Új privát üzeneted érkezett!

Abban bízom, hogy mivel nekem mára volt hivatalos a mensi, ezért ha meg akart volna jönni, már megjött volna.

KépKép

KépKép
lnd

Ind,
Én vaksi csak most láttam a tesztedet :oops:
Hurrá hurrá hurrá GRATULA :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Kedves Ind! Gratulálok a babához, biztosan nem lesz semmi gondod vele!

Zora
Kép
zora7

Panda! Kérlek most már mondd el, amit tegnap nem lehetett! Egyébként meséld már el részletesen, mi, hogy volt. És, hogy milyen érzés.

Zora
Kép
zora7

Azért még nem élem bele magam.

Emgem is érdekel a sztori panda

KépKép

KépKép
lnd

Zora,
A párom eredményei olyan tragikusak lettek hogy nem voltak képesek a petesejtjeimet megtermékenyíteni ezért lett csak 6 mert azokat megszúrták spermával. Ez az ICSI módszer. Nem tudjuk mi történt mert két hónapja még teljesen jó eredményei voltak :roll: ez egy picit ledöbbentett. Milyen érzés? Csudi jó :lol: :wink:
Vendég

Biztosan izgultak a fiúk!

A lényeg, hogy most már bent vannak é reméljük, ott is maradnak!

KépKép

KépKép
lnd

Illetve miket is beszélek. Ott maradnak és kész!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
lnd

Értem. Azért a végeredmény a lényeg. Szerintem szolidaritást vállalt Veled a kedvesed pszichoszomatikus módon, így a kis buta spermák sztrájkolni kezdtek. De azért veletek nem lehet ilyen egyszerűen kitolni! Frankón betuszkolták őket. Azt hiszem, jól összefoglaltam a lényeget. :lol: :lol: :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7

Ind,
Nem izgalom az tuti mert valami bajuk lett a fejlődési fázisban vagy hol :roll: biztos nem marad így(laglábbis nem hinném) csak pont nagyon rosszkor jött ez.
Vendég

Ind!!!! Panda!!!!!!
GRATULÁLOK NEKTEK!!!!!!!!!
Vendég

Krisz! Hát, persze, hogy együtt babásodunk! :wink:
Molli! Gyere!!!!!! Ezt addig mondogatom majd, míg nem pötyögsz legalább egy sort nekünk!
Éva! Hol vagy? Gyere!
Vendég

Zora,
Igen jól :lol: :lol:

Mo,
Köszi :D
Vendég

Sziasztok Lányok!
Csak benéztem, hogy gratuláljak a két új kismaminknak!
Hajrá Lányok, tessék minél előbb követni őket!!!!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok, lányok!

Én is GRATULÁLOK a a két új kismaminknak!!!!!! és remélem hétfőn újra megtehetem!!!!!!

Húúúú, ez annyira jó érzés!!!!

Képzeljétek, a párommal ma beszélgettünk el először komolyan arról, hogy eddig még nem jött össze a baba- eddig valahogy kerültük azt, hogy mélyebben belemélyedjünk a témába......és annyira jó volt. Azt mondta, hogy ezután mindent megtesz, hogy teljesen odafigyeljen rám, - hogy boldog legyek :D :D És azt is mondta, hogy ha természetes úton nem akar összejönni, akkor előteremti a pénzt a dokikra, bármennyibe is kerüljön... - azért megnyugtattam, hogy ott még nem tartunk, és remélem nem is lesz szükségünk rá, de jól esett, hogy igy gondolkozik :D

puszi mindenkinek

KépKépKép
ildiko74

Ind
Gratulálok a teszthez, ne aggódj biztos minden rendben lesz! Dokihoz mikor akarsz menni?

Pandácska
Örülök, hogy eddig simán ment minden és remélem 2 hét múlva neked is lesz egy pozítiv teszted.

Ági

Kép
[/url]
ági2

Jó reggelt! Jó pihenést a hétvégére! Kép

Zora
Kép
zora7

Zora!

