Új privát üzeneted érkezett!

nlzs nagyon különleges a pocakod, még soha nem láttam ilyet! Nem lehet, hogy azért, mert túlságosan vékonyka vagy? Nem borítja be a hájacska, mint az enyémet :D

msi némelyik orvos annyira durung. Gondolom mennyire az érzéseidbe gázolt. sajnálom.
krisz0923

krisz

én már a pocra tartós módszert pé után pár nappal csináltam és már akkor mutatta,de szabályosn látni lehetett h akkor még csak nagyon picit körözött,épp hogy,pedig akkor még véletlenül sem reménykedtem abban h összejött a bébi...mostmár úgy köröz mint a fene :D :D néha a hasamat is túl lengi.

de sokaknak bejött egyébként.

KépKép
bettike83

Szerintem a pocak fölé tartós módszer elég tuti. Neked kislányod lesz! :)
krisz0923

megérkezett a kombinált tesztem eredménye az imént, úgy örülök neki. úgy néz ki minden rendben. bemásolom nektek

PAPP-A szint: 1960.70 miu/L 1.56 MoM
Szabad ß-hCG szint: 25.70 Ng/ml 0.68 MoM
Tarkóredő vastagsága (NT): 1.70 mm 1.10 MoM

A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 45 000
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000

bettike, krisz: ezeket az ingázásokat én is ki fogom próbálni otthon, érdekelne mit hoz eredményül. nekem semmi megérzésem nincs a baba nemét illetően :D kíváncsi vagyok

spumilla: igen, én ezz megértem. tényleg rohadt sokban van minden felújítás, mi is a csőd szélére kerültünk mire kész lett a házunk, de a végeredmény azért kárpótol minden erőfeszítésért. amugy nagyon tetszik a kabinotok, az esőztető meg tök király dolog. nekünk is van. a férjem nagyon élvezi

KépKép
Kép
rebeka85

Akkor is jó ha én magamnak csinálom?

Nem vagyok egyáltalán vékony csak a hasamról le tudtam tornászni a hájat, sajnos ez az anyukámtól örökölt jó hájas csípőmet (hátul a derekamon) sose sikerült letornásznom. Nekem mindig ez okoz gondot.
Túl vékony sem vagyok 176-177 cm vagyok és most már 68-69 kg, de ha elengedem magam hamar elérem a 70 íjesztő számot.

Krisz, én értettem hogy a 14 cm., hogy tudták ezt megmérni?

Spumilla, persze te még fiatal vagy, "utállak is érte"

Egyébként Spumi és Dalmicsek hol nőnek ekkora pasik?, én egész lánykoromban ettől voltam frusztrált, hogy ilyen debbela vagyok, minden jó pasi kisebb volt mint én. A férjem is csak akkora mint én, mire igent montam neki, lemondtam a magas dalia álomról, felénk nem terem.

Kép
nlzs

nlzs az enyém kosárlabdázó, talán egy kosárpályán találsz keveset a fajtájukból :)
mármint, találtál volna :) Sopronban nagy hagyománya van a kosárnak :) két élvonalbeli csapatuk is van.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

nlzs Ezt a 14 centit a doki mondta. Nem mérte le, csak az ülőmagassága most 10 centi és azt mondta a lábacskája legalább 4 centi hosszú.

Én úgy érzem egy kicsit elengedtem magam kaja tekintetében. 6kg plusszal indultam, azóta szerintem egy 4-5 kilóval vagyok több. Az a "baj", hogy nagyon happy vagyok, tök jól érzem magam és jólesik enni. Ja meg ugye abbahagytam a spinninget, meg a futást.
krisz0923

Sziasztok!
Kicsit meg vagyok ijedve, megérkezett a kombinált teszt eredménye, ami negatív lett.
De a Down-kockázat 1:380. Ez nekem rémisztően alacsonynak tűnik!!! (Illetve magasnak).
Felhívtam a védőnőt, aki mozgósított egy ultrahangos orvost, aki azt mondta, hogy nem gáz, és lehet, hogy azért jött ki ilyen eredmény, mert belekalkulálták a nyaki redőt, ami 2 mm, és amiatt ilyen.

Jaj, nem tudom, nyugtatott a védőnő, hogy tuti nincs baj, és a lényeg, hogy negatív, de úgy félek!!

Nyugtassatok meg, hogy nem gáz! Én ilyen 10 ezres értékeket láttam eddig!

Kép
salsifraga

salsifraga ha jól tudom 1:250 alatt van csak gáz, de csináltass négyes tesztet, hogy megnyugtasd magad, vagy integráltat.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

salsifraga sajna én nem értek ehhez, nem csináltattam kombinált tesztet csak az NT szűrésen voltunk.

a 12 hetesen nézték az orrcsontját? A Down-kóros babáknak olyankor még nem látszik.
krisz0923

13 hetesen voltam a genetikai UH-n, volt orrcsont (sőt, az már 10 hetesen is látszott), a doki nagyon alaposan megvizsgálta, és azt mondta, hogy szuper, egészséges baba! Nem is aggódtam egyáltalán, de ez a mostani eredmény... tudom, hogy még a normál tartományban van, de a több tízezres eredményekhez képest olyan kevés. 29 évesen fogok szülni, tehát még az életkorom sem indokolná.
Beírom a többi eredményt, hát, úgy látom, azok is jól eltérnek az átlagtól. :(

