Új privát üzeneted érkezett!

Bekri
Boldog szülinapot Kristófnak!

Évi
Az nagyon jó, hogy reagálsz a gyógyszerre!
Nem csak a baba miatt, hanem miattad is!!!!!

Claire
Lehet, hogy könnyebb lenne a családi logisztika, ha lenne néhány klón-Claire :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Ircsi: Chole a mester szakács :) édes nagyon

Claire: ez jó, több belőled :D de nem rossz ötlet!!! Néha nekem is jobb lenne, ha több lenne belőlem, pedig csak 2 gyerekem van: Gergő és az uram :)

Évi: dejó! Ennek örülök, hogy az eredmények alakulnak!!!! Uh? én még várok a fránya eredményre, pedig azt hittem, a 4 napos ünnep alatt megjön....:(

Hír: végérvényesen, 9 hónap Keszthely után hazaköltözünk, újabb álláskeresés uramnak... most egy kicsit sok minden jött össze ( egyetem-költözés-tesóbaba-uramnakállás...) ennyit a nyugodt stresszmentes babavárásról :)

De egy bíztató kép:

Kép --> lassan már fogni sem kell :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok
bemutatom a legkisebbünk,
Kép :wink:
a képen még a kis tappancsai is látszanak :D
Minden a legnagyobb rendben,CRL 26.5 ami 9hét 6napnak megfelel,minden rendben,szive ver,lepény kialault,hátsó fal,sehol egy kósza bevérzés,elváltozás,vércsepp,bármi..
most már bizakodó vagyok!!

Mares,húúúúha,és mikor jöttök haza?Egy részről rettentően örülök neki mert ismét talizhatunk akár hetente :wink: ha van kedved?

Na futok a védőnőhöz kiskönyvért :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok,

egy elveszett bárányka a sok közül, jelentkezik :D .

Évi,
nagyon örülök a jó híreknek, remélem most már lassan el tudod kezdeni élvezni a babavárást! Mikorra vagy kiírva?

Mares,
nektek is gratulálok a legkisebbhez, nem lesz semmi baj! Tudom könnyű mondani, hogy ne aggódj, de tényleg nagyon fontos, hogy viszonylagos nyugalomban légy! Látom költöztök haza, de így talán könnyebb lesz, hogy a közelben lesznek a nagyszülők! Édes a vizibékád :D

Ircsi,
édes Chloé, mint kiskukta :D . Hihetetlen, hogy milyen nagylány már!

Bekri,
boldog szülinapot Kristóf fiadnak! Majd ha lesz időd, dobhatnál fel képeket az elkészült otthonról, kiváncsi vagyok!

Claire,
ez a klónozás jó ötlet. Bár én szégyellem magam, hogy nekem néha a 2 gyerekhez kellenék 2 példányban, de mentségemre legyen mondva, hogy nincs nagyi, segítség a közelemben.

Dia,
hogy van Áron meggyógyult? Neked meddig tart a suli? Neked is lesz majd nyári szünet?

Mi jól vagyunk, túl skarláton (Olivér), mandula, torokgyulladáson (mindkét gyerek), 18 hós oltáson (lázzal), hasmenős víruson, szóval nem unatkoztunk.
Tervezzük átalakítani a házunkat, ami nem lesz kis meló és felfordulás, de jelenleg még a tervezésnél és a pénzgyűjtésnél tartunk. Nem férünk el és szinte csak az egyik szintet használjuk, a másik meg kihasználatlanul áll, így kell egy kis racionalizálás, hogy jobban elférjünk. Olivért beirattam bölcsiba, augusztus végén, szeptember elején kezdi, max. heti 2-3 napra gondoltunk, mert muszáj vagyok dolgozni.

Igyekszem csatlakozni, de napi szinten esélyem sincs írogatni sajnos, annyi a tennivalóm. Olivér nagyon nagy gézengúz, eszméletlen gyors, fürge és ügyes, felülmúlja minden képzeletünket, olyan dolgokat művel. Szóval amíg alszik, addig tudok ténykedni, mikor ébren van, folyamatosan figyelmet igényel.

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

CSajok! Sírtam örömömben reggel, vagyis kb olyan 10 felé! Jött az sms, kedves kismama itt a kód és meg lehet nézni a down és többi eredményt! ... szívem a torkomban, vagy inkább a billentyűzeten ,úgy vert de a lényeg:

Down-kór: 1: 3 400!!!! :D

Kis-Kováccsal most már remélem minden rendben lesz!

