Szofi!
És milyen az ínye?
Tényleg, milyen 1általán az íny, amikor készül áttörni?????
Lili tegnap 30 percig azzal játszott, hogy elkapta a kezem és rágta az ujjaimat...közben ezerrel folyt a nyála...hmmmm....meg éjszaka is fel-fel nyüszizett max. 5-10 mp-re.....csukott szemmel....és nagyon látszik már a foga, és eléggé érzem is a szopi közben.....az lehet már a finish????? vagy az jobban fájna neki?
Tinu!
Már nem is tudom...valaki írt a popóról és akkor tűnt fel, hogy nem mindenki keni.
Én azt hittem, hogy ez kötelező a pelusozásnál.
Igazából az érdekel, hogy aki keni mindig, annak voltak e már ilyen kiütései???? Ergo a prevenció hatásos e?
És hogy van e olyan baba, akinek sosem kenték, mégis sosem volt csúnya a popsija?????
Ergo: hajlamtól, vagy a krémtől függ e.....csupán az összefüggés izgat....nem gondoltam, hogy ebből is feszkó lesz....
Okok, Kuytafüle, néha tényleg félreérthetően fogalmaz.....de ne haragudj, azért neked is ott volt az a mondat (a piros sapis hasonlattal).
Szóval ilyen a stílusotok és kész, de ezzel nincs probléma.
A lényeg az, hogy használható infót szerezzünk és ne feszkózzunk.
Írtam, hogy próbálnék kicsit lazítani....de nem tudom miben lehet és miben nem.....
Én minden kajánál fertőtlenítem a cumikat....kifőzöm. Minden ruháját, és pelusát kivasalom mindig. Utcai ruháből mindig átöltöztetem, és 2 szer nincs rajta mosás nélkül u.az a cucc...mert én bizony néha érzem a pisiszagot a ruci lábánál....mégha nem is folyt ki....+ 2 naponta takarítás.....
Szóval ez elég sok idő....így lassacskán azért lazítanék...csak nem tudom miben lehet, érted?
Sterilizáljak ritkábban, vagy nem kell vasalni minden ruhát, vagy a pelusozást lehet krémezés nélkül gyorsabban is (anélkül, hogy kipirosodna a popója)?????
Kiváncsi vagyok hogy más hogy csinálja....de szerintem ez a lényege btw, a fórumnak.
Aztán ha elolvastam több véleményt, akkor átgondolom. Ennyi.
Ha valaki azt írná, hogy ő biza soha nem krémez, és a baba popója meseszép mindig, akkor vsz. kipróbálnám én is.......