Jó reggelt!
Adri,
nagyon boldog szülinapot! Irigy a korodért, én mindjárt a 30-at töltöm
Szofi,
lehet összefüggés szerintem, bár mi nem járunk usziba és mégis volt ilyen periódus, pedig előtte nem fordult elő. Fene se érti... ahogy jött, úgy ment. Remélem Csaninál is gyors átmenet lesz.
Gyöngyi,
nagyon ari az overáll, én még mindig nem találtam. Van két csövesebb 74-es, amit kaptuk, azzal még húzzuk vmeddig, de jó lenne vmi szépet kifogni. Majd nézem e-bay-en is. Esetleg lehetek nagyon pofátlan? Ha találok, akkor segítenél nekem? Én még nem vagyok beregisztrálva, sőt paypall-om sincs. Ha nem gáz, én kifizetném neked kp (természetesen előre), ha megrendelnéd. Persze csak ha nem terhellek vele.
Ja, a höcögtetős nagyon bejött, Ákos imádja. Köszi! Nyitott vagyok a további ötletekre is
Délután lesz egy kis időm, akkor rakok a blogba képeket. Van Bogival közös is, mely ultracuki, ha Emese nem bánja feldobom.
Vanni,
bocsi, de képtelen vagyok ennyit visszaolvasni, Te jössz a keddi talira? Másolatot rendezhetnénk akkor.
Ültetni még én sem merem Ákost, úgy tudom, hogy amíg nem ül fel magától, addig nem szabad. Hát, Ő már félig felhúzza magát, meg ha felveszem rögtön ülőpózba húzza magát, de azért még nem merem, várok vele, hogy ez a dolog stabilabb legyen. Az ölemben azért szokott ücsikélni rövidebb időket.
Lábak nálunk is egyfolytában az égben vannak. Megfogja, odahúzza, de inkább matatja őket, a szájába csak ritkán veszi. A zoknikat viszont módszeresen lehúzza, egyik reggel az egyiket a nyakánál, a másikat az ágy másik felében találtam
Azóta csak rugiban alszik
Íme, este még volt zokni, reggelre már csak a pucér talpicskók fogadtak + egy széles vigyor