Azért ez sem semmi! :D Lehet,hogy mire talizunk már négyen ülünk az asztal körül. :wink:

Puszi

Eszter

Ui: Így ismeretlenül is nagyon gartulálok Ind-nek és ezerrel drukkolok Pandának is. :wink:

Kép

Kép
anubias

Zora Kedves! Ez idáig gyönyörűséges. Csak maradjon ilyen szép magas a hőd!!!!!!!!!!!!!!!
Lányok napsütéses, vidám hétvégét kívánok nektek!

Mollikám! Hol a csudában vagy?????
Vendég

Ildi! Igazán klassz férjed van!! :wink:
Ági! Mesélj magadról!!! Légyszi, küldj képet nekünk!!!! Nagyon kíváncsi vagyok rátok!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Zora!

Nagyon szépen alakul a hőd, csak így tovább!!! :) :) :)

Pandácska!

Remélem sokat pihentek :)

Ind!

A boldog Apuka mit szólt? :)

Ma reggel utolért az első "parahullám" :(
felkelés után éreztem, hogy valami szivárog belőlem, de nem tulajdonítottam jelentőséget neki, gondoltam: az utro-kapszula maradványa...de nem a szokásos utro-színű (sárgás ) váladék volt, hanem kicsit barnás-nyákos :(
az az igazság, hogy tegnap is, miután felálltam a gép elől (épp akkor írtam Nektek, hogy minden rendben velünk :roll: )
egy picit másabb színű volt a betétem, mintha kicsit "drapposabb" lett volna, még nagyítóval is megvizsgáltam :)
el is halasztottam az autómosást, inkább lepihentem.

Apának a tegnapiról nem is szóltam, csak ma reggel, nagyon megijedt szegény, mindjárt mondta, hogy soha többé sex :roll:

az első ijedelem után leültem, és megbeszéltem magammal, hogy senkinek nem jó, ha szétrettegem magam, úgyis úgy lesz, ahogy a Sors akarja...

azóta minden rendben, produkálom továbbra is a terhességi tüneteket, és a szívem mélyén érzem, hogy nincs baj.
mindenesetre jövő péntekre bejelentkezem UH-ra, bár megfogadtam, hogy pár hétig nem megyek, de elvileg akkor már lennie kell szívhangnak, legalább megnyugszunk.

azért bevettem egy extra adag Magne B6-ot, és tegnaptól elkezdtem szedni a másik két homeopátiás szeremet.

szép hétvégét Mindenkinek,

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sajnos most már vérzek...

a tiszt. betétemen élénk piros vér van :(
mivel pici terhesség volt, most azon szurkolok, hogy ne kelljen műszeres bef...
előbb hívtam a doktornőmet, azt mondta, hogy folytassam azért az Utro-t amíg nem jelentős a vérzés, mert nem biztos, hogy elmegy...
de én az előzmények után nem tudok ebben bízni :(

viszont bárhogy lesz, ez volt az utolsó próbálkozásom, nincs több lelkierőm és időm sem :(

sziasztok

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!
Sheila!!!!!!! Nagyon megrendültem!!!!!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
NAGYON SAJNÁLOM!!!!!!!!!!!!
FIGYELJ!!!! NE ADD FEL! TEDD AZT, AMIT A DOKI MONDOTT!!!!!
Vendég

Sheila!

Nagyon sajnálom,hogy aggódnod kell.Remélem,hogy minden rendben lesz.Annyi történetet olvasni vérzésekről és egészséges babákról.Mert annyi oka és helye lehet a vérzésnek.. :roll: Bizom benne,hogy ártalmatlan lesz és a baba szépen fejlődik.Én is épp ebben a cipőben járok.Ma reggel + tesztem lett,de barnázgatok és néha piros vér is jön,igaz tényleg nagyon minimális,de valami vérezget.Erős terhességi tüneteim vannak és az előző 2 vetélés miatt én is azonnal elkezdtem használni az utrot.Mindkettőnkért tiszta szívből drukkolok.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sheila! Nagyon sajnálom, hogy aggódnod kell! Talán azért jó volna egy uh vizsgálat, hiszen már talán szívhang is lenne, esetleg látszódna, mi okozza a vérzést. rossz az is hogy este van és nehezen telnek az órák, legszívesebben odautaznék és megölelnélek. Próbálj megnyugodni, minden úgy lesz, ahogy egy felsőbb törvény szerint lennie kell. Kérlek jelentkezz, hogy alakulnak a dolgok, mindenben Veled vagyok.

