Sziasztok!!!!
Nah kiváltattam a gyógyikat. Vas okés, mert valami kímélőbb fajta, állítólag még a szokásos székrekedés is alig fordul elő. Ez nekem jól jön.
A di--izét is kiváltattam.Na mondjuk nemtom a doki hogy gondolta, mert 20 db van bent, nekem meg 4x1et kéne szednem, vagyis csak 5 napig elég. És utána?
Mert csak 2 hét múlva megyek hozzá.
Ja..valki...izé. Mg-ot mennyit lehet egy nap bevenni? Én most magne b6 helyett Béres Mg+B6 tablettát szedek. Egy tabliban 250 mg Mg van. Az van ráírva a dobozra hogy napi 1 tabletta ajánlott. Terheseknek lehet többet is?
Pandácska:igazából nem is tudom mennyit keményedek.
Tudom hülyén hangzik, de nem tudom megkülönböztetni. Merthogy fájni egyik sem fáj és nincs félperces. Van amikor pl érzem hogy feszül a méhem, meg a hüvelyem, de a pocim nem kemény. Van olyan is mikor egyáltalán nem érzem hogy a méhem összehúzódna a hasam mégis beton a gyomromat is beleértve. Lehet hogy ezek csak Lili forgolódásai. De olyan keményedés, ami tuti az, az nem olyan sok. Napi 4-5, fájdalmatlan és pár mp-es. Közben utánanéztem a neten is a gyógyinak, ahogy Lego is írta adjék lazítónak. Különben ezekkel csak egy a gondom, No-spa seduxen meg hasonlók, hogy ha simaizomlazító, ok hogy oldja a görcsöt, de olvastam, hogy a méhszájat is lazítja. Akkor most mi van?
Kevesebbet kéne olvasnom, mi?
Különben épp hajnalban beszéltem meg lilivel, hogy ő vagy valami keleti harcművész lesz, vagy lakberendező. Csakhát az én belső szerveim ott jók ahol vannak, funkciójuk van, szóval jó lenne ha nem próbálná meg átpakolászni őket máshová. Kreatív kiscsaj.
Na elég is volt belőlem, megyek öltözni. Temetésre kell mennem.