Új privát üzeneted érkezett!

...majd'5 órán át másztam végig a sorokat...rengeteg sok ruha volt használt is de sok új is...jó pár cégtől is voltak de azért a nagyja tényleg a használtruhás kismama meg a turiból beszerzős fajta...
de én nagyon jól éreztem magam meglepő módon mert én se bírom a tömeget meg a nyomakodós vásárlókat de aztán rájöttem késöbb miért nem volt bajom a sok emberrel...Laci mondta hazafelé hogy észre vettem-e hogy egy roma se volt az egész pavilonban...szóval igaz hogy babakocsisok voltak akiket kerülgetni kellett de azzal nem is volt probléma hisz nekik volt rendezve a vásár na meg a pocakosoknak (akik fürtökben lógtak az expobuszon állva mert mért is adnák át a helyet a férfiak)...
tény hogy volt egy csomó lehúzós dolog is de semmi nem erőszak végülis...én kaját meg piát vittem a gyerekeknek szóval az nem volt ott költség...a büfé nagyon drága de számítottunk rá...egyedül az ugrálóváras játszótér volt drága mulatság mert egész napra 1500ft volt/gyerek...de mivel végig ott játszottak kb 2 litert izzadva a Laci meg vigyázott rájuk így megérte és én is tudtam nyugodtam nézelődni anélkül hogy a Laci morgását hallgattam volna...
hazafelé meg mindkét gyerek úgy aludt hogy öröm volt nézni...
(tesóm 3 éves kislánya és annak uncsitesója 7 éves)
szóval én mindenkinek ajánlom!!!

novemberben a Papp László sportarénában is lesz hasonló...adtak szórólapot 12-14.-én "www.babamamaexpo.hu"...

illetve pelenkabolt akit érdekel III.-IV.-XIV.kerben (itt mini pelus db-ja 30ft volt) de sok méretben van és nagytételben nagykeráron...láttam nagyon sokan vették és házhozszállítás is van...www.pelenka.com -on az árak és címek

Kép
menion
Budapest

Na itt vagyok csajok!

Nem tudtuk meg, hogy kislány v. kisfiú! A dokim azt mondja túl pici még ahhoz! A valóság az szerintem, hogy túl szar a gépe ahhoz! :lol: :lol: :lol: Elég gagyi! Alig láttam benne Babót! Az mondta, majd genetikai uh-on a kórházban, nagy gépen nézi meg! Csak kibírok még 2-3 hetet... Szegény Noémi még most se tudja, pedig már lassan szülni fog! Babóca szépen fejlődött! Minden rendben van vele! Elméletileg szerdán tölteném be a 16 hetet, de a dokim azt mondta, hogy a méretei alapján már betöltött 16 hetes! Hétfőn megyek AFP-re, elméletileg akkor megtudom a toxoplazma eredményem! Nem kapták meg az eredményt sajnos, valószínűleg bent van a kórházi gépen! Az volt a baj, hogy nem a dokim nővére vette le a vért, máris nincs meg az eredmény! Hétfőn kapok időpontot a 18 hetes uh-hoz is!

Menion
Örülök, hogy végre írtál! :lol: Mit vettél a Börzén?

Na most megyek főzni holnapra ebédet, amit vihetünk magunkkal dolgozni. Egész nap azon gondolkoztam mit főzek. Végül arra jutottam, hogy paprikás krumpli lesz! Nehéz szülés volt! :wink: :lol:

Szép estét!

evita10
Budapest IX. kerület

na én is megnéztem és kiszámoltam....
ennél a cégnél pl. a textil peli 235ft/db tekkóba 500.-

gazdaságos pelus: mini 875ft/ 28db
midi(4-10kg) 900ft/ 28db
100db-os kiszerelésnél mini:30ft/db
midi:31ft/db áron vannak

bocs hogy ennyit írtam biztos fárasztó vagyok...de az utsó infók hasznosak is!

Kép
menion
Budapest

evita sajnálom hogy nem lettél okosabb :cry: ...de lényeg hogy minden rendben! a 4D megmutatná csak nyilván pénzbe kerül...
paprikás kumpiiiii hmmm jó ötlet!

Kép
menion
Budapest

Menion
Örülök, h jöttél :wink: nagyon ügyesen vásároltál, Én még soha nem voltam ilyen borzén, de biztosan hasznos :roll: :!: örülök, h jól érezted magad :!: :wink:
köszi a drukkot eltettem :!: :wink:

Evita
Azért ne legyél elkeseredve, a lényeg, h minde rendben van a babóval :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szerencsére a kocsiban egyedül voltam...
Olyan szép idő volt ma, nem bírok a fenekemen maradni, egész nap el bírtam volna sétálgatni, de tudom most a pihi az első. Nem is aludtam nap közben most meg leragadnak a szemeim. Holnapra is szép időt mondott :)
Mindenkinek szép éjszakát!