Zora
Kép
zora7

Eszter! Jajj, de jó, hogy itt vagy!!!!
Gratulálok a pozitív tesztedhez!!!!!!!!!!!!
Úgy örülök, hogy itt vagy velünk!!!!
Kérlek, nyugtasd meg Sheilát!!!
Mindkettőtöknek mondom, hogy ne adjátok fel és bízzatok!!!!!!!

Nagyon szorítok értetek!!!!!
Vendég

Sheila,
ne add fel nagyon drukkolok++++
Sajnos ez ma egy ilyen tragikus nap mindenkinek úgy látom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Mororo!

Köszönöm a bizatást.Jól esik,hogy emlékszel rám.Na érted. :wink: Igyekszem optimista lenni! :wink:Én is lesem a görbéid alakulását és kívánom,hogy mielőbb rendeződjenek a ciklusaid és siker koronázza a türelmedet. :wink:

Sheila!

Légyszi írj,hogy mi a helyzet.Tényleg nem tehetsz mást,mint optimista maradsz,de közben nem éled bele magad a babába.Én is ezt igyekszem tenni.Remélem nem csalódunk és mindkettőnk álma teljesül,csak egy kicsit riogat minket az élet.Tiszta szívből kívánom,hogy ne csalódj. :roll: :wink:

Zora!

Holnap írok neked privit és megbeszéljük a randinkat.De jó! :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Lányok,

annyira de annyira édesek vagytok....úgy meghatódtam.
persze, úgy teszek ahogy a doki mondta, de néha görcsölgetek is picit, ez bizony nem jó jel...

hétfőnél előbb nem tudok /nem is akarok / UH-ra menni, akkor is csak úgy van értelme, ha "minimális" marad a vérzés, de ez addig úgyis eldől :roll:

fura, hogy pedig épp ma éreztem már erősebb terhességi tüneteket (hányinger, cicifájás)
eddig sima ügy volt az egész...

Eszter!

Én is szívből szurkolok Érted, ha nekem esetleg nem, Neked akkor is legyen szerencséd, mert a Te kis Bálintodnak nagyon kell a testvér :) aranyos vagy, nagyon jól esett KÖSZÖNÖM.

Mo!

Neked is :)

Zora drága!

Bár itt lehetnél...én is megölelnélek :)
Hidd el, /szinte/ teljesen nyugodtan, már-már rezignáltan figyelem az eseményeket...abszolút el tudom fogadni a "felsőbb hatalom" rendelkezését.

Pandácska!

Neked pedig TILOS az aggodalmaskodás...
köszönöm a drukkokat, de Te csak foglalkozz szép és jó dolgokkal,
ez parancs :)

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

NAGYON KLASSZ CSAJOK VAGYTOK!!!!!!!!
SZERETEK VELETEK LENNI!!!!!!!!!!!!!!

Eszter!!!!! Még szép, hogy emlékszem....... :wink: Köszi, hogy drukkolsz!!!
Sheila! Reggel, ahogy felébredsz, jelentést kérünk!!!!!!!
Vendég

Mo! :)

IMÁDLAK!
persze, jelentkezem

pussz,

( nézem, mit produkál Magdink az Eurovízion )

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

LÁNYOK!!!! NEM FELADNI!!!!!!!

Kép
Vendég

Most voltam klotyón...már csak kicsit rózsaszín a papír...

LÁNYOK!

Akkora lelkierőt adtatok, hogy újra kezdtem reménykedni :)
most olvastam egy lentebbi topicban "Vérzések a terhesség alatt"
hogy volt egy lombikos csajszi, aki a 6. héttől 4-5-6 naponta vérzett nem sokat, csak egy-egy "adagnyit"
kiderült, hogy az Utro irritálta a méhnyakát, és miután a 12. héten abbahagyta, megszűnt a vérzés :)

nekem /egyelőre / ez még belefér...a remény hal+utoljára.

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

MO!

:lol: :lol: :lol:

szerintetek, ha reggel megmérem a hőmet, az jelent valami információt??

pozitív vagy negatív irányban?

