Na, kukk
Jóóóó, sokmindenről esett megint szó

és úgy látom, itt is érvényesül, a kinek mi jön be szlogen. De sztem nagyon jó, ha ennyi minden szóba kerül, mindenki kimazsolázza a neki szükséges dolgokat.
pelustáska sztem azért praktikus, mert a babakocsira fel lehet lógatni, nekem olyan van, ami belül műanyag, vagy nejlon, vagy mi, és bizony volt már úgy, hogy nem csavartam rá a cumisüvegre rendesen a kupakot... Nem tudom, kinek mekkora kézipoggyásza van, de nekem a "munkábajárós" táskám nem volt akkora, hogy váltás ruha, pelus, törlő, stb beleférjen. Ált. adnak hozzá egy puha széthajthatós pelenkázó alátétet, ez akkor praktikus, ha kemény helyen tudod pelusozni (pad stb) De erre a célra lehet kapni eldobhatósat is, ami talán kisebb helyen elfér. Nekem van pelustáskám és sima hátizsákom is, ez utóbbi egy egyszerű kisebb sporthátizsák.
sterilizálás: még néha én is bedobom a cumisüvegeket, főleg, hogy 3 hónapja Csonginak elég kitartó szalmonellája volt...
kismamatorna: na, ez az, ami nagyon kéne, de most egyszerűen nem tudok rá időt szánni. Van egy dvd-m (Nándival ugyanez volt videón) amit egy SOTE-s gyógytornásznő tart. Háááát, nem mai darab, ráadásul nagyon viccesen beszél a hölgyike, viszont abszolút kímélő módon átmozgat. Nem lesz tőle izomlázad, de most sztem nem is a kondi a lényeg, hanem az izmok nyújtása, lazitása, az izületek átmozgatása.
ktouch
jaja, mikor még mi voltunk picik, nem volt ilyen, de tudod sokminden nem volt, ami megkönnyíti az életet (sose felejtem el, anyukám teljesen fel volt lelkesülve, hogy a body milyen jó találmány, nem csúszik fel, nincs kinn a gyerek dereka stb...)