Évi: édes a legkisebbetek! :) grat!!!!

Sucer: :( munka nálatok is látom nagy úr... sajnálom a sok betegséget , de remélem a tavasz elviszi ezeket a bacikat!!!

na pakolás, Gergő nem alszik... hát lassan már nem is kellene neki :) és iárny haza!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
Akkor most egy kicsit megnyugodtál?
Költözéshez, álláskereséshez kitartást!
Gergő igazi vizicsibe :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Legkisebbetek :lol: :lol: :lol: :lol:

Sucer
Mennyi betegség volt nálatok :roll:
Nem is hiszem el, hogy Olivér gézengúz :lol: :wink:
Heti 2-3 nap bölcsi nagyon jót tesz a gyereknek... és anyukának is :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

Mares HURRÁ!!!! az újabb álláskeresési macera viszont annyira nem jó hír.... annak azért örülsz, hogy hazamentek?

Évi HURRÁ!!! :D :D

Sucer sajnálom a sok betegséget! :(

Nálunk minden ok, semmi újról nem tudok beszámolni... várakozunk...
:evil: elég idegörlő...
Zoé is megkapta a 18 hós oltást végre, 85 cm és 12,5kg...

http://www.youtube.com/watch?v=s-68p2NE ... r_embedded
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde
Zoé nagyon profin vezeti a kutyust :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok,

gyors bekukk, Boti barmelyik percben felebredhet.

Ircsi, nagyon aranyos a kiskukta. :D Mit keszult?

Mares, jaj,de jo, orulok hogy minden rendben babokaval. :D viszont az allaskeresesnek mar kevesbe. :(
Gergo nagyon ugyes, ahogy pancsizik.

Tunde, Zoe nagyon ugyes. :lol: A hitel ugyben varakoztok?

Sucer, sajnalom a sok betegseget, ugy latszik ez a tel vegi idoszak ez mindenkinel ilyen volt. :cry: Oliver lassan kezdett el jarni, de most behoz minden lemaradast. :lol: :lol

Evi, gratulalok. :D

Claire, klonozas nagyon jo otlet. Bar en mar azzal is boldog lennek ha lenne egy bejaronom... :wink: ez az a veget nem ero hazimunka kikeszit. :cry: :oops:

Nem tudom irtam e de mi is megyunk bolcsibe heti 2-3 delelottot szeptembertol. Mondjuk en szerettem volna mar kicsit korabban, de csak akkortol van hely.

na, mennem kell, felebredt a gyermek. :wink: szep napot mindenkinek.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Sziasztok!

Köszi a jó kívánságokat!

Mares!....Szuper az eredmény!!! Költözés :? de legalább itthon lesztek, az álláskeresés meg rémálom a köbön.

Sucer!...Mi is mindig összeszedünk valami nyavalyát, hála sosem komoly, de azért mégse kéne.

Évi!....Akkor már talán halkan merek gratulálni!

Jól telt a hosszú hétvégénk, rengeteget voltunk játszótéren, megtanult csúszdázni egyedül....olyan bátorságot szerzett, hogy tegnap este zárásként a nagyobb csúszdán is lecsúszott, oldalra is billent, beverte az orrát....picit be is dagadt. :oops: :)
limo73

Jobbulást Bercinek!

Boti nagyon aranyos!

Kezdek kissé szétesni... rosszul viselem a hormonokat... :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok
Ircsi...milyen tüneteket okoz..?
Meddig kell adni a szurikat?

Klári örülök h irtál

Mares,Pécsett vagytok már?Szerdán tali,Clarikánál,jöttök?

Tegnap megjártuk az ortopédiát.kb 5 perc alatt végeztünk,cipőt kellett levenni és leállítani,párat lépetni - befelé dől a gyerek lába,sajna,szilikon sarokéket kell vennünk,és azt minden cipőjébe rakosgatni,pár év alatt növik ezt ki. Bahh. Ebből kifolyólag itthonra is kelll cipő,azza hátul zárt szandit javasolt,amibe belefér az ék,de márka mindegy,csak legyen szellőző,sarkát,bokát tartó,és a talpa masszív(!) úgyhogy megyünk még a deichmannba szandiért is úgy látom.

