Sziasztok!
Hú, de érdekes témák voltak a hétvégén
Engem nem zavarnak a melegek, szoptató anyukák, pisilő gyerekek sem, mint ahogy az afro-amerikaiak, zsidók, fél lábúak, vagy mittudomén kik........
Nem is értem, valaki hogy foglalkozhat ilyen dolgokkal. Olyan sokszínű a világ, annyiféle emberrel, hogy ezen az alapon minden zavarhatna, az utcára se tehetném a lábam, külföldről nem is beszélve..........
Egyet nem bírok, ha a hajléktalanok a kapualjunkba hugy...znak, sz...nak
Na ezért ölni tudnék
Én szoptatok nyilvánosan, mondjuk a bankban, hatalmas tömegben eszembe nem jutna, de ha más teszi, egészségére, meg a babának is
Nyilvános helyen is szoktam pisiltetni a fiúkat, természetesen nem a járda közepére, de bokorban, tesco parkolóban, játszótéren előfordult már. Bilin életükben nem ültek, úgyhogy a papírbili kilőve....
Sőőőőőt, még meleg ismerőseim is vannak
Meg afro-amerikai is
A legjobb barátnőm meg zsidó
És akkor mi van
Nem ezek a lényeges dolgok az életben, olyan felesleges ezekre energiát pazarolni, sztem.
Netti!
Most újat mondok, ha megemlítem, hogy a nyuszis kantis naci 3-6, 6-9 és 9-12 hósban is megvan a hozzáillő body-val együtt
Tényleg nagggyon puha az anyaga
ja és ma ebay-en megnyertem egy olyan lila csíkos zoknis cipőt, vadi újat, mint amit belinkeltél, csak 1.99-ért.
Szofi!
Szerintem azért ne kezd el a hozzátápit, mert, félsz, hogy nem fogja a kanalat elfogadni.
Nálunk a cumisüveget nem fogadta el egyik sem, pontosabban Noel az anyatejet megitta belőle, Leon olyan 2-3 hónapig a tápszert is, Léna meg szintén csak az anyatejet hajlandó......
Csőrös bögre ment tök korántól, mivel nem volt más opció.
Csani is belejön majd a kanalazásba, ha itt lesz az ideje!
Mozza!
Én is voltam h&m-ben harisnyáért, meg zokniért, ill. egy csíkos sapit vettem Lénusnak, pink-rózsaszín-zöld, kicsi virággal.
Te miket vettél?
Mi ma hatalmasat kirándultunk fent a Hármasmatár-hegyen, Léna a hátamra volt kötve, 3 órát túráztunk!
Egész jól bírta, igaz a végén már olyan álmos volt, hogy előre kellett kötnöm, mert ment a hiszti. Aludni sokat nem tud benne, csak olyan 30-40 perceket, neki az meg kevés....