Terhességi kor vérvételkor: 12 hét 5 nap

PAPP-A szint: 670.60 miu/L 0.74 MoM
Szabad hcg-szint: 97.30 Ng/ml 2.89 MoM
Tarkóredő vastagsága: 2.00 mm 1.28 MoM

A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1:380
Kockázat Edwards-kórra: 1: 50 000

Kép
salsifraga

Saslifraga, nekem 1:590 volt az eredmény, erre azt mondta a doki 1000 alatt szokta ajánlani az integrált teszt elvégzését, de ne ijedjek meg a korm is okzza, én sem voltam nyugodt, a tarkóredő nekem is 2 mm volt.
Én is gondolkodtam az amniócentézisen, de a férjem nem akarja. Jövő héten szerdán megyünk mi is a dokihoz, kiváncsi vagyok mit mond az integráltra, most annál 1:4100 lett, de ennél meg én csupa 10 000 nagyságrendüt hallottam mindenkitől, szóval én sem vagyok teljesen nyugodt, hiába negatív, szerintem csináltass integrált tesztettnekünk 15 000 ft. volt, megéri. FEL A FEJJEL KISLÁNY!!!!

Kép
nlzs

nlzs köszi az infót! Az integráltat kórházban lehet csináltatni? Vagy magánklinikán?

Kép
salsifraga

nlzs: lécci ne utáááálj!!! :)

salsifraga: nekem 1:1500, szoval ne szarjál be, semmi bajuk nincs. sztem egész egyszerűen későn vették le az értékeket, vért... 1000 felett nem gáz, 250 alatt gáz.
szóval elmondom mégegyszer, hogy no para! :)

Kép
spumilla

Dalmicsek 18-20 éve nem volt még olyan híres a soproni kosárcsapat, de már lecsúsztam róluk. Nálunk a gimiben nem voltak olyan magas kosarasok, vagyis 1 volt 3-4 szer randiztam is vele,de amilyen nagy volt a termete olyan kicsi az IQ-ja és ha jól emlékszem nem is csókolt jól.
Húú de visszamentem tinibe, fura ez egy 38 évestől, de néha nem is hiszem el, hogy már ilyen öreg vagyok.

Kép
nlzs

Sziasztok!

Nlzs: Gratulálok az eredményhez! hát nem semmi a pocakfotód se!!! éppen este láttam ilyet, amikor az engyik mami bővebben vérzet és attam neki egy kis vénás oxytocin, rögtön kis gombócként kiemelkedett a méhe..szóval én úgy gondolnám ez egy összehúzódás lehetett, megfeszültek a szallagok és kitolta a méhed a hasfalho. de tényleg azoknak látszik ilyen szépen akiknek nincs sok zsír a pocijukon..van hogy hanyatfekvésből erőlködve kel fel a terhes akkor is így kiemelkedik a méh, szóval ne aggódj nem kóros ez a jelenség!

Spumilla: tök jó masszázskabinotok lesz!! de azért lesz kádas fürdőszoba is ha babád akarod fürdetni?

Salsifraga: ne aggód, nincs gáz, ami negatív az negativ!! jah és a hcg szinted miatt van ilyen eredményed, mert általába az a jó érték a MOM-nál ami az 1et közelíti meg, neked az magas (2) így eltolta az eredményt kicsit, de ez nem gáz!
A MOM az egy olyan mutató, hogy a hasonló korú és egy napon beküldött anyák vérében megmért értéknek nézik az átlagát, azt az értéket veszik 1MOMnak. Ha az átlaghoz képest mérjuk az értékedet így kapunk nálad 2öt. Nem tudom érthetően magyarázom el, nálunk is kevesen fogták fel ezt mikor tanultuk, az AFP-t szokták még így megadni.

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Saslifraga, nekem magánrendelésen vették le, de a dokid vagy avédőnő bitos tudja nálatok, hol lehet, ha másnem Pesten több helyen is. De még addig van időd, mert legelőbb betöltött 15 hetesen lehet levetetni, az AFP miatt 16 hetesen a legjobb.

Kép
nlzs

Spumi, inkább írigykedem, de utálníííííí sokkal könnyebb, hehe.
Ma valahogy megint rámjött az öregségi para, még apával is morci voltam nem is értette miért,(pedig nem ő tehet róla), de nem kapott csókot hiába kért, durci vagyok. Majd holnap már nem utállak jóóóó???

Kép
nlzs

bocs salsi most láttam hogy 1350-nek néztem a 350-et. nem akartalak lehurrogni, menjél el integráltra. de a durva eltérések már látszódtak volna. a downos babáknak nagyon vastag a nyaka, ezért mondják a 3mm-es szintet. a 2mm nem volt gáz.

Kép
spumilla

nlzs: hát jó. :) ezeken a korsági gondolatokon át kell menni. ha megigéred hogy holnap már nem utálsz, akkor elfogadom :) de ma se utálj nagyon, legalábbis ne annyira hogy fájjon..

avrenim,
igen, van még egy fürdő káddal, :oops: de azt nem ujitjuk most fel.
na merre kelt a nap?

Kép
spumilla

salsifraga: semmi baj nincs. nekem is azt mondta a doki hogy 250 alatt jelent csak rossz értéket. annyi, hogy azt mondta, ha 1000 alatti értéket kapsz érdemes az integráltat is megnézni de azt is csak a saját lelkivilágod megnyugtatása miatt. szóval ne félj, semmi bajotok nincs

KépKép
Kép
rebeka85

:) :) :)
Köszi mindenkinek a biztatást!! Kezdek megnyugodni.

avrenim köszi a szakszerű magyarázatot!

