Új privát üzeneted érkezett!

Cső Boo!

Nekem a hugyúti fertőzésre a sok folyadék/facsart narancs jött be...

Kép
Kép
Kép
konkri

Még most se tudok aludni az idegtől...

Kép
Kép
Kép
konkri

Jajj Boo!

Igyál mellé sok-sok kamillateát! Szegény bnőm is folyton felfázik és antibiotikummal kezelik :( Figyelj oda nagyon magadra,mert így hogy jöjjön fentről a pici csomgag? :)

Konkri: tudom, hogy baromi nehéz, de ne idegeskedj! Nehogy emiatt induljon be a szülés vagy legyen bármi baj, annyit semmi nem ér, főleg nem anyukád. Már bocsánat, hogy ilyet írok, de gondolom, hogy nagyon durva lehetett amit írt, ha így felpörgetted magad miatta. Írjál vissza neki pár semmitmondó sort aztán jól van.

Lányok! Én mostanában szinte minden nap szüléssel álmodok...vagy elfolyt a vizem, vagy éppen szülök, vagy a hasamat féltem vmitől stb., és persze mindig felébredek ellenőrizni a pocakomat, hogy megvan-e, hogy nem nedves-e a lepedő, meg mostanában az állandó oldalfekvéstől folyton lezsibbad az oldalam és reggel mikor felébredek mintha az egész testemben hangyák mászkálnának....egy szóval nagyon nem tudok alduni...

bingii

Nekem nagyon megy ez a cukordiéta, van hogy annyira lemegy a cukrom, hogy tegnap pl. evés után 1,5 órával 2-s volt. Deszerintem ez már kevés. Már nem tudom pontosan, de mintha Lafi azt írta volna, hogy a 32. hétig van jelentősége a cukornak. Lehet, hogy mátr nem kellenne diétáznom?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Bingii, én is sokat álmodom a szüléssel, és mindíg olyan gyorsan, és könnyen megszülök, remélem majd az életben is így lesz. A fiúk nem igazán akartak kibújni, remélem ez a kis puncis nem lesz olyan lusta.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Köszönöm szépen az előtejjel kapcsolatban írtakat!!!!!!! Teljesen ledöbbentem, hogy beindíthatja a szülést :shock: nem tudtam :oops: ! Köszönöm szépen, akkor abbahagyok minden nyomogatást, nehogy baj legyen. :oops: Tegnap este is csomószor keményedett meg a hasam, kb. 10 percenként. Szegény párom nem is mert elaludni, attól félt, hogy menni kell a kórházba. :?

Igen, az UH méreteket nem írtam:
BPD 85,6 mm
Th 84 mm
Fl 64,7 mm
Azt mondta 33/3-nak felel meg, tegnap (33/1 voltam). És 2100 g-ot saccolt.

Egyébként én is minden éjjel szülök :D Érdekes módon, mindig gyors és könnyű és vidám az egész. :D Volt olyan, hogy annyira élethű volt az álmom, hogy reggel szabályosan csalódott voltam, hogy még mindig a pocakban van és csak álom volt az egész. :roll:

A cukorról: a barátnőm cukros volt, neki a szülésig kellett csinálnia, és még a kórházban is olyan kaját kapott, szegény. De most meg muszáj ennie, hogy tudjon szoptatni, de annyira elszokott a mennyiségtől, meg összeszűkült a gyomra, hogy alig bír enni, állandóan erőltetnie kell. :(

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Csibe: azt mondják a lányok nem annyira lusták,de lehet, hogy ez is csak egy mende-monda. Mindenesetre én is bizakodom, hogy hipp-hopp kicsusszan majd :lol:

Mónika:
Nah, nekem a BPD 84, FL 64 volt és a súly 2130gramm. Úgy látszik az én babám kicsit kisebb de dundibb:D A Th amit írtál az nem tudom mi....nekem még AC van, ami 287mm.

Keményedés: inkább este felé szokott gyakrabban keményedni meg ha sétálok. Este lefekvéskor viszont, komolyan mondom, azt hittem, hogy lesz vmi...elfolyik a víz vagy vmi,mert annyira lent éreztem a buksiját.
Na majd csütörtökön megyek dokihoz...kiváncsi vagyok, hogy az 1000-es nyakcsatornám vajon zárt-e még...

bingii

Lafi: Hunor már ágyban van de még a koraszülött osztályon és ott is marad nem viszik a kórterembe, Lafi megy hozzá szoptatni. Még nincs teje de próbálkoznak biztos beindul majd neki. Vágása fáj de azért jól viseli. Legkésöbb csütörtökön mehetnek haza mert pénteken bezárják a kórházat a költözés miatt. Küldött a babáról képet tüneményes egy kisfiú szép formás :D
Vendég

Hunor :D Szerintem tiszta Lafi ez a gyerek :lol: Lafi szerint is :lol:
Kép
Kép
Vendég

Jaj ez maradt le:
Kép
Vendég

Jajjjjj de kis tünemény!!!!! Igazi pasi:) Meg kell zabálni!!!
Mióta megszületett mennyit hízott, nőtt vajon???

bingii

Bingii,
Igen most kb 2600 g.
Vendég

De drága Hunor!! És szerintem szép nagy ahhoz képest, hogy menniyvel előbb jött. A teje majd beindul Lafinak, de ha jól tudom, a acsászároseoknak egy kicsit később szokott. De ha próbálkoznak, az majd beindítja.

