Új privát üzeneted érkezett!

Gypsophilia
huhh...NE hagyd magad!!! eccerűen mondd meg a védőnőnek, hogy NEM oké!!!!!!!!Hol laksz?
Én váltottam dokit, bár nem kórházon belül, de ukmukkfukk...leléptem, viszont az egész családom hozzá jár, de nem izgat.te se törődj ezzel!
Vendég

Már megint itt vagyok!
Eltűnt a vonalzóm, remélem holnapra visszavarázsolódik!

vitte! Én is a Noah-ra szavazok, nagyon tetszik!

Rekanna! Hát a melltartóról én is tudnék mesélni. Ugrott pár számot nálam is felfelé. Most már jobb a helyzet, mert a 3. hónap tájékan annyira feszült és viszketett a nyakam, cicim, hasam, mindenem, hogy le tudtam volna kaparni a bőrömet. Elmentem bőrgyógyászhoz, mert már minden lehetséges dolgot kipróbáltam és adott egy-két dolgot, amitől rendbejött. Attól féltem, hogy az egész terhesség alatt így marad, de szerencsére nem.

Pannabab! Nekem 20. hét körül kezdett el mocorogni, de sokan előbb mondták, ezért vártam már annyira. De nyugi, biztos nemsokára megérzed.

Na most már tényleg jó éjszakát mindenkinek!

Judit

sch.judit

Gypsophila!
Nekem kéthetente kell mennem védőnőhöz és minden alkalommal méri a vérnyomásomat,nézi a vizeletemet és a baba szívhangját is nézi most már!
Ha az orvosod ilyen akkor szerintem keress egy másik dokit!

Sch.Judit!
Örülök hogy minden rendben van veletek! :)
Vendég

Sziasztok!

Kinek mikor mozdult meg a picije?
Pontosabban mikor éreztétek először?
Nekem ma azt mondta a doki, hogy bármelyik pillanatban megérezhetem, már annyira várom!!!!!!!!

Ja, és szerdán 16 órára kell mennünk ultrhangra, remélem megmutatja magát a babócánk.

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Babamozgas:
Nekem nagyon egyertelmuen a 18. heten volt eloszor. Elotte is erezgettem, de akkor mar tenyleg nem tudtam masra fogni :D

Bacilivi,
Tenyleg, te is mar kozeledsz a finish-hez... Neked is kitartas!!!
Igen, a forever living products aloe gel-jere gondoltam 8) Mindig elfelejtem a nevet...

Babzsak,
Nem "butak" a barataim, sem a csaladtagjaink, legtobben min. 1 diplomaval rendelkezunk, de ennek ellenere igy folyik a beszelgetes:
"Es hogy hivjak majd a picit?"
"Noenak"
"Az fiunev?" "Ja, a barkas ?" ...
:shock:
En nem vagyok hivo, de abszolut tisztaban vagyok a Bibliaval es a nevekkel is. Ennek ellenere annyira ritka nev, h. meglepodnek az emberek. En is ugy gondolkodtam mint te, mikor kigondoltuk a nevet es meglepodtunk, hogy nem egyertelmu :roll:

Koszi mindenkinek a segitseget, eddig Noah vezet 8:3-ra :D
Es, ugy nez ki, ferjecsket is meggyoztetek, mert egy feloraja eloszor mondta ki Noah-nak a kisfia nevet.

KépKép
KépKép
vitte

Rekanna,
Mit sportolsz? Most nezem, hogy mar nincs is olyan sok hatra, ha 5-6 hetig benntartod a manot, mar nyert ugyed van! Ugyhogy kitartas, es a legjobbakat kivanom Neked!

Bacilivi,
Aaaaa, nem hiszem hogy a pihenesnek ehhez koze lenne, mert en aztan pihenek mostanban rendesen. Igaz hogy harom reszletben, de sokat alszom. Alomkoros vagyok megint, mint az elso trimeszterben. Ejjel 3 ora alvas utan pisi, aztan megint 3 ora alvas. Aztan kipattan a szemem, felkelek, intezem a dolgaimat, majd rohejes, de ebed elott es ebed utan masfel ora alvas megint. Igy valahogy kihuzom estig, de legszivesebben allandoan aludnek.
Hogy beeloznelek? Hat nem tudom, nem mondom hogy nem orulnek neki barmelyik percben :) ...

