Új privát üzeneted érkezett!

...mi ennyire nem bírjuk a meleget...(tiszta apja) mondjuk 24 -25fok van a lakásban

Állandóan pólóban meg pelusban...néha csak pelusban,mint a képen :)

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok
megjöttem...képzeljétek szórakozik nálunk a net,a férjem laptopjáról tudok csak írni.
a lényeg,baba 7+4-nek megfelel,a képernyőn láttam egy gyíkocskát négy végtaggal és pulzáló szívecskét!!! 12 hetes UH 04.02,doki 03.19 --- maszek UH 2 hét múlva kb

(nem dőlünk hátra,idáig szegény előző babám is ejlutott,lényeg a pajzsmirigy gond rendezése)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi-drukk...ezerrel,nem lesz semmi gond most!!! <3

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aggódnivalót mindig talál az ember, ha akar... :wink:
Egyik lombikos barátnőm mondogatta mindig, hogy a pozitív teszt nem a boldogság, a nyugalom kezdete, hanem vagy 40 évnyi aggodalomé...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ahogy a szüleimet elnézem, 40+, mármint az aggódás :lol:
Csak az ember mindig azt hiszi, h na, akkor majd megnyugszom, ha.... megszületik..., ha iskolás lesz, ....ha azt befejezi,...ha megházasodik,.... ha, ha, ha.... hahaha :lol: :lol: :lol: !
(létfeladatunk az aggódás, csak nem szabad túlzásokba esni!)

Évi! Csak pozitívan!!!!
Most hol tart a pajzsmirigy gyógyszer beállítás?

Claire
claire

Claire,50 mikrogrammot szedek és márc.2 hetében lesz vérvétel,20-án pedig endokrin.kontroll.a terhesség alatt 6-8 hetente kell kontroll.

Csillag,a vetélést itt is sajnálom nagyon,de tény,érdekes dolgokat produkál az élet.Aliog várom h lássuk új otthonotok!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Claire: évadzárók, :D jó lehetett :)

Nklari: Boti jobban van?

Bekri: igen,a stílus,.... nem érdekli Őket,hogy ott már érzed a babat,es már nem kicsi,de én reménykedek!

Csillag: sajnalom a vetelest....:(

Évi: gratula az eredmenyekhez!!!!

Nekiálltam egyetemi dolgaimnak irogatni-csinalni,hogy eltereljem a figyelmemet,mert különben bediliznék :) :) :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Aggódás....hát igen....ha nem aggódtam volna hülyére magam anno, talán arra is emlékeznék, hogy milyen volt a gyerekem újszülöttként. Ma már sokkal lazább vagyok!

Csillag!.....Sajnos nem sikerült, nincs elég erős hátszelünk. Albiban vagyunk most is.
limo73

Köszi lányok! :D
Aranyosak vagytok...de ennek így kellett lennie...

Limo -hát igen :( sajnos sajátra nem igen futja....azt hittem végre önkormányzati :(

Évi-drukk még mindig!!!

Mares- :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!
olvaslak ám titeket, csak nem értem rá írni, drukkolok is, kinek mihez kell :D !
És nézem a cuki gyerkőket! Annyira jó kor ez, ahogy kezdenek dumálni, énekelni, csúszdáznak, másznak, minden! Nem mondom, h nem strapás, de nagyon cukiii!!!

Claire
claire

Mares
Nem mentél el egy alapos UH-ra? Ott azért nagy valószínűséggel kiderülne, ha valami baj van...
Én nem tudnék várni... :oops:

Claire
Tényleg olyan jó ez a kor :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira édesek tudnak lenni... meg ördögfiókák is egyben :lol: :wink:
És mindennap van alami új produkció :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Olvaslaqk, csak nehezen irok, mert a gzerekek el'll\tottak vmit$ :roll:
Claire
claire

Sziasztok!

