Új privát üzeneted érkezett!

Többször el kellett olvasnom az üzeneted, Tand. Teljesen megtörve gubbasztottam órákon át az este, és képtelen voltam bármit is írni Neked.
Azt mondják, semmi nem történik ok nélkül, de könyörgöm, hogy lehet ilyen igazságtalan és szemét a sors??? Csak azt kívánom, hogy sikerüljön valahogy feldolgoznod ezt a tragédiát, és adjon erőt a tudat, hogy - ahogy már a többiek is írták -a piciben a férjed tovább él..
Őszinte részvétem!

Kép
pété

Tand!

Ez szinte feldolgozhatatlan. Az a jó, hogy ő még tudta, várta a babát, és a kicsi mindig Veled marad. Talán eljön az a nap, amikor képes leszel megint családanyaként gondolkozni, de ugyanaz már sosem lesz az életed. Őt senki sosem pótolhatja, és a vele töltött időt senki sem veheti el tőled. Sírj bátran, gyászold meg a meggyászolandót, ne gyűjtsd magadba a szomorúságot! A kisbabád is gyászolja az apuciját, nem baj, ha megérzi a szomorúságot de engedd magadhoz az ő vidám, mocorgós piciny üzeneteit is. Nagyon nagy lehet rajtad a felelősség, most még minden eddiginél jobban kell vigyáznod a csemetére.
A többieket ismétlem, mindannyian Veled érzünk, bár nem tudunk, de szeretnénk egy icipicit levenni a teherből, ami a válladon van. Mindannyian rettegünk ettől a bajtól a lelkük mélyén. Felfoghatatlan, ha bekövetkezik.
Tudom, hiszem, hogy valahol veletek marad, ezt számos-számtalan apró jelből érezni fogod, és a kicsi első lépéseit is segíteni fogja.

Kép

"újra és újra leszállsz ide a földre váltakozó ölekbe mígnem megtanulsz olvasni a fényben s látod hogy élet és halál ugyanaz s az idő időtlen míg a fáradságos életek láncolata nyugvó körré nem rendeződik benned míg akaratod világakarat nem lesz s a csönded csönd és örökkévalóság"

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Jó Reggelt!

Eddig azt hittem gyönyörű és boldog napnak nézünk elébe!
Most hogy bekaocsoltam a gépet, ez elszállt!
Tand!
Nagyon Nagyon Sajnálom!
Ez borzasztó! Nem is tudom mit mondhatnék neked!
Fogadd Őszinte Részvétünket!
Sok sok erőt, és kitartást!!!!!

erika1!
Üdv!
Vendég

Tand!

Valóban, nincsenek szavak! Csak potyog a könnyem, és nem hiszem el, hogy mindez nem csak a filmekben történhet meg!

Sok-sok erőt, és bátorságot neked! És ne feledd: itt vagyunk, ha kellünk!

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok! Most találtam meg ezt az oldalt , és nagyon megörültem. Én 23 éves vagyok. Terhességem 19hetében és 4. napjában járok.
:)
enikoe182

Szia Enikő!
Örülök, hogy ránk találtál! Itt biztos sok hasznos infót fogsz találni, mesélj magadról és nyugodtan kérdezz bármit, sokan vagyunk, valaki biztos fog tudni válaszolni. :)

KépKép
KépKép
mni

Szia Enikő!

Üdv köztünk! Azt már tudod, hogy kilányod vagy kisfiad lesz? Hol fogsz szülni? Írj egy picit magatokról!

Eszter

Kép
eszter.eu

Mint már említettem 23 éves vagyok, két éve dolgozom a párommal együtt , mint határőrök, Május 19.-én esküdtünk, Augusztus óta itthon vagyok táppénzen, Októberbe költöztünk új házunkba. Röviden és tömören ennyi. Holnap megyek UH-ra és bízok benne, hogy megmutatja magát!
enikoe182

Kérdésem a következő: Voltam Vérvételen ahonnan az a válasz jött vissza, hogy ellenanyagot termeleka pici ellen, mert a vércsoportom AB RH +, de a gyereké nagy valószínűséggel negatív. A védőnő azt mondta, hogy ne aggódjak, de akkor miért rendeltek vissza dec.3-ra újabb vérvételre???
enikoe182

Szia Enikő!
Akkor biztos hogy az apukáé RH - ! Pedig én ahogyan tudom,
általában fordítva szokott lenni!
Azért kell menned vérvételre, mert folyamatosan ellenőrzik az
ellenanyag termelést!
Tulajdonképpen ez esetben nem jelent gondod, mert első
baba! És nem indul be teljes mértékben az ellenagyag termeődés!
Az első gyermek megszületése után un. immunglobulin-t
szoktak adni , hogy a második babánál ne legyen gond!
Ne termeljen az anya szervezete ellenanyagot! :D
Úgyhogy csak semmi idegeskedés! :lol:
Vendég

Erike és Enikő, üdv mindkettőtöknek!