Betti,
Hat bizony barmikor elkezdodhet. Hogy erzed felkeszultel lelkileg a nagy kalandra? Remelem nem felsz mar, csak az egeszseges drukk munkalkodik benned...
Mennyi ideig tartott nalad ez az esti tortenes? Nekem a kemenyedes 3-4 perc mulva el szokott mulni, a mensifajdalom az joval hosszabb, van hogy orakon at erzem.

Nika,
Nem vagy valami bobeszedu mostanaban, inkabb csak hozzaszolsz... Mi ujsag veled? Meselj kicsit magadrol is!

Dica,
Te is tulvagy mar a lelektani hataron, ennel mar csak kevesebb lesz hatra :) !

Gypsophila,
Megertem az aggodalmad, de ha minden rendben lesz hetfon, akkor ilyeneket ne gondolj tobbet, nem alom a babad, szeretsd, vigyazz ra, nem kell, es NEM IS SZABAD elvalnotok, csak majd amikor itt az ideje! Erezze, hogy ragaszkodsz hozza! Mindenki drukkol Nektek!!! A vedonod pedig atomgaz. Ezek utan egy pillanatra sem tudnek benne megbizni.

Vitte,
Orulok, hogy hajlik mar Noah-ra a parod :) . Ez Ausztriaban mennyire nepszeru nev?

Mi ma voltunk terhesgondozason, megbeszeltuk a szulesi tervunket es nagyon elegedetten tavoztunk, mert abszolut hasonloan gondolkozunk a dokinkkal. Gyakorlatilag senkinek nem kell kompromisszumot kotni senkivel, az alapelveink megegyeznek. Mara meglett a Streptococcus B eredmenyem is, szerencsere ez is negativ, ugyhogy azt mondta, ha folyik a magzatvizem, nincs okom aggodalomra, nem kell rohanni a korhazba, csak mindent szep nyugodtan, ahogy megbeszeltuk. Azt mondta Levi gyakorlatilag kesz, most mar csak rajta mulik, mikor jon, es legyen minden kesz fogadasara. Es hogy ha addig nem, akkor jovo heten talizunk megint. Ettol iszonyu izgatott lettem, olyan jo volt ezt hallani, hogy most mar barmikor nyugodtan johet a baba! En nem tudom mindenki megorul az utolso honapban?!?!?!?

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Hali lányok :)

Vitte én is a Noah-ra szavazok 8) Nagyon szép név, én Noéban gondolkodtam de az uram leszavazott :( Merthogy a nőcink Noémi, és hülyén hangzana ha a tökös is hasonló névre hallgatna. Most a Dávid Viktornál tartunk :lol: :roll: Majd alakul.
Luisa! Bécs jó volt, de mi főleg vásárolni mentünk, sikerült is hazajönni egy fél játékbolttal :oops:
Zso ne aggódj, nem lesz semmi baj, én is iszonyúan féltem, de az UH- n szuperül látszik, hogy nincs baj! Sőt én Borsót is kérdezgettem, hogy ugye minden ok, és ő olyankor válaszolt!
Ez az AFP egy rakás sz....!!! Csütörtökön megyek a genetikushoz, de már nem izgatom magam, a 4D megnyugtatott.
Én a 16. héten éreztem először, de ugye nekem a második, Nonót csak a 19. héten észleltem.
Kellemes Napot Mindenkinek!!
Dia

[link=Kép

Kép
dia1

Jo reggelt,

Felkeltett Picuri... pedig hajnali 3-kor fekudtem :roll:

Ozi,
Szuper, igy azert konnyebb nekiindulni a dolgoknak, a Strepto eredmenyt is jo tudni, 1 gonddal kevesebb. Akkor barmikor johet Levi!

A Noah Ausztriaban mennyire nepszeru? A kollegaim mar elore sajnaljak a gyereket... bar ez cseppet sem erdekel... 40. helyen volt amugy 2005-ben.
Belgiumban pl. 1. helyen van a nepszerusegi listan! De a legtobb europai orszagban + Kanada, USA tenyleg elol van, meg is lepodtem.