Képzeljétek, amikor Bence született volt egy kisbaba, akinek az anyukájának már szülés után volt teje. Azt mondták neki a csecsemősök, amikor először hozták ki szoptatni, hogy ne etesse meg, mert már a vajúdóban is anyatejet szívott, és megterhelte a kis gyomrát, és kihányta. Az első nap nem szoptatott, csak fejt szegény annyira sok teje volt, de nem az a színtelen előtej, hanem a rendes. Hát ilyen is van.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Tyú ha!

Hunor aztán igazán szép baba! Nagyon édi! :) most már valamennyire én is várom Marcellt (ezt úgy kell érteni, hogy már hajlok affelé, hogy kibújjon).

Alig aludtam, azt hiszem jó szar nap elé nézünk... :(

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok
Nagyon szep a kis Hunor.Hat tiszta pasi.

Kép

Kép
marcsitita

Csajok, mi van akkor, ha abbahagyom a magnéziumot? Nekem ma fogyott el, és azt mondta a doki, ha elfogy, akkor már nem kell szednem. Nem lesz gond belőle?
És mégegy kérdés: sikerült vennem málnalevélteát, mikortól lehet inni?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe,
Málnalevelet 36. héttől. Nekem a magit 36. hétig kell szednem ha befejezed lehet jobban fogsz keményedni de nem 100%.
Vendég

Csibe!

Én a magnéziumot akkor szedtem csak, ha fájt a hasam... egyébként nem, de mostanában alig-alig szedtem be, és nem tűnik úgy hogy nagy hiányom lenne, mert nem görcsöl éjszaka lábam.
Max többet kell pihenned!

Fú, mi ma bevásároltunk, aztán palacsintasütés volt - egyik tesómnak húsos, másiknak rendes... :) hát végén már ülve sütöttem... de így meg szar volt folyton felálllni. Ami panaszom van z a fránya jobb combos izületem, gugolni, térdelni, s majd felállni, hát ez tiszta "beszarás" :) - bocs. ezen kívül semmi bajom - kop-kop-kop, de ttől meg tudnék már szabadulni. remélem szülés után jobb lesz majd, meg hát a reggeli szeméremcsont fájdalmaim...

Holnap megyek babázni!!! Újjé! Az új anyukámnak van egy 5 hetes pici unokája, akivel együtt él, mert a lánya szingliként szült és mi vigyázunk rá, mert a baba anyukája megy vásárolni. Úgy várom már!!! Holnap gyakorolhatok! :)
Na anyu hiányát valahogy az pótolja, hogy hál istennek apukám most talált egy olyan 'nénit', aki mindenkinek szimpatikus és szeretjük! Nagyon jó! És a legjobb, hogy most pont benne van a kisbaba gondozásban, és így tud majd segíteni. Nagyon szorítottunk a hugaimmal azért, hogy apunak ez a kapcsolat bejöjjön, és egyik nap azt mondta nekem, a 'hölgy', hogy nyugodjak meg, fogja ő az én kisbabámat is dajkálni... :) de aztán mondtuk a tesóimmal, hogy majd akkor nyugszunk meg, ha kisebbik tesónknak is ezt mondja :)

De jó Lafinak, hogy csütörtökön már otthon lesz! most picit irigylem!
Blongyiról van hír?

Kép
Kép
Kép
konkri

[quote="konkri"]L írta:konkriorcsi!

Nincs msn-ed v. skypeod? A vonalzónk szerint 2 nap eltérés van köztünk... te voltál már a szülőszobán?
Nincs kedved megbeszélni a dolgokat? :lol:

dede van msn és persze, hogy van kedvem megbeszélni a dolgokat :) msn: esla@enternet.hu
Szülőszobán még nem voltam, egyszer beszéltem a szülésznővel és azt beszéltük meg a 35. héten találkozunk, úgyhogy hétfőn hívom is, hogy pontosítsuk jövő héten mikor.