KépKép
yokka03

Szep jo estet,Kismamak!

Latom,mind jol vagytok,ennek orvendek.

Anna! Sok boldogsagot kivanok Nektek,es csodalatos naszutat. Nagyon szepek vagytok :wink:

Anita! En is megneztem a kepeket,hat.... inkabb nem mondok semmit :cry: A lenyeg,hogy jol vagy.

Evita! Hat igen,nemsokara szulok,es szerintem mar nem is fogom megtudni addig,hogy ki lakik a pocakban. En is kislanynak erzem,almodom. A lenyeg,hogy egeszseges!!!!!!

Menion! Nagyon ugyin vasaroltal. Remenykedem benne,hogy sotet boru lesz a bebi,mert az eddig latottak alapjan nem kulonboznek ezek a babak a feher szulok gyerekeitol. Lehet,kesobb sotetednek,nem tudom.

Orsi! Benned aztan van energia :)

Nalam is mozgalmas volt a nap,vasaroltam a babanak,most mar majdnem minden megvan

Jo ejszakat,es puszi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Szep jo estet,Kismamak!

Latom,mind jol vagytok,ennek orvendek.

Anna! Sok boldogsagot kivanok Nektek,es csodalatos naszutat. Nagyon szepek vagytok :wink:

Anita! En is megneztem a kepeket,hat.... inkabb nem mondok semmit :cry: A lenyeg,hogy jol vagy.

Evita! Hat igen,nemsokara szulok,es szerintem mar nem is fogom megtudni addig,hogy ki lakik a pocakban. En is kislanynak erzem,almodom. A lenyeg,hogy egeszseges!!!!!!

Menion! Nagyon ugyin vasaroltal. Remenykedem benne,hogy sotet boru lesz a bebi,mert az eddig latottak alapjan nem kulonboznek ezek a babak a feher szulok gyerekeitol. Lehet,kesobb sotetednek,nem tudom.

Orsi! Benned aztan van energia :)

Nalam is mozgalmas volt a nap,vasaroltam a babanak,most mar majdnem minden megvan

Jo ejszakat,es puszi

nomi77

hihihihi,csak 2x kuldte el :twisted: :twisted: :twisted:
Bocsi,de a gep is,a net is hulye

nomi77

hát igaz nem láttam barna újszülöttet csak filmben és azok biztosan nem újszülöttek voltak de naggggyon szépek...azzal a nagy szemükkel oriási szempillájukkal.... :D
a védőnő mondta hogy volt egy hasonló esete ahol apa volt valami nagyon távoli nációből és ott szegény kismamát jól megszaladgáltatták és ijesztgették mert a kicsi méretei mások voltak aztán késöbb derült ki hogy minden a legnagyobb rendben van csak nem a magyar átlaghoz kellett volna mérni...de nem emlékszem mit mondott milyen volt az apuka...
de amúgy is össze-vissza mérnek ezek...

Kép
menion
Budapest

na majd holnap én is megyek dokihoz...remélem minden jó lesz mert rég nézték a kis porontyomat...

Kép
menion
Budapest

jóéjszakát!!! remélem most sikerül egy jó alvást összehozni....

Kép
menion
Budapest

Jó reggelt!

Orsi
Sikerült elintézni a rokon ügyeit? Vagy még ma is tart?

Yokka
Ez a baleset szörnyű!!!!!!! Nagyon összetört minden! :shock: :shock: :shock: Ezek után én nem is panaszkodom többet ígérem!!!!

Tudod, h a vonalzód egy ideje nem működik? Mintha hiányozna a vége...

Gabi
Programozott császárnak is van előnye! Legalább pontosan tudni fogod, h mire és mikor készülj! :) :D
De még akár be is fordulhat Rolika, és akkor lehet természetes szülés is! :D

Anna
Nagyon szépek vagytok! :) Mégegyszer gratulálok! :)

Nomi
Miket vásárolgattál a picurnak?

Menion
Dehogy vagy fárasztó!!! Örülök, h jól éreztétek magatokat! Egészen kedvet kaptam elmenni egy bababörzére! (Egyébként tényleg ügyesen összeszedtél mindent és nem is drágán!!!)

