Új privát üzeneted érkezett!

Abajgat, nyavalyog...Dóri, jól írtad :-) Nincs köze egymáshoz a két szónak.

Netti, sajnálom anyukádat. Vigyétek el őt is a találkozóra. Vigyáz Boróra míg ti beszélgettek. Hátha jót tenne neki ha kilendítenéd a szomorúságából.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Tudom Netti, a kutyuk és a macsok nagyon jó terápiás állatkák. A tesómnak is nagyon sokat segített a kis eb, amikor maga alatt volt. :roll:

Kép

Kép
adraci

jééé, laptetűűű!!! De rég volt! Sőt meg az első 3??.....meglátjuk, most

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Nekem Zalcsikám után lett egy kiskutyám, mert azt mondtam, hogy megőrülök ha nem tudk valakire vigyázni, és ekkor lett Bogyókám! Amikor külön mentünk a volt férjemmel akkor elkerült Anyukámékhoz, utána én kijöttem, és sajnos most nyáron mérgezett sündisznóval játszott, és sajnos elaludt! :cry:

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Netti,
látom, Sanyi még nincs meg :( drukk h előkerüljön!!

Fogacskák bújtak elő valakinél, Izusnál?

Adraci,
Bogi csak kivülről szemléte a bobzást, amíg Erzsivel bobozutnk, a fiúk vigyáztak a gyerkekre meg fordítva :)

Na meg egy mai tai-os kép, brutál fejemmel :)

Kép
Kép Kép Kép Kép

emese1979

Anyumnak semmi mas nem jar a fejeben csak h keresse Sanyit, nemtud ulni egy helyben.. 9kor indulni akar, vacra,godre,ujpestre, a kornyezo telepulesekre, minden menhely cimet kiirta az ejjel...
en meg majd megvarom mindig a kocsiban.. mert azert Borot nem viszem be menhelyre.
Van amugy egy masik kiscica, aki bejott.. mintha kuldte volna vki.. nem is akar elmenni.. de anyum akkor is rosszul erzi magat mikor megsimizi,mert hogy sanyinak biztos nem tetszene..
na oltozok..
Ja holnap meg egesznapos turat szervez.. minden erdot meg bozotot at akar fesulni :shock: Gabi itthonrol fog dolgozni.. mert Borot nemtudom magammal vinni,viszont nem akarom h egyedul menjen.

Netti
Kép
maumau

Szofi-nekem a férjem járt a Radnótiba Szegeden! '98-ban végzett!

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Netti-fúúú, ez már krónikus kritikus!! :cry:

Emese-de édes Bogi!!! Te sem vagy brutál! Esetleg fáradt? Heh, nálunk a BOB az a szörpi!! :lol: persze tudom, hogy amúgy mit takar! :oops:

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Jaj, Emese, el nem tudom mondani milyen csúnyán irigy vagyok :-)
Nagyon jók a képek. Bogi hogy viselte a hotelben alvást? Utazóágyat vittetek? Nehezebben aludt el? Sokat kirándultatok? Olyan kíváncsi vagyok, hogy mekkora "feladat" gyerkőccel több napos programot szervezni.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Sziasztok!

szofi nem szegediek, hanem szöged (Sajószöged) :)

Emese, nagyon nagy már Bogi :)

lányom is elromlott, visszaviszem :), elaludt fél 9-kor kelt, fél 12-kor és 4-kor és 8-kor, és most nem eszik, sebaj majd anyós megeteti :)

Szép napot!

Ildi

mau, menjen már haza a macsek! :), egyébként anyámnak 5 macskája van és mindegyiket meggyászolja, ha véletlenül kiszöknek és elüti az autó :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003

Netti, semmi baj, megértem, remélem előkerül Sanyi!
Vendég

Netti, semmi baj, megértem, remélem előkerül Sanyi!
Vendég

Miért mondok ma mindent többször? :roll:
Vendég

Igen, Gyöngyi, tudom, hogy nincs közük egymáshoz, csak értelmi közük van egymáshoz... :) Legalábbis Dani nyavalyog, ha abajgatják. :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori

Hú ez az első cikkajánló nagyon rossz! :cry: Arról nem beszélve, hogy benne így van írva, hogy "csak" ennyi! Hát sztem még az is sok! :cry:

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Gyöngyi,
a szálloda adott kiságyat (szerintem kb. 3 generációt már kiszolgálhatott :) )de Bogi jól aludt benne, a szokásos este fél10-től reggel 7/fél8-ig, ment mellette a tv is a szobában, és nem zavarta az sem (itthon a hálóban nem tv-zünk, mióta megvan Bogi).
Odafele útón kb. 10 percet üvöltött, én ennyire még soha nem hallottam sírni, aztán laludt kb. fél órára, utána nézelődött. Amikor megérkeztünk, elmentünk kajálni, ott aludt még Bogi fél órát a mei tai-ban. Fürödtünk a szállodában, ott eleinte az autóshordozóban elvolt, utána ölben, mert csak úgy tudott nézelődni, szopi (közben kummantott kb. 20 percet), vacsi, séta, alvás. Másnap délelőtt szintén mei taiban 1 óra alvás séta közben, majd dél körül még fél óra, meg a szobában délután még fél óra. Közben Egerben sétáltunk meg ott egy nagyon szép parkban. Hazafele ugye megálltunk a kalandparknál, az Egerhez kb. 1 óra volt, akkor aludt fél órát az autóban, meg hazafelé 1 órát. Szerintem szerencsések vagyunk, mert Bogi ált. itthon is csak 30-40 perceket alszik a kiságyában is, mei taiban is tud aludni, szóval viszonylag sok mindent lehet vele csinálni + ölben is elvan sokáig. Na kisregény lett. Szóval szerintem el tudtok menni Marcival is, főleg, hogy ő nyugis kis lurkó :wink: :lol:

Ildi,
jól bírod Te is az éjszakázásokat! :wink:

emese1979

Hú, Netti, legalább akkor legyen sikeres a Sanyi-kereső körút!!!

Nagyon jó helyen jártatok, Emese! Jók a képek! :)

Én csak azért nem szólok a 6órás keléshez hozzá, mert mi mindig 6kor kelünk. :) Daniban van 1 műszer, ami automatikusan 6kor működésbe lép. :lol: Akármikor eszik előtte (ált. 10 körül szokott, de van, hogy akár fél éjfélre is eltolódik), akkor is 6kor kel... :) Én meg mindig azután fekszem minimum 1 órával, hogy innen elköszönök. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Nozavi! Rendesen elgondolkoztam, mire gondoltál... De rájöttem, és most el is olvasom... :roll:

Kép
Kép
Kép
zdori

Az én kis szundibundim még midig húzza! :roll: Hogy fog alakulni a mai napunk! :roll: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Szerintetek ebben a szituban mit lehet csinálni: teszveszen vettem a gyereknek rucit, az eladó postázta a teszveszen megadott címemre. Majd írt egy mailt, hogy a posta visszhozta a csomagot... ez azért érdekes, mert eddig minden megérkezett rendben, a postás ugyanaz... 630 ft a szállítási ktg, mégegyszer nem akarom kifizetni... Írtam az eladónak, h szkennelje be és küldje át a feladóvevényt meg a matricát, amit a csomagra ragasztanak, h nem jó a cím... ha helyesne van megadva a cím, a posta köteles mégegyszer kihozni szerintetek díjmentesen? :?:

emese1979

Emese-szerintem igen! Főleg ha ők cs*szerintették el! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Jó reggelt Anyucik!

Na remélem, ma mindenki kipihent(ebb) :)

Emese, örülök, hogy jól sikerült a kiruccanás! Bogi nagyon cuki - és imádom a puszta tappancsokat, yeah 8)
Az perverz, ha mazsolának még az enyhe lábszagát is imádom? :oops: :roll: :lol:
És Egert is nagyon szeretem. Valahogy sokszor visz arra az élet. :)

Jaj, Netti, nagyon sajnálom anyudat. Nekem csak "hétvégi" kutyám volt, és őt is nagyon gyászoltam anno. Sanyesz meg már majdhogynem anyud gyermeke :cry:

Nóri! 8 fok?? Az nekem már mínusz :shock: Öööö, amúgy tervezitek vmkor, h hazatelepültök?

Na ma jön anyukám 2 napra, remélem, így össze tudom majd gereblyézni a lakást (és magamat?)...

Panndi, Nektek is jó kiruccanást!

Szép napot mindenkinek!
:)

KépKép

Kép
hase

Emese,
tök jól tetted,h ezt kérted. Így kiderül, hol a gebasz. Ha a posta mulasztása: naná, h ingyen ismételjen!