pakolászok, de talán végre Gergő elaludt... indulás majd este haza 7végére

Ircsi: itt, Keszthelyen, írtam egy dokinak , aki 4D-t végez ,Ő azt mondta,hogy nyugodjak meg.... de nagyon normális volt ( 17 lett volna a 4D uh), írtam pécsi cégnek, ott kérdeztem , hogy 18 hetes uh előtt érdemes-e menni, látszik-e valami, ha baj lenne, ott is azt mondták, hogy 18hetes előtt nem... lehet utál mindenki azért hajtanak el :)

HÉtfőn vérvétel Pécsen az integrált teszthez, meg genetikai tanácsadás.... ezeket nem várom...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares!
Anno Dávid fiamnál rossz lett az afp-m, és persze a doki mondta, h attól még bármi lehet, de én görcsöltem azmíg meg nem csinálták az akkor még riitka genetikai UH- t (ez több mint 11éve volt), és persze genetikai tanácsadás, meg minden), szét aggódtaím magam...tudok ezzel azonosulni...Úgyhogy nem várod, de talán mégis jó lesz túllenni, rajta, remélem csupa jó eredménnyel, és csak rossz álom marad ez az egész!
Próbálj megnyugodni, majd mi izgulunk!
C
claire

Sziasztok,

csak egy gyors eletjel. A betegseg mindannyiunkat ledontott a labarol. Szerencsere Botikam mar jobban van, csak az orra folyik. Mi meg labadozunk. :?

Mares, remelem jol telt a hetvege Pecsett, holnapi naphoz nagyon szoritok.

Claire, jol el allitottak valamit a gyerkocok. :) Jot nevettem. :lol:

Csillag, milyen nagyfiu mar Gergo (is). Megis levagtad a tincset? :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Klári
Jobbulást!

Mares?????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, koszi. :)

Botikam ma csak ugy volt hajlando furodni jonni, hogy hozta magaval a teljes konyhai "felszereleset". :lol: Ha ebbol a gyerekbol nem szakacs lesz... Kép :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Sziasztok!

Claire: igen, fejem jelentem szétaggódva :D ... de tényleg.. :)

Nklari: Boti csúcs gyerek, jó "játékai" :))

Tegnapi nap eredményei:

- vérvétel, 6 db kémcső :D , megcsapoltak :)
- majd konkrétan 2 óra ücsörgés... azt hittem, hogy soha nem hívnak be... majd bementünk, morci-bácsi fogadott minket, majd 5 percben lezavarta, hogy hát most sokat tenni nem lehet, majd az integrált teszt ad valami eredményt, de mivel lesz a kombináltnak lesz a 4esnek meg az integráltnak eredménye, ez 3 eredmény, és a pasi maga tette fel a kérdést, hogy akkor melyik lesz a valós, a mérvadó? Majd én rákérdeztem, hogy a magas beta-hcg mitől magas nálam, nem mondott semmit.... na ennyi volt a nagy tanácsadás....

A vérvételes nő azt mondta ( gondolom látott már egy pár rossz adatot) hogy kb 10 éve az én értékemmel nem is foglalkoztak volna...
Tanácsadós morci- doki véleménye " Már ezerszer mondtam, hogy ne legyen alacsony-közepes-magas kockázat, hanem csak alacsony és magas, de hát nem akarják kiszedni!" -> mármint a tájékoztatóból meg a leletről....

na most ezek után annyira okos lettem ám!!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Boti tényleg csúcs!!!....Hála ez még Bercinek nem jutott az eszébe, ő csak autókkal fürdik.

