Jo reggelt!
Nekem sikerult hatalmas hulyeseget almodni, ami arrol szolt, hogy mar otthon voltunk, elmondtuk a csaladnak, hogy jon a 2. baba es a sogornom onmagabol kikelve orditotta le a fejemet, hogy mekkora idiotak vagyok, ilyet nem szabad csinalni, egy even belul nem lett volna szabad teherbe esnem es mindannyian meg fogunk halni. En meg persze bogtem, vigasztalhatatlanul sirtam, de csorgott Feri ebreszto oraja. Gondolom a tegnapi midwife-os beszolas okozta az almomat, de hogy miert epp a sogornom orditotta le a fejemet, azt nem tudom, mert egyebkent biztos, hogy nem tenne.
Szor: Kristoffal en elegge szorosodtem. Amugy nem vagyok egy nagy szoru (hala Istennek), csak a karomon erosebb a szor, azon is azert, mert valamilyen oknal fogva regen elkezdtem epilalni. Azota persze mar mindig kell. Nah, de lenyeg a lenyeg: terhesseg alatt a pocakom tele lett pihekkel, szoke volt, de szep hosszuak. Nekem is volt egy olyan elmeletem, hogy ez biztosan a fiu baba miatt van, mert olvastam, hogy amerikaban van egy olyan magzati nem meghatarozas vizsgalat, ami vervetel alapjan tortenik. A lenyege az, hogy a fiu babat varo kismamak vereben emeltebb a tesztoszteron szint, mint a lanyt varok vereben, mert a baba a sajatjabol ugye juttat az anyukanak is. (Jah, egyebkent regen lehetett is ehhez rendelni csomagot, amiben egy szerkezettel le lehet venni otthon sterilen vert, vissza kell postazni, ok elemzik es megirjak, hogy mi a baba neme. Ez elvileg megbizhatobb, mint a Nori altal probalt pisilos vizsgalat, asszem talan tuti biztosra mondjak az eredmenyt, de eleg draga, hiszen usa-ba kell postazgatni.)
Ha ebbol az elmeletbol indulok ki, akkor az emelt szintu tesztoszteronnak koszonhetoen szorosodhetnek a fius mamak. Ugyanakkor meg forumon olvastam, hogy a lanyos kismamak is szorosodhetnek, mert alapban valamennyi tesztoszteron termelodik a noi szervezetben is, es terhesseg alatt a hatalmas hormoncsatak miatt termelodhet magasabb szint, ami szorosodest okozhat.
Valamelyik forumon is volt ilyen kerdes es sokan irtak, hogy lanyt vartak es szoros volt a hasuk. Ezutan felhagytam a tudomanyos kutatassal a temaban. Nem az en asztalom.
Es amugy arra sem emlekszem, hogy Kristoffal mikor kezdett el pihesedni a pocakom, azt tudom, hogy szules utan hamar eltunt, nem ugy, mint a linea negra, ami meg most is latszik, gyanitom, hogy meg jo ket evig latszani is fog, hiszen ismet terhes vagyok. Igy jartam.