Sziasztok!
Végszóra ismét itt.
Hallom, hogy jól sikerült a tali, én is megnéznék egy képet a sok babáról együtt.
Fogfájás: látom, előbb-utóbb mindenki utolér ez a mumus.
Sajnálom szegény Álmost, olyan szívszaggatóan sír. Lilla baba is pont így remegteti a kezeit közben, és hatalmas krokodillkönnyek folynak le az arcocskáján.
Cumi: Első hónapban mi nem adtunk neki, hogy tanuljon meg rendesen szopizni. Aztán eléggé kitartóan kellett visszadugdosni a szájába, miután kiköpte, végül elértük azt, hogy cumival alszik el, és napközben is meg tudom nyugtatni vele néha.
Anita: Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültetek, kitartást és hitet kívánok, sajnos a környezetemben senki sem tud állást, nem tudok segíteni.
Hordozás hete: ma is találtam magamnak programot, elmentem a központi helyszínre, a Blaha Lujza térhez van közel. Nagyon jó volt, ott is rengeteg baba meg mama volt, lehetett látni a nagyobb babákon, hogy kb. mire számíthatok a jövőben. Legfurább közösségi élményem, hogy ültünk vagy 50-en a nagyteremben, hallgattuk az előadást és egy csomóan szoptattunk.
A mosható pelenkázás volt a téma, volt vagy 5 cég ezerféle mosható pelussal. Az volt a legviccesebb, hogy az előadást egy srác tartotta, kb. ő volt az egyetlen férfi a teremben.
Mióta megszületett Lilla baba, az egyik kezemen meg tudom számolni, a férjem hányszor pelenkázta át, és más meg blogot ír, és előadást tart a mosható pelenkákról.
Kicsit elvesztem a nagy kínálatban, de eztán feltaláltam magam, ahhoz az asztalhoz mentem, ahol a legtöbben tolongtak, és vettem 1, azaz egy db. Pop-in mosható pelust.
Kíváncsi vagyok, milyen lesz, egyelőre kimostam, holnap majd ráadom Lilla babára. A férjem szerint megőrültem, túl lusta vagyok én ehhez, meg különben is a 21. században élünk.
Lehet, hogy igaza van, de ki akarom próbálni.
Lehetett próbálni hordozókat is, felpróbáltam egy Girasol kendőt, ami a lány állítása szerint használtan kerül 18.000 Ft-ba. Azon kívül, hogy szép a mintája, és kissé vékonyabb, mint az én 6000 Ft-os Nandu-m, semmi különbséget nem éreztem. A biopamut Lana kendő is teljesen ugyanolyan volt tapintásra. Ezek után nem dőlök a kardomba, hogy nincs drága kendőm.
Az oktató lány meg akart mutatni egy mei-tai kötést, de épp elkeveredett valahova a próbababa, úgyhogy kölcsön adtam Lilla babát. Teljesen jól viselte, jó kedve volt.
Na, de itthon, ahogy letettem a kezemből, üvöltött, úgyhogy szerintem ma rekordot döntöttem, mint a fanatikusok, kb. 5-6 órát volt rámkötve Lilla baba. Kérem szépen, nem kell ide fitnesz, elég egy üvöltő gyerek, aztán meglesz szépen a súlyzós edzés meg a terepfutás is.
Tinu: Holnap is megyek, találkozunk valahol?
Jó éjszakát mindenkinek!
Réka