Mares!....Melyik doki volt a tanácsadóban? Morci bácsiról van tippem! Nekünk volt olyan, hogy valamikor de. mentünk, és du. 3-kor közölték velünk, hogy csak aki nagyon akar beszélni a dokival az várjon tovább, mert szülni hívták. De szinte mindig maratoni program volt a genetikai tanácsadás, hideg élelmet érdemes vinni.
Azt hiába írom, hogy ne aggódj, úgyis fogsz, de rendben lesz minden!!
limo73

Csak olyan dokinak lenne szabad ilyen szolgálatot végezni, aki nem fásult még, és bele tudja élni magát a helyzetbe! szép idilli állapot!!!
reméljük abban igazuk van, h ez a "túlaggódás" kategóriába tartozik!
C
claire

Claire, Limo: Morci-bácsi, nem és én hanem ott lévő hölgy mondta rá, hogy milyen mogorva a feje. Öreg, őszes rövid haj, és bakker annyira remegett a keze az egeren, hogy erőltetnem kellett magamat, hogy ne nézzek oda! Uram kint meg is jegyezte, hogy ennek a kezébe nem adnálak! Előtte még úgy 1,5 órával egy csajszika, vm fiatal nőhöz került, de aztán szerintem jöttek, 3 nő, és gondolom oda kellett menni a nőknek ( sóginőmet nő szúrta a múlt héten a Molnár doki uh-zott, na róla is inkább semmit nem mondok...)... de igen, ott a 2 csaj, aki ott volt a váróban,, hogy ez ilyen egész napos program, tele szokott lenni a váró, csoda, hogy csak ketten vannak, meg mi! Majd úgy 1 óra múlva jött egy tömeg, csupa idős hölgy... áááá vicc volt... De hogy semmit nem tudtam meg! Hogy a PAPP-A mitől kicsit a szabad béta-HCG mitől magasabb a tartománynál, ezt mi okozhatja, ennek mi a következménye.... na mindegy....

Claire: igen, ne legyen fásult, hát mi nem ilyet kaptunk.... és az egészben a vicc, hogy a leleeten egy nő van oda gépelve, amit a pasi írt alá... hát mindegy.... vagyis nem, de most ismét pár hét-nap aggódás a vérvétel és majd a genetikai uh-ig. De a morci bácsi azt mondta, hogy a vérvételek szűrővizsgálatok, és nem adnak pontos adatot, az Uh biztosabb.. de azért én itt neten is felvettem dokikkal a kapcsolatot! Ha már van ilyen, hogy netes-tanácsadás, genetikus pasitól, hát akkor gyerünk ugye :).... én is remélem, hogy Kis-Kovács jól van!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

A kórház összevonás előtt a Molnár meg a Veszprémi volt csak a genetikán, én a Veszprémire tippeltem, annak kicsit mogorva feje van. Én úgy csináltam, hogy amit meg akartam kérdezni felírtam (úgyis elfelejtem az izgalomban) és addig a jelét sem mutattam annak, hogy fel akarok állni, amíg mindent el nem magyarázott (Molnár doki). Rendes volt. ....valóban nem lehetne ezt megfásultan végezni, mert igaz, hogy "betegből" sok van az ő szemszögükből, de belőlünk csak egy!! - a mi szemszögünkből.
limo73

Mares
Az anyai szérum markerei
•PAPP-A (pregnancy-associated plasma protein A): Fehérje, melyet a méhlepény termel a terhesség során. A korai Down-kór szűrés jelenleg legfontosabb biokémiai markere. Down-kóros, illetve egyéb aneuploid magzatok esetében is lényegesen alacsonyabb koncentráció figyelhető meg, csakúgy mint Edwards szindróma esetén a 2. trimeszterben végzett mérésnél.
•AFP (alfa-fötoprotein): A magzati peteburok és a magzati máj által termelt fő fehérje a terhesség korai szakaszában. Down-kóros magzatok esetében a mért AFP értékek alacsonyabbak az egészséges populációhoz képest, de az AFP érték függ a terhesség hetétől és az anya súlyától is (nagyobb testsúlynál kisebb értékek mérhetőek).
•hCG (human chorion-gonadotrop hormon): Szérumszintje exponenciálisan növekszik a terhesség 3-10. hetében, csúcsértékét az első trimeszterben éri el, majd fokozatosan csökken. Down-kóros magzatok esetében az anya hCG szintje a 2. trimeszterben duplája a normál terhesekének.
•szabad béta-hCG (a human chorion-gonadotrop hormon szabad béta alegysége): A szabad béta-hCG a hCG szabad frakciója, mely a teljes hCG mennyiség kb. 0,5%-át teszi ki, kromoszóma rendellenességekben a hCG-hez hasonló változást mutat, de specifikusabb annál.
•uE3 (szabad ösztriol): A méhlepény által termelt hormon. Normál terheseknél szérumszintje a 15. héttől kezdve a szülésig növekszik. Down-kóros magzatok esetében szintje a 2. trimeszterben csak a normál érték 75%-át éri el.
•inhibin-A: egy dimer glikoprotein hormon, melyet nőknél a petefészek és méhlepény termel. Down-kóros magzatok esetében az inhibin-A szintje a 2. trimeszterben szignifikánsan magasabb.