Gypsophila,
Nagyon szoritok, h. minden rendben legyen! Persze, vedoneni es doki valtas elkerulhetetlen...
Irj, amint tudsz biztosat!

KépKép
KépKép
vitte

Dia,
Tenyleg neked is tetszett a Noe? igazabol 1 Noe ismerosunk sincsen, de nekem mindig is nagyon tetszett a tortenete.
Es most tenyleg ugy nez ki, h. Noah lesz belole.
Nalunk a lanynevunk, amibol szinten csak 1-et sikerult valasztani, Zoe lett volna. "Noe, Zoe, kesz a kaja" - eleg hulyen hangzik :lol:
Igy legalabb egyiket sem lottuk ki, megsem hangzik a ketto hulyen, no, mar ha lesz 2. es az kiscsaj lesz.

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok!!!

Tegnap végre ismét találkoztam Zsebivel, s a következő pózzal lepett meg:

Kép

Íme itt pedig a 11 hetes pocak:

Kép

Kép
judithappy

Babzsák

Örülök, hogy valaki azonos véleményen van velem. Már kezdtem Magamat nagyon kellemetlenül érezni (Noé-Biblia-Alapműveltség).

gypsophila
Ne aggódj!!! Minden rendben lesz!!!!! (jók a megérzéseim)

Ancsa
Gratula az eredményhez!

Fenix
Mi van Veled?

Kép
moncsi75

Sziasztok !

Már régóta olvasgatlak benneteket, de most úgy gondoltam csatlakozom hozzátok.Magamról annyit hogy Esztergomban lakom, második gyermekemet várom, azaz várjuk. ( apa és Áron is ) Áron az első kisfiam, ő 3 éves lesz januárban. A második baba kislány lesz, és március 11-re vagyok vele kiírva. Látom nagy dilemma nálatok is a névadás. Ez nálunk is így van. Mi annyira fiúra számítottunk, hogy teljesen meglepődtünk amikor közölték hogy ez bizony kislány.... Neveink is csak fiúnevek voltak, úgyhogy még keresgélünk a lánynevek között. Bár apa a Zita vagy a Réka mellett van.
Hú, már most hosszúra sikerült.
berzkat

gypsophilia: Nekem alacsony volt az afp-m de a baba tökéletes volt az uh-n
Ne aggódj sok helyen már nem is foglalkoznak az afp-vel.Mondjuk a magas lehet ikerterhesség is:)
Én nem pesti vagyok de ha úgy megyek a terhesgondozásra hogy vizsgálatra jöttem ez havonta egyszer akkor mindig megnézi a doki a méhszájamat és nekem még választott dokim sincs.Sőt a védőnö minden egyes alkalommal megnézi gyorstesztetel a vizeletet.
Nekem a baba 19. héten mozdult meg egyértelműen.Igaz éreztem halványan korábban is de nem voltam még benne biztos.Azt olvastam a 22. hétig tök normális az első igazi mozgás.

Özi: Mindig olvaslak benneteket csak hála istennek nekem nincs ennyi gondom mint nektek ezért inkább csak hozzászólni tudok.
Igaz holnap mennem kell a védőnőhöz mert már megint fehérje volt a vizeletemben de már kezdek hozzászokni mert egyész nyáéron mászkáltam az ántszbe pisilni.

Moncsi: az én fiam Gergő Dávid lesz jelentésük ezeknek is van bár azt nem tudom van e védőszentjük még nem néztem utána:)

Viszont hiszek a nevek jelentésében:)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Berzkat! Üdv köztünk! gyere gyakran! Tök sokan vagyunk már! És tényleg,lassan elkezdődik a születéshullám, az lesz csak az érdekes!

Korena! Hol vagy? Nagyon régen nem írtál!

Basszus,én olyan depresszióba estem vagy 2 napja! Nem tudom, hogy mi van,de olyan egyedül érzem magam! csak sírnék legszívesebben,és sírok is sokat. Szegény samula biztos nem érti,hogy miért.Én sem...Ráadásul a karácsonyi hangulat sem kapott el,lehet,hogy nem is fog. Az idő is,mintha tavasz lenne. Semmi hó,én állandóan itthon,egyedül. Illetve igyekszem én kimozdulni minden nap, de akkor is egyedül. A franc megette.
Na abbahagyom a nyüszögést,legyetek jók!

