különös csillagállás. Viszont hajnalban begörcsölt a vádlim: sírtam a fájdalomtól. Aztán Apa is felébredt, megmasszírozta, meg jegeltük, és akkor elmúlt. De nagyon rossz volt. A magnézium meg monnyon le! Sz...t sem ér - nekem! :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsizell! Az sem rossz... :lol: Az elején mi nagyon sokat "telefonsexeltünk", pedig a 3. naptól együtt élünk :lol: Nekem nagyon feldobta a napomat egy-egy olyan sms..

Ezt nézzétek Csajok! Nagyon nagyon tetszik, de megbeszéltünk, hogy nem adunk ennyi egy babakocsiért... :cry:

http://www.vatera.hu/titi_triton_3_in1_ ... 61817.html

bellerreni
Eger

Csorgatom a nyálam, meg kérdezgettem is egy-két dolgot róla... Nagyon tetszik... Lehet megfűzöm az embőcöt, hogy mégiscsak vegyük meg... De még nem most, hátha találok még szebbet olcsóbban, de most ez a favorit :lol:

bellerreni
Eger

Hát Reni!

Pedig ez nem is olyan drága! Ha azt veszed, hogy minden benne van, ez egész jó ár! Amit mi kinéztünk (Bergon 2DX Dimension), az is 70 ezer (monnyuk ahhoz van még pelenkázótáska is), de annak nem cserélgethető a több fajta része...

Ja!
Még mindig tartom: kocsival megyek, ha kell, el tudok vinni valakit!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2009.09.16 11:12-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Reni! Pedig ez a kocsi még nem is drága, és többfunkciós. Mi 80 ezerért néztük ki a babakocsit, az is 3 funkciós (hordozó, sportkocsi, mózes) és egy kattintásra lehet cserélgetni benne, meg aluvázas. Ami nekem nagyon tetszik, az 200ezer felett van, úgyhogy fel a fejjel :D Mondjuk mi úgy vagyunk vele, hogy inkább veszünk könnyű, nem full műanyag babakocsit, kicsit több pénzért, mert nem egy isminél láttunk, hogy pár hónap alatt szanaszét tört a 30 - 40 ezres kocsi.

Kakti! nekem is görcsöl a vádlim. Mondjuk én már nem sírok rajta, mert nekem több mint 10 évig görcsölt minden éjjel, aztán mikor elkezdtem szedni Ökonetes kapszulákat elmúlt (sajni nem tudom hogy melyiktől a sok közül - napi 65 szemet ettem! - szerintem az összestől egyszerre). Most megint előjött, iszom én is a magnéziumot, meg az van a terhesvitaminban is, de hiába :? Nem szoktál arra gondolni, hogy ehhez képest milyen lehet a szülési görcs? Én folyton hasonlítgatom...

Kép
zsizell

Ha valaki otthonról jön talira, hozhatna esküvői képet!
Az mondjuk jó téma csámcsogni...

A bébi halál Amerikában történt.

Iroda. Babanet itt is. El sem hiszem, hogy ennyire függő vagyok
Vendég

Ezt az ötletet előbb is feldobhattad volna! :D
Nyomtassak a netről? :D

Amúgy Zsizell: nem szoktam ilyenre gondolni. Elég akkor, mikor begörcsöl a vesém. (Mondjuk ez mostanában nem fordult elő, de előre rettegek tőle, hogy Aprócska lerúgja és elindul a kövem vándorútra).

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsizell, szerintem egy igazi vádligörcs rosszabb a szülésnél. :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Megvan az AFP-m!

Nem tudok most értékeket mondani, mert holnap reggel kapom meg papíron, de az asszisztens szerint ez tökéletes! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?