Írjatok sokat nekünk magatokról! :)

Enikő, én úgy tudom, hogy csak akkor van baj, ha Te vagy Rh- , de amint látom fordítva van, tehát ne aggódj! :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Szia Enikő!

Üdvözöllek a csapatban! :)

Folyamatosan ellenőrzik, hogy termelünk-e ellenanyagot. Szerintem azért rendeltek vissza újra, hogy megnézzék, még mindig termelni fogsz-e. Aki termel, azt sűrűbben vizsgálják, hogy nem akkora mértékű-e, ami árt a babának.
Egyébként én nem termelek, de negyedévente engem is visszarendelnek ellenőrzésre.
Anno, még mikor az első vérvételen voltam, neten utánaolvastam az ellenanyaggal kapcsolatban. Hogyha Rh összeférhetetlenség áll fenn, akkor a szülés után kapsz egy anti-D injekciót (72 órán belül), ami semlegesíti ezt az ellenanyagot, hogy a következő terhességnél ne okozzon gondot. De azért a dokidtól szerintem kérdezz rá konkrétan, hogy magyarázza el, hogy mit jelent ez. A védőnő is bővebben kifejthette volna, hogy miért nem okoz gondot, hogy megnyugodhass.

Melinda

Kép
melinda80

Márti,
mire leírtam én is a véleményemet az ellenanyagról, addigra te is. :) Kb. hasonlót írtunk. :D

Melinda

Kép
melinda80

Köszi Márti :)
enikoe182

Köszi Mindenki! :lol:
enikoe182

Enikő, Erika,

Üdv a csapatban és gratulálunk mindannyian, ne haragudjatok, hogy ez most nem az igazi fogadtatás, csak nem tudjuk Tand-on túltenni magunkat :cry:

Kép

KépKép
eszterxx

Szia Enikő!!!!
Jó, hogy itt vagy!! és persze szemtelenül fiatal :D
Az este a 2008-as év kapcsán beugrott, hogy te jó ég, mindjárt 30 éves vagyok!!!!! Valamikor olyan idősnek tűnt egy 30 éves ember!!! és most tessék.

És igen eszterxx! Még mindig a sokk hatása alatt vagyok és is. Nem megy ki a fejemből! Valamiért nem jön, hogy elhigyjem. Ha belegondolok, hogy velem is bármikor megtörténhet... De inkább nem is gondolok bele. Csak szurkolok Tandnak, hogy legyen ereje végigcsinálni.
Ilyenkor az az első hülye reakcióm, hogy várom, hogy jelentse be az illető, hogy nem is igaz az egész, hogy csak egy vicc - másfelől persze az agyammal tudom, hogy az ember ilyesmivel nem viccel (valószínüleg ez is a hárítás egy formája, menekülésfoma a valóság tudomásul vétele elől).

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok Enikő és Erika!
Üdv. köztünk, írjatok gyakran és győzzetek olvasni :D Ez a lánycsokor nagyon tudja lökni a dumát!

Livi
Kép
Kép
lusie

Sziasztok!!!
Mi a véleményetek erről a hordozóról??? 11e ft. Szerintetek mi ki tudjuk majd használni a lábzsákot, vagy felesleges. Ki tudja, milyen idő lesz tavasszal.
Kép [/img]

Böbi

Kép

Kép
bosek

Szia Bosek!

Nekem tetszik és szerintem használni is fogod a lábzsákot, a miénkhez nincs, és mindig pléddel kellett bénáznom, de azt ha begyűröd nyomhatja a babát, ha nem, akkor tuti lerúgja. Én megvenném! Használtan ennyi???