Kép
babzsák

babamozgás: én a 18. héten kezdtem érezni és nemsokra rá, már apának is megmuatta "mit tud" :D

vitte, köszi, kitartok...csak hát mintha minden nap egy év lenne. neked sincs sok már hátra!!!!!!!! :D :D

őzi, nem semmi, tudsz te is aludni...De én sem panaszkodom...annyi dologom lenne, de inkább csak aludnék mindig. hát szerintem karira babát kapsz!!!!! :D :D :D Egyébként anyukám azt mondta, hogy neki sem volt semi joslófájás, meg semmi jel arra, hogy szülne, eccer csak 2héttel a kiirt idő előtt elment a magzatvíz és az eslő fájást követő kb 1,5 órában megszülettem :lol: NEm semmi, mi? Én is ilyen szülést szeretnék :P
Éjjel azt álmodtam, hogy szültem...

judithappy, nagyon helyes a pocid!!! és tök ismerős vagy...

berzkat, üdv nálunk. rakj fel vonalzót, hogy láthassuk hogy haladsz :D
Vendég

Megpróbálom a vonalzót.

berzkat

ja, látom nem sikerült. Ezen még dolgozom egy kicsit.

berzkat

Így már jó.

berzkat

Sziasztok!

Őzi
Szerintem erre nem lehet igazán felkészülni, legalább is én nem. Annyival jobb a helyzet, hogy az előkészítőn rengeteg hasznos infót hallottam a szülésről, és sok válatozatát megbeszéltük. Amikor ott vagy az úgy is más lesz. Mondtam is a páromnak, hogy miért nem lehet óra percre tudni, mint eddig a lombikot, kezelés aztán leszívás aztán beültetés napra pontosan. Igazából így meg jön ha jön...
Ez az esti dolog úgy volt, hogy jött a keményedés, feszülés pár másodpercig, aztán a megakarjönni érzés erősebben egy fél perc, utánna 1 perc és megint. Végül mint ha hirtelen elvágták volna, elálmosodtam és elaludtam, már tudtam, hogy más nem lesz.
te hogy vagy ezzel?

Berzkat
Üdv. Áron nagyon helyes. nem akarod leírni, hogy született?

Kép
Kép
bbeti

Gypsophila:
Én váltottam orvost, kb. a 8 hét után. Vérzéssel bementem a legközelebbi kórházba a 6. héten, a Szt. Imrében és ott megismerkedtem a mostani dokimmal és miután eleve ott akartam szülni, átpártoltam hozzá. A régi dokimmal amúgy sem voltam 100%-ig megelégedve. De serintem sohasem késő váltani, van, aki az utolsó hetekben váltott!
Viszont a dokim mindig leszid, ha a védőnővel nézetem meg a vérképemet, vizeletemet, mert tényleg ő csak felületesen nézte meg és nem is vette észre, hogy nálam a toxémia első jelei láthatók. Tehát mindig kérd ki a dokid tanácsát.

Őzi:
pont most jöttem a MOM-parkból, kismamatornáról, de továbbra is inkább a kórházamba fogok járni kismamatornára, ide meg inkább cardiózni. A dokim azt javasolta, hogy izzadni kell, tehát, szobabicikli, lépegető és hasonló gépeken kell edzeni lassan, de hetente min. 2 órát. Vagy úszni. De itt Pesten még nem találtam uszodát, ahova szívesen elmennék.

Vitte:
Noé vagy Noah, szerintem mindegy, mind a kettő szép. De mit szólsz Noel-hez? Ilyent is hallottam. Különben mi pont olyan nevet választottunk a kisbabának, ami nem az első 10 között van, mert nem szeretnénk, hogy az ovisban, suliban rajta kívűl még 5-en ugyanavval a névvel rohangáljanak.