Minden uh-ra menőnek nagy drukkk!!!!!!!! :) :D :D :D

Ma jönnek szüleim meglátogatni, és anyu megvarrogatja, ami még itt vissza van! (pl.: függöny, zsebestároló...stb)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Holnap megyek reggel remélhetőleg az utolsó vérvételre. Bízom benne, h gyors lesz és fájdalommentes. :)
Meg azt hiszem a héten már fel kellene hívnom a szülésznőt, akit ajánlottak...
(Gabi, ha te már lassan mész CTG-re akkor nemsokkal utána már azt hiszem nekem is kellene... :? :) )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Irtam...irtam..eltűnk..... :evil: :x :x
Azta rézfán.......... :!: :roll:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Előről...... :)
Sikerült elintéznem a dolgokat,igaz távirányitásban.....
Abléakosok mennek felmérni a terepet...és árajánlatot adni, pénteken egy másik, de az csütrötökön telefonál majd, hogy tutira jó-e neki..... :?
Persze szegény rokonom öreg és süketke...tegnap alig tudtam elérni....hivtam vagy 40szer...mire állitja, hogy nem kereste senki, pedig mindkét telefon nála volt...a vezetékes és a mobil is....hozzáteszem a vezetékesről is úgy telefonál, hogy kihangositja és úgy tartja a füléhez!
Mindegy elértem, az egész Családot riasztottam, hogy ha valaki előbb eléri mit mondjon.....közbe minden dátumot jegyzetelnem kell, mert Én is szétesek a sok infotol........időpontok, pénz, határidők..... :wink:
Bejelentettem Dalmát gyermekorvoshoz.......
Apának megcsináltam az üzenőfalat a hűtőre...ezt javaslom Nektek is...potnról pontra vettem, mit kell elintéznie...kezdve a mérleg elhozatalától a gyermekorvoshoz való bemenetelig, receptcsomag elhozásáig...mire mit kell irnia...stb!
Ajánlom, mert úgy veszem észre, hogy az utolsó időben kicsit megkeverednek az Apák...rástresszelnek a szülésre és egyenlőre a kórház útvonaltervén túl nem látnak..... :wink: :D
Apa is...teljesen kavarodott......menni kell-e már...mi lesz most...stbstb!! :wink: :oops: :D

Ma megyek 13 órára az aneszteziológussal megbeszélésre....mindent egyeztetek Vele és előre aláirom a papirokat igy, ha valami van ott már nem kell előadást tartania!
15 órakor NST a szülőszobán......ha hazaengednek akkor beszámolok róla mi volt, ha nem akkor bent fogtak, Gabinak majd üzenek!

Tegnap főztem......Apa szilvásgombócot .....Én meg a jó kis vasi dödöllét kivántam meg.....kicsit macerás, de megcsináltam.
Este lakógyűlésen voltunk....éjfélig... :? :shock: , hát most láttam csak a lakópark lakóinak egy részét, hogy ott milyen kritikán aluli, alpári beszélgetés folyt......jobb lett volna, ha nem megyek! :x
Apa feje is tiszta vörös volt.....szóval.....többet nem megyek! :wink:

Ma még vasalnom kell, Apa 2 ingét, meg még pár dolgot!

És be kellene ugranom a tus alá......hátha bent fognak, nem akarnám, hogy azzal a borotvával borotváljanak le....az itthoni nem vág össze! :wink:
Csak hát.....maceraaaaaaaaaa...már nem nagyon férek semmimhez ott alul!Gondolom ez lassan általános probléma Nektek is..... :wink: :lol:

Kezdek azért ideges lenni......remélem Dalma jól érzi még magát odabent! :shock: :roll: :? :cry: :D :oops: :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok Lányok!

Kinek milyen volt az éjszakája? Nekem jó! Úgy örülök neki! :lol:

Suzy
Nem keseredtem el, pedig azt hittem el fogok,de annyira megnyugtatott, hogy láttam, hogy nem zavar, hogy nem tudom! Jó volt látni, hogy milyen sokat fejlődött! Mostanában annyi 1-3 éves kisfiút láttam az utcán, olyan cukik, vagányak voltak, hogy most már egyáltalán nem fogok elkeseredni, ha fiú lesz! Eddig másodiknak akartam fiút, de most már mindegy! :lol: :lol:

Menion
Dehogy fárasztasz minket! Épp az hiányzott, hogy írjál! Tök jó, hogy ilyen sok mindent tudtál venni, és jó áron! Remélem a 18 hetes Uh-on kiderül a neme, de ha nem, szerintem szülinapomra azt kérem, hogy menjünk el 4D-s uh-ra, az úgyis jövő hónap! Hát meglátjuk mi lesz!

Orsi
Ügyi vagy nagyon, hogy ilyen sok mindent elintéztél! Hát igen a gyűlést ki kellett volna hagyni! Jó ötlet az üzenőfal. Ilyet majd nekem is kell írni! Szegény Apácska milyen izgatott lehet már! :lol:
Most,hogy ilyen közel van már a dolog, most még maradjon bent? :lol: :lol: Szerintem jobb lesz, ha már kijön! Legalább együtt lesztek. Úgyis túl kell esned rajta! :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok lányok!

Remélem mindneki jól van!