KépKép

Kép
hase

jaj: Csongi nem semmi!! :shock: Mi lehet abban a tejciben, Tinu?? 8) :lol: :lol:

Réka, ne máá, hogy jó ideje nem produkál újat Lilid! Miért is nem gyalogol má oda a játékokért :wink: :lol: :lol: Na viccet félretéve: Lili gyönyörű, és cuki, és már így is mozgásrekorder!! Ennyi legyen elég -irgumburgum :P :P :lol:

KépKép

Kép
hase

Na helló!!!!
Épp Szolnokon!!!Na meg a vonaton!!!Kaptam egy kis gépet mobil nettel!!!Szupi!!!Iza az elején nyügi volt,dzórakoztatni kellett!De Ceglédnél bealudt!Remélem a fennmaradó 50 percet kibírja!Bár kaja van neki...Reggel meg nem volt víz otthon,nem volt túl vicces.ráadásul 4en voltunk...gondolhatjátok!a wct majd délután lehúzza öcsém :lol: :lol: remélem lesz addigra víz :roll:

N felébredt...remélem visszaalszik ha elindulunk!

annus11

Annus, jó utaaat

KépKép

Kép
hase

Annus! Tutkó a gép! :) Akkor nem lesz csend itt! :lol:
Remélem, Izus visszaalszik, de sztem tuti. Elrázza a popóját a vonat! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Csilla! Sztem cuki, hogy szereted a lábillatát a manónak! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Na, megyek gyereket abajgatni... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Csilla, Gergőnek már frankón tesztoszteronos pasiszaga van? :lol: A migyerekünknek még rózsaillatú a tappancsa. Lesz ez még így se! :D

Annus! Függgőőőőő!! :lol: Szuper, hogy nem maradsz le. Így még könyvet se kellett vinned.

Ha Marci megébredt, megyünk postára. Remélem az én csomagom odaér a címzetthez. :roll: Emese, szerintem is fuss egy kört a postánál. Még jó, hogy ajánlottan ment (volna).

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Emese még akartam, hogy ja, egyszer én is jártam így. A feladó az irányítószámot írta el, minden más stimmelt. Csekkold :roll:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Vilikének is van már, hogy beizzad a tapija, annak is van egy "rózsa illatú" illata, amit én is imádok! Amit ilyenkor nem szeretek, hogy minden lába ujja közé beragad a gatyókról, vagy harisnyáról a szösz!

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Emese, remélem, odakerül az eltévedt csomag ingyen hozzátok!

Kép
Kép
Kép
zdori

hase-még most jöttünk ki februárban, de terveink között szerepel, csak még azt nem tudjuk, hogy mikor! Most jó itt! Sanyi valszeg itt fog szakvizsgázni, meg majd otthon is szeretne utána meg majd látjuk, hogy haza, vagy a világ másik tájára! Elsők között az volt, hogy Vilike már otthon kezdi a sulit, most meg ott tartunk, hogy még az sem kizárt, hogy "Annácska" sem! :oops: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Hát köszi Dóri, akkor ezt még nem büntetik, ugye? :oops: :lol:

Gyöngyi, azt nemtom, mitől van neki, lehet a tappancsosnacitól? De nap végére az ujjacskáinál édes kis tappancsszagú :D

Na vallomás: én nagyon (értsd: nagyon-nagyon-nagyon) illatcentrikus vagyok! - már ha van ilyen... Szeretek szagolni és elég jól meg is érzem a kbő illatokat. Sokan meg is lepődnek (pl borkóstolásnál). Kicsit lemaradtam az evolúcióban biztos :lol:
Volt olyan pasim, akinél nem tudtam megmondani, mi nem stimmelt: hát az illata -mármint a természetes illata, nem a deoja! Nem is lett belőle komolyabb.

Szegény gyerek úgy fog felnőni, hogy a bölcsiből, oviból, isiből úgy várom haza, hogy először jól megszagolgatom :lol: :lol: :lol: Aztán nagy puszikkal jól elárasztom :lol: :lol:

KépKép

Kép
hase

Annus, te még a vonaton is netezel? :shock: :D
Remélem Iza jól viseli majd a kiruccanást!

Én is szeretem Egret, a férjem gyerekkori barátja lakik ott, szoktunk menni hozzájuk. Én meg majdnem oda jártam főiskolára. :roll:

Emese, ha helyes a cím, én biztos kihozatnám velük (nem tudom neked mennyire kínlódás elmenni a postára) Én most a Mercedes szervízzel harcolok. Garanciális javítást akarnak kifizettetni 2250 EUR értékben. :?

Kép

Kép
adraci

én is szeretem a "büdi" lábszagát a kiscsajnak :)

Panndi,
merre mentek?

Annus,
Iza hogy álla a fogakkal?