Livi
Kép
Kép
lusie

Hol vannak a talis képek, sehol nem találom, most van egy kis időm nézelődni :)
Köszi

Livi
Kép
Kép
lusie

Fanetta, nekem is ez jutott először eszembe, hogy biztos nem igaz. Főleg azért, mert én nem olvastam, csak hazafelé mesélte a férjem a kocsiban, hogy mit olvasott a babaneten... utána rohantam a szülésfelkészítőre és végig azon járt az eszem, hogy biztos csak valami félreértés az egész! Anniyra durva, hogy ilyen kegyetlen a sors!
Enikő és Erika van egy kis táblázatunk, amit most éppen a 92. oldalon találtok meg, ha szeretnétek bekerülni írjatok hozzá adatokat. :) És mindenki akinél változás van írjon! :)

KépKép
KépKép
mni

Szia Niki!
Sajnos nekem kiegészítheted +11 kg-val a táblázatot. :evil:
Nemtom ezt hogy csináltam. De hol van????????????
Kép

Livi
Kép
Kép
lusie

KépKép
KépKép
mni

Nagyon szépen köszönöm Niki!
Sajnos nem sikerült mindenkit beazonosítanom. De talán legközelebb én is tudok menni és akkor felfedezek Mindenkit!
Nagyon jó lehetett a hangulat, gondolom ritkán látnak ilyet a vendéglátosok is! :D Főleg majd ha már óriás pocakokkal gurulunk be!!! :lol:

Livi
Kép
Kép
lusie

Sziasztok!

[b]Tand: fogadd őszinte részvétünket.[/b]

Mni: a táblázatot, majd egészítsd már ki +2,5 kg-val.

Remélem mindenki jól érzi magát, de mostanában nem nagyon van időm írni.

Puszi

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Sziasztok Enikő és Erika! :lol:

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Lusie!!

Új ára ennyi és négy színben van: piros, zöld, kék és szürke. 1300 ft a házhozszállítás, de Pesten ingyen is át lehet venni. A vaterán találtam. Nekem nagyon tetszik ebben az árban még nem láttam jobbat. Ja és máshol 16!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Böbi

Kép

Kép
bosek

Ja a márkája coneco, írd be a keresőbe!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Erika és Enikő, üdvözlet közöttünk. Írjatok sokszor!
Erika, nem semmi, hogy ikreket vársz! Kép
Elvileg nálam is volt egy kis esély, mert a húgaim ikrek, de nem így történt. Te nem ijedtél meg elsőre, hogy milyen lesz két babával egyszerre?
Fanetta, én is nemsokára 30 leszek! (Ott reklámozom magam az aláírásomban. :roll: :oops: :oops: :oops: ) Nem mondom, hogy várom, de azért ettől még nem érzem magam "öregnek". Még. :lol: :lol: :lol:
Mni, a férjed olvassa a Babanetet? Ez aranyos!!!

Lányok, a mai napot a balesetin kezdtük Alexával, kificamodott a karja. :( Szerencsére egykettőre visszarántották neki. Olyan rossz volt látni, hogy a mindig örökmozgó kislányunk csak fekszik itthon az ágyban, és meg sem mozdul! De hősiesen viselte az egészet! Pár perc múlva már semmi baja nem volt.
Vendég

Szegény Alexa! Jobbulást Neki!
Olvassa hát! Múltkor még le is szidott, hogy nem írtam le a babamocorgást! :) Mindenkiről mindent tud és már nem egyszer kérdezte, hogy apukáknak nincs ilyen topik? :lol:

KépKép
KépKép
mni

Tand, ez egyszerűen felfoghatatlan! :cry: :cry: :cry: Ekkora boldogság után ilyen tragédia! :cry: :cry: Nagyon-nagyon sajnálom! Sok erőt kívánok neked mindahhoz, ami előtted áll a következő hónapokban! :cry: :cry: Remélem van melletted valaki, aki le tudja venni a terhek egy részét a válladról! Szólj, ha bármiben segíthetünk!

Kép

Kép
mzx

Lányok, ez annyira szörnyű, hogy egyszerűen szégyellem magam amiatt, hogy annyi minden jó vesz körül, és nem értékelem megfelelően. Azt hiszem, ideje magamba nézni :( !