KépKép
lorcsi

Konkri: nem bántottál meg! MM nagyon érzékeny volt, rettentően vágyott a szeretetre és félt attól, hogy nem fog megfelelni. Régebben én is ilyen voltam, mióta gyerekem van azóta azért eléggé megváltozott bennem ez. De pl naivitásban vagyok olyan király, mint ő volt :)
Sajnálom, hogy anyukáddal a hormonok ezt teszik :(. Nem tehet róla, de hát ez nem vigasztal senkit.

Hunor nagyon szép, tényleg pasis! Sztem eléggé látni a legtöbb babán már a kezdetektől, később meg ahogy néznek meg mozognak azon már teljesen.

CSibe: 3 alatt nem jó ugyanúgy, olyankor gyorsan vidd feljebb kis csokival. Ha nem sűrűsödik a keményedés akkor nem kell szedjél Mg-t. Én most, hogy felemeltem, már alig keményedek, szóval tényleg ér vmit. Napi 750mg-ot eszem.

Én is rettenetesen rosszul alszom, vagy pipilni kell v. rosszat álmodok, átlag 4x fent vagyok éjjel :(. Ráadásul férjem horkol kicsit, igy nem tudok visszaaludni, ma éjjel is kijöttem a kanapéra. Most szóltam neki, hogy jó lenne ha ő jönne inkább ki, ne én kényelmetlenkedjek. Azt mondta jó.

Kép
Kép
normajeane

Köszi a választ csajok. Az az igazság, hogy amióta szedtem a mg-t, azóta alig keményedtem, de előtte sokszor fordult elő, és mindíg görcsöltem is hozzá. Majd kiderül, ha megint sokat fogok keményedni, akkor max vissaztérek rá.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe, ne erőltesd meg magad nagyon, vigyázz, nehogy bármitől is elkezdjen fájni a hasad, vagy keményedj! Bár mint írtam nekem régen volt időszakom, de most panasz mentes vagyok... Lehet, hogy neked se fog feltűnni a hiánya.
És vígasztaljon az is, hogy már nincs sok hátra :)

Nagyon tetszik Hunor nekem is! Én a minap egy ismerősöm kisbabájár mondtam azt, hogy nem tetszik, de most ahogy nézem... na ezért isten tuti megbüntet majd... de a mondás is igaz, hogy minden anyának szép a maga gyereke és biztos, hogy bármilyen is lesz Marcus, nekem ő lesz a leggyönyörűbb! Mostanában érdeklődve figyelem mások kisbabáit és ahogy közeledik a szülés ideje, egyre inkább tetszik minden kisbaba. Egyébként Isten azért teremtette így a kisbabákat - nagy szem, nagy fej, kis orr - hogy tessen az anyjának.

Kép
Kép
Kép
konkri

Bingii, Lego! hogy áll a lakás és a bútorok???

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!

Most olvastam vissza gyorsan, az elmúlt 2 napban rohangáltam jobbra-balra. Voltunk Pesten, megvannak a bútorok, most tartunk az összeszerelés fázisban, előbb-utóbb remélem csak befejezzük :)

Boo: tutko jönni fog az az ici-pici csomagocska hamarosan!!! :)

Konkri: sajnálom, hogy ilyen dolgokon kell keresztül menned, ezek amúgy sem kellemes dolgok, pláne most. :(

Csibe: én is szedem még a magnéziumot, mjad jövő héten megyek dokihoz, megkérdezem tőle, hogy meddig szedjem.

Bingii: ezek a keményedések pontosan így vannak nálam is! Inkább este, éjjel... nem is igazán alszom már!

Norma: kemény, belevaló csaj vagy, igaza van Konkrinak :)

Hát és Hunor baba! Annyira drága!!!!!!! :D És akkor ezek szerint minden rendben velük, hála az égnek! remélem tejcsivel sem lesz semmi gon, beindul az előbb-utóbb.

Blongyival is minden ok, ugye?

KépKép
lorcsi

Lorcsi, felvettelek msn-en! :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Jó reggelt mindenkinek. Engem kiugrasztottak a csemetéim az ágyból. Csajok, nem akarok nyafogni, de én már annyira szenvedek a pocakomtól... Már ülni is alig tudok, mert akkor is fáj szinte. Ez a WC-n marha kínos. Olyan egyenes derékkel kell ülnöm, hogy csak na, az meg olyan kényelmetlen. Jó lenne egy kicsit előrébb menni az időben, aztán persze amit kibújik a babuci meg akarom maj dállítani az időt. Nem lehetne????? :idea:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jó reggelt!!!