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Jaj, nagyon örülök!!!!
Pontosan, erről van szó. Nyugodj meg!!!! Ne aggódj!
Pihenj sokat!!!!

Aludjatok jól Lányok! Jó éjszakát!
Vendég

Szerintem a holnapi hő még nem fog jelenteni semmit, de én sajnos ehhez nem értek annyira. Úgy tudom, néhány nap kell a változáshoz. De ne aggódj! Nem fog változni, mert nincs is miért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megy a drukk!!!!!++++++++++
Vendég

Ne idegesítsd magad szerintem sem a hőmérővel,mert egyrészt a HCG viszonylag lassan csökken,másrészt ki tudja,mennyi volt a napokban.Szerintem csak használd az utrot.Talán hülyeség de nem kellene mégis 2*1,nem 1*2,mert akkor egyenletesen adagolod .Persze csak egy gondolat,én így csinálom.Én is elolvvastam azt a topicot és reményt kaptam belőle.A topicunkban is van olyan kismama,aki vérezgetve,görcsölve kihordta a makk egészséges babát.Én meg az utolsó vetélésnél egyetlen törlésnyi barnával produkáltam missed ab.-ot.Most ehez képest 1 hete folyamatosan vérezgetek és + lett a tesztem,úgyhogy tényleg nem feladni a reményt.Várom a reggeli jelentkezésedet. :wink:

Jó éjt

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sheila!
Én csak ilyen későn értem ide, de megkönnyeztelek!
Nem is tudok mit írni, csak azt, hogy reménykedjünk! Te mindent jól csináltál, erős vagy, egyszerűen nem lehet baj!
Nem is tudom mit tennék a helyedben, de egyetértek Eszterrel, hogy jobb lenne a 2x1 Utro. Nem lenne ilyen nagy a napi ingadozás.
Én szeretnék hinni abban, hogy kiderül az UH-on, hogy van egy szép egészséges babucid és valami egyéb probléma, akár méhszájseb, vagy kicsi hemamtóma ami miatt vérezhetsz! Az jó jel, hogy erősödnek a terhességi tüneteid!
Nagyon erősen gondolok Rád!!! Ne add fel!!!
Sokszor én is gondolkodom azon, hogy már nem sokáig bírom, pedig nem kellett ilyen szörnyűségeken keresztül mennem. Aztán, amikor elkezdek azon gondolkodni, mit jelentene az, hogy feladom, akkor nem tudom hogyan tovább. Kezdjek el megint védekezni, vagy próbáljak meg beletörődni? Minden nap ott lenne a gondolataimban, hogy nem adtam elég esélyt, nem voltam elég erős!
Nagyon-nagyon szorítok Neked!!!!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Éva!

Nagyon jólesett, amit írtál, KÖSZÖNÖM. :)
Nektek köszönhetően még mindig nem adtam fel...
az éjszaka viszonylag eseménytelen volt, nem erősödött a vérzés, a betéten kisebb folt van, nem kimondottan mensi-jellegű a váladék, inkább olyan világos-pirosas nyákos jellegű.
Bocsi, hogy ilyen részletesen írok erről, de hátha van v.mi jelentősége.

Eszter!

megfogadom a tanácsod, és 2x1 Utrot használok újra.

egyébként egész jól vagyok, éjjel csak picit fájogatott a hasam, de az sem volt görcsös jellegű.
Ma megpróbálok többet pihenni, már amennyire tudok, főznöm azért kellene...

a párom megígérte, hogy segíteni fog, Ő is bízik még a csodában...

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila!
Nekem nagyon gyanús, hogy ez a vérzés csak a méhszájból jön!
A rózsaszínes-nyákos egyértéelműen a méhszáj vérzése!
Amíg nem darabos és erős a vérzés és nincs nagy görcsölés, addig szerintem nincs nagy baj!
Remélem holnap kiderül, hogy feleslegesen aggódtál!

Éva

Kép
balimama

Évikém! :)

A JóIsten szóljon Belőled :) ...

most per pillanat semmi baj nincs, a WC papír tiszta volt, és mikor feldugtam az Utro-t, akkor sem "találkoztam" vérrel :oops: :)

most fekszem, hogy felszívódhasson a progi...

a fiúk fejtik a borsót az udvaron, a kislány meg segít nekik :lol:

ritka látvány :lol:

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila! Én is arra gyanakszom, amire Éva. Az egész a jó kis este következménye a felpuhult méhszáj miatt+ az utro kikezdő hatása. Vigyázz magadra, nem lesz semmi baj.