Aztán voltam dokinál,baba jól van,crl 32 mm,szépen nődögél :) kérdeztem a kombinált tesztről,azt mondta,döntsük el mi,de ha az UH-n a nyaki redő 2 cm alatt van és minden rendben,nem feltétlen szükséges(felmerült bennem akarok e úgy járni mint szegény Mares...?...)és a 35 év is messze még nekem is.

Woody?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ircsi!...kitartás....ezek valami PMS szerű tüneteket okoznak?

Mares!...Ha már itt vagytok, GYERTEK A TALIRA!!!!

No azért a csúszdán "orrbevágás" nem vette el a kedvét a dologtól...ha észreveszi, hogy a csúszda környékén vagyunk, már menni akar. Így tegnap kétszer is voltunk. Imádtam, hogy lementünk triciklizni, és 5 perc után rájött, hogy csúszda felé tartunk, ugrás le....így a továbbiakban sétáltattuk a triciklit.

Tegnap óta váltott lábbal lépcsőzik felfelé menet, és ha jó kedve van több emeletet is megjár.....és olyan válogatós lett, hogy néha kiakadok tőle. Tegnap már az egész konyhai kínálatot felvonultattam neki, mire rájöttem, hogy amit mond az a parizer :oops: és egymás után tolta a szeleteket, persze kenyér nélkül. Hétvégén kizárólag joghurtot, túrókrémet, tejberizst, csokit és gulyáslevest volt hajlandó enni.

Dobok pár fotót, hogy Ti is kedvet kapjatok és hozzátok a sok babaportrét. Imádom nézegetni őket.

Kép Motorozós

Kép Naná, hogy rástartolt a csavarhúzókra

Kép "Ártatlan vagyok"

Kép A barna dzsekis a Berci
limo73

Limo ez a mandulás játszótér?

evilany

Sziasztok!

Én is bejelentkezem, mint elveszett bárány. :oops: Élvezzük a jó időt hétköznaponként, hétvégente pedig szépítgetjük a lakást, májusban költözünk! :wink:

Évi! Örülök, hogy kistesóval minden rendben, olyan jó ezt olvasni, drukkolok nagyon, hogy végig minden ok legyen! :)

Ircsi! Nektek pedig szurkolok, hogy sikerüljön a kistesó!!! Ti is annyira megérdemlitek!!! :)

Tündi! Kutyasétáltatás: :lol: :lol: Nagyon édesek! Lakás: nekem is az volt a legidegőrlőbb, mikor csak vártunk és vártunk a bankra... Rossz volt, hogy semmit nem tudtunk tenni. Azóta mondtak már valamit?

Limo! Utólag is nagyon boldog névnapot!!! Berci is milyen nagyfiú már, és milyen ügyes! :wink: Csavarhúzó az nálunk is nagyon érdekes. :D Bence is már a nagycsúszdán is egyedül csúszik, úgy élvezi! Egyébként ő sem az a félős, óvatos típus: egyszer esett le itthon a székről, de 2 perc múlva már újra fent volt... :roll: Bence is már nemigen akar a triciklibe se beülni, inkább sétál egyedül. :)

Mares! Akkor most megnyugodtál kistesó miatt? Jó olvasni, hogy nincs semmi gond, nemét nem tudjátok még? Álláskeresést sajnálom, viszont a költözésnek örülsz, nem?

Klári! Boti is nagyfiú már, és az edényekkel fürdés, megőrülök! :lol: :lol: :lol: Tuti szakács lesz! :D

Névnapi köszöntéseket köszönjük! :) Holnap a Bencéét ünnepeljük. :wink: Kapott is kismotort (eddig a barátaiét szedte el), tavaszi ruhákat tőlünk, a többiekét még nem tudom. :roll:

Mi jól vagyunk, sokat járunk a játszótérre, imádja, néha csak nagy hiszti árán lehet hazahozni (pedig 2 órát is lent vagyunk)... Lakással haladunk, vendégszobát, hálót, Bence szobát kifestettük, vendégszoba ki is van takarítva, be vannak pakolva az odakerülő bútorok, a hálót, Bence szobát még javítgatjuk a festést. Nappaliban a konyharészen ma kezdte el egy ismerős a csempézést, járólapozást, csütörtökre készen lesz. Már csak a nappalit és a fürdőt kell festeni, meg venni kell egy pár dolgot. A konyhai eszközök szinte mind megvannak, mikor akciós volt, megvettük, már itthon nem tudom hova rakni... :oops: Azért csak májusban megyünk, mert még az áprilisi pénzből vennünk kell egy-két nagyobb dolgot: munkalap konyhabútorhoz, étkezőasztal+szék, fogas, cipőtartó, fürdőbe akarunk csinálni polcokat, 2 szekrény akasztós részét is bepolcozzuk (nincs annyi akasztós ruhánk), redőny a gyerekszobába, háztartási gépek... És már a hitelt is fizetjük... Viszont egy jó hír, napközben olyan jó idő van a lakásban is, hogy nem kell fűteni, elég késő délutánra, estére! :) Képeket hozok, csak le kell vennem a fényképezőről!