Első leszek ma???:) Férjem lelépett.... :o Na nem úúúgy,elment Pestre a haverjával.Minden évben karácsony előtt felmennek,mert a szomszéd karácsonyfát árul és "MUSZÁJ" megnézni. :lol: Nehogymááááááááá' szegény egyedül érezze magát 4 hétig. :lol: :shock: Ilyenkor kerül beszerzésre (vagy nem...-néha 24én délelőtt) az én ajándékom. :wink:

Na akkor szép sorjában.:)
Vörösbegy
Remélem valamivel jobban érzed Magad altájilag. :? Igazándiból nem tudom milyen érzés,de elképzeésem és egy kis fogalmam van róla.Szülés után remélem hamar rendbejön,az tuti,hogy nem lesz valami jó menet. :cry:

Norma
Le a kalappal,de tényleg!!! :D Más nő itt siránkozna,hogy ÚRISTENMOSTMIHEZKEZDJEK...ésatöbbi. Csodálom,hogy nincs benned semmi félsz,biztosan a lehető legjobb döntést hozod majd meg. :)

LAfi
Kicsi Hunor meseszép! Ilyenkor annyira irigykedem,de tudom,hogy Hédinek még a pocimban a helye.:) Apa adott még 4 hetet. :D Azt mondta ha letelik,jön a Csajszi.:) Legyen igaza...
Gyors felépülést kívánok Neked és sok sok tejcsit!!! :wink:

Konkri
Alakul,alakul.Lehet még ma megleplek Benneteket a képekkel...de csak lehet... :roll: :wink:
Sajnálom ezt a patthelyzetet Anyuddal,a csudába...mindig van valami probléma. :? Te pedig hiába is teszel bármit nem segít...Apudnak viszont örülök. :)

Lorcsi
Ha sikerül mindent összerakni Te is tegyél fel képeket.:) Különben még a pocid sem láttuk,jól tudom???? :wink:

Csibe
Szerintem a 35.hétig szedd csak a Mg-t,max ha gyógyszert nem is,de igyál pezsgőtablettát.
Szép nevet választottatok,valamelyik Kismamában olvastam Szófia nevű kiscsajsziról.:)

Bingi,Móni
A 2100g már nagyon szép súly.:) Én csak reménykedem,hogy Hédi elérte a 2kg-t.Ha minden jól megy jövő héten kiderül....

Móni86ról valaki valamit??????Mi lehet Velük???
Ildi írt sms-t,kórházban van.Magnéziumot kap keményedésekre...várom a további híreket. :roll:

A nap fénypontja nálam,amikor este belemászok az ágyba.Egy testhelyzet...mert megmozdulni nem tudok,annyira fáj a szeméremcsontom.Tegnap már ott tartottam,hogy hívom a dokit,de végül meggondoltam magam,úgyis csak nyugtatgatna,hogy ez természetes... :roll: DE én tudom,érzem,hogy ez nem normális.Sírok a fájdalomtól,pláne ha arra gondolok,hogy szüléskor még Hédi is feszítí majd a csontom. :cry: Azért a héten megemlítem majd neki...

Egy regényt írtam. :roll: Bocsika....
Szép vasárnapot,ma többször benézek. :wink:
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Jajj,de cuki-cuki ez a kis Hunor baba! :D Húúú,meg bírnám gyömöszkölni! :D Olyan kis zabálni való! :D

Konkri
Kívánom Apudnak és Nektek is,hogy e "néni" személyében megtaláljátok a boldogságot!Bizti Neked is sokat fog segíteni!
Abból a fini palacsintából ha maradt,röptethetnél egyet
:lol: Lehet, én is nekiállok sütni!Olyan édességehetnékem van ma! :)Vagy talán gofrit kéne....meg csokipudingot....?Hmmm.....

mazsolasyl

Konkri:
házikó alakul, de szerintem jövő ilyenre lesz olyan, amilyenre tényleg szeretnénk:) A felső fürdőt már "csak" fugázni kell és jöhetnek a szerelők bekötni a mosdót, wc-t, kádat. Már nagyon várom,mert most ha rámjön a hajnali pisilhetnék kómásan mászhatok le a lépcsőkön és mindig úgy félek, hogy az álmosság miatt lezúgok egyszer.
Gyerekszobáról majd dobok fel képet, de még nem akartam kirakni a frissen mosott ágyneműt, fejvédőt stb,mert csak van még egy 1hónap Maya születéséig :)

Csibe: pontosan erről írtam én is tegnap a blogomban...én is kínlódok rettenetesen és már boldog lennék ha a karjaimban lehetne a baba, nem pedig a pocakban:) Na de kitartás! Már nincs sok hátra!!!:) Mindenesetre felvilágosodtam és és rájöttem, hogy miért is a terhesség szót adták a várandósságra...valóban terhes már az uccsó időkben. Pedig még egy hónapja olyan fittnek éreztem magam....

Lego: ez a szeméremcsont egy kegyetlen dolog. Nekem is fáj/nyilal és már elég régóta. Doki azt mondta, hogy tágulnak a dologok és, hogy tulajdonképpen örüljek neki,mert ez azt jelenti, hogy készül a testünk a szülésre

bingii

Mazsi
Épp tegnap gondoltam Rád,vajon mi lehet Veled. Örülök,hogy írtál.:) REmélem minden okés,jól vagytok?

