Sziasztok Lányok!
Először is Boldog névnapot kívánok Zsuzsám és Suzim! Puszillak benneteket és ölellek. Simi mindkettőtök pocibérlőjének!
Másodszor! Lilikének nagyon sok Boldog Születésnapot kívánok utólag! Nagyon szép a Kislányod Marcsi!! Igazi kis hölgy, és tényleg tud pózolni!
A terülj terülj asztalka nekem is beindította a nyál mirigyeimet! Nagyon jól nézett ki minden! Láttam, hogy az ajándék ruci nagyon tetszett a hölgyikének!
Csinos volt benne!!
Harmadszor! Nagyon szépen köszönöm a születésnapi köszöntést! Nagyon aranyosak vagytok! Sajnos előbb nem tudtam megköszönni. Az én gyerkőceim sem úszták meg ezt a francos vírust. 3 nap oviba járás után haza került... Szerdán mentünk, mivel farsang volt... aztán mert nem hiányzott gyerek, csak 1-2 úgy gondoltam, hogy akkor maradhat, csak nem lesz baj... Erre szombat estére 38 fokos láza lett, amit Nurofennel próbáltam levinni. Nagy nehezen elaludt, de egész éjjel ő is meleg volt ahogyan Tamás is. Másnap reggel nem volt láza, de estére újra belázasodott, beadtam a gyógyszert, és mivel fájlalta a hasát, adtam neki egy fél papaverint is. 5 perc múlva viszont láttuk kihányta. Kis idő elteltével elaludhatott, mert egyszer csak azt hallottam hogy hány és mikor átmentem láttam, hogy hanyatt fekszik, és jön ki a száján minden... Jól megijedtem és gyorsan felültettem. Még jó, hogy ilyenkor nagyon éberen alszom... Bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna ha nem hallom meg. Hétfőn bejelentkeztünk kedd délutánra orvoshoz. Erre hétfő estére a Flóra is belázasodott. Neki már 39 fölé ment. Azóta is csúnyán köhög, de már jól van. Sajnos nálunk a láztól nem tudtak jól aludni a gyerekek, és sokszor a fél éjszakán át ébren voltak. És persze napközben sem aludtak. És én sem tudtam 3 éjszakán keresztül aludni, volt hogy csak 4 órát aludtam összevissza. Kedd estére szerencsére már tudtunk aludni, az antibiotikum nálunk is sokat használt a gyerekeknek. Tegnap mentünk vissza a doktornénihez. A Kornélka már hétfőn mehetne, de nem tudom mi legyen... Nem szívesen vinném... De itthon nem találja fel magát. Sajnos a Flórával is művel sokszor olyan dolgokat, hogy komolyan elgondolkozom, nem kellene-e őket külön külön egy ketrecbe zárni, hogy ne árthassanak a másiknak. A Flóra persze nem bántja még indulatból, de a Kornélka sokszor direkt bántja és okoz neki fájdalmat. Egyébként ha jó hangulatban van, akkor olyan szépen eljátszanak egymással. A Kornélka csinál valamit a Flóra pedig mozdulatról mozdulatra leutánozza. Nagyon édesek... Egyszer tudnám felvenni videóra!! A Flóra még köhög és mára nagyon el kezdett folyni az orra. Remélem, nem esik vissza. Az antibiotikumot még adni kell nekik a héten... Amíg el nem fogy.
Remélem, hogy a gyerekek hamar meggyógyulnak és újra a régiek lesznek.
Nofikám! Remélem, jól utaztatok!
Várjuk a képeket!
Timi! Szóhoz sem jutok! Nagyon sajnálom, hogy nem javult az eredményed! Remélem, több szem többet lát alapon találnak neked valami járható utat. És kevésbé fájdalmas beavatkozás is megteszi majd. Vilcsi jól van? Nem lett beteg?
Laar! NAgyon jók a képek! Látszik, hogy élveztétek... Jól vagytok? Ti megúsztátok ezt a nyavalyát?!
Daniella! Köszönjük a képeket Liliről! Jól vagytok? Alexa nem beteg? Hogy van a kis Eliza? Mozog rendesen? Sajt kukacoskodik??
Zsuzsám! A pocid nagyon édes... És hol a háj?!
simi nektek! Kitartást kívánok nektek apósod betegsége miatt, neki pedig mielőbbi jobbulást! Nagyon sajnálom. Remélem, hogy helyre jön, és örülhet majd az unokájának! Puszillak és ölellek!
Kitartás!!
Niki! Ami helyre jött már?! Remélem, igen, és újra az a cserfes kislány akit megismerhettünk!
Milyen a párod nélkül? Jól viseled??
Etnám! Mikor lesz eredmény a vizsgálatoknak?? Remélem, hogy kiderül, hogy miért ilyen gyenge Boti légúti rendszere. Remélem, semmi komoly! Te jól vagy? Megúsztad a betegséget? A kimerültségre szedsz valamit?! (vitamint?!)
Lucám! Jobbulást kívánok Tamásnak! Neked pedig kitartást! Nagyon jók a képek és várjuk a többit is... Bár nálunk új favorit van ami a nyaralást illeti. A Kornélok beleszerelmesedtek a Balatonba, így mi újra oda megyünk majd nyaralni, persze, ha a költözés után futja majd még rá... Reméljük igen! Tervezitek már, hogy mikor jöjjön a kistesó?
Arte! Drukkolok! Nem sokára apátok is helyre jön, aztán... jöhet az unga-bunga...
Mikortól lehettek élesben? Mondtak valamit? Vagy folyamatosan élesben vagytok?
Suzikám! Megint eltűntél! (kiszólt a gödör a lyukból...
) Remélem, te és Carlos jól vagytok? Apa elment már? Tesókád kinn van veled? Írj!
Remélem, nem felejtettem ki senkit sem! Ha igen elnézést kérek, de szerencsére olyan sokan vagyunk és annyit írtatok, hogy nem tudok mindenre reagálni.
Én tegnap voltam fogorvosnál. Végre rászántam magam, hogy elmenjek a letört fogammal, amit még a Kornélka születése után ki gyökér kezeltettem, aztán pedig szépen lassan letört, és már csak a szélei voltak meg. Hát mondanom sem kell, hogy amint a fogorvos ráfogott mállott szét az egész. Még maradt benn gyökér, amit szájsebészeti úton lehet csak eltávolítani, ami potom 14 ezer forint és ha még röntgen is kell, akkor az még plusz 4 ezer. És azt már előre közölte dokinő, hogy valószínűleg fog is egyet csinálni, hogy tudja mire számítson... Hát gyerekek... Anyukám és a párom is azt mondja, hogy inkább menjek egy a kórházba a szájsebészetre, mint egy ilyen kis magán rendelőbe egy vagyon csináltassam meg. Nem tudom... Tanácstalan vagyok! Sokkalom a pénzt, de ha már elmentem a dokinőhöz, csináljak belőle hülyét?? Nem tudom... De mindenképp ki kell szedetni, mert félek, hogy később bajt csinál, a hajam így is hullik...
Na panasz áradat bezárva... És a regényt is zárom. Zsuzsámnak megint eleget téve egy végeérhetetlen regényt sikerült kreálnom...
Jó éjszakát nektek és jobbulást a betegeknek! Sziasztok! Majd jelentkezem....