Bence is jól van, nagy zsivány, lehetne mesélni róla, naponta mutat újat. Mondókákból szavakat, néha fél sorokat is mond, egész nap meg nem áll, imád kint lenni, ha jó idő van, mindent felfedez, mindent megcsodál, mindent akar, igazi kisgyerek. :D Ma voltunk védőnőnél, majd' elájultam: 12,46 kg és 85 cm! (640 g-ot hízott 1 hónap alatt...) Nem csoda, elkezdtünk levest is enni, és odavan érte, meg a husiért, meg a gyümölcsért, meg a főzelékért, igazi pasi. :lol: Neki is van olyan napja, hogy semmi nem jó, amit elé teszek, vagy kevesebbet eszik, és észrevettem, ha nem én adom neki, akkor kevesebbet eszik meg... Nálatok nincs ilyen? No meg a hisztiről már nem is beszélve... Tegnap ügyesen ment a járdán egyedül, de ma az utcánkban nem volt hajlandó megfogni a kezem, az út közepén akart szaladgálni, én meg hazahoztam, kapálózva, hisztizve, vért izzadva. :(

Kinek hogyan telt a hosszú hétvége? Még jövök, mert újra hosszan alszik napközben Bence, lesz időm, de most felébredt.

Szép napot mindenkinek! :)

Kép

Kép
barbcsi

Limo
Berci nagy csibész!!!!

Hormonok
Migrénszerű tüneteket okoznak... :cry:

Évi
Akkor volt értelme az ortopédiának... esetleg valami gyógytornász is segíthet... talp-, bokaizom erősítő gyakorlatok...
Tesóbaba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vérvételes teszt: egyik műtét közben beszélgettem a nőgyógyászokkal... itt nem olyan elterjedt a vérvételes teszt... se a 12. heti, se a 16. heti... inkább UH-pártiak, gyanú esetén meg amniocentesis... és nagyon kicsi azon terhességek aránya, ahol biztosan az AC tehető a vetélésért felelőssé...

Babrbcsi
Jó lesz a lakás! És önállóak lesztek! :lol: :lol: :lol:
Bencének boldog névnapot!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Finom a grape-fruit :lol:

Kép
Huncutka

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi!.....Hát a migrén sem jobb, de bízom benne, hogy a migrénes csillagok után zebracsíkos teszteket fogsz látni.
Huncutkádnak a szeme sem áll jó....Apuka kergetheti a pasikat!

Évi!.....A játszótér velünk szemben van, nem nagy, de aranyos (mászókás csúszda, hinták, mérleghinta, rugós játékok meg ez a lépegetős). Itt történt a csúszdás baleset, azóta csúszdázni a "kisebb" csúszdára járunk, az is közel van. Sajnos útban a bolt felé, így picit tovább tart leugrani a boltba.

Barbcsi!.....Névnapot köszönöm, és nektek is jó ünneplést, boldogságot!!! Lakás biztos klassz lesz, gondolom amilyen fárasztó, olyan örömteli is a pakolás.
Kaja ügyben Berci most válogat, már érvényre juttatja az akaratát, persze igyekszem olyan dolgokat adni neki, amit tudom, hogy szeret. Pl. imádja a carbonara szószos tésztát, a zöldségeket, sült krumplit, viszont a húst csak úgy eszi meg, ha "rejtve" van.
Ő 12 kg, és 89 cm, nem egy pufi, de nem is sovány, olyan pont jó.
limo73

Ja, majd' elfelejtem:
tegnap este nézzük a pécsi híradót, amikor egyszer csak megjelenik a képen a Réka és a Klári (bölcsődei riport volt), úgy meglepődtem, hogy hirtelen nem is hallottam mit mond....meg kellett néznem az ismétlést is :)
limo73