Bingi
Igen,tudom,hogy ennek "így kell lennie",de érdekes,mert Dorkánál ilyet egyáltalán nem tapasztaltam. Pedig nála ilyenkor már majdnem 18kg-nál tartottam,ami a plusz kilókat illeti... Azért bízom abban,hogy szüléskor lesz egyéb más gondom,mint arra gondolni,mennyire fáj ez a fránya csont.
Egyébként pár hete még az egész medencém,csipőm is fájt,most mintha az jobb lenne,de lehet csak azért,mert a szeméremcsont fájdalom elnyomja a többit. :roll:

Én felhúztam az ágyneműt,bár letakartam,lehet még addig egyszer megjárja a mosogépet. :lol:
Légzésfigyusz is a helyén,még a tisztálkodási szereket,pelust kell beszereznem.Sogornőm a héten összeszedi a gyógyszertári dolgokat is.
Ma meg terveztem,hogy összerakom a kórházi pakkot (tegnap kimostam az utazótatyót).
Vendég

Én is ma akarom összerakni a cuccomat. Odakészítettem mindent már a pelenkázóra, szépen apránként, már csak be kell pakolni a táskákba. Lesz egy hátizsák, meg + egy kézi táska, rengeteg cuccom van, mint aki több hétre megy.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Vicces, mert anélkül, hogy olvastalak volna titeket ma én is elkezdtem összecsomagolni a kórházi pakkot :D
Hogy a babának mi kell avval nem vagyok annyira tisztában..kell krém, hintőpor stb. ilyesmi a kórházba vagy azt ott adják? 23-án találkozom a szülésznőmmel, tőle majd megkérdezem, hátha ahány kórház annyi szokás, de szerintetek hogy van ez? Ti miket csomagoltatok a picinek?

bingii

Bingi
A kórházba nálunk nem kell vinni babaápolási termékeket,bár pelust viszek,mert eléggé spórolnak vele.... :evil: Jó ha van popsitörlő is nálad,volt olyan,hogy elfogyott, vizes papírzsepivel mostam le Dorka popóját.
Hát Csajok ez a kh-i cucc eléggé gázos,beletettem a köntöst és kész,megtelt. :lol:
Kép

Mindjárt töltöm a szobát is...nagyjából kész,bocs ha sok leszek.... :roll: :roll: :oops:
Vendég

Szoba1
Kép

Szoba2
Kép

Dorka része
Kép

Ismét
Kép

Pelenkázó+kiságy
Kép

Pelenkázó+fotel
Kép

Kiságy
Kép

Polc
Kép
Vendég

Bingii, én a kórházba csak pelust viszek, csak adnak krémet, ilyesmit nem? Talán popsitörlő sem ártana és textilpelus... Ami otthonra kell, azokat nálunk a gyerekorvos összeírja miután megszületett, apa pedig elhozza a gyógyszertárból.

Lányok, ti milyen pelust vesztek-vettetek? Én Libero newborn-t, de olyan pindurinak tűnik.

Én is csatlakozom az éjjel nem alvók táborához, kb. fél kettőig alszom, akkor hasfájásra ébredek. Sztem addigra megy ki a magnézium+gyógyszer hatása. Pedig még másfél hetet ki kell bírnia Barninak.

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Lego,
Szép szobájuk van a csajoknak :wink:

Marina,
Én is olyat vettem. Pinduri na de a babáink is pinduriak lesznek :D
Vendég

Sziasztok!

Lego, ez a szoba olyan, de olyan.... nem is tudom, mint egy csodás habos eper-málna-tejszín torta!!!! Gyönyörű!

Csípőfájás... ja, az nekem is nagyon durva. Görcsök, sok, erős, majd'megszülök. De hát mire való a konyakmeggy????? :wink:

A kórházi cucc nálam is kész, de nagyon minimál. Egyrészt van az egomi kh-ban a csecsemőosztálynál bababolt, ha valami nagyon-nagyon sürgősen kellene, ott beszerezhető, másrészt utálok sokmindent cipelni magammal. A kozmetikumokból a d-m-ben vettem miniket (fogkrém, sampon, tusfürdő) így eszméletlen kevés helyet foglalnak. Zsuzskánál szinte kamionnal mentem be a kórházba és csak az ágy alatt volt hely elrakni őket. A felét nem használtam. És rámszóltak, hogy pakoljak el, mert vizit lesz és a doki nem fér az ágyamhoz :shock: :lol: (ez komoly!!!)

Egyébként vmi tena lady inkontinenciabetétet azt fogok vinni, mert a kórházi betéttel is spóroltak anno, ezenkívül tudjátok, ha vmi nem szárnyas és nem ragad, az mire jó... festés-mázolás szakvizsgára (he-he).