Evita
Sajnálom hogy nem lehetett még látni a babócád nemét! :( De ne aggódj két hét aztán a 18. hetin már talán megmutatja magát! :D :wink: Én is ebben bízom hétfőn. :wink: Az a lényeg hogy jólvan a babód! :D lehet a párom nem tud eljönni velem Uh-ra,pedig úgy készült már ő is,csak új munkahelye van aztán nem lehet csak úgy eljönni.De ez érthető is!

Suzy
örülök hogy jól viseled!!Igen a babóért mindent!! :D :wink:
Én ebben az évebn még szeretnék dolgozni,de aztán majd kiderül hogy fogom bírni ezt az állandó üldögélést.Amúgy óránként járok pisilni legalább. :D Majd kiderül!

Menion
Jó sok mindent vettél!Nagyon ügyi vagy! :wink:
Drukk++++++a dokihoz ma!! :wink:

Vivi
Holnapra drukk+++ a vérévtelre!!! :wink:

Orsi
Jó sok mindent elintéztél!Honnan veszed ezt a rengeteg energiát?
nagyon szorítunk neked délután!++++++ :wink:
Aztánmajd tudósíts ám ha esetleg benn fognak!!

Pusszantalak titeket!

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Evita!
Igen, jó lenne már, ha megindulna valami.....türelmetlen vagyok, de csak azért, mert nem szeretnék...nagyon nem szeretnék semmi művi beavatkozást, olyan jó lenne, ha ez a folyamat természetes lenne.....Dalmának is talán.... :? :shock: :)

De majd alalul, viszont azt sem szeretném, ha bármi gond lenne Vele odabent......belekakilna a magzatvizbe és le is nyelné.....egyebek....vannak félelmeim!
Bár jó kezekben vagyunk! :wink: :D

És 25.-e a másik időpont volt...szóval....tegnap beszéltem egy imserős kismamival, aki két hetet ráhordott a kisfiára...annyira elszámolták nekik.... :?

KépKép
Kép Kép
schorsi

Hencsi!
Köszi...remélem marad ez az energiatöbblet......nem tudom miért pörgök ennyire...fura nekem is!
:?

KépKép
Kép Kép
schorsi

Kismamik!

Ilyen hangulatban vagyok...............
http://www.youtube.com/watch?v=Na6evCIv ... re=related
:wink: :D

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Én ezt a kislányt úgy szeretem! Olyan szép hangja van! Nekem megvan a cd-je! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Imádnivaló...megzabálom! :D

KépKép
Kép Kép
schorsi

wivi köszi...szerintem jók ezek a börzék...pl az ágy feletti lógós játék általában 5-8ezer körül van...a börzén ott is hagytam egy 5000-st aztán találtam egy 1000ft-osat ami csőrikés...
annyi talán a különbség hogy mindegyik csőrike egyforma és nem tiritarka színes mint ezeken a játékokon szokott lenni...
de azt hiszem nem kell feltétlenül "agyoningerelni" a gyereket a színorgiával...lesz így is épp elég színes játéka meg textil körülötte

a drukkot begyüjtöm mert ma én is megyek dokihoz és lesz uhu

orsi olyan édes lehet a párod :lol: üzenőfal :lol: :lol: :lol:
nem vagy semmi a szervezésben...én is igyekszem majd mindent addigra megvenni megcsinálni hogy ne neki kelljen mert valahogy a pasik nem tudnak úgy intézkedni venni tenni mint a csajok...
de így is lesz feladata bőven azt hiszem...
szőrözés pfff hát nekem már most kihívás...mert ha görnyedek akkor jön a róka...másképp meg csak úgy vakon nem valami szexi hogy itt-ott marad valami :oops: ha ma megyek addigra nekem is meg kell csinálnom és már előre utálom...

evita szerintem kiderül a 18 hetin hisz te karcsú vagy téged jól lehet vizsgálni...csak biztos régi vacak a gép amin néztek vagy nem tudom...az biztos hogy a 18hetin nagyon alaposan megnézik a babót úgyhogy ha akkor nem látják akkor bénák!!!

orsiiiiihihetetlen vagy! azt vártam volna hogy egy gyors pörgős hyperaktív zene lesz erre meg egy ilyen édes dal....ugye melletted nem unatkozik senki?
ÓRIÁSI DRUKK NEKED HA BEMÉSZ!!!!!!!! legyen minden úgy ahogy szeretnéd! vigyázz magatokra!