Bencéknek boldog névnapot!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bencéknek
Kép

evilany

Sziasztok!
Évi! Örülök, drukkoltam!
Ortopédus: remélem segíteni fog, egyébként amit mondott, az a gyereke jelentős részének jót tesz, illetve tenne,főként a hátul saroktámaszos szandi,cipő. De a cipőipar mit sem tud erről, mertnormál cipőboltban csak egy bizonyos mérettartományon belül kapsz saroktámaszos szandit, és ez a tartomány sokaknál még bőven ovis kor alatt elfogy!
Nonónál meg az a gond, h olyan pici a lába, hogy a 18 as kiscipőjében is néha elbotlik, mert nagy rá :lol: :lol:most van egy saroktámaszos 18as szandija, talán az jó lesz most otthonra, ez végre csak picit nagy. Viszont otthon a kis puhataépú cipőjéhez ragaszkodik a kisasszony!

Mares! Neked is örülök, de ezt már lehet, h írtam!

Limo! Nálunk még csak a kis csúszda megy egyedül, de a nagyok felviszik nagyobbra is. Nekik tetszik, én a frászt kapom, h mikor esik rá :roll: !
Nagy csibész a fiad.
Válogatás: részemről falra mászom tőle, és igyekszem visszaszorítani, de persze változó sikerrel, mert minden híreszteléssel szemben, ez sem kizárólag nevelés, szoktatás kérdése! Sajna.

Ircsi! Migrén :(együtt érzek, nekem a császár után keményen volt! Haszjavascript:void(0);nál rá vmi???
Lányod: nagyon cuki, mindig megcsodálom hajas babáitokat, enyéim még mindig csak pihések :shock: !

Barbcsi! jó munkát és sok örömet, biztos klassz lesz!!

Nklári! bejárónő: az a baj, h arra a rendrakást nem lehet rábízni, és az a munka leghúzósabb része :roll:, legalább is nálunk :oops:! (ezért is lenne jó a klón, az mélg ráadásula szám íze szerint is csinálná! :lol: )

Üdv Dobogómajorból (Hévíz mellől), ahol ma befizettük magunkat némi internetre! az idő és a hely gyönyörű, meg idefelé voltunk az alcsúti arborétumban hóvirág szőnyeget nézni, hétfőn Tapolcán, meg egy kicsit a Káli medencében. Közte meg itt, a gyerekekkel nézegetjük a majorság állatait, a kicsiknek néha riasztó, még egy tyúk is, de nagyon élvezik is, hát ez van, szegény városi gyerekek. Nem gondolták pl, h egy "lovacska" az ekkora állat :lol: :lol: .
A gond csak annyi, h Tapolcán Nonó elhányta magát, persze hol??? Hát naná, h az étteremben, ahol egyábként szuper rendes, és extra gyerekbarát kikszolgálásban volt részünk, pedig összesen 6 zóna adag kaját fogyasztottunk, meg némi üdítőt. szóval akkor még reméltük, h csak a hinta rázta össze, de sajna estére lázas volt, tegnap egész nap hőemelkedés, na, és éjjel 40 fok!!! :shock:
szerencsére végül nem mentünk ügyeletre, mert hatott a lázcsillapító, ma meg csak hőemelkedésig jutott, orvosával beszéltem ,m eglátjuk. Én a torokgyuszitól aggódok, mert mielőtt eljöttünk az unokatesóknak az volt :( . Most este Joni öklendezett, remélem most nem kezdi ő, de egyébként Nonón semmi nem látszik ,se takony, se nehéz nyelés, amennyire mi látjuk piros torok sem :shock: mi a fene ez????

Claire
claire

Claire,köszi.
18-as szandi nagy,nem semmi,de édes pici tappancsa lehet :) Tomié 24-es :wink:
Kirándulás:de jó! Betegség kevésbé,itt terjed a hányós-hasmenős kórság,remélem nem olyant kaptatok be,a játszón az egyik kisfiú (pár hónappal fiatalabb)2 hét alatt 2 kg-t fogyott :(

evilany

Kisbabáink hehehe
Kép

evilany

Claire
Jó pihenést! Remélhetőleg, Nono hamar meggyógyul!!!!!!

Pécsi csipet.csapat tündéri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Blogodat bezártad? :cry:

Úgy néz ki, hogy vasárnap lesz a punkció!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,igen,zártam,neked nem volt meghívód? Hova küldjem? (pü)

vasárnaphoz drukk!!!

evilany

Sziasztok!