Kép

Kép
mzx

Szia Mni férje! Üdv. köztünk!!! :P
Bosek! Megnéztem ezt az oldalt, vannak jó dolgok, még nem is láttam eddig. Nagyon jó ennyiért a hordozó! Rákukkantottam a hordozókendőkre, tényleg megvarrom inkább! Anya azt mondta, lehet kapni pamut-dzsörzé anyagot, ami rugalmas és könnyebb, mint a sablon vászon-hordozók anyaga. Majd megnézem mennyibe kerül, 2,5x1,4 m-es anyag kell, így lesz 5mx70 cm-es a kendő. Ez elvileg az xl-es méret. Én 183 cm vagyok, tehát nekem igazán indokolt a bazinagy!
Zsu! Képzeld, nekem a kislányom egyévesen eltörte!!! a kis csuklója fölött a kezét. Észre sem vettem, mászott (mászva rohant) és egyszercsak kibiccent a kezecskéje, majd felállt és semmi sírás v. valami. Este fürdésnél éreztem, hogyha pápázik, hirtelen elkapja a kezét, de ugyanúgy fog vele, emel, mászik..... Másnap a rend kedvéért elvittem a gyerekorvoshoz, aki kiröhögött, és azt mondta ha van időm, akkor vigyem el röntgenre. Ott jött az eredmény: zöldgallytörés, gipsz... Azt hittem hülyülnek. Aztán tényleg jött a gipsz. Egy hónapig a legnagyobb melegben rajta volt. Hála Istennek ugyanúgy emelt, homokozott, játszottl. De borzalmas látvány volt. Majd keresek képet és felteszem, olyan kis sete-suta volt. Azt mondják a gyerekek fele eltöri a kezét, csak ilyenkor még nem fáj és nem veszik észre a szülők, aztán szépen összeforr, és ha nagyobb lesz, akkor jön az érzékenység időváltozásra, megterhelésre, stb...
De örülök, hogy nálatok "csak" ficamocska volt.

Livi
Kép
Kép
lusie

Szia Mni-pár!

Üdv közöttünk, apukáknak még nincs topikjuk, de ők is bejelentkezhetnek ám saját néven és írhatnak ide :lol:

A topic címe 2008. márciusi babák - abba pedig te is beletartozol :lol: !

ha gondolod, felveszünk a táblázatba is és vezetjük, hogy mennyit hízol a hátrelevő 4 hónapban :lol: Csak dobnod kell egy levelet Mninek és ő már bele is varázsol - milyen fura lesz, hogy pont egyszerre szültök egy helyen :lol: ...

Kép

KépKép
eszterxx

Melinda!
Igen egyszerre gyorsba lefírkantottuk majdnem ugyanazt! :lol:
Fanetta!
Én is annak idején így gondoltam, hogy úristen 30 éves????
Na és most már én is annyi vagyok!
De én nem érzem magam annyinak! Ez bolondság! Nem??? :?
bosek!
Nagyon szupi a hordozó! Nekem is kell!
És ilyen színben!!!! :lol:
Zsu!
Sajnálom kicsi Alexát! Mondd meg neki sok puszikát
küldünk neki!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Mni!
Nagyon jó, hogy ennyire érdekli a férjed! :lol:
Vendég

Sziasztok Niki és Feri, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

írjátok be a tábliba légyszíves, hogy én 2,5 kg-nál tartok. :lol:

Más változás nincs. Pedig egészen a múlt hét szerdai uh-ig reménykedtem titkon, hogy mégis csak Zsófink lesz. :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok újak: Erika, Enikő!

Erika, végre van egy ikres anyukánk is!!!! :) Miattad duplán fogunk izgulni-szorítani! A végén természetes úton fogantak a picik? Nagyon nagy a pocid már?

Kiszazsu, szegény Alexa! Azóta nem is fáj neki?

Tegnap voltam dokinál, mehetek az Istvánba cukorterhelésre. Most nem volt Uh, így továbbra sem tuti a neme.

Istvánosok! Valaki írta, hogy csak egyszer szúrták. Most nekem is azt mondta a doki, hogy pontban egy órával a zsemle-tej után kell bemenni, de már csak egyszer, azaz az evés előtt nem. Nem tudjátok, hogy mennyit kell enni-inni? Az rémlik, hogy 1 zsemlét és 3 deci tejet ettem-ittam 3 éve, de nem vagyok benne biztos.