Terhesség kora
A terhesség korának hibás megállapítása pontatlan eredményt ad a két marker MoM-értékének meghatározásakor. Így tehát fontos a terhesség korának pontos meghatározása, lehetőleg ultrahang-vizsgálat segítségével.

Anyai testsúly és etnikai csoport
A vérmarkerek szintje általában alacsonyabb a nagyobb testsúlyú, míg emelkedettebb a vékonyabb nők esetében. A szabad-ß-hCG-értékek általában 10%-kal magasabbak az afrikai eredetű asszonyoknál, mint az európaiaknál.

Ikerterhesség
A szabad ß-hCG emelkedettebb ikerterhességeknél. Hármas, illetve többes terhességeknél
a kockázatbecslés nem kivitelezhető.

Dohányzás
A szabad ß-hCG 20%-kal emelkedett dohányzó várandósok esetében.

IVF+ET
A szabad ß-hCG 10%-kal emelkedett asszisztált úton fogant terhességek esetében.

(b-HCG nagyon széles határok között normális... a felső érték az alsónak akár 10-szerese is lehet!!!!!!)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nekem a kedvencem Pécsen akkor is az Ákos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Klári
Szóval ti fürdés közben mosogattok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi Tomijának és Barbcsi Tomijának nagyon boldog névnapot kívánok!

Majd jövök valamikor.....

Mares neked drukk ezerrel!

királylány

Kedves Kismamák!

Vállalom mindenféle SZJA bevallás elkészítését igen kedvező áron, rövid határidővel! Bevallások beküldésének határideje: 2012.05.20.
Ne hagyd az utolsó pillanatra…
ha visszaigénylésed van, mert a hivatal a beérkezést követő 30 napon belül visszautalja a pénzét!

Mérlegképes könyvelői végzettséggel és 14 éves tapasztalattal rendelkezem.
Az elkészített bevallást 2 példányban kinyomtatva a postacímére ajánlott levélként vagy pdf formátumban e-mailben küldöm.
A bevalláshoz szükséges iratokat levélben vagy e-mailben is lehetőség van elküldeni (Munkáltatói igazolás másolatát (11M30), és az adókedvezményre jogosító igazolások fénymásolatát: Önkéntes Egészségpénztári, Önkéntes Nyugdíjpénztár )
Adatokat bizalmasan kezelem!

SZJA bevallást kell készíteni az alábbi jövedelmekről:
1. munkabér, szabadságmegváltás, végkielégítés, prémium, jutalom,
2. bérnek minősülő kártérítés,
3. táppénz, tgyás, gyed, adóköteles baleseti járadék,
4. álláskeresési járadék, segély, keresetpótló kiegészítés és keresetpótló juttatás,
5. alkalmi munkavállalásból szerzett jövedelem, egyszerűsített foglalkoztatásból szerzett jövedelem után, ha az meghalad bizonyos összeget

Edina
Kép
Kép
csszedina

Kép

Csúszdázik :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tamásoknak
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Ircsi: köszönöm! De basszus, ezt nem a tanácsadáson kellett volna elmondaniuk? ... na mindegy... várom majd az eredményeket.... Chloe édeske :)))

Dia: köszike!