Névnapi köszöntéseket nagyon szépen köszönjük! :)

Ircsi! Migrénszerű tüneteket sajnálom! :( De hamar babásodj meg, azt kívánom, a pozitív teszt feledtesse ezt Veled! :wink:
Katus is milyen nagy már!!! És nagyon szép kislány! :) Bence meg a citromot szereti. :D
Vasárnaphoz nagyon nagyon mennek a drukkok!!!

Limo! Hát igen, fárasztó és örömteli. Bár az itteni anyuka barátnőim és Bence pajtásai mindkettőnknek nagyon fognak hiányozni, úgyhogy néha egyik szemem sír, másik nevet... Bence is megmondja, mit enne, bár ő húst husival, a házi bolognai a kedvence! A carbonara szószos tészta is fincsi, mi még nem próbáltuk.

Sucer! A sok betegséget sajnálom! :( Ház átalakítás: de jó, gondolom sok jó ötletetek van! :wink: Átérzem teljesen, hogy milyen gézengúz lehet, Bence is felülmúlt mindent, amire csak gondolni mertem, milyen lesz. :D

Évi! Már nem is babák a pécsi babák, kész gyerekek! Igazi miniovi, nem? Nekünk néha ilyen érzetünk van az itteni anyuka barátnőimmel. :lol: :D
Ortopédus: örülök, hogy idejében kiderült, és meggyógyul Tomi lába! Megkérdezhetem, hogy esetleg cipőmárkát is ajánlott-e az ortopédus?

Claire! Köszönjük, köszönjük! :) Milyen pici lába van Nonónak, olyan igazán kis nőcis! :wink: Bencének kb. 22-es, van 21-es szandálja, meg egy 23,5-es szabadidőcipője, úgyhogy cipője válogatja.
De jó, hogy kikapcsolódtok kicsit! Sajnálom viszont a betegséget, a legjobbkor tud jönni. :( Itt is sokan mondták a hányós-hasmenős vírust.

Itt ma abszolút jó idő van, csak úgy tűz a nap, voltunk a játszótéren a pajtásokkal. :wink: Délután megyünk Tomival, ha időben megjön. :) Alig lehet onnan hazahozni, úgy imádja, 10-től 1-ig kint is vagyunk. (na nem végig a játszón, hazajövünk és még a kertben)

Szép hétvégét Mindenkinek! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Ja képek képek

Né a béka kidőlt a nagyágyban (anyám volt ma bent,ilyenkor tilos az alvás,mert fennforgás van :roll: )
Kép
ilyen kis kopi lett,tegnap nyiratkoztunk - tappancsok,24-s méretben :)

Kép

Kép almaevő mesenéző vb közben

Kép
medvehagymázás

Kép

Kép cseles...

evilany

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket, kedvesek vagytok!

Bálint megkapta a 18 hós oltást végre és kiderült, 98 centi és 11,4 kiló. Szép szál legény, az biztos. Doktornénink továbbra is egy tündér - most pl. kiderült, hogy nem megfelelő kenőcsöt használtam száraz bőrre és nem förmedt rám, hanem szépen elmagyarázta a dolgot...

Ircsi, sok sikert vasárnapra!!!

Tomi, Chloe gyönyörűségek, ez a Tomi-féle "számat beszívom" kép nagyon mókás :-)

Claire, nálunk mindkét gyereknek volt egy 3-4 napos folyamatos lázas időszaka még februárban, légúti probléma volt a háttérben. Különösebb jele nem volt, orrfolyás, köhögés. Szerencsére túl vagyunk rajta, de borzalmas volt... :?

Tudtok tanácsot adni nekem? Elmű....
Folyamatosan átalány csekkeket küldenek 200 kWh fogyasztásról - az épülő házunkról... 2011. november óta kérem álljunk át diktálásra, minden hónapban pontosan be is diktálom, fel is jegyzik, a számlára is ráírják, de mégsem a most éppen 55 kWh tényleges fogyasztásunk alapján csinálnak csekket, hanem 200 kWh alapján. Aztán mindig elnézést kérnek, sztornóznak, újabb csekkeket küldenek - már annyi papírunk van, mintha 5 éve ott laknánk.... :twisted: :twisted: Közben csak 5 hónapja szerencsétlenkednek... :x

Szerintetek? Állandó levelezésben vagyok velük, de nem képesek tenni semmit. Nekem nincs erre lelki erőm, se időm, se energiám.
Már gyomorgörccsel bontom ki a számlákat és...

bekri

Az lemaradt, hogy Berci milyen elégedettnek tűnik az utolsó képen :D :D

bekri

7 tüszőt szívtak le... 5 szép petesjt lett... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok
Bekri,hú hát segíteni nem tudok de én is pipa lennék!!!

