sziasztok!
Pepike én is gratulálok, sajnos szombaton nem tudtam nézni, vasárnap pedig amikor hallottam, hogy bent vagy a döntöben iszonyúan siettünk haza, de pont nem értünk oda! már a sógórnőm hívogatott és mesélte, hogy mi történik!!
és jobbulást!!
Norco, szerintem ha minden ok, ilyenkor még simán lehet repülni, nekem azt mondta az orvosom (nekem is szóba került, hogy kell repülnöm, de végül szerencsére kimásztam belőle, na nekem Varsóba kellett volna, úgyhogy amúgy sem voltam túl lelkes).
egy hosszú autóút állítólag sokkal rosszabb, mert ott jobban rázkódik a baba.
azt hiszem csak, hogy a repülőtársaság (kérdés, hogy kinél mi a szabály, de a Malévnál tuti) kér valami orvosi igazolást, de lehet, hogy azt csak a 30ik hét után és asszem a 35 után nem engedik terhesek repülését
nekem annyi a sirámom már megint, hogy pénteken elkezdett iszonyúan fájni a szeméremcsontom elöl (hát nem tudom hogy mondjam szebben, értitek), ahányszor felálltam vagy léptem egyet belesajdult. ez még szombaton is folytatódott, de akkor már a derekam is fájt. éjjel alig bírtam kivonszolni magam wc-re. gondolom ez is kötőszöveti, tágulási dolog, de az egyik terheskönyvemben azt olvastam, hogy ez valami SPD nevű "szindróma" ami egy speciális verziója a kötőszöveti tágulásnak és lehet, hogy valami fűzőt kellene hordanom. na más sem hiányozna, meglássuk doki mit mond. azért ma már jobb. mindenesetre nem bíztat, hogy még a 7ik hónapban sem vagyok és már ilyenek vannak. tiszta robotos volt a mozgásom, pedig még nem is nagy a hasam.
azért ennek ellenére pénteken utolsó erőmmel még elrohantam a vörösmarty térre lecsekkolni az új HnMet (nincs és jelem...) és van kismama ruha részlegük, tök jó cuccok vannak és baráti áron szerintem. végre kaptam normális kismamaharisnyát is, tök jó minőségű vastagot elég olcsón
és még egy kis öröm azért tegnapra - Eszter baba nagyon tündér volt, amikor elkezdett mozogni a férjem puszit adott a hasamra és ahányszor puszit adott kirúgott egyet a szájára, legalább 5-6szor egymás után.
mondtam is a férjemnek, hogy na neki sem tetszik, hogy szúrós a borostája...