Tamások, Tomik, Boldog névnapot!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

De mindeki ilyenkor Tamás? Vmikor decemberben is van egy Tamás, nem?
claire

sziasztok
Mares hát ez nem semmi,de rendben lesz minden,azért épp azon gondolkodtam ez a 1:350(330?)hoz is annyira ici pici esély.....

Tamás nap:a hivatalos dec.21,de van azt hiszem dec 28 is.

Képzeljétek,a pedikürösnek mondtam Tomi lábát,hogy úgy áll hogy hajlítja a nagyujjait(találóan,"kapaszkodik" ami pici korban még oké de most és állva,cipőben nem annyira sztem)erre az ortopédus amúgy se tudom mit fog mondani,na szóval azt mondta hogy vigyük el szemészetre,mert a kapaszkodás a lábujjakkal a biztonságérzet hiánya lehet,mert esetleg rosszul lát(esélye van,én is szemüveges vagyok) hááát ebben lehet valami,ez magyarázná azt is miért nem megy az utcán vagy a játszón is sokszor csak áll és néz "elbambul" de úgy igazán nem játszik,megy kicsit aztán áll megint,néz...úgyhogy még egy uticél...(kezdődik jövő héttől:pajzsmirigy vérvétel,kedd UH,aztán ortopádia,nőgyógy,endokrin,szemészet......)

evilany

Lányok,itt az összes gyermekek után járó,illetve szociális juttatások,nyugdij,tgyás,gyed,családi p,ellátások 2012-ben,táblázatok:
http://www.pecsimami.hu/hirek-ujdonsago ... das-2012-3

nem árt ezekkel tisztában lenni,én pl most hogy jártam,múlt hónapban megkaptam az emelt gyedet,erre most 18e-el kevesebbet....telefon hegyek,először,hogy mert rövidebb hónap,Hát mondom le ne vonjatok nekem 18e-t két naptári napra mert befonom a hajam...aztán ja,valami elszámolás van,kideritik és visszahívnak...kedden felhivtak hogy rossz hírük van,a múlt hónapban rosszul számolt a program most pedig jól,szóval még én tartozok cirka 16e ft-al...(jah,mert vannak ilyen intelligens programok,amik egyszer rosszul számolnak majd legközelebb korrigálják magukat,aham)
és ilyen szöveg,mert hogy nekem 2010-ben nem volt bérezett napom csak a tp és a tgyás,ezért a 2011 jan-ban induló és azóta is tartó gyedemet a tgyásból számolták(????)és ezért kevesebb jár.Hát ez marhára nem stimmel,mert tgyásból nem számolhat gyedet,akkor a szerződés szerinti béremet kell elővegye és aszerint nem marhára nem ennyi jár,szóval,kinyomtattam a jogszabályt és hétfőn megyek be személyesen intézkedni,mert nagyon nem tetszene ha a kistesónál egy megállapított eleve alacsonyabb tgyásból ők gyedet számolnának,hahh....

Tomi édespofa,egész nap mesekönyvezünk,és hozza,odakucorodik vagy az ölünkbe ül és úgy hallgatja :)

Kép

evilany

Sziasztok!

Évi: ezt a tudományos, elgondolkodó mesehallgatós nézést :)D Tomika édes! Te hogy vagy?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares én jól,remélem odabent is minden oké,kedden mohácsi uh(2d-t csnál 4 e -ért,az utiköltséggel is olcsóbb mint itt pécsett 9e...)

evilany

Évi
Tomi tündérpofa :lol: :lol: :lol: :lol:
A képek alapján én nem gondolnám, hogy rosszul lát...
Nem lehet, hogy az utcán inkább fél valamitől? Vagy otthon, a lakásban is csinálja?
Játszótér: még kicsik, ismeretlen a nagy tér nekik... Mit csináltok, amikor lementek?