Kép
menion
Budapest

Menion!
Köszönöm szépen...hát az ember már csak nem változik....!
Unatkozni....hm...hát azt nem szoktunk....bár 1-2 szer már előfordult....bizonyos helyzetekben! :wink: :D

Lassan indulok! Puszillak benneteket!
Elviekben délután jövök!
Cupp! :P :!: :idea: :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

ja és evita szuper éjszakám volt :D már nagyon fáradt voltam és biztos azért tudtam aludni kb 11-től 5ig akkor pisi majd megint aludtam fél 10ig :lol:
tegnap már annyira kész voltam hogy bukón volt a teraszajtó tőlem 2 méterre és addig se tudtam kimászni az ágyból inkább halálra fagyva vártam hogy Laci fél 11kor hazajöjjön és becsukja...
mikor megérkezett kiabáltam neki hogy siessen fel és mentsen meg mert megfagyok! :oops:
aztán azonnal elaludtam ahogy ő is lefeküdt...még a magnéziumokat se vettem be és nem is görcsölt a lábam éjszak...vagy annyira mélyen aludtam hogy nem éreztem nem tudom...
szóval kialudtam az elmúl napok fáradtságait!!!végre :D

Kép
menion
Budapest

Hová tűnt mindenki???? Babó bulizik a hasamban! Folyamatosan rezeg a hasam! Tök jó! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

sziasztok!

irtam az alacsony afp értékemet,de hála az égnek minden rendben van a picivel,egészséges.

kisfiú :)

728grammos babuci :)

evita

én is rezgésként éreztem a babuci mozgásait az első időkben :D

KépKép
bettike83

Orsi
Mi a helyzet??? Szülünk? Hol vagy?

Gabi
Merre vagy? Minden oké?

evita10
Budapest IX. kerület

Itt vagyok!

NST: Minden rendben, szép méhösszehúzódások, olyanok amilyenek ilyenkor már kellenek...Dalma szivverése szuper, sokat mozgott! :lol: :wink:
Azt mondtaák olyan a görbe, mint a nagykönyvben..... :P
Várunk..... :?

Aneszteziológia: Mindegyik érzéstelenitési és altatási forma megengedett, teljesen megfelelőek az eredményeim......szivprobléma nem akadály. :)

Ennyi történt.....a SOTE II. CTG részén, annyira Édes a kishölgy! És lássatok csodát 15 óra helyett már fél háromkor bekerültem...... :P
Hatalmas türelemmel, szakértéssel foglalkozik a kismamákkal!

Persze, mielőtt elmentem leborotváltam magamat...de el is sikerült vágnom magamat ott alul....nem látom hol....ha hazajött Apa, megkérem sasolja már meg, mert....mert... :roll: ...béna vagyooook! :shock: :lol:

Kisrokonomhoz megérkezett az ablakos, engem is felhivott az Úr, aki felméri Neki! Szóval jól alakult a mai nap......

Remélem Ti is rendben vagytok?

Gabi!
Remélem jobb passzban vagy!!!!!!!!!!!!Ha gondolod holnap gyere fel hozzánk!Én már nem merek túl messzire menni........ :? , csak ha visznek! :wink:

Suzy!
Birod még Drága? Mondjuk, hülye kérdés...birnod kell Cipikéért!!!!!!
Imádjuk Cipikét!

Menion!
Annyi szupi dolgot vettél, ügyes vagy és Apa is jól birta......piros pont jár neki! :wink:

Hencsi!
Nem fogtak bent....de tettem ismét egy sétát, hogy hol leszek majd 3-4 napot előreláthatólag....éééés a szülőszobáról akkor hoztak ki egy édi icipici Kisbabáááát.......Istenem! Elkezdtem izgulniiiiiii! :wink:

Nomi!
Vásároltááál? Mit? Mutiiiiiiiiiiiiii!!!! 8) :P

Evita!
Jobb ha nem láttátok a nemét még....ilyenkor még picikeeeeee, és nagyobb az esély a tévedésre is! Szóval várjatok csak!!!!Amig tuti lesz! :P :wink:

Yokka!
Nagyon szuper idő volt ma.....élveztem a napsütést! Ez olyan kedves idő volt, és valóban nagyot lehetett volna sétálni.....de nem a városban, hanem egy hatalmas zöld réten, fákkal körülvéve esetleg egy tópart..kacsákkal....kiskacsákkal.....és egy nagy szalámis szendviccsel a kezemben...és Veletek...süttetnénk a Babóinkat a pocakunkban.....Hm? :wink: :lol:

Bettike!
Gratulálok a Kisfiúhoz! És ahhoz is, hogy minden rendben van!

Vivi!
Ügyes éegyél Nekem az utolsó vérvételen....szupiiiiiiiii!
Már Ti is a célbaaaannnnnnnnnn! Juhhééj! :lol: :D

KépKép
Kép Kép
schorsi

orsi

köszi :)

Neked már lassan eljön az idő,pár nap mulva babázhatsz is akár :)

KépKép
bettike83

Bettike!
Akár....meglátjuk! :wink:

Reménykedek még, hogy a hétvégig, vagy a hétvégén megindul valami.... :wink: :roll: :P ++++

Nekiálltam muffint sütni...kiveszem őket....csokikásak! :oops: :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Még élek,csak ma apával ügyeket intéztünk,meg anyut ma vittük a kórházba.2 körül értünk haza,azóta haldoklok,mert úgy fáj a derekam. :cry: és nagyon elfáradtam.
Viszont,ha fekve nem fáj a derekam éjjel,akkor szerintem egy hatalmasat fogok aludni :D

Reggel jövök!

