Sziasztok!
Piri: Tudom, min mész keresztül. Nekem is muszáj volt felíratnom Bencét a bölcsis listára. Ha költözni akarunk, akkor mindenképpen vissza kell mennem szeptember dolgozni. Annyira maradnék itthon vele, de neki is sokkal jobb lesz, ha elköltözünk végre. Sztem a társaság, a szocializálódás is nagyon jót fog tenni neki. Ő is igényli más gyerekek társaságát, ezzel vígasztalom magam.
Mostanában belegondoltam, hogy a kistesó projekt már nincs is olyan messze. Jövőre belekezdhetünk a költözés után
Sztem amint összejön a kistesó, jövök haza táppénzre és kiveszem Bencét a bölcsiből, illetve hetente 2-3 napot megy majd, a többit pedig itthon tölti velem. Így talán tudok dolgozni is és Bencével is töltök időt, talán nem lesz akkora lelkiismeret furdalásom, hogy beadom őt tök idegenek közé...
Sátor: Én most elejtettem a Húgomnak egy beszélgetés közben, hogy örülnék, ha Bencének egy árnyékolós bébimedencét vennének a szülinapjára. Sztem nagyon be fog jönni a szentemnek, mert imád pancsolni. Lassan már itt a jó idő, amikor mehetnek a gyerekek a szabadba lubickolni
Tegnap ballagáson voltunk. Szegény Öcsém Zuglóba jár suliba, mire átértünk autóval a városon, addigra vége is lett
Csalódott voltam, mert Bence is végig nyűglődte az utat, iszonyatosan kialvatlan volt, úgy éreztem, hogy feleslegesen szenvedtettem szegénykét...
Ma átrendezzük a szobáját
Kikerül az ablak alól az ágya, hogy rendesen ki lehessen majd nyitni... Egy ideig az olajradiátor a pelenkázó mellett volt, de mivel megtanulta ki-be kapcsolni és eltekerni a hőfokot pár hónapja át kellett tenni máshova, ahol egy széket elé tudtunk tenni, így nem volt feltűnő, hogy ott van. Na ez a rendezés akkora "törést" okozott, hogy mikor először ment be a szobába és elindult a radiátorhoz tekergetni azt, a hűlt helyére mászott és csak pislogott, hogy mi történt
Annyira édes volt, hogy meg kell zabálni
Azóta is emlegetjük gyakran
No, megyek, összekapom magam. Vmi csoda folytán még alszik a fiam, sztem a tegnapi össze-vissza (nem) alvás miatt purcant ki ennyire (a 2x 1,5 óra helyett aludt 2x40 percet). Alig vacsizott, az esti tápija sem kellett neki, már felkészültem lelkileg, hogy megint fel kel majd éjfélkor enni, erre csak hajnali negyed 4 körül ébredt... Benyomta az üveg tápiját és aludt tovább... Még most is alszik