Kép

Kép
mzx

Éva, majd a következő baba kislány lesz! A barátnőmnek két kisfia van és imádja őket! :) De különben amíg nincs a kezedben, addig még változhat... lehet, hogy a végén kislány lesz. :) Az enyém meg fiú. :)

KépKép
KépKép
mni

Tand
Percekig csak néztem, mire felfogtam az üzenetedet...
Erre nincsenek szavak... :cry: :cry: :cry:
Őszinte részvétem!
Vendég

Sziasztok!

Folyamatosan olvaslak Titeket, de igazából velem semmi különös nem történik. Betanítok, igyekszem nem az ellenkező irányba haza indulni munka után, már csak megszokásból, de nagyon koncentrálok, hogy Pomáz felé vegyem az utam és ne a Batthyány tér felé. Eddig sikerült :lol:
A cicám úgy fél az új helyen, hogy ki sem mer menni, pedig ott vagyunk vele, csaljuk, hivogatjuk kifelé, de úgy 90 %-ban csak a házból kitekinget, és egy lépést sem hajlandó előre tenni. Bent már szerintem megszokta, de nem tudom sajnos mi lakozik a lelkében, hogy most nagyon utál engem, mert kiszakítottam a környezetéből, ahol vagy kap valakitől enni vagy nem, be tud menni valami pincébe aludni vagy nem, de szabad, ismeri a környéket, szabadon jár-kel. Szóval nem tudom, hogy
jól csináltam-e, hogy elhoztam magammal, és azt sem tudom, hogy bátrabb lesz-e valamikor.
Na ennyit a macska-kínomról.
Ja, még egy: cicagazdik, hogy álltok a toxoplazmózissal? Negatív vagy pozitív lett a tesztetek. Nekem sajnos negatív (reménykedtem benne, hogy pozitív, hiszen gyerekkoromban állandóan macskáztam-kutyáztam, mindenféle óvintézkedés nélkül), ezért tökre parázom, pedig almot nem tisztítok, azt most a férjem csinálja, ha megsimogatom Picikét, rögtön kezet mosok. De mégis....

Üdv az újaknak!!!

Ildi

Kép
kikó70

Mzx, már a visszarántás után rögtön fel tudta emelni a karját, addig csak lógatta. Miután abbahagyta a sírást, már nem is fájt neki.

Az Istvánban ennyire emberi a cukorterheléses vizsgálat? Én 30-án megyek a Klinikára. Megszúrnak 8-kor, aztán igyak meg 75 g cukrot vízzel :shock: , két óra dekkolás, és 10-kor újra szúrnak. :roll:
Vendég

Lányok, ez nagyon jó vétel (használt PP Venezia babakocsi):

http://www.babanet.hu/piacter/index.php?g=4&k=1

Kép

Kép
mzx

Kiszazsu!

Amit Nálad csinálnak, az igazi cukor terheléses vizsgálat. A másik (zsömle+tej, egyszer szúrunk) - én úgy tudom - egy egyszerűbb vizsgálat, és ha nem is ad olyan pontos eredményt, mint a másik, gyorsabb, kiméletesebb és gondolom, olcsóbb. A Baross u. már csak ilyen, minden előírást komolyan vesznek, de szerintem ez nem feltétlenül rossz, csak időnként kényelmetlen.

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok!

Én lennék ˝mni˝ férje, aki titokban mindig nézegeti a babanet fórum márciusi topic-ját, mert ugyebár minden apró részlet érdekel a kisbabák fejlődésével kapcsolatban. Eddig még nem volt kisbabánk, így nagyon kíváncsi vagyok mindenre! :)

Képzeljétek, még a védőnőhöz is el mertem menni a feleségemmel, mert az ottani dolgok is annyira érdekelnek. Persze magamban gondoltam, hogy a védőnő tisztára hülyének néz, hogy minek jön ide egy kispapa :roll: Na de ha engem érdekel? És ha nekem is voltak kérdéseim, amiket mondjuk a feleségem elfelejtett megkérdezni? Azért a csoportos védőnői oktatásra már nem járok vele, az mégis gáz lenne :lol:

A többi apuka amúgy abszolút nem nézegeti a fórumot? Pedig biztos lenne közös témám velük, például hogy milyen a jó autós gyerekülés, melyik a jó téligumi, vagy ugyebár, hogy hogyan változnak az asszonykák az áldott állapot alatt, meg sok minden egyéb.