Ircsi,drukk!
És mi a menet a továbbiakban?

evilany

Évi
Biológus már akciózott (ICSI), holnapra kiderül, hogy mennyire volt sikeres a megtermékenyítés... és ha lesz beültetésre való embrió, akkor szerdán visszakérek 2 vagy 3 szépet :lol: :wink:
Aztán jön 2 hét várakozás...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hú Ircsi! ez iszonyú izgi! Nagyon drukkolok!! Mitől függ, h 2 v3 ?

Bekri! ezektől a művektől be lehet csavarodni, mi a gázosok miaatt maradtunk le idén egész évre a nagycsaládos gázár támogatásról!!
98 cm??? Nem semmi, mekkora lesz ez a fiú?

Nonónak újra van hőemelkedése, pedig azut hittem túl vagyunkl rajta, közben tegnap hazajöttünk már, úgyhogy holnap leviszem a dr nénihez!

Claire
claire

Nonónak jobbulást!

Minőségtől függ, és attól, hogy mennyi beültethető embrió lesz! :wink:

Télapótól én kisbabá(ka)t kértem! :oops: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szeretettel várlak vmelyik ikres fórumon :wink: ! Beszélek a Télapóval, vagy vmi másik nagyszakállúval, vmelyik majd csak szóbaáll velem :lol: !

C :wink: :wink:
claire

Hűűű drukk!!!!!

evilany

ezt az ágyat rendeljük meg jövő héten Tominak,csak cseresznye szinben:
Kép

ezen pedig gondolkodom,hogy kell e nekem ilyen :)
Kép

Jé megállt a terhes vonalzóm,nofene.Remélem csak itt és így :?

evilany

Claire, és nem kompenzál semmit a gázművek? Ez nagyon durva... :twisted:

Fiam biztos kosarasnak készül ezzel a magassággal... :wink:
(Mondjuk, volt honnan indulni - születéskor 4 kiló 59 centi)

Évilány, az ágyat felismerem képről, de a második az mi? :oops:
(olyan jó, hogy lesz Tominak kistesója!!! A rendelés nálunk is le van adva, a fiam nem kispályás, két lányt és egy fiút kér MÉG...) :lol: :lol:

Ircsi, drukkolok, az ikres karácsony gondolom dupla vagy tripla öröm lenne :D

bekri

Bea hohoó akkor lesz még baba bőven :lol: :lol:
Második,magzati szívhang hallgató :wink:

evilany

sziasztok!

élünk, megvagyunk...

jaj, csajok... be fogok kattanni...
apukám megint kórházba került pénteken, bal oldali agyér infarktussal... :( szerencsére nincs maradandó károsodás, de valószínű egész héten bent lesz... szegény, basszus, nagyon rá jár a rúd...

meg ránk is, ebben a hónapban a sok szarság miatt nem figyeltem oda, erre tessék: most teszteltem egy pozitívat, mert késik és érzem is... most nem tudom, hogy mi lesz, mert nem akartam még egy babát... apa még nem tudja... azt hittem, hogy ez velem soha nem fordulhat elő!!!!

tudom, hogy aki szeretne, és küzd érte, hogy babája legyen, az most nem érti, hogy miért???
de senki ne ítélkezzen felettem, amíg nem jár az én cipőmben...

Kép
gtunde75

Ircsi nagyon drukkolok!!! babaragacs légipostán küldve, hogy időben odaérjen!!!

Évi most már jó nagy és hangos gratula Nektek!!! blogod olvasom szinte minden nap!!! :D

ne haragudjatok, hogy nem írok mindenkinek, de szét vagyok esve lelkileg... totál csőd...

Kép
gtunde75

Sziasztok,

elveszett jelentkezik.
Itt minden ok, Korinna jól van, december vége óta egészségesen és egyre huncutabban.