Kép

Kép
rekanna

Na csajok még jó hogy írtam hogy velem semmi gond.Ma kaptam a hírt hogy anyukám kórházba került.Sajnos volt már ezzel a betegséggel de most sokkal rosszabb állapotban van:(
Agyi érelmeszesedése van és mot ott tart hogy se mozdulni se beszélni nem tud.Most várom apu sms-ét hogy mik a fejlemények mert hiszen 8 hónaposan nem tudom már azt csinálni hogy hoppsz ülök a buszra és 100 km buszozok pedig a legszívesebben ott lennék mellette.

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Berzkat:üdv közöttünk!
Lányok egy kérdés:nektek van egy kis folyásotok?Nekem mióta terhes vagyok folyamatosan(fehér-vizes)az orvos azt mondta ha nem viszket vagy nem túl sok akkor nem kell vele foglalakozni!De azért engem zavar,mert előtte sosem volt és érzem....
A másik gondom,hogy én olyan zaklatottan alszom,hogy többször felébredek éjszaka és csak forgolódom!Hülyeségeket álmodom és abszolút nem pihenem ki magam.Nálatok van ilyen?Na nem nyavajgok tovább.
Babamozgás:én a 18.héten éreztem először,mosogatás közben-elsírtam magam!
Babzsák:én vasárnap elsírtam magam a páromnak(krokodilkönnyekkel),hogy úgy ennék tojásrántottát és hogy ő ezt most nem érti ez nekem milyen,ha nem ehetek!kicsit érzékeny vagyok én is!

KépKép
vicuska

Helló Lányok!
Ma végre haza engeedtek, bár nem csinálhatok semmit, szinte csak fekvés, de azért itthon jóóóbbb!
Mindent a férjemnek kell intéznie...szegénykém, a babadolgokat is Ő fogja +venni, amit egy kicsit bánok is! Amúgy a méhnyak + van rövidülve 2cm-re és a méhszáj el van vékonyodva, ezért nem kelhetek nagyon fel! Ritkábban is nézek mejd be, mert ülni sem jó, de azért majd jelentkezem!! :lol: Boldog Mikulást!! :lol:

Kép
gyanixi

Hú nika sajnálom nagyon,szorítok nektek!jobbulást az anyukádnak!
Vitte:Noah!szerintem

KépKép
vicuska

Gyanixi:pihenj sokat az a lényeg!Boldog Mikulást neked is!

KépKép
vicuska

Nika! Nagyon sajnálom anyukádat,gondolom, hogy milyen rossz lehet,hogy nem tudod most rögtön meglátogatni. Jobbulást neki!

Gyanixi! Pihenj sokat,és neked is boldog mikulást!!
Vicuska! Tegnap este én is sírtam egy kicsit,de én vajaskenyér miatt...És nem ettem mégsem,mert szerintem nagyon sokat híztam, rosszul vagyok, ha rágondolok,hogy lassan újra mérlegre kell állnom. Borzasztó...

De kaptam egy adag táppénzt ma, azt a részt,amit még a munkáltató fizet! Legalább karácsonyi ajándékokra is jut egy kicsi...
De a többire állítólag kb. februárig várhatok...

Kép
babzsák

Berzkat,
Üdv közöttünk, gratulálok Áronhoz és a kicsi Zita babához!
Nagyon szép neve lesz a kislánynak, én már 29 éve viselem büszkén! :D És külföldön is tetszik mindenkinek :D

Rékanna,
Köszi a hozzászólást. Noel nem lehet, mert a barátnőm kisfiát igy hivjak és ez is egy gond a Noéval, mert annyira hasonlit a kettő, hogy néha már én is kevertem... Noah lesz, nagyon úgy néz ki!!!

Noah vezet tehát 9:3-ra. :D

Gyanixi,
épp ma kérdeztem Luisától, hogy mi lehet veled. Jó pihenést akkor neked! Nem lesz semmi gond!!!

Nika,
Szörnyen sajnálom az anyukádat. Jelentkezz majd fejleményekkel. Mihamarabbi jobbulást neki!!!

Vicuska,
Nekem is van folyásom, a legeleje óta, irják is a könyvekben. Fehér, szagtalan és folyik... Tisztasági betét nélkül már nem tudnék létezni. De ezen kivűl semmi gond vele.