Most pedig visszaolvasok, és megnézem többek közt spumilla szuper masszázskabinját!

És csatolom a "pocakfotót", háttérben a bártfai Szent Egyed-templom tornyával! :lol: Kép Bártfai pocak

Kép
salsifraga

Avrenim, most láttam közben te is jelentkeztél, köszi a nyugtatást, és az összehúzódás nem baj 16 hetesen?, egyébként meg semmit nem éreztem, csak hogy nagyon feszíti a hasam.
Ma jobban vagy már lelkileg? Milyen napod van?

Kép
nlzs

salsi: szupi a fotód, már kezd neked is látszani :)
jó karcsú vagy... :D te sem hízhattál sokat

KépKép
Kép
rebeka85

Sasli, hát kb nekem is ekkora, talán egy ici-picit nagyobb csak, hát rajtad sem látszik, hogy terhes vagy.

Kép
nlzs

Sziasztok!

Spumilla: éjszakás voltam reggel a napkeltét a kórházban néztem végig.. :)

Nlzs: köszönöm az érdeklődést, kibőgöm magam és mindjárt jobb utána a kedvem, szőrnyű ezek a hangulat ingadozások agresszíó, kétségbeesés, depresszíó...lehet majd kérek Krisztintől egy kis bogyót én is :P

Rendesek voltak a melóhelyen, a takarítónő az összes ágyneműt kihúzta nekem a folyosóra hogy ne kelljen kicipelnem, jöttek más osztályról,telefonáltak hogy minden OK-e mert úgye egyedül nyomta, de tök jó volt éjfélig 3 császárost megfürdettem az nappalos kolleginát hiába nyüstöltem hogy húzzon haza este 9ig maradt az adminisztrációkat kinyomtatni nekem(nem fizetik a túlórát!), így csak megkellett írnom kézzel fél 2ig dolgozam aztán felraktam a lában szóval egészen coool volt, nem is szédelektem egész nam, este benyomtam egy jó kis sárgadinnyés Knorr gyümilevest jéghideg tejből szóval Hawai volt minden! 8)

Most anyuéknál vagyok lehet belevetem magam a medencébe 30fokos már! ettem málnát a kertben, holnap buli lesz úgyhogy reggel pogását sütünk meg gulyáslevest bográcsolunk majd, kicsit feltöltödök majd csak kedden megyek melóba, vasárnap anyódéknál névnapozunk szóval kikapcsolok ezerrel!El akarom felejteni ezt a sok gondot, majd dolgozok amig bírom és amig meghosszabítanak, majd a sorsra bízom magam!Ez van, Ti is pihizzetek ebben a kánikulában!!

Nyufó:Hun vagy? :wink: élvezed a rokonságot? minden OK már Regivel is?

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

Salsi: nekem kb. 60 kg an volt ilyen pocim :shock: semmit nem látszik, vagy ha igen, akkor nem csodálom hogyén meg 7hónaposnak nézek ki...

nah már csak én lógok pocakkal? majd nemsokára rakok fel...még növesztem egy kicsit hogy a babóra fogjam :P

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

Ha már benne vagyok a képfeltöltésben, itt voltunk Szlovákiában: ez Bártfa főtere, egy meseváros, hihetetlenül szép. :) Imádom a Felvidéket!
(És a juhtúrós sztrapacskát!) :wink:

Kép Bártfai főtér a régi Városházával

Kép
salsifraga

avrenim: jóóól van, pihenjél! töltödjél! rád fér! :wink:

ma amikor néztem a zuhanyfülkéket, mindet kipróbáltam és volt egy olyan aminek még jo volt az ajtómétere, de nemsokáig. mondtam is félhangosan, hogy "most még beférek, de nő a poci, áá, ez nem lesz jó" mire az elaadó: "nő a poocak?" és nézi a hasam meglapödve. aszittem megölöm, extra érzékeny vagyok, ha nem látják a hasam :D igaz ma inkább picsulós miniben voltam meg szép laza felsőben, szoval oké hogy nem látta, de ezekre egyből gerjedek. szoval nlzs, nekem majd ne mond hogy nem látszik a pocakom :D

Kép
spumilla

avrenim pedig sajnos a 70 kilót közelítem! (A hamburgerek visszavágnak...) Igazából ilyen alkat vagyok, a derekam mindig vékony volt, a hasam lapos. Inkább a combom necces kicsit, oda szoktam hízni. :)

Kép
salsifraga

salsi

azért neked is kezd nőni a poci,és az eredmény miatt ne aggódj,nem lehet baj,meg negativ és az nagy szó :)

KépKép
bettike83

sziasztok
na nekem ma extra bőgős napom lett , apát is haza riasztottam vásárlás helyett...a társasházzal szemben ahol lakunk van egy fősuli, portással...mi délelőtt is kint voltunk meg délután is az erkélyen...Baló nagyon rossz baba volt, mindent csinált amit nem szabadott volna többek között az erkély széléről lógatta a lábát ( pillanatok alatt a lukba tudott teremni még úgy is hogy ott volta mellette) pelus nélkül úgy néztem simán kicsúszna az üvegfal alatt...hát oda mennem és kikaptam onnan...egyrészt ideges is voltam hogy 5 milliomodjára kell kirángassam másrészt akinek volt már 13 kilós tiltakozó gyereke az tudja nem lehet kicsit toszigatni rajtuk, én csak lendületből tudom felemelni...határozottan. erre a portás az utca másik oldaláról felordibált hogy mit rángatom a gyereket, már neki fáj nézni, mint egy rongybabát....én meg vissza hogy ne szóljon bele..osztota az észt hogy figyelni kéne rá ...stb

bementünk bőgve hívtam apát hogy jöjjön haza melóból egyenest vigyázzon balóra mert én szar anya vagyok más is ezt látja nem csak én hiszem és szegény baló legyen vele....