A szoba nálunk még csak kipakolás alatt, pedig már nagyon a körmünkre ég...

Konkri!

szóval anyukád most a kamasz és Neked is hormonzavaros a korszakod... Háááát , elég jó párosítás. Én is nagyon rosszul viseltem ezt az időszakot. Ma már talán több megértéssel viseltetnék - bár valszeg akkor sem túl sokkal... :wink:
Anyum már jó ideje túl van rajta, és azóta rengeteget változott, az előnyére. Kitartás!
És az is számít, hogy már vannak gyerekeim. Valahogy az ilyen válságos időszakban az ember a saját szülőjének az anyjaféléje kellene,hogy legyen, azt hiszem. Nagyon gázos lehet neki, hogy elfordultok tőle... én mindig lelkifurdalással gondolok vissza arra, hogy mennyire nem értettem meg őt akkor, pedig igazán nagy szüksége lett volna az elnézésre. Mindig csak a magam sérelmeit láttam a fura, és a sokszor intenzíven vádaskodó és sértő dolgaiban, sosem azt, hogy ezzel próbálja -maga előtt is palástolni - a vergődését... nagy kár. Kamaszként én sem voltam jobb egy centtel sem. :?
De majd megkapom!!! nálam hárman verik majd le a kamaszságukat :wink: vagy hét évig fogjuk élvezni e kedvező időszakot párommal :roll:

Na mentem!

Mindenkinek átaludt éjszakákat kívánok, minél többet, mert a szülésre és az utánavalókra kell majd az energia. Pihenjetek minél többet!!!!

Zsu
tothzsu

Lego, gyönyörű a szoba.
Én viszek a picinek pelust(mi pamprest használtunk mindkét fiúnál, az bevált), van olyan, hogy 2-4 kilóig, de én 3-6-ig vettem, az is picike, és biztos leszünk 3 kilósak. Popsitörlőt nálunk nem adnak, azt is viszek, meg neogrenormon krémet, az jó a mellbimbóra is, mega pici popsijára is. Textilpelust is teszek be, ne kelljen mindíg arra várni, hogy hozzanak tisztát. Mivel én mindkettőt ugyanabban a kórházban szültem, már van némi rutinom.

Nem emlékszem, ki írta a szemöldök tetoválást, de megkérdeztem egy kozmeikus ismerősömet, aki 6 éve foglalkozik ilyennel, ő egyértelműen elutasítja, azt mondja a fertőzések miatt.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Lego
Aranyos vagy,hogy hiányoltál! :)
Minden rendben velünk,pénteken megyek dokihoz,meg uh-ra!Ezek az utolsó hetek már nekem is nehézkesek,ráadásul a pocim is annyira lent van,hogy ülni alig bírok,ha fekszem,akkor meg elzsibbad a csípőm :? Sehogy sem jó már :? Aludni azt sem tudom mikor aludtam egy jót,éjjelente minimum négyszer kell felkelnem pisilni.Rettenetesen feszült vagyok,talán a frontok miatt...na,de elég a panaszkodásból!! :) Gyönyörű a babaszobátok,gratulálok!

Kórházi cuccok:hát szerintem én már jobban járnék,ha a házat a kocsi után kötném.... :) Tele van egy nagy utazótáska az én cuccaimmal,meg egy kisebb a babacucokkal.Pelenkát én is viszek,mert úgy láttam,csak kettőt adnak naponta,popsitörlőt mindenképpen,mert azt meg nem láttam,hogy adtak volna.Kisrucikra meg azt mondta a szülésznéni,hogy nem szükséges,de ha megtudjuk oldani,akkor inkább vigyek!

mazsolasyl

Lego: nagyon hangulatos kis csajos szobájuk van a lányoknak! Ügyik vagytok, szép lett és tökre barátságos:)

Marina: anyukám szerint adnak krémet meg ilyesmiket, de azért anno mikor én születtem szerintem más volt a helyzet. Annak már 28 éve...
Készítek be mindenesetre popsitörlőt, pelust meg textil pelust és néhány ruhát.

Magamnak nem pakoltam sok mindent, de hát terjedelmesek...2db hálóing, törülköző, 2db papucs, melltartóbetét, bugyik, tisztasági csomag(én sima szárnyas betétet tettem be, nem tenat), köntös...kell még vmi???

Lafiról, Blongyiról vmi új hír??

bingii

Bingii,
Víz, csoki,keksz, ez jó lesz vajúdásnál ha lehet nálatok enni. Fényképező, mellszívó, evőeszköz(sok kórházban nem adnak) homeos bogyók ha akarsz ilyet használni. Tenna azért jó mert ha erősen vérzel akkor a sima betét semmit nem fog érni. Babának jó a kesztyű mert megkarmolja magát amíg nem vágod le a körmét. Sapkát is jó ha viszel(vékony) mert könnyen megfáznak és a folyosók lehetnek huzatosak. Na meg bundazsák vagy overál amiben majd elhozhatod esteleg egy pléd is.
Vendég

Sziasztok!

