Hello Csajok!
Először is Vasikám és Daniella, nagyon boldog vagyok, hogy kismamák vagytok, szívből gratulálok, és nagyon jó egészséget kívánok a várandósság alatt!!
Aztán Arte, nektek hajrá, minden esély meglesz rá:)Bizakodó vagyok veletek kapcsolatban!
Nofikám!Sajnálom, hogy Sadával véget ért a kapcsolatotok, biztosan megvolt rá az okotok! Most akkor jöhet az apajelölt
Etna: Botika remélem megmaradt elvennek, és a sóbarlangban sem bír magával
biztos van, vagy lesz sztorid!!
Suzy: nagyon szép kismama vagy!
Angyal: hogy telik az idő...már Máté is fél éves, és jönnek a fogai!Örömmel olvasom, milyen jól kijönnek egymással, nagyon ügyes vagy, hogy ilyen testvéri szeretet van közöttük!
Lucám! Én is készülök vissza dolgozni, ha Vilcsi betölti a 2. évet, adom bölcsibe, én úgy számolgattam, hogy kb. augusztusban kezdem a munkát. Ez a GYes dolog meg aztán engem is mélyen érint! Most mi is azon agyalunk, hogy én visszamegyek 8 órába, apa meg papíron 6 órás lesz, és ő igényli a gyest!De így meg lehet nem éri meg, nem tudom, annyira tanácstalanok vagyunk, nem lehet okoskodni, mivel nem vagyunk milliomosok
Tamás már ugye rég bölcsis? Hogyan viseli? Sikerült hamar beilleszkedni? Majd tudnál tanácsot adni, hogy mire figyeljek?Kis trükkök, vagy amit másképp csinálnál?Szívesen venném!
Nálunk az a helyzet, hogy túl vagyunk a férjemmel egy nagyon mély ponton, de olyan szintre jutottunk, hogy el is költözött tőlünk!
Mostanra megbeszéltük a dolgainkat, és újraépítjük a kapcsolatunkat!Lányok, 7 éve vagyunk együtt, és tessék, majdnem szakadtunk, pedig mindig legyintettem erre a 7 éves periódusra, és bizony bennünket is utolért!Bár nem a 7 éven volt a hangsúly természetesen, ez csak olyan mellékes...
Vilcsikém egyre nagyobb, egyre több szót mondogat!Igazi eszes kiscsaj!Nagyon sokat játszunk, segít takarítani, főzni, pakolgatni!Főleg szét
Most sajnos begombásodott a nunikája, voltunk orvosnál, kenegetem neki kevert kenőccsel, remélem hamar helyrehozza!
Még egy dolog van, ami mostanában, mint a gyes téma, frusztrál, ez pedig ez a rohadt nyugdíj kérdés!!!Ha nem túl nagy kérés, és van véleményetek, megosztanátok, ki hogyan gondolkozik, mert én elvesztem, azt gondolom, mindkét megoldás, ha maradsz, ha az államiba kerülsz, mindkettő hoz negatívumot!
Ennyi voltam, puszi mindenkinek!
Laar! Azért tessék a csokiból eszegetni, egy keveset mindig