este meg tescobol jöttünk ki be kellet a kocsiba rakni 3 szatyor cuccot erre egy nő odajött hogy adjunk a gyerekre sapkát, de kb 1 percet voltunk kint a napon utána mentünk is...kész vagyok nagyon

teljesen magam alatt vagyok, apa hiába vigasztal...szegény gyerekeimnek milyen anyja van:(((((((((((

KépKép

KépKép
msi22

nekem egy tengeri malac se való...mindig is tudtam hogy nem vagyok jó anya, sokszor vagyok ideges hirtelen haragú, kiabálok a gyerekkel...nem tudok vele játszani mert nem hagyja, elvan magával...tanítgatom de csak a rombolás érdekli...a mozgás...mosolygós vidám baba de szerintem ez csak a személyiségéből fakad és nem miattam... pedig imádom, tűzbe mennék érte vigyorogva...

csak fáj szemtől pofába hallani mástól amitől rettegsz és te is azt hiszed hogy igaz....persze barátnőim állítják hogy nem így van...de hát baromi nehéz kevés önbizalommal elhinni....

KépKép

KépKép
msi22

msi: sajnáloooom :(figyi, nlzs-nek kor-problémái vannak, neked meg anya-gondod. ez is csak egy múlandó érzés. tuti biztos vagyok benne, hogy nem vagy rossz anya, hisze a gyereked nem fázik, nem éhezik, te nem vagy kokós és sorolhatnám. biztos hogy ezen mindannyian átesünk,akár többször is. nem lehet tökéletesen csinálni, sem ugy hogy mindenkinek megfeleljen. elég, ha elég jól csinálod. biztos hogy te elég jól csinálod. ne szapuld magad, ez is "csak" egy hülye hangulat ingadozás. más kérdés persze, hogy mi a szarért szólnak bele idegenek, öket jol meg kéne agyalni :) fel a fejjel, adjál magadnak egy kis kimenőt vagy valamiit amitől boldog szoktál lenni, biztosan elmulik ez is.

Kép
spumilla

Sziasztok!
Kép pocakfotó

hát ilyen vagyok mostanában :)

Nizs:
Tökre tetszik a pocid! :D

Rebeka85:
Gratulálok! szuper lett az eredményed!

Sasilfraga:
Mit mondott az orvosod? Javasol egyéb vizsgálatot is? Egyébként ne izgulj, minden rendben lesz :!:
Dejó neked, hogy ilyen vékony vagy! Azért a hasad ívén már látszik vmi. :)

Spumilla:
Jó a zuhanykabin! Mi is felújítás alatt vagyunk, csakhát lassan megy. Mindig össze kell várni a lóvét, mielött a következö munkálatba belekezdünk. :(

Avrenim:
Jó pihenést és bulizást!

Msi22:
Bírom az ilyen okoskodókat, akik meg akarják magyarázni, hogy hogyan neveld a gyerekedet! :evil:
Ne ostorozd magadat, mindenkinek vannak rossz napjai, amikor kevésbé türelmes, emiatt még nem vagy rossz anya :!:
A hülyéket pedig sz*rd le!

Kép
zsuzs35

Msi, szarj a fejükre, kiváncsi lennék a kiosztók mindig tökéletessek, miért éreznek egyes emberek késztetést arra, hogy kioktassák a másik embert, mintha istenek lennének, én már a rokonaimnak se szólok bele semmibe, nincs jogunk hozzá. NE TÖRŐDJ VELÜK!.
Hozzád hasonlóan én is hamar pattanásig felhúzom magam és kiabálok aztán megbánom, de a fiaim már úgy ismernek, kiabálhatok én nekik, ( mert megütni sosem szerettem volna őket, mikor kamaszként mondtam nekik, hogy mostmár tényleg kap egy frászt jót mosolyogva rajtam megkaptam: úgyis mindig csak mondod, amelyik kutya ugat az nem harap, mindjárt túl leszel rajt. Hát látod ilyen okosak és bölcsek a gyerekek, a tiéd is imádni fog hiába kiabálsz vele, átlát rajtad.
Egyébként én is így szoktam panaszkodni apának, s várok minden megnyugvást tőle.
EL NE HIDD MÉG MAGADNAK SE, HOGY NEM VAGY JÓ ANYA!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
nlzs

SPUMI, még nem láttam a hasad, csak nem van már?????hihihehe :lol: :D

Kép
nlzs

Zsuzs, druszám, hát te mondod Krisznek, te se vagy valami nagy darab, aki ilyen rövidnacit fel tud venni azzal minden oké! De a bő pólóban nem látszik rendesen mekkora is igazán. Így nem tűnik nagynak, pont oké!
Az urad odaért Erdélybe, miért nem vitt magával?