Chloenak se egyből ment a csúszdázás... odamentünk, felraktuk... lecsúsztunk... most is még fogni kell menetközben a kezét... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,arra is gondoltam hogy a nagy tértől fél - itthon vagy zárt térben,boltban megy szépen... utcán lefagy,megáll,néz...pedig róbálunk mindent,motort vinni,kiselefántot,labdát,fűnyírót....de ő a játszótéren is sokszor csak áll és néz..én meg kérdezgetem,éhes vagy szomjas vagy mi a baj álmos vagy stb...mert látszólag nem élvezi a helyzetet...figyel,les...néha fura. De hát,apja fia.

evilany

Nem tudtok elmenni kisebb játszótérre? Vagy valami udvarféleség????
Meg majd jön a jobb idő... beleteheted a homokba, homokozhattok együtt... :wink:
Ha a látásával lenne gond, akkor az otthon is kijönne... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

SZIASZTOK!
Lehet, h a játszó még tényleg nagy neki! Lehet, h ennek semmi köze a szeméhez!
Viszont kivételesen vitatkoznék Ircsivel, nem biztos, h észreveszed, h rossz a szeme. Márcsak azért sem, mert annyira rugalmas a lencséjük, h baromira korrigál, azt mondta nekem a szemklinika adjunktusa, h akár 8 dioptriát is :shock: cxsak ez nagyon megterhelő nekik!
Ádám fiam ilyesmi korú volt, amikor kiszűrték egy rutin szemészeti vizsgálaton, aztán kapott is kicsit később szemüveget, és egy ideig tök jól elvolt azzal is, meg anélkül is, pedig tök erős volt (+4, +6!).
Ja, és ha nagy a különbség a két szem között, akkor könnyen kikapcsolja az egyiket, és tompalátó lesz, ezért aqdnak már a kicsiknek is szemcsit. egyébként neki ahogy nő javul, meg szemtornázik is, meg minden.
Lassan én is elviszem a kicsiket is, van mindenféle szemcsi a családban, apai ágon főleg, de az én nővérem is szemüveges, szóval, jobb ezt kontrollálni. Én azon gyerkőimet, akiknek eddig nem kellett szemcsi, őket évetne 1x viszem, Ádámot ahogy a doki hívja, Ábel fiamnak meg kimértek egy -0,5-öt, egyelőpre nincs szemüvege, csak szemtornája. (Na, neki meg kicsiként tök sokáig begurult a szeme, elvittem, h ez nem kancsalság-e, no, az meg nem volt az!). Jobb ezt szakemberre bízni, azt hiszem az már nagyon durva szemhiba, amit könnyen kiszúrunk otthon!
Ja, ha az ortopédus, szemész sem mond semmit a lábujjal kapaszkodásra, én a fejlesztőnek mutatnám meg, ha jól rémlik voltál vele kiskorában ilyennél. Mert összefügghet a mozgásfejlődéssel, lehet, h vmi kis torna segít!
Cuki ahogy könyvet néz, közelre biztos jól lát :D !

Claire
claire

Limo itt is boldog névnapot!

Majd jövök ha utólértem magam (bár nem tudom lesz-e olyan valaha is)

királylány

Limo isten éltessen sokáig!

Dia!Azért jól vagytok??

Claire,köszi.Akkor ez a sorrend,ortopédus,szemész.Majd gyógytornász,ha semmit se találnak

Többiek? Tündi? Woody? Xtina? Bekri? Sucer?

evilany

Évi, igen, megvagyunk. A náthát meg a fogzást leszámítva ami miatt iszonyatos az éjszakai alvás. Megint kezdődik a dolgozat időszak, mindig van valami, Bencével sulielőkészítőbe jártunk (most annak vége, de lesz nílt óra a suliban) most, hogy jobb idő van, többet vagyunk kint is, estére pedig kidőlök, nincs kedvem netezni.
El szoktam olvasni a fórumot, blogot, de a reagálásig nem jutok már.

Próbálkozom majd sűrűbben jönni (bár mikor időm lenne akkor a fórum nem pörög, hihi, utána meg időm nincs)

Szép napot!

királylány

Limonak boldog névnapot!

