Hűű felkavartam az állóvizet a vidámparkkal!!!
Pumpi-én pont azért akarok odamenni, hogy ne legyen 1 perc időm se, én halálra akarom magam dolgozni, és nem érdekel mennyit fizetnek!!! Ha meg hülyék dolgoznak ott: akkor közéjük illek a mostani lelkiállapotomban!
Aranyos vagy hogy meg akarsz védeni, de az a helyzet, hogy ülhetnék szép irodában, kiskosztümben, de ordítani tudnék, ha erre gondolok!!! Hétvége: nekem mindegy, hogy hétvége, v. hétköznap, akár éjjelre is elmennék most dolgozni. A lányom sz@rik a fejemre, nélkülem is elvan már, nagy! A párom éjszaka jön haza, egész nap nem látom...úgyhogy tényleg mindegy mikor melózom! Pénztárosi munka: van még olyan a vidámparkban?? Nem erre gondoltam...pénzt nem akarok látni...hanem egyszerű embereket, egyszerű munkát, és abból jó sokat!!!
Egy darabig úgy sem lehet gyerekem, akkor meg minek üljek itthon?? Bocsi attól aki irodában dolgozik, de nem akarok öltönyt látni, és kétszínű, írigy, rosszindulatú pixxákat magam körül...
Merszi-úgy szép az élet, ha zajlik!
Annus-aranyos vagy, de azért a burg.k-ben nem tudom elképzelni magam
Szerintem a szagtól első nap kismamának érezném magam: rókacsalád meglátogatna!
Lei-házasság téma: én nem mentem hozzá a lányom apjához...semmi hátránya nem volt belőle soha a gyereknek! Nekünk se.
Kétségtelen, hogy vannak a házasságnak előnyei és hátrányai...számomra a terhesen kötött esküvő hátránya, hogy nem bulizhat úgy az ember, mint szeretné...én inni, mulatozni, táncolni szeretek egy esküvőn, terhesen nem akkora buli...(De Pumpi nehogy magára vegye, mert náluk más a helyzet!)
Viszont biztos nagyobb biztonság érzetet ad, ha az ember férjnél van...de bárhogy is döntötök az biztos: a gyereketeknél nagyobb összekötő kapocs nem kell!!! Soha nem "szabadulsz" most már a párodtól!
(én a mai napig nagyon szeretem a lányom apját, pusztán azért, mert ő az apja, ha bajban vagyok őt hívom, mint férfit nem szeretem, de valahol közel van hozzám a gyerek miatt, ezt nehéz elmagyarázni...pedig lassan 9 éve hogy otthagytam)