Kép
nlzs

Nizs:
sajna már egy ideje nem olyan az alakom, mint régen. De hát ez van, mostmár dolgozni kéne azért az alakért, ami régebben ugye adott volt. :?
Nem akartam a párommal menni, vkinek itthon is tartani kell a "frontot".
Majd augusztusban vele tartok, ha minden jól megy. Holnap jön már haza, annyira várom már! Az utolsó telefonbeszéletésünk eléggé forróra sikeredett, most, hogy tudja mi vár rá itthon, sietni fog. :oops: :D

Kép
zsuzs35

msi: ne aggódj, ma egész nap ölték a kölkeim egymást én meg a kanapéról üvöltöztem velük, annyira migrénem volt h nem bírtam felállni.....caranya érzés itt is szokik lenni. Amúgy ha a növényeken tesztelném h lehet e gyerekem....hmmm, hát nálam minden megdöglik sajna, egy zöldség sem bírja ki egy évig. Najó most van egy páfrányom de úgy látom túlélő típus a szentem mert van h 3 hétig sem locsolom annyira elfelejtem....még él, lassn egy éve. 8)

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

msi

akárki akármit is mond,a gyereket meg kell nevelni,és ha szóbol nem ért akkor muszáj vagy onnan kirángatni.inkább ő bögjön nagyon,miz hogy te azért mert baj lett...szoval nem vagy rosz anya,ez akkora baromság.én lementem volna őrhöz és jól beolvastam volna neki h ne ugasson bele,fúj,utálom az okoskodást.

nem azért,nekem van egy 2 éves hugom és anyu hiába ad rá ruhát,sapit ,pelust,fél ora múlva meztelenül szaladgál...hiába a jó szándék ha a gyereknek nem kell a sapi.meg 2 perctől nem lesz semmi baja.te tőrődj a hűlyékkel.

KépKép
bettike83

Sziasztok lányok!

Én is itt vagyok, csak a programok, orvos, a nagy meleg miatti egész napos fejfájások, szédülések eléggé levették az erőm, képtelen voltam még olvasni is a fórumot, korán feküdtem, termeltetek is három oldalt az utolsó beírásom óta.
Nálam, voltam szerdán a saját nőgyógyászomnál és ő azt mondta hogy nincs rajta a lepény a méhszájon és nem is lesz már rajta, mert felfele vándorol a lepény. Igazából már annyira optimista voltam hogy meglepődtem volna ha mást mond, de nem értem miért ijesztett így meg múltkor a doki. Ma meg voltam vérvételen 4 fiolával, teljes vérkép meg még több minden, vizelet, terheléses cukor a kórházban, mert ugye kint nem nézik és a dokim kiírt ezekre. Kedden meg megyek én is az integrált második vérvételre, úgyhogy el vagyok látva! Programok is vannak rendesen, egyenlőre barátok, család, jövő pénteken megyünk elvileg a Zöld Piramist megnézni Nyíregyházán, nagyon várom. Regi is jól van, de a nagy meleg miatt, tele van melegkiütéssel. De ő is élvezi az egészet. ÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSS KÉÉÉÉPZELJÉÉÉÉÉÉTEK még sosem mondta hogy anya, azt tudja hogy apa, mert sokat mondom neki, meg már jó pár más szót is tud. De mióta itthon vagyunk sokat hallja nagyszülőktől mindenkitől és amikor apával elvoltunk az orvosnál és nem vittük, amikor megálltunk a kapu előtt a kocsival, épp kint volt a kertben egy szál semmiben és rohant oda a kis 19 hónapos lánykám ahogy meglátott minket és teli torokból üvöltötte hogy apa, anya!!! És tökéletesen ejtette a ny betűt és azóta mondja hogy anya! Szóval teljesen el vagyok olvadva meg vissza.
Most megpróbálom visszaolvasni a három elmaradt oldalam :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!

Dalmicsek
Kissé megkésve én is boldog névnapot kívánok Neked.

Kis-csillag
Engem amikor táppénzen voltam az első babával, akkor a körzeti orvos tartott táppénzen. Vinnem kellett neki egy igazolást a nőgyógyásztól, hogy indokolt a táppénz.
Nagyon ügyesen szervezitek a költözést, nem szötymörögtök az biztos! :)

Monka
Örülök, hogy rendesi a doki, gratulálok a jó uh eredményhez is. Tök jó a kép is.
Jó pihenést!

Spumilla
Klassz a kandalló. :) A zuhanykabin is tök jó, bár az én férjemnek is kicsi lenne.

Krisz
Gratula a fiúcskához!

Nlzs
Örülök, hogy jó telt a nyaralás. Mi majd augusztus 1-én megyünk. Nagyon messzinek tűnik.
Gratulálok az integrát eredményéhez!
Hú, nem semmi a hasad! Nagyon érdekes. Nekem sose csinált ilyet.

Avrenim
Azért jó, hogy vannak segítőkész kollégák is! Jó bulizást holnapra és pihenj amennyit csak tudsz!
Én sem raktam még fel pocakot.

Msi
Szerintem is a melegtől van a dagadás.
A kardiológus nem semmi, elhiszem, hogy a frász hozta rád.
Bírom az okoskodókat, szerintem az ilyennek vagy nincs gyereke, vagy már elfelejtette, hogy milyen gyereket nevelni. Sapkás beszólást már én is kaptam, kb 50 métert kellett mennünk a napon, na a férjem nem is hagyta szó nélkül.
Tudom könnyű mondani, de ne törődj ezekkel a nagytudásuakkal. Van, hogy én is sokat kiabálok, a fiúk gyorsan kihozzák belőlem, főleg ebben a dög melegben egyébbként is türelmetlenebb vagyok. A középső fiam ráadásul úgy tud hisztizni, hogy borzasztó, én meg mindig azon parázok, hogy a szomszédok biztos azt hiszik verem a gyereket (pedig nem) Ordít mint akit nyúznak. A férjem azt mondja ne foglalkozzak azzal, mit gondolnak a szomszédok, de tényleg könnyű mondani. Egyéltalán nem vagy rossz anya!