Évi: bár maileztünk, de azért itt is gratulálok ketteskéhez és örülök, hogy a TSH sokkal lejjebb ment :) Ágy szuperül néz ki, valami ilyesmit szeretnénk mi is, de Korinna még irtó sokat forgolódik éjszaka. Aztán lehet hogy a nagyobb ágyban nem tenné, talány :roll:

Nklári: Boti nagyon huncut a képeken :)

Ircsi: van híred a kis pöttyökről?

Tünde: huha, drukkolok hogy a számotokra legjobban alakuljon minden. Ha már úgyis szomszédok vagyunk valamikor ha van kedved leülhetnénk egyet egy kávéra. Korinám imádja a Zila cukit, központi helyen van, bababarátok, biztos jól ellenének Zoéval. Apukádnak mielőbbi jobbulást! Házzal mizu?

Mares: drukkolok Nektek hogy minden OK legyen a legkisebbel. Gergő is hatalmas legény lett :)

claire: Nonó hogy van? Remélem jobban. Itt nagypapa esett át a múlt héten a hányós víruson, ma reggel pedig a barátnőm telefonált hogy a kislánya kezdett el hányni :(

Limonak és Barbcsi Bencéjénak utólag boldogot!

Barbcsi: lakásról fotók? Én is kérek majd az új bloghoz meghívót, priviben dobok mail címet majd.

Dia: olvasom a blogot, nézem a két csibész kislegényt és ámulok hogy mi mindenre van időd suli mellett :)

Klárika, woody?
bettinyo

Tündi azta paszta.
Apukádnak jobbulást!
Változatlanul nagyon hiányoztok.
Nem azt mondtad h.szeretnél még egyet majd.....?
Nem itélkezünk,kívánom hogy minden a legjobban alakuljon!!!

Betti jó hogy benéztél!

Mares???Mi volt a 18.hetesen? Kukis a Kis Kovács??

evilany

Dilemmázok még a kombinált teszten ami a 12.héten esedékes...vetessem vagy se...doki azt mondta,mivel azért még nálam is messzi a 35.betöltése(jövő év vége)ha UH-n nincs gyanús jel és NT 2 alatt van,nem hiszi h feltétlen szükséges...nem tudom...vélemények?

evilany

Most csak ennyit futtában: Tünde! Nem ítélkezünk, egy gyerek elég nagy teher ahhoz, h felelősen gondolkodó ember igen is megijedhet ilyenkor! Én ugyan szerettem volna a 4 után még egyet, de azért totál bepánikoltam, amikor + lett, mert apjukkal sem volt ez így lefixálva, meg munkahely, meg minden. Aztán kiderült, h 2, akkor még egy kört pánikoltam, bár az már más volt azért. Aztán a környezetünk pánikolt, amikor megtudta. De most itt vannak, és egyikünk sem csinálná vissza a dolgot :wink: Remélem, h jól és megnyugtatóan alakul majd a dolog! Apukádnak jobbulást, reméelm már ez a vége a rossz sorozatnak!

Claire
claire

Ircsi!.....Drukkkkkkkk - ilyen nagyon erősen!!

Tündi!......Hűha....nyugisan gondold át, egy babára sosincs megfelelő pillanat....vagy talán minden pillanat az. Apukádnak minden jót!

Évi!......Anno kacérkodtam én is a szívhang hallgatóval, de inkább lebeszéltem magam, tudván a fülemhez nőne.
Tesztek: ha már gondolkodsz rajta, én inkább az integráltat csináltatnám, (bár fogalmam sincs most mennyibe kerülnek).
limo73

Limo,a kombinált 9 és a 12.héten van,az integrált 15 és a 16.hét körül...

evilany

Köszönöm a drukkokat!
Beszéltem a biológussal, gyönyörűek az embrióim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Holnap megyünk értük. Csak még azt kell eldöntenem, hogy 2-t vagy 3-t kérjek vissza...

Évi
Jó lesz az az ágy Tominak! Igazi nagyfiús :lol: :lol: :lol:

Bekri
Kisfiad engedélyezte a családbővítést... a nemi arányokat megrendelte... akkor már csak a végrehajtás van hátra :lol: :wink:

Tünde
Apukádnak jobbulást!
Nem ítélünk el! Mielőtt döntenél, mérlegeljetek a pároddal együtt mindent alaposan! Azután döntsetek úgy, hogy utólag ne legyen hatalmas lelkiismeretfurdalásotok!

Betti
És ti hogy vagytok? Kép Korinnáról? :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi!Csodálatos!Hatalmas drukk holnapra!És a következő 2,majd 38 hétre!! :wink:

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?