Hétvégén anyósoméknál voltunk és nem tudtam babanetet nézni, de annyira kíváncsi voltam, h ki mint van! Ahogy hazaértem már kapcsoltam is be a gépet, h olvassalak titeteket, mert én tegnap éjjel olyan rosszul aludtam, mint a fene. Fájt a hasam, a szeméremcsontom, olyan érzésem volt, mintha 'ki akarnék pukkadni':). EGyszerűen nem tudom másként leírni, fura és teljesen beazonosíthatatlan érzés. De ahogy titeket olvaslak megnyugszom, mert látom, h ti is mind hasonló cipőben jártok. A baba már annyira lenn van, hogy úgy érzem mintha csak a szeméremcsontom tartaná már a fejét és semmi más :shock:
Hajnalban már úgy fájt a mindenem, hogy kicsit én is elpityeredtem, de aztán megembereltem magam! Mi lesz velem így a szülés alatt :!: :?: Végül ülve :wink: aludtam el, valamikor reggeltájt. Mostmár mindig így lesz?? Anyukám azt mondja, h mostmár ezek az idők jönnek!

Kórházi cuccok: a babának én is viszek pelust (szintén Libero), és popsitörlőt is, de állítólag adnak majd mindenféle kezdőcsomagokat, amiben vannak használható dolgok. Magamnak én is a dm-es minidolgokat vettem, olyan praktikusak!

Csajok! Nekem még nincs előtejem. Az gáz?? Attól még lehet normálisan tejem?? Úgy szeretném!

Konkri: sajnálom, h örlődsz anyud miatt! Az én szüleim néha olyan gyermetegek, hogy már úgy érzem nekem kell felnőttebbnek lennem nálunk és ez időnként nyomasz! Már fősulis koromban is mindig én adtam nekik pénzt, ha kifutottak a keretből (melóztam a suli mellett) és húztam ki őket csomó csávából, intéztem helyettük tök alap dolgokat! Fura érzés, amikor az ember lányának kell a saját szülőjénél okosabbnak lenni, így tök megértlek! Szörnyű, amikor tudod, hogy igazad van, de ezt momentán nem fogod tudni megértetni vele!

Hunor tényleg tündéri, igazi kis pasi! :D

KépKép
Kép
sagi1

Bingii,
Pohár kimaradt na meg a papírok: személyi, a kiskönyv, házassági levél vagy apasági nyilatkozat, TAJ kártya

Ági,
Nyugi attól hogy nincs előtejed még simán tudsz majd szoptatn nem mindenkinél jelentkezik :wink:
Vendég

Köszönöm.:) :) :) :) :) Kedvesek vagytok.:) (még tuti 3x változik mire megérkezik a Csöppség. :lol:

Bingii
Nekem a pakka következőkből áll:
2 halóing,1 nagy fürdőlepedő,1 törölköző (párom majd hoz váltást),köntös,2 papucs,3 szopis melltaró,1 cs.eldobható bugyi,3 bugyi,wc papír ülőke,nedves wc papír,melltartóbetét,tisztálkodási szerek(tusfürdő-sampon-fogkrém-fogkefe),3csomag betét (én se vettem tenát,mert szerintem elég az éjszakai betét.Igényli majd a gáttájék a többszöri lemosást,betétcserét,ezért úgysem lesz több óráig bent 1 betét.No mi is van még benne????Bimbóvédő(ezt sterilizálom ha úgy érzem indulnunk kell-lesz rá 10 percem simán),mellszívót nem viszem-első pár napban amig nem indul be a tej nincs szükség rá,utána meg már itthon leszünk.Kellenek az iratok,leletek,házassági a.kiv,fényképező,mobiltelo,töltő.............
Ennyire emlékszem,lehet javítok hamarosan. :wink:
Na és persze a már említett pelus,törlő,textilpelus...

Mazsi
Kitartás!!!Neked már tényleg nincs sok hátra. :wink:

Zsu
Nem rossz ötlet a mini tisztálkodási dolgok,lehet lecserélem én is....
Vendég

Igen-igen, papírok...de az most még sok helyre kell, úgyhogy nem rakhatom be:) Pohárra nem is gondoltam, de jó ötlet és veszek szerintem én is eldobható bugyit, meg még kell vennem szopis melltartót. A Bippában egész olcsó 2000.-/db és van minden méretben.
Ezért is kezdtem el összerakni a csomagot, hogy lássam mi az ami hiányzik.
Ezek a mini dolgok tényleg jók, asszem én is lecserélem rájuk a mostani dolgokat.