Rebeka
Neked is gratulálok a jó eredményekhez!

Salsifraga
Szerintem nincs semmi gond! Ha azt írták negatív, akkor biztos úgy van.
Aranyos a pocid. Nagyon szép helyen voltatok.

Nyufó
Nagyon édes lehetett Regi! Gondolom nagyon boldog vagy. Nálunk a kicsin van egy csomó melegkiütés.
Tök jó, hogy a lepénnyel semmi gond!
Élvezd a jó programokat!

Én tegnap voltam a 12 hetes uh-n. Mindent rendben találtak.
Crl 65mm, a nyaki redő 1,6mm volt.

Megyek, mert megint egy regényt írtam. Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
illda

Sziasztok!

bettike, Lexit 16+6 naposan éreztem először, első babákat általában 16-20 hét között szokták. :wink:

Msi, ilyen tapló dokit!!! :evil:
A hormonjaid nagyon dolgoznak, de nyugi, nem vagy rossz anya!!! :wink: A fiadnak te vagy a legjobb, te csak megvédeni akarod, és senkinek semmi köze hozzá, hogy neveled!!! :evil: Én pl már nem is erőltetem sapkát, szerintetek mennyit van rajta? Kb fél percig... :wink: Kiabálni én is szoktam néha, tudom, nem jó, de olykor megesik. Attól még nem érzem magam rossznak!

Lányok, ma voltunk Fehérváron, kisöcsivel minden rendben, férjem szerint nagyobb a kukaca, mint a lába. :lol: Viszont a fürdést nem engedi, csak itthon, a pancsis medencében, amit mi tisztítunk. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Bettike nagyon ügyes vagy hogy nem szedtél még fel semmit, gratulálok!!! Én már meg se merem írni hogy mennyit szedtem fel az eleje óta és főleg az itthoni nagy kajálások közepette rendesen megugrott a mérleg, lesz mit leadnom szülés után azt már látom :oops: Megoldódott, vagy csitult az a probléma családon belül amiről írtál korábban? A mozgással tarts ki, első babánál akár a 20. hét körülig is várathat, amíg megérzed. A mellem nekem is fáj már két hete nagyon megint, szerintem 1 számot megint nőtt.

Nono szimpatikus és logikus ez a dupla ajándékozás amíg kicsik, ilyeneken még nem is gondolkodtam, de szerintem követni fogom a példád, mert tényleg amíg kicsik, érthető hogy nem értik hogy miért kap a másik, ő meg semmit. Húúúú, mennyi minden ilyet át kell gondolni, hogy hogyan is jó, bár gondolom majd alakul közben folyamtosan. Jó hogy te már ezen túl vagy, gondolom a harmadik gyerkőcöt már könnyebb a másik kettővel összeszoktatni, már van rutinod :lol:

Kis-Csillag nagyon gratulálok hogy sikerült apának az állás!!! Család így messze kerül tőletek? Gondolok itt segítségre az ikrekkel??? Jó kis mozgalmas hetek jönnek akkor, új munkahely, átköltözés, esküvő, azért meg ne erőltesd magad. Esküvő hol lesz? Tavaly milyen távolságra költöztetek? Akkor azért már van rutin a gyors költözésben :D Sajnálom hogy nem jött össze a szerdai lakásnéző, azért így is menni fog a költözés? Írod hogy aug 1-ig kicsúsztattátok, de attól még apának kell kezdeni jövő héten azt hogy hidaljátok át? Közben látom írtad hogy Zalában lesz az esküvő. Ha megjött az egész rókacsalád, ha megmarad, akkor hogy fogod tudni levezényelni a költözést, orvosváltást, esküvőt? :shock: Húúha, szorítok hogy csak most egyszeri eset legyen.

Krisztin neked is le a kalappal hogy nem híztál még! Csak én vagyok ilyen hízós??? Tiszta rendes kismamákkal vagyok körbevéve. Krisztin 19 hónapos a lánykám, az másfél éves és egy hónapos :-) Most már lassan inkább 20 hós. Nem írtam még a lepényről azóta, csak most, köszi az érdeklődést :lol: Beírtam a táblázatba a két nevet :lol:

Avrenim nagyon durva ez a kolléganőd akiről írtál hogy meg akart utaztatni másfél órát :evil: Nem is értem hogy lehet valaki ilyen szívtelen. De különben ez mindenhol így van, hogy akik messzebbről járnak, mindig azok vannak ott időben, vagy előbb, aki közel lakik, az meg elszöszögi az időt, hogy ráér, gyorsan beér és elkésik. Reginek majd megnézem a tenyerét, most már alszik :lol: Érdekes amit írsz a nővéred tenyeréről. Nekem nagyon sok vonal van benne, össze-össze vissza, most nézegetem. Mind a három tesóddal jó a viszonyod? Sajnálom hogy ilyen nehéz most neked, tényleg jó lenne ha apa össze tudná magát kapni, azért neked nagyon nehéz munkád van, ezt terhesen csinálni, hát le a kalappal!!!!! A párod egyke különben, mert amiket írsz abból bocsi, de olyan kicsit önzőnek tűnik és az egykék ilyenek. Lehet hogy akkor őt tényleg meg fogja viselni, ha már nem ő lesz a központban. Nálunk apa annyira akart gyereket, meg ő annyira családcentrikus, hogy nekünk ezzel nem volt gond. Most olvasom hog azért besegít apa a háztartásba, az is valami :lol: Nagyon rossz hogy anyósod még adja is a párod alá a lovat. Amit írsz a lányáról, tudod a saját gyerek a szent mindig, ezzel nem lehet mit csinálni, ezt ismerem én is. Ha így nevelték egész gyerekkorában ahogy írod, így nem csoda hogy ilyen a hozzáállása dolgokhoz, úgy nehéz is várni tőle dolgokat.