KépKép
KépKép
vitte

Csajok, Babzsák,
Depi... hát nekem sem könnyű... rengeteg a kilóm, soha életemben nem voltam ekkora, pedig volt duci időszakom...
Ausztriába még sosem szóltak érte, ma viszont magyar dokinál voltam. Rámnézett és mosolygott. Vékony volt maga nagyon, mondta, ezért nem sok...
Majd leadjuk lányok! :wink: :wink:

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok

Képek rólunk! :)

Kép

Kép

Remélem mindenki jól van! :)

Kép
elizabeth25

Elizabeth!

Nagyon édes a bébi!nem is írtad,hogy mentek 4Dre! Látszott a kukija? Remélem az ínyed már jobb! Nem voltál tegnap a Péterfyben előadáson? Mintha láttalak volna,bár a hajad világos volt...Na mindegy.Oda is mehettem volna megkérdezni.

Kép
babzsák

Babzsák, már voltunk 4D-en két hete, csak most nagyon sokáig magas lázam volt, de irtam is itt a topicban a lányoknak, 38-39 között volt 5 napig, úgyhogy dokim "elzavart" megint uh-ra, persze tudom, hogy ilyen gyakran nem jó, de hogy minden ok-e a babóval!
A kukija már a 12 hetesen is látszott, már három helyen erőssítették meg, hogy fiú! :)
Nem voltam a Péterfy-ben, csak majd januártól megyek a barátnőmmel....te fogsz minden előadásra jönni?

UI: Jó kis mosolygós Domim van mi? :)

Kép
elizabeth25

Igen,Domi mosolyog,főleg a fenti képen látszik!
Gondolom benézek az előadásokra,bár már csak 2 lesz az "én időm"-ig. Jan. elején egy szoptatós,és márc. elején egy szülős. Legalábbis a programban ez van. A szülősre tuti megyek!
Pedig tényleg azt hittem, téged látlak...

Kép
babzsák

Sziasztok.

Elizabeth!
Nagyon édi a bébi, szuper ez a kép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicuska!
Nekem is van folyásom, szerintem mindenkinek van, ez normális, ha szagtalan és áttetsző vagy ilyen fehéres.

Berzkat!
Üdv köztünk!!!

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Te egyedül mész majd, vagy pároddal?
A szüléses engem is érdekel, meg a császáros téma is! :)

Kép
elizabeth25

Tinnyei...köszi a dicséretet Domi-Tomi nevében is! :)

Folyásról:

Megnyugtatlak titeket, néha olyan vagyok, mint egy niagara-vízesés! :oops:

Kép
elizabeth25

Én egyedül voltam az előadáson,a szoptatósra is egyedül megyek szerintem. De a szülésesre lehet,hogy eljön a párom is,nem tudom.
Én nem erőltetem, ha akar,akkor jön majd.
Az még azért 4 hónap!

Folyásom nekem is van,de tök normális állítólag,míg nem viszket,vagy ilyesmi.

Kép
babzsák

Elizabath.
Nem vagy egyedül, néha nem győzők a mosdóban tisztaságit cserélni, tök kellemetlen, na de ennek is vége lessz egyszer.

GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Na megyek a fiukért a suliba meg az oviba, puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra.

GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Lányok köszike a bíztatásokat.anyu már kicsit jobban van.De azért még mindig aggódom persze csak bizonyos keretek között hiszen az árt a babának de ez nem jött jókor:(

nika70
Salgótarján

:D :) :lol: :? :P :D :lol: :P :? :)

GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Nika, ez azért jó hír! :)

Kép
elizabeth25

Nika próbálj nyugodt maradni, inkább érdeklődj sűrübben, hogy meg nyugodj.

GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Pá mindenkinek.

GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Gyanixi pihenj sokat és boldog Mikulást neked és a többieknek is! :lol:
Remélem este engem is meglátogat majd a Miki! :D

Kép

Nika jobbulást kívánok anyukádnak!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Most jottem UH-rol, es minden OK-nak nez ki, a sziv, a gerinc, az ujjacskak, minden! De a dokim nem mert most le mindent, pl. a teljes hossza nincs is meg :(

Ja, es kimerevitett egy kepet, es mutatta, hogy na, ott nem latszik semmi, es mar kicsi a valoszinusege, hogy kino :)

SZOVAL KISLANY!!!! Olyan jo vegre tudni! Mi nem vartuk egyiket sem jobban, mint a masikat, csak a semmittudast nem szerettuk. Persze ez meg csak 2D, de majd nemsokara megyunk es csinaltatunk tobb D-t is ! Es akkor majd en is tudok vegre feltenni kepeket. Ugy orulok!!! A 2 lehetseges lanynev most 4re bovult, kezdodik elorol a dilemma.

Gyanixi: Remelem sokat pihensz, nyugi, a szules utan boven lesz okod meg a mocorgasra, es hidd el, nem is keves :) Remelem, minden rendben lesz, en szoritok neked nagyon

Nika, anyukadnak jobbulast, probalj nem sokat idegeskedni, bar ezt gondolom azert konnyebb mondani, mint megvalositani. Majd a baba ha megszuletik, jol meggyogyitja ot!

Megyek oromkodni, szep estet nektek! :lol:

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok!

Őzi!
Köszike a biztatást! :) Most már kevesebb van hátra mint amennyi vissza!

Berzkat!
Üdv köztünk!Nagyon aranyos a kisfiad!

Vicuska!
Szerintem ez normális és nekem is van,igaz nem mindig de van.

Nika!
Jobbulást kívánok édesanyádnak!

Gyanixi!
Pihenj sokat!

Magzatmozgás!Nekem a 19. héten lett egyértelmű hogy mozog a pocaklakóm,azóta is élvezem.De egyre jobban érzem a mocorgásait és ez olyan jó érzés! :D
Mindenkinek Boldog Mikulást kívánok!!

Dica
Vendég

Sziasztok kismamik!

judithappy,
Nagyon aranyos a kicsi Zsebi-baba :D Neked meg már tök jól látszik a pocid!

Elizabeth,
A kicsi fiad nagyon kis édes, és mosolygós!! Jól sikerültek a képek.

Nika,
Jobbulást anyukádnak !!!

Régebben, amikor még csak felröppent a hír arról, hogy megszünik a szabad korház választás, írtam az egészségügyi minisztériumnak. Ma jött válasz. Ugyan korházat választhatunk, de:".....A Kormány tervei szerint a jövőben akkor kell a szülő nőnek – ún. részleges térítési díjként – a finanszírozási költségek 30%-át (de maximum 100 ezer forintot) kifizetnie, ha nem a kórház munkarendje szerinti orvost választja...." :cry:
Azért én remélem, hogy ez a "... kormány tervei szerint...." továbbra is csak tervben marad, és nem fogják még egy jó ideig megvalósítani....

Kép
dijcsi

macsek,
Gratula a kislányodhoz, és a jó eredményekhez!!! :D Milyen nevetek van már?

Voltam ma védőnőnél, minden ok volt, csak nem kellett volna ráálálnom a mérlegre.... Háááát, már megint híztam... nem is keveset.... Elkeserítő :( :( 28 hetes terhesen majdnem 15 kg híztam. Ez normális?!?!

Kép
dijcsi

Nika
Jobbulást kívánok anyukádnak! :cry:

Boszibaba
Mindenkinek ilyen Mikulást kívánok! :lol: Kár, hogy az átlag Miki öreg és jó nagy szakálla van. :cry:

Gyanixi
Jó, hogy hazaengedtek, jó pihenést.

Elizabeth
Nagyon helyes a baba. :lol:

Én ma voltam védőnőnél, + itthon is ráálltam a mérlegre és majdnem elsírtam magam. felszedtem pár nap alatt 2 kg-t. Jövő szerdsán doki, addigle kell adnom. Az volt a baj, hogy páromnak csináltam sütit, pudingos piskótát rezselt csokival a tetején és nem tudtam ellenállni. :cry: Most meg muszály lesz, jól kicsesztem magammal.

Kép
Kép
bbeti

Dijcsi

A dokim szerint nem normális, már 13-nál meghúzta a határt, én tudom, hogy mit érzel, hidd el. :cry:

Kép
Kép
bbeti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?