Házassági anyakönyvi kivanthoz csak annyit, hogy a védőnöm azt mondta 30 napnál nem régibb kell és adott egy papírt amin össze voltak foglalva az ilyen dolgok és ott is 30nap szerepelt. Most, hogy fogadtam szülésznőt megkérdeztem tőle, hogy tényleg igaz-e, mire közölte, hogy 300napnál nem régebbi kell....bosszant, hogy már ezer éve elintézhettem volna, én meg itt vártam :twisted:

bingii

Sagi
Szersán küldtem a kupont.MEgkaptad már????
Előtej nálam se jelentkezett,de nyugi,ettől még mi is tudunk majd szoptatni. :wink:

Panda
Igeeen,pohár,evőeszközök....jó,hogy írtad.Anno evőeszköz nem kellett,de most már nem adnak.Bár én akkor is vittem,meg egy kis műanyag tányérkát.,szalvétát
Vendég

Bingi
Hát nem tudom...mindenki mást mond,én hallottam mindkét verziót,de van 3. is. :lol: 90 napnál nem régebbi.
Anno nekünk juniusban volt az esküvő,decemberben szültem,nem kellett másolat,csak az eredeti.Szerintem ha akkor így volt,most is a 300 nap az okés. De még én se kértem ki....
Vendég

Na akkor leírom én is a listámat, hátha valakinek segítek vele.
Nekem:
-Hálóing, köntös, 2 papucs, zokni, bugyi, melltartók
-Tusfürdő, sampoon, balzsam, fésű, hajgumi, hajszárító, melltartóbetét, eü. betét(egy csomag tena ladyt is vettem), WC-rw ülőke borító, WC papír, 2 törölköző, testápoló, dezodor, fogmosó cucc, mellszívó, papírzsebkendő, domestos kendő a WC-t letörölni
-Konyharuha, szalvéta, evőeszköz, pohár, kis mosogító+szivacs
Babának:
-10 db pelus, 3 db textilpelus, kis kesztyű, sapi, popsitörlő
Ezen kívül, bekészítek egy doboz üdítőt, kekszet, könyvet, telefont, töltőt, aprópénzt, és viszek homeos bogyót a szopihoz.

Kép
Kép
Kép
csibe76

És persze a papírok!!!!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hello!!! Végre úgy néz ki, használható (kop kop kop) a gépem...

Lafi, Blongyi aztamindenit!!!!!!!!!! :D Kicsit irigykedek, de azért még maradjon csak odabent Bende, mert még sok a dolog addig... :) Hunor tényleg tiszta Lafi!!!! :D Blongyi babát hol lehet megnézni?????????????????

Lego :) Gyönyörű a szoba!!! :D

Házassági... Én 100 napnál nem régebbit hallottam, szerintem a 30 nap nagyon kevés, annál tuti több lehet. Egyébként nekem abszolút semmi sincs összepakolva kórházba... Szerintem majd lassan... Még kéne venni 1-2 dolgot... (Pontosabban jópárat!)

Szeméremcsont... Hát én is megszenvedek vele nagyon... Már gyakorlatilag folyton fáj... Ha fekszem és csak fordulni akarok majd szétszakadok... Rettenetes érzés... Ilyenkor kicsit lassabban, kicsit nyögvenyelősebben kelek. Mást nem lehet tenni... Ehhez képest az alvás jól magy... :) Sajnos eléggé elkezdtem én is keményedni. Majdnemhogy (sőt) óránként keményedek min. 1szer. Ez leginkább menet közben gáz, mert akkor úgy megyek mint aki beszart. Már elnézést, de tényleg. Ezeket leszámítva minden rendben! :D De ezek sem "zavarnak", vele jár, ki fogom bírni, mint ahogy sokan kibírták! :)

Pénteken voltunk UH-n, nem a mi dokink UH-zott, mert aznap 2 császára is volt, így másik dokit küldött maga helyett. Aranyos volt, rendesen megnézett bennünket. Picit nagyobbnak mondott (pár nappal), súlyt nem becsült, mert mondta, hogy totál felesleges, már kilót is tévedett a gép. :) Amíg csontok jó méretűek, nincs min aggódni!

Tgyás ügyben kéne nekem egy icipici segítség... Ugyebár szüléstől jár. Namost. Nekem baromiradenagyon nem kéne idén elkezdenem!!! Mi van, ha mégis megszülök idén (amit nem fogok, de felkészülök mindenre :wink: ) Szóval lehet azt úgy igényelni, hogy mindenképp januártól? Előre is köszönöm, aki ért hozzá...

Na befogom, bepótoltam a sok időt amíg nem voltam... :oops:

Pusszancs!!!!!!!!!!!!!!!! Jó éjt!!!

Kép
Kép
sleepin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?