Dalmicsek utólag is boldog névnapot kívánok! Örülök hogy Muffin szépen javulgat, akkor most már rendben lesz hamarosan. Az nagyon jó lenne ha meg tudnátok tartani a kis lakást és kiadni, ígya hitel egy részét ki is lehetne termelni az albérlet pénzből, tök jó ötlet. Neked se dolgozik apa? Dunakeszin lakik a legjobb barátnőm, klassz hely :D , ma is ott voltam nála délután :lol: Ilyen magas apa? Nem semmi! Te is magas vagy, vagy nagy köztetek akkor a különbség?

Lenojo ha megint rossz lesz az AFP-d, akkor további vizsgálatok jönnek?

Monka nagyon örülök hogy sikerült a másik dokihoz bejutnod és gratulálok nagyon a babához! Érik már hogy megmondod a családnak? Vagy megvárod a 12 hetet? Mondjuk az már mindjárt itt van. Beírtam a táblázatba az adatokat! Most olvastam a muszáj csinálnom kovászos uborkát részt, jót nevettem, épp most ettem meg három darabot magában, még itt van a számban az íze :lol: Biztos azóta a tied is megérett!

Spumilla köszönöm a hiányolást! Szép kandallót vettetek, de nem semmi, 40 fokban kandallót vásárolni :lol: :lol: :lol: Irigy, irigy az úszás miatt, én nem merem, nyuszi vagyok, pedig nagyon jó lehet!!! Na jót nevettem, most értem Nono írásához, hogy ő is pont erre gondolt, amit írtam hogy ilyen hőségben kandallót venni :lol: :lol: De az biztos hogy most ez az olcsóbb, mindig azon lehet spórolni ami épp nem aktuális. Ti most valami nagy házfelújításban vagytok? Vagy nemrég költöztetek újba hogy most zuhanykabin is téma? Jól néz ki különben a kabin nagyon!

Msi tök jó hogy ilyen romantikus rózsával várós apa van neked :D Regi is egy szál pelusban, vagy a kertben anélkül van most :lol: Már rákentünk két hét alatt lassan egy tubus naptejet. Nekem a két és fél napos kocsiban ülős hazaút alatt egy kicsit bevizesedtem, meg is lepődtem hogy ilyen korán. Regivel amikor jöttünk akkor 21 hetes voltam és akkor nagyon durván bevizesedtem. Most csak kicsit, de elég az. A kardiológus bácsika nem semmi :shock: Tuti hogy nem vagy rossz anya, ezek összejönnek néha. Az emberek sokszor ítélkeznek elhamarkodottan, egy pillanatból ítélve, tévesen. Szerintem csak szerencsétlenül jött össze hogy pont kifogtatok két kötözködőt egy napon belül, sajnálom, szar érzés lehetett!!!

Zsuzs mikor lesz meg az eredményed? Jó lenne ha a baba megúszná a vizsgálatot. Holnap akkor már jön apa, de jó :lol: Kocsid kész lett azóta? Már neked is látszik a pocakod :lol:

Krisz de jó, nagyon jó időben voltatok akkor! Elhiszem hogy jó is volt pancsolni. Nem semmi hogy már ilyen nagy a babó, be is írtam a táblázatba. Ha már majd lesz nevetek, azt is írd meg és beírom.

Rebeka örülök hogy bejött az új védőnő! Nagyon jó lett a kombinált eredményed, gratulálok!

T.Timi na végre, már másfél lapja olvasok és sehol se vagy, már kezdtem aggódni, nem szoktál ennyit kihagyni. Tök jó hogy most van az a csajszi akivel ilyen jól megy az idő, kár hogy csak addig van. Ott lakik a közeletekben, tudjátok majd tartani a kapcsolatot, ha ilyen jól kijöttök? Merre mentek kirándulni? Ha már idegen is látja akkor már fogja mindenki :lol: Nekem is ma a kórházban a liftes bácsi (5. emeleten volt a labor) közölte hogy a kismama üljön le a székre :lol: :lol: :lol: Tök jó volt.

Salsifraga akkor se látszik a kép, táblázat, ha rányomsz a frissítésre? Pl. ma nekem se jött be jól a táblázat és amikor frissítettem már jól látszott. Nem tudod kibővíteni integrált tesztre a kombináltat? Nekem is kevésnek tűnik, főleg hogy megnéztem a korod a táblázatban. Vagy a négyes teszt? Én biztos tovább mennék még a helyedben. Tényleg 250 felett még jó, de a korodhoz még több ezres lehetne akár. De én se értek hozzá. Hát igen, a sztrapacska nekem is alap, az egyik kedvenc kajám :lol: :lol: :lol:

Nlzs örülök hogy ilyen jó lett az integrált eredményed!!! Viszont ez a pocak dudorodás :shock: :shock: :shock: Tényleg nagyon Alien-es :D :D :D De biztos természetes, tuti nincs gond.