Mindenesetre én a továbbiakban is inkább csak olvasni fogom a topic-ot, nem szeretnék beleszólni ebbe a full lányos klubba. :oops:

Bye-bye:
mni férje, Feri 8)
feri (mni)

Szia mni férje Feri! :lol:

Nekem nagyon tetszik, hogy te is itt olvasgatsz, informálódsz!!! Az én férjem közel sem jön a számítógéphez! Na nem mintha bánnám! :lol: Így nem kell osztozkodni! :oops:
Amúgy el kell hogy mondjam, irigylem kicsit Nikit! Az én férjem az első babánknál az első vizsgálatokra eljött: első UH, első védőnő stb. aztán rájött, hogy ez nem neki való: várakozni, ácsorogni órákat. A szülésig most a kórház környékére sem jön. :(
Szóval, minden elismerésem Neked, és további jó olvasgatást és kellemes babavárást!

Zsu
Vendég

Szia Feri!

Az én férjem is képben van topic-ügyben, mert ő bár nem olvassa, én mindig mindenről, mindenkiről beszámolok neki, és ráadásul nem Te vagy az egyetlen, aki elmegy a feleségével mindenhova. Én még előkészítőn nem voltam, de azt mondta, hogy ha kell oda is szívesen elkísér. :lol: :lol: :lol:

Szerintem nyugodtan szólj hozzá(nk), ha eszedbe jut valami. :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Szia Feri,

Úgysem hagyjuk, hogy felelőtlenül csak olvasgass minket, tessék férfiszemmel beleszólni is, mert nem biztos, hogy mindig nekünk van igazunk. Illetve nem mindig tudjuk átérezni, hogy a másik hogy gondolja, főleg, hogy most ilyen hiper-szuper érzékeny és magunkkal foglalkozók vagyunk :lol:

Védőnőhöz eljött velem az én párom is, legalább jól elbeszélgettek, ők ketten voltak egy korosztály, én meg mintha a gyerekük lettem volna :lol:

Képzeljétek, csak november végéig lesz otthonról net elérésem, a cég elveszi a laptopot, a netelérést és a telefonomat, szüléskor pedig a cégautót. Hiába, no, megértőek a kismamákkal... nem is nagy költség az otthon töltendő fél-egy évre kocsit venni, áhhhhh, dehogy. Na, gépet tuti nem fogok venni, megyek majd internetkávézóba inkább, csak nem fogok tudni minden nap odajutni. De azért őszintén szólva, nem csak az anyagiakról van szó, hanem arról, hogy ez az egész gesztus annyira kifejezi azt, hogy mennyire nem vagyok megbecsülve, mennyire nem számít, hogy mennyit dolgoztam már a cégnek.

na, mindegy, nem kesergek, indulok inkább haza, illetve a többi osztály most fog elbúcsúztatni engem egy kiskocsmában :lol: Majd drukkoljatok, mert ott lesz a párom is és még mindig nem tudják, hogy együtt vagyunk. Mókás jelenet lesz, főleg, hogy ő a lábtörése miatt két hónapja nem volt már benn, én meg hozzászoktam, hogy már mindenhol fel lehet őt vállalni :lol:

Sziasztok

Eszter

Kép

KépKép
eszterxx

Szia Feri!!

Az én párom szintén Feri, és sajnos sose tud velem jönni semilyen vizsgálatra, vagy ilyesmi, mert szigorúan 7-15-ig dolgozik és hamarabb lelépni szinte lehetetlen, sőt ha éppen lövészet lesz neki aznap, akkor még a szülésen sem tud ott lenni, mert fegyvermester és ő tartja a lőgyakorlatot, na onnan ellógni aztán végképp nem tud. Ezért is nagyon irigyelem a feleséged, hogy ilyen jó támasza van. :D Szerintem is nyugodtan szólj hozzá a témához, engem például nagyon érdekel a véleményed, mert az én páromé legtöbbször igencsak szélsőséges. Például amikor megtudta, hogy jön a baba, amit már régóta tervezünk, úgy megsértődött, hogy két hétig otthon aludt náluk. Mert hogy ő csak pár év múlva gondolta a családalapítást.... :? Megjegyzem van egy 10 éves fia és ő 33 éves én meg 26!! :D Viszont mostmár nagyon örül, és pocaknövesztésben versenyben van velem. :D
Gyere gyakran!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?