Zora
Kép
zora7

És most életem legmagasabb hője következik! Kép

Zora
Kép
zora7

Zora! :) :) :)

Ez a hő FANTASZTIKUS!!! :)

Mikor tesztelsz :?:

remélem, IGAZAD LESZ.

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila! Nagyon siettem, hogy megtudjam, mi van veled.
Örülök a jó hírnek!!! Így tovább!!!!! ......és a legfontosabb a nyugalom!!!!!!
Zora!!! Százmillió drukkkkkkkkkk!!!!!!!++++++++++ ez most annyira gyönyörűséges görbe!!!!! Kívánom, hogy maradjon így!!!!!
Vendég

Sziasztok, lányok!

Eszter!!!! Nagyon szoritok neked, hogy minden rendben legyen nálad!!!! Annyira örülök.... ne idegeskedj, mert ennek igy kellett lennie!!!!

Zora, neked is mennek a drukkok ezerrel!!! - érzel már valamit? Úgy látom, beindult a babaeső :D :D :D

A hétvégén nem tudtam jönni, mert szombaton is vasárnap is reggeltől estig dolgoztam -- jövő hétvégén lesz a referendum, és az egész megyének szét kellett számoljuk a szavazócédulákat. Úgy néz ki, a héten is sok lesz a dolgom, de azért amint tudok megpróbálok jönni.

puszi mindenkinek

KépKépKép
ildiko74

Zora,
Mai hő?

Sheila,
Mizujs? ugye most sincs semmi vérzés?
Vendég

Sheila, elfelejtettem mondani, hogy nagyon örülök, hogy minden rendben van nálad, és ne idegeskedj!

Most akkor én is felteszem a múlt hónapi görbém folytatását, amihez a következők társulnak:
- negativ teszt (bejegyeztem a görbébe)
- a tegnaptól bő folyás
- olyan cici, mintha szilikon lenne :lol:
- szédülések, fejfájás (mondjuk, ezek lehettek a sok számolástól is)
- fáradtság (szombat este 8-tól másnap reggelig végig aludtam)
- ja, és péntek este jöttem rá, hogy a mensim egyáltalán nem olyan volt, mint máskor: nem volt semmi plusz benne, csak tiszta vér - olyan, mint amilyen az újjamból folyna, ha elvágnám....

Kép

Most, amikor megláttam az Eszter irását, az szökött be, hogy decemberben is egyszerre lettünk babások, csak egyikünknek sem maradt meg - talán most mindkettőnknek bejön.... :roll: - igy még jobban reménykedek.....
Azért, amig nem tesztelek egy pozitivat, addig nem merem beleélni magam....persze, a leglényegesebb az lenne, hogy a doki szivhangot lásson.... de addig még van, ha egyáltalán eljutok odáig....

KépKépKép
ildiko74

Andi!!!!! Várom, hogy jelentkezz egy + teszt eredménnyel !!!!!!

KépKépKép
ildiko74

Ildi!

Háát, elég rendhagyó dolgokat produkálsz Te is :lol:
nem csodálkoznék, ha BABA lenne a dologban :) :)

azt azért nem mondanám, hogy minden rendben velem, az igazság az, hogy totál össze vagyok zavarodva :roll:

ahhoz képest, hogy ez már a hatodik :shock: terhességem TELJESEN MÁS, mint az eddigiek...

tegnap este megint volt egy pici piros (sokkal kevesebb, mint szombaton ) ma reggel barnás(világos) -nyákos :roll:

ma reggel már hányingerem volt, a melleim még jobban fájtak, mint eddig...(ez nem lehet pusztán az Utrotól??)

ha nem lennének az alvégen azok a dolgok, teljesen nyugodt lennék, hogy ez egy normális terhesség...így viszont már a rosszra is felkészültem, csak szűnjön meg ez a bizonytalanság :(

délután már okosabb leszek, az UH eldönti a kérdést...

szép napot Mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?