Sziasztok!
Remélem Mindenkinek szép hétvégéje volt!
Visszaolvastam, és igyekszem reagálni is.
Rólunk: Végre jobban vagyok egy kicsit. A férjem igyekszik lelket önteni belém minden téren. Nagyon hálás vagyok a türelméért.
Ma reggel megvolt az uh. Méhlepény helyzete változatlan, Botond remekül érzi magát és szépen fejlődik. A doki szerint nem kell idegeskedni a mozgás miatt, mert minden rendben. 5 hét múlva kontroll uh a méhlepény miatt.
ISTVÁNOSOK, a felkészítőről azt az infót kaptam, hogy minden szerdán van az ebédlőben du. 14-től. A falon semmit nem írtak róla, ennél közelebbit pedig senki sem tudott.
Talira én is jövök:
Mzx
Beuska75
kölyök 28
melinda 80
pumperka
pepike
mpatr
mni
kikó
kvaszeva
Beuska, remélem, meggyógyult a kisfiad, és szorítok, hogy jövő héten megmutassa magát a pocaklakó!
Juditkecskemét, tüneményes a kisfiad! Az öcsém született ekkora hajjal 12 éve, de ő azóta teljesen kiszőkült. Szerintem a Nimród nagyon klassz név!
Monácska, én is elolvastam a történeted. Borzasztó lehetett. Nem csoda, hogy ezek után otthon akartál szülni.
Kölyök, bizony nő ám az a poci!!!
Kikó, én is szomorú voltam először, amikor megtudtam, hogy kisfiunk lesz, és szégyelltem is rendesen, de mostmás annyira örülök neki, hogy azt szavakkal szinte ki sem lehet fejezni.
Judit18, szerintem is próbálj meg minél hamarabb otthon maradni. Nem jó az a légkör sem Neked, sem Eszterkédnek! Sikerült megoldani a lakáshelyzetet erre a "pár" napra?
Enikő, jobban vagy?
Zsu, milyen jó lehetett az a sok hó. Annyira imádom!
Melinda, örülök, hogy ilyen szerencsések vagytok lakás-ügyben! Bárcsak már mi is az újban lakhatnánk! Nekünk minden megvan ( a gyerekszoba kivétel) és be is pakoltuk a helyére, de a fránya gázművek továbbra sem volt hajlandó rákapcsolni minket a rendszerre, így se fűté, se melegvíz.
Patti, fantasztikus gyerek lehet Gordonod! Még a szeme sem áll jól.
Nagyon ügyi vagy, hogy ilyen szépen megcsináltad a szobáját! Nekem semmi tehetségem az ilyesmihez.
Cuki a mamabugyid!
Nagyon szép pocakod van! Megdőlt a dominórekord?
Pepike, utólag is boldog szülinapot kívánok! Mikor leszel már a tv-ben? A talira hozol babaholmit?
Mni, köszi az új táblit! Ez a pénteki bennragadás, hihetetlen mik nem történnek!
Szép hétvéget lehetett, persze az esőt leszámítva.
Norco, hogy vagy? Meggyógyult a torkod?
Csujzi, gratula a kislányhoz!
Mzx, Te vagy a főszervező? Intézed a foglalást?
Tand, örülök, hogy jobban vagy, és nagy grati Grétihez!
Hű, kicsit hosszúra sikerült.
Akik régen írtak, miért nem jelentkeznek? Ha olvastok minket, tessen életjelet adni magtokról!!!