Orsi!
Csörgök majd!

Mindenkinek:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi! :D
Várom!
Szoritok Anyudnak!!!!!! :)
Jó éjszakát! :wink: :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

na ez volt a dokinál:

Anna Flóra elemében volt hadakozott az uh ellen...mondta is a doki hogy nagyon eleven...
megvizsgált és a méhszájam is tökéletes...
aztán az van a papíron hogy BPD 70mm OFD94mm HC 254mm AC 224mm FL 46mm becsült súlya 920gr
annyit mondott róla hogy "szép nagy baba"
így ezekkel az adatokkal 27 hetes és 2 naposnak felel meg...

írt fel zinnatot és hüvelykúpot mert az ottani gyorsteszt szerint volt fehérje a vizeletemben de nekem az a fura hogy rendes labor tesztem volt 2 hete és abban semmi nem volt az ég világon...
most azon izélek hogy emiatt szedjek antibiotikumot :?: ami majd jól hazavágja az immunomat és akkor tutira összeszedem az ügyeletről a taknyosságot...szóval ezen még elgondolkodok...

és rákérdeztem a vitaminra és azt mondta hogy igen igaz hogy a terhesvitamintól óriásbébik lesznek!!!de ennek ellenére azt mondta hogy szedjem a vitamint :roll: ...na akkor most hogy legyen ha már most nagy a baba akkor mért nem mondta hogy ne szedjem :?: ...

Kép
menion
Budapest

Szép estét :!:

Itthon van a férjem végre és elég sok mindent kellett megbeszélnünk, intéznünk, későn keltünk, nem volt időm jönni :!: :roll: fekszem elég sokat, csak tényleg enni, pisilni kelek fel, már fáj a derekam és az oldalam, de ki kell bírnom :!: :roll: Cipike annyit mozog, h ennyit még soha nem éreztem és ma csinált egy púpot is a hasamon, nagyon vicces volt, a férjecskémnek is nagyon tetszett :!: :wink:
A kutyusunk hazaért a szomszédból, de sajnos a cicánkat ma el kellett altatni, mert valamelyik szomszéd volt olyan kedves és hurkot csinált és felakadt benne szegény és a hátsó lába lebénult...az orvos sok jót nem tudott erre mondani...el kellett altatni szegényt :cry: még jó, h a férjem itthon volt, mert Én ezt nem bírtam volna végig nézni és csinálni :!: :roll: szomorúak vagyunk :cry: több cicánk nem lesz ez volt a 8....elég :cry: :!:

Holnap védőbe megyünk az utcsó v.v papírokért és egy szívhangra, majd egyszer csak jövök :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

jaj orsi sokat gondoltam rád mikor mentem a dokihoz hogy vajon te hol vagy most bent vagy otthon....

ja és képzeljétek egy 25 körüli srác át akarta adni a helyét a metrón...
aszonnya:"nem akarsz leülni? csak mer úgy látom terhes vagy!"

az a poén az egészben hogy tutira nem "látta" csak kihallgatta hogy épp Lacinak meséltem mi volt a dokinál :lol:

azóta is röhögök mert én meg azt se tudtam hogy viselkedjek olyan zavarban voltam :oops:

Kép
menion
Budapest

Gabi
szorítok, h édesanyáddal minden rendben legyen :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Menion
Örülök, h minden ok volt a babóval, tényleg elég nagy már így a méretek alapján :!: :roll: :wink: kis drága :wink:
Én nagyon alacsony vgyok és azért is nem tanácsolta a dokim, h szedjem a vitamint tovább és elég nagy a hasam :!: :roll:
Nekem is volt már fehérje a vizeletemben, de nem kaptam rá semmit, de lehet csak minimális volt :roll: hát gondold még meg :!: azért fura, h előtte meg tiszta volt :roll: :?:

Orsi
Szuper, h jó lett minden eredmléy, sztem, érzésem szerint a hétvégére baba lesz :roll: :wink: és örülök ,h a szívprobléma sem akadály :wink: ügyi vagy :!:

Hencsi
Kitartás a melóhoz :!:

Evita
Örülök, h nem vagy elkeseredve., egy pár hét és kiderül a babód neme :!: :wink: élvezd a mocorgását, mert valóban felemelő érzés :!: :wink:

Vivi
Holnapi v.v-hez egy kalappal, tuti ügyi leszel, már profi vagy ebben :!: :wink:

További szép estét, remélem nem hagytam ki senkit, ha még is egy nagy cupp-cupp :!: :wink:

Megyek alszok, mert Cipike unja már ezt a pózt :!: :roll: :wink:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

látom már mindenki eltette magát holnapra...
én is megyek mert a tv-ben ez a műsor(4 esküvő) a gyomromat forgatja...undorít ez a sok irigy rosszindulat :twisted:
nem fogom fel ésszel miért gondolják hogy az szórakoztat valakit ha 3 csaj agyonkritizál egy 4.-et....többet nem nézem ezt se!

suzy neked is jó éjszakát! igen én 4020-al születtem az antibiotikum azért is kérdéses számomra mert a 2.trimeszter elején végigszedtem egy dobozzal a vérzések miatt...na majd még alszom rá

Kép
menion
Budapest

Jó reggelt!

