NA itt... 2 napj anem sikerült feljönnöm.. egyszer nem engedettt be valami critical error-ra hivatkozva, másik nap pedig nem volt netünk, ami a szomszédtól jön....
MIndjárt hajnalodik, így rövid leszek, de muszáj volt visszaolasnom:)
Barbi, írtam privit, akkor mi Zsücivel megyünk "holnap".
Kitartást a feltöltögetéshez! (CSomagban azt gondoltam, egyébként hogy jobban elmegy a kinőtt ruha... igaz talán anygailag jobban jön kia az ember ha darabonként, ugye?
Annus, remélem ti is tudtok már jönni! KÉrdezted, hogy lesz -e tali jövő héten, hát, hozzánk ismételten lehet jönni, ha esik ha fúj, most már szalonképes a lakás is, no szőnyeg, járóka addigra meglesz a nappaliban... pénteken lenne jó azt hiszem.. Annus, majd megbeszékjük, de ha keveset jövök, esetleg át tudnád vennia szervezést?
Novygirl: majd felszívódik az oltás helye, nem gond szerintem. MArcinak volt egy csomó a kis karján, és 3 hónap kellett, hogy elmúljon, és figyelték, de volt olyan orvos, aki csak legyintett...
Mozza, azt nem találtam meg mi történt a lábaddal, de jobbulást Neked! Lilivel 2,5 órás intéző út, szuper! Van kitől tanulnunk:)
Szofi,
nekem is az volt a dilemmám, hogy mennyire lehet egyedül hagyni a manókat... és mennyit kell társaságba vinni... hát, azt tudom, hogy nagyon tud örülni, ha vannak körülötte, beszélnek hozzá, rámosolyognak.. még a mufurc boltost is megmosolyogtatta. és persze olyankor ő is visszanevet, sőt, kacag:) Én ha egyedül vagyok vele kevesebbet mosolyog...
HOgy mennyit játsszon egyedül? Hát, nekem reklamál max 15 perc után... valamit rosszul csinálok, hogy nincs el többet... na, majd holnap megbeszéljük...
Akinek sokáig elvan, hogy van a baba? Hanyatt? Hason? És írjátok, hogy elnézelődik... na de mit néz?
Zdori,
jobbulást! A füledre vigyázz, gyertyát nem próbáltad? És sót? Neked pláne nagy kincs a füled, óvd!:)
Netti,
nagyon szép vagy!
De én is szeretnék még nagyobb képeket, ha lehet:)
Böbe,
sajnálom, hogy nem tudtok jönni....
GYöngyi, mi gyümilevet és ásványvizet viszünk, meg gyékényt....
(...és papucsot:)
Kitty,
annyira laza tudsz lenni:) Tőled is van mit tanulnom:) A cicit nem lehet otthon hagyni:) Én ehhez képest az elején még a mérleget is cipeltem magammal, és tápszert, üveget, mikrósterilizálót, ha pár órára elmentünk anyukámékhoz, hátha épp akkor kevés lesz a tej:)
Eszter,
ügyi vagy, hogy spejzolsz:) Nekem is kellene lassan...
Olyan boldog vagyok: Marci is megfordult hasról hátra, mint kiderült nem először:)És sikerült felvenni videóra:) Mintha nekünk csinálta volna! (A férjem akkor mondta, hogy ja, amikor én voltam vele, már megfordult máskor is.. kérdem mikor? Erre ő: Tegnap azt hiszem... Ez a szerencséje:)
Hú, megyek, összeakadnak az ujjaim:)