Sziasztok, "jó reggelt"!
Kicsit később jöttem, mint szoktam, ugyanis Lilla baba a második fogzásos műsoron van túl ma, és emellett éjszaka negyed négytől fél ötig úgy döntött, elég az alvásból, játszani akar. Erre én bekeményítettem, lekapcsoltam az összes villanyt, és egy órát kuksoltam vele a sötétben, ringattam és szoptattam. Ő pedig kitartóan rugdosta az oldalamat.
Reggel volt egy visításos-sikoltozós fél órája, és most délelőtt még egy. Szerencsére a férjem átvette, így tudtam aludni még 2 órát, ezért a "jó reggelt" nekem, nemrég ébredtem.
Ha beengedtek a blogba, nagyon megköszönöm.
Annus, küldök e-mail címet priviben. (Remélem, sikerül, még sose küldtem privit itt.)
Tinu, Zsüci: Sajnálom, hogy nem tudtok jönni, már szívesen megismerkedtem volna veletek élőben is. (Azért ha jól értettem, Tinunál van még egy kis esély.) Én megyek, már csak azért is, mert végre valami program-lehetőség a négy falon kívül, másrészt meg Lilla babát itthon is magamra kellene kötni a fogzása miatt. Így legalább csöndben van, és én is jól érzem magam.
Majd beszámolok az előadásról.
Kilók: Hát igen, khm... érzékeny téma nálam is. Én sem szeretem, ha a férjem élsportoló húga, aki vékony, és izmos, arról panaszkodik, hogy milyen kövér...
Rajtam is van jóóóó néhány kiló plusz, de engem annyira nem zavar. Ami zavar, az az, hogy szépen fogalmazva mindenki "zargat" emiatt. Kb. egyetem óta mindig volt rajtam fogynivaló, ez van. Hozzátartozik az imázsomhoz.
Réka