Hát nem tudom hol maradtam le,de csak ezt az oldalt reagálom! :oops:

Menion!
Hát végül is vegyes érzelmeim vannak a prog.császárral kapcsolatban,mert ugye jó,hogy elvileg tudni fogjuk az idő pontot (még azért kicsi esély van,hogy nem császár lesz),de félek a vágásoktól.Jaaaaaj nem tudom........... :twisted:
Jól bevásároltál a börzén,sajnálom,hogy nem tudtam kimenni.Nekem tavasszal is tetszett.
Én abba hagytam magamtól a vitamin szedést a 4d után (persze a dokim tudja),ahol ismét megerősítettek,hogy 1 héttel nagyobb,mint a kora,és ő tényleg nagyobb,nem elszámolás,mert ugye lombik.Így maradt a vas+folsav és a magnézium,de már azt se szedem.Mármint a mg-ot.

Evita!
Jobb később megtudni egy tutit,mint most egy 60 %-ost. :wink: Lényeg,hogy szépen fejlődik!Be vagy indulva vásárlás ügyileg,hogy ennyire szeretnéd tudni?

Nomi!
Tehetnél már néhány képet a babcuccokról! :wink: :lol:
Én úgy olvastam könyvekben,hogy a sötétbőrű szülők újszölüttjének világosabb a bőre és majd a fény hatására később barnulnak be a pigmentek.De hogy ez mennyire igaz........... :roll: Meg nálatok amúgy is csak apa barna bőrű,szerintem cuki kapucsínó lesz!!!! :D

Vivi!
Hát én okt 4-én megyek először ctg-re,akkor vesz le hüvelyváladékot,néz méhszájat.........stb.

Orsi!
Ne is mondd én párom is már teljesen kész van,hogy mennyi helyre kell majd mennie,pedig nem is sok,mert azért szerintem mindannyian elintézzük amit tudunk előre.
És mindíg kérdezem,hogy érti-e?És a válasz:"persze" Aha,hiszem ,ha látom,szerintem negyed óránként hívni fog még ha összeírom neki akkor is.
Szupi eredmények,várunk mi is veletek. :lol:

Suzy!
Sajnálom a cicát. :cry:
Furcsa lehet neked ez a sok pihi-fekvés ennyi munka után.Nekem legalábbis az volt.Én is nyomtam a napi 10-12 órát,aztán hirtelen egyik napról a másikra..............,de hát van miért!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Értük mindent!!!!!

Mai vizsgálatosoknak megy a drukk!!!!!!!

Megyek eszek valamit,mert már éjjel is éhes voltam!
Egyébként már este 8-kor ágyban voltam és fél kilenckor már aludtam is,reggel meg 7 körül ébredtem.Igaz,hogy voltam fent éjjel többször is,de csak 5-5 percekre. :lol: :lol: :lol: Szóval én jót aludtam!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok lányok!

Remélem mmindneki jól van!Nem tudtalak titeket visszaolvasni!
Elég rossz napom volt tegnap meg azok is lesznek:tegnap meghalt keresztanyum.Elütötte egy autó.Beszállították életvezsélyes sérülésekkel a kórházba,meg is műtötték,de délután belehalt a sérüléseibe.Hétfőn lesz a temetés.
Nem tudom mikor jövök,majd igyekszem!
Vigyázzatok magatokra!!Azért majd olvaslak titeket!

Puszillak titeket!!

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Hencsi!
Részvétem!Ez borzasztó! :cry: :cry: :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok lányok!!!!

Részvétem :cry: :cry:
Nekem új fejleményeim vannak , az AFP-mel minden rendben , és tegnap végre kiderült ,hogy kis punikánk lesz kis Maja!!!! :) :) :) :) 22-23 cm:)

Kép
böbe baba

Jó reggelt Nektek! :wink:

Menion!
Ezek igazán szép méretek.....!!!Gratulálok! :wink: :)
Antibiotikum.......hát nem tom.... :?
Nem vagyok egy nagy gyógyszerkapkodó hivő...... :!: :roll:

Suzy!
Jézusom, ki az a barom aki hurkokat készit...Komolyan, felháboritó! Szegény kiscicátok! Nagyon sajnálom! :? :cry: :oops: :?
Huuuu, Én azt hiszem, ha ilyennel találkoznék.....felnyomnám....állatkinzás....és még attól sem irad vissza, hogy a párod rendőr és a Ti macskátok volt az áldozata????
:!: :evil: :cry: :shock: :!: :x

Örülök, hogy jól vagy....elhiszem, hogy a sok fekvéstől fáj a derekad....próbálj minél többször pózt váltani....persze tudom...mintha olyan sok variáció lenne... :wink: :?