Ancsa nem tudok segíteni, mert én is a Bolgárkerékben csináltattam az integráltat, de gyere, csatlakozz hozzánk te is, ne csak a kérdés erejéig :D

Illda gratulálok a szép méretekhez, beírtam a táblázatba. Hát igen, Angliában még sosem volt a gyereken melegkiütés :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Jó reggelt!

msi remélem, megnyugodtál már! Szerintem mindenki egyöntetű véleménye, hogy nagyon jó anya vagy. :wink: A minden lében kanál fogadatlan prókátoroknak meg tojni kell a fejére, grrrr! :lol:

nyufó gratulálok Regi üdvözléséhez! 8) 8)
Mindenképpen megyek integráltra, hétfőn a védőnőtől megérdeklődöm a lehetőségeket. Tegnap a férjem eldöntötte, hogy nincs semmi baj, bár megijedt ő is rendesen. Igaza van avrenimnek, hogy a magas HCG miatt ilyen rossz az eredmény, de gőzöm sincs, hogy az miét lehet. Azt olvastam, hogy afrikai származásúaknál, vagy dohányosoknál, vagy ikreseknél lehet. Na, rám egyik se igaz.

avrenim mitől lehet magas a HCG?

zsuzs bagoly mondja!! :lol: Én is örülnék, ha ilyen rövidgatyát felvehetnék!

spumilla nagyon tuti a zuhanykabin! :wink:

Kép
salsifraga

:oops: Hopp, ezt nem így akartam.

nyufó már látom a képeket és a táblázatot is, nem tudom, mi lehetett a gond. :)

Kép
salsifraga

nyufó-anya: örülök, hogy jelentkezttél és az optimista hozzáállás megint meghozta gyümölcsét. méhlepény a helyére került. nagyon nagyon örülök. Regi meg egy cuki kis angyal, tudja mikor kell időziteni, hogy a szülei elérzéknyüljenek :)
a zöld piramisról még nem hallottam, miaz?
egy nagy költözés előtt állunk egy nagy házba, ha kész lesz. előtte elég rendesen át lesz alakitva és mivel nincsenek bútoraink sem, azokat is be kell szerezni. az ablakokat ajtókat a héten csinálták, most fürdőszoba jön, meg a szobák, a konyha, a nappali... elég sok minden van. essgi a láthatatlan dolgokat csinálták, most jönnek a látványosak. :) őszre kész lesz.

Illda
: gratulálok a 12 hetes eredményeidhez, nagyon szabályszerűek :) tök jó!!!

beze
: mit csináltatok fehérváron?

15 hetes körüli kismamák:
fogászaton EKG-n voltatok már? vagy már kész van mindenki ezekkel csak én vagyok elmaradva?

Kép
spumilla

Nlzs: ez nem semmi egy kép! Tényleg Alienre hasonlít :D

Dalmicsek: épp ez az, hogy nem ettem a rajzfilmesek látogatása előtt semmi egyebet mint friss, mosott málnát :shock: De nem baj, azt a meglepődött arcot kellett volna látni :lol:
Az ok meg az, hogy a rossz szagokat a kezdetek óta nem bírom, és néha erő kellett hogy vukot visszatartsam, de ez volt az első eset, hogy Ő nyert.. :lol:

Msi: ölellek drága, és hidd el, a gyerekeidnek nagyszerű és csodálatos anyja van!

Rebeka: gratula a komb. teszt eredményéhez! :D

Avrenim: nem csak te lógsz pocakképpel, de még én is várok :lol:

Nyufó: bizony, elég messze lesz a család java, de még sem olyan messze, mint pl. Neked. No igen, a segítség hiányozni fog :? de majd csak lesz valahogy :D Apa már jövő héten kezd, addig nagynéném VIII. kerületi lakásában leszünk, holnap én is felmegyek vele, a lakásnézőhöz ugye én is kellek :lol: Csütörtöktől fog dolgozni, egyelőre csak délelőttös műszakban. Jövő hétvégén viszont már jövök haza, az aheti AFP és táppénz intézés miatt. Car lesz apa nélkül 5-6 napig, de addig összepakolok majd itthon :D
A rókacsaládot remélem csak aznap fogadtam vendégségbe, bár amilyen érzékeny a gyomrom mostanság, jobb lesz vigyáznom.

Viszont azt hiszem sikerült összeszednem valamit a felső légutaimba.. :?
Kedden voltunk az itteni házidokimnál és bejött egy nő mandulagyulladással.
Szerdán már éreztem a torkom, hogy van, csütörtökön még jobban, tegnap is.
Ma reggelre iszonyat orrdugulással keltem, mint akinek a nyaka felett nem fej van, hanem gombóc.
Ráadásul a meleg az éjszakai alvás rovására megy, napok óta éjjel 1 és 3 között alszok el, reggel meg már 8 körül fent vagyok. Na de majd csak alábbhagynak ezek a fránya orrdolgok :D
Holnap megyünk fel Pestre, már várom :) Jó lesz pár napra odamenni, lesz időm megszokni a ritmust :):D

Kép
kis-csillag
Tököl

Spumi: a fogászat még nekem is hátravan :o Ki is csúszok vele a 16 hetes határidőből, mert most van szabin a fogdokim, jövő héten meg én nem leszek itthon :roll: De csak nem harapják le sem a Te, sem az én fejemet emiatt :D :lol:
Az EKG már megvan, azt 8 hetesen megcsináltattam. :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?