Nóri,
8 fok???? Én olyat csak télen szeretnék megélni :)

Na én közben megjártam az állatorvost, apja vigyázott a lányára. Kapott a blöki veszettség elleni oltást, kombináltat meg féreghajtót, fizettem 8400-et... és 2500-al olcsóbb volt, hogy a veszettség ellenit meg a kombót megkapta... mellesleg a féreghajtót elfelejtette hozzászámolni, persze én lapítottam mint szar a fűben, majd jó gyorsan eliszkoltunk...

emese1979

Itt hallgattuk Jútyúbon a Süsüt, meg Vukot, meg a Nagy hohohohót, erre bealudt :roll:
Na viszem ágyiba, aztán irány a rendrakás, takarítás!

Sziasztok, további szép napot!

KépKép

Kép
hase

Mit leltem! Én sosem szoktam ilyeneket belinkelni, de hogy mik vannak! :shock:
http://www.vatera.hu/i_coo_pico7_ipod_s ... 10168.html

Kép
Kép
Kép
zdori

Egerben volt az első kis kiruccanásunk a férjemmel, akkor még csak 1 hónapja jártunk kb :)

Csilla,
parfümmánia is társul ehhez? Vagy azzal hogy vagy? :)

én mondjuk parfümb*zi vagyok, sajnos költözésnél 5 parfümöm eltűnt, ebből egy igencsak drága meg ritka parfüm volt... meg
egy egy 90ml-s Hugo Boss... most csak három van :( de gyerek mellett én nem is parfümözöm magam.
Ti szoktátok??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára emese1979 2009.10.08 09:27-kor.

emese1979

Dóri,
elképzelem, ahogy a kedves mama tolja benne a gyermekét, dübörög a Metallica közben, anyu meg rázza a sérót rá :) :)

emese1979

hase-mi is a jútyúbot szoktuk hallgatni, de a Süsütől megijedt, a pumuklinál mikor Csákányi Laci bá bekapcsolódott szintén! :? :lol: Iszonyat ijedős gyerököm van ám énneköm!

Jut eszembe nektek a Manókon van anyajegy??? Nekünk van kettő! Az egyik a bal combhajlatban a másik meg a bal alkarján!

8 fok!!! Igen! Itt ez az ősz!!! Tél az olyan minuszok minuszának a minusza, olyan 20-25! :roll:

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Istenem, tényleg mit ki nem találnak már! :roll:

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Emese! :lol: :lol: :lol: És hova keveredtek azok a parfümök??? Ellophatták őket?

Kép
Kép
Kép
zdori

én akkor parfümözöm magam, ha megyünk valahova, egyébként hónaljgolyó és jónapot! meg azért naponta fürdök! :lol: :twisted: jól van ez csak pojjén volt! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Anyajegy: ezt még nem is figyeltem... :oops: Samun tudom, hol van.

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri, nem tudom... egy zacskóba beletettem a parfümjeimet, kb. 20 körömlakkot, a PG53 tesztet, egy 100-as elevitet (hiányzott belőle kb. 20 szem...) és egyszerűen azóta nincs meg... én úgy emlékeztem, hogy anyósnál maradt (nem mindent hoztunk el egyszerre...), de állítólag nem marad ott.

Nóri,
én is csak elmenetelnél parfümöznék, csak nem merek, gyerek tudod megszokta a szagomat, nem tudom, a parfüm mennyire kavarna be nála?? (mondjuk javarészt mei taiban van, nem babakocsiban).

emese1979

ó,ó,ó,ó,ó,ó, bocsánat, nem Csákányi laci bá a magyar hang, hanem Pusztaszeri Kornél!! Milyen tudatlan voltam évekig, vagy évtizedekig! :oops: :oops: :oops: :oops:

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Na, eltoltam itt egy csomó időt, mostmár nem is tudom, hogy lesz a nap... Szóval rohanok.

Azért voltam amúgy itt eddig, mert volt egy aukció, aminek nagyon figyeltem az alakulását. Érdekes, végülis egy olyan összegen állt meg, ami már 15%kal drágább, mint a márkaboltban az új termék ára... Attól tartok, az eladó bedühödött, mert nem akarta senki feljebbhúzni az árat már 1 hete, és automatikus licitre állította másik néven a dolgot, csak azért szívta meg, mert aki licitelt, ő is automatikus licittel licitált, és egész magas áron megvette volna, ha nem állít be értelmetlen magas összeget, mert akkor az első licitálóra maradt volna. Így meg a nyakán ragadt. Na, majd kíváncsi leszek, meghirdeti-e újra... :roll:

Kép
Kép
Kép
zdori

Milyen roppant fontos hsz. ez a laptető... :oops: Bocsi... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?