Claire
Félreértettél... :wink:
Én arra gondoltam, hogy ha a játszótéri viselkedést látászavar okozza, akkor a látászavar észrevehető otthon is. Az otthoni viselkedésben is van erre utaló jel... :wink:

Dia
Te sem unatkozol :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Kiskukta :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi! :wink: ok, értem!
Évi! Ahogy ismerlek, a végére jársz a dolognak :)! (Én csak adom itt a tippeket :lol: ).

Képzeljétek, ennyi év után eljutottunk oda, h mondjuk kész a nappalink, az utolsó sarokba is beszereztem a megfelelő bútort (ezt most vaterán :lol: ). szóval erre fel hazahoztam anyáméknál tárolt fotóalbumainkat, hát döbbenet, elnézem a középsőket, ahol épp ekoorák voltak, mint most a kicsik :) generáció váltás, de sokszor ua ruha, meg ua, babakocsi, nagyon vicces! És hát a két nagy mennyire megváltozott :shock: . Kár, h 2006nál befuccsoltak az albumok, valahogy a 4 gyerek, doktorálás, és egyebek mellett elúsztam vele....

claire
claire

Ja, kis kukta nagyon cuki!
Múltkor Jonin volt hasonló kötény, úgy nézett ki, mint egy mini séf :lol: !
C
claire

Sziasztok!

Vagyunk, megvagyunk mi is. Burkoló ma kezdi a lakószintet, nemsokára egészen otthonosan fog kinézni a kuckó :D

Évi, kíváncsi vagyok mit hoznak ki az orvosok majd, remélem, nem annyira összetett a probléma és a szemével nincs baj. Nekünk is kellene menni szemészetre, de majd nyáron, amikor nem lesz annyi betegség mindenfelé...

Claire, én már két gyerekkel is el vagyok maradva az albumokkal... Nagyon durván...
Az ifjabb hátrányos helyzetű lesz ilyen téren. De más téren meg előnnyel indul :wink:

Kiskukta nagyon helyes!

Dia, nátha fogzás - ismerős :? már tele van vele a ... Rájöttem, hogy mégiscsak a nyár lesz a kedvenc évszakom :lol:

bekri

Mi most elég jól vagyunk,össznépileg,csak el ne kiabáljam.

Ma volt pajzsmirigy laborom,nagyon jók lettek az eredményeim.(TSH 4.5-ről 0.76,T3 5.8-ról 6.8-ra,T4 14.8-ról 18.8-ra) örülök!!
Holnap du.pedig UH..

evilany

Évi! hurrá! ez a gyógyszerek hatása? És akkor szabad hinni, hogy azzal ez a dolog karbantartható? az nagyon bíztató lenne! :D

Bea! Néha gondolom, hogy klónozom magam, és akkor lesz egy példány, aki csak "dokumentálni"fog, fényképek, hangfelvételek, emlék tárgyak, stb rendezése, régi diák digitalizálása, meg ilyesmi! És persze lenne egy kézműveskedő, egy konyhatündér, stb! :lol:
De a technikai problémákat leszámítva, vajon szabad volna-e a családomra, sőt a világa ráterhelni belőlem ennyi példányt???? Kétlem! :lol: :lol: No, meg még szűkös fizetésemet sem kapnánk több példányban, pedig néhány problémámat már az megoldaná, ha csak a fizetésemet "klónozná"valaki! :lol: :lol:
így lehet, hogy maradnak az albumok nyugdíjas koromra, a 20 unoka :wink: mellett tuti rá fogok érni!

Claire :lol:
claire

Claire,részben,azt mondta az enkdoriknológus hogy a hcg emelkedésével egyenes arányban csökken a tsh de ez fals eredmény ezért azt nem is annyira nézzük mint a t4-et,de az is emelkedik,ez jó hír,és az a tiroxin bevitel miatt biztosan.

Klón :lol: :lol: :lol:

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?