Gabi!
Jaja, Apáknak kell az irányitás...ha szeretik, ha nem....Persze csak úgy finoman, mert a végén még megsértődnének, hogy mennyit beszélünk nekik.....igy legalább a kiirást mindig látja...minden reggel és amikor a hűtőhöz megy...vizualizálja a dolgokat! :P
Anyukáddal miujság :?:

Hencsi!
Őszinte résztvétem! :cry:
Sajnálom őt nagyon! :(
Kitartás.........

Böbe!
:wink: Hajrá Punásoook! :D
Gratulálok Nektek! Örülök! :lol: :oops:
És az AFP eredménynek is!!!!!!Szuperrrrrrrrr! :!: :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Rólunk!

Éjszakánk jól telt, újra tudok egyhuzamban 5-6 órát aludni..... :shock: :wink:
Bár tegnap este bezabbantottam egy kis görögdinnyét...hát dupla hasam nőtt alul..akkorára duzzadt a hugyhólyagom, hogy ki tudtam tapintani.....gyorsiramban húztam a csikot a vécére.... :?

Estére megint jelentkeztek a görcseim.....de tusolás után elmúltak...! :roll:

Ma nem tervezek semmi különöset, kimosom az ágyneműnket....mert jól süt a napocska ki tudom kint teregetni.
Van még maradék szilvásgombóc.....
A muffinokból már csak 4 db van...Apa rájárt....és reggel is betömött belőle...3at....dupla mennyiséget kellett volna sütnöm.... :wink: :? :) :)
Max összedobok egy kis leveskét, még nem tudom milyet!
Kicsit takaritok, hajat kellene mosni.....öhöm....mégis van tennivaló, de csak komótosan.... :arrow: :wink: :!:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok Kismamik!

Orsi! Nagyon örülök hogy minden ilyen jól alakul! Drukk Nektek!
Hencsi! Nagyon sajnálom ami történt. Ez szörnyű....Próbálj meg erős lenni!
Böbe! Gratula a pici lányhoz! De jó hogy ilyen hamar megmutatta magát
Suzy! sajnálom a cicust! Elhiszem hogy sok a fekvésből. Én már félig meddig feladtam, de azért nem maratoni távokat megyek, csak egy kicsit a városban, meg amit a lakásban. Egész jól vagyok, csak benne maradt azaz érzés hogy bármikor baj lehet.

Mindenkinek szép napot!

KépKép
yokka03

jajj Suzy! Már napok óta próbálom elérni a körzeti védőnőt ( Tar Piroskához tartozok a Mátyás térihez) de mindig ki van kapcsolva. Ötlet?

KépKép
yokka03

Yokka!
Köszönjük szépen! :P :wink:

Látom te is Védőnőmizériában vagy! Kitartás!!!Nem adtak meg mobilszámot neked?Hátha úgy könnyebb lenne!!!! :? :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Szep jo reggelt!

Hencsi! Oszinte reszvetem :( :cry: Igazan nagyon sajnalom.....

Suzy! Sajnalom a cicokat :(

Gabi! Igerem,teszek fel kepeket hamarosan ( :?: :?: :?: ) Akarok egy szep kis montazst csinalni ,es azt korbekuldozgetni,de nincs eleg idom,vagy a net nem jo,vagy a gep kapcsol ki..... :twisted: :twisted:

Orsi! a leanyzo nem kapkodja el a dolgokat..... Ugyi vagy ,mindent elrendeztel. Az unokahugod ugyeskedett? Hanyadik lett? Bizti irtad,de ...

Bobe! Gratulalok a kislanyhoz!

A tegnap megint jarkaltam egy rakast,voltam a konzulatuson,rendezzem a lejart utlevelem,de sajna idopontra kellett volna menjek,ugyhogy jovo kedden ujra mehetek. Idokozben ismerkedtem a buszon...egy roman novel,akinek hamarosan 1 eves a kisfia,o megnyugtatott a korhazi korulmenyekkel kapcsolatban.Aztan elmentem megint a baby-centerbe,mivel vettem egy agynemut,ami nem is agynemu :roll: :roll: Azt kicsereltem.....kb ennyi. Mara az Ikea van betervezve,es egy kis seta..........

nomi77

Azt kaptam és hozzáfűzték hogy mindeképp azon keresem először...

KépKép
yokka03

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?