Sziasztok!
Évi!
Csak pozitívan!
az már fél siker!
Gondolj arra, hogy semmi baj nem történhet!!!!!
Sucer
Olivér édes, ahogy elaludt játék közben!
Dia
Jó neked, hogy tudsz tanulni, én is terveztem, hogy szeptembertől nekiállok valaminek, amíg itthon vagyok Rékával, de nincs ki megfogja, így storno....
Ma kértem a fogászatra időt, kaptam is péntekre, leszedetem a fogkövemet, meg megnézetem mi a helyzet, mert van érzékeny fogam.
Próbálkoztam puhatolózni, hogy pl az aszisztens nem tudna-e figyelni Rékára, de nagyon hülyén nézett rám, na majd valamit kitalálok!
Tünde felajánlotta, ha van valami ilyen, akkor odavihetem Rékust, na majd megkérdezem, hátha ráér.
Ircsi
Tünemény lehet Katus!
Rékának is gyarapszik a szókincse, de közel se tud ennyi mindent.
Nagyon birom, mikor figyeli a számat, akkor azt a szót megismétlem neki többször, s próbálgatja!
IMÁDOM
Klári
Nem lehet egyszerű azt a sok tel.könyvet kihordani Botikával....
Tegnap nővérem megszült 13:15-kor!
4040 g 53 cm
Le is mentünk megnézni. Szigetváron szült, oda be lehetett vinni Rékát is, mert üvegfalon keresztül mutatják csak meg a babát! Így Csenge is megnézhette a kishúgát. (szerintem ez tök jó dolog)
Rékámnak 3 napja iszonyat folyik az orra, szívom is neki gőzerővel, ezt csak tetőzi, hogy fogzik, így a feneke is iszonyat vörös, üvölt ha hozzáérek, de muszáj kenni..... (sudoval kenem mindig)
Tegnap este nekem is elkezdett folyni az orrom, nem vészes, remélem nem is lesz az.
Tegnap megnéztem a rácsoságy rácsait, hogy kivehető-e, s találtam 3 laza rácsot, így szétszedtem, és kivettem azokat.
Rékus most ott közlekedik ki-be
Délután simán ment az alvás, s miután felébredt jött is önállóan
Az éjszakától féltem, hogy ha felébred kijön (résnyire nyitva hagyom a szobaajtót), így a nappaliba kihúztam a sötétítőt, hogyha kijön lásson. Szerencsére nem ébredt, s nem jött ki, ám reggel (fél9-kor kel mostanság) édes volt! - Hallom: Aaaaanya..... és 5 mp múlva itt volt az ágyam mellet, s kéretőzött be melém!