Sziasztok!
Sajnos van akinek azt is meg kell gondolnia hogy 250-ért vagy 300-ért vesz-e bodyt a gyerekének, nem hogy az legyen a gondja milyen márkát vegyen. Én sosem foglalkoztam vele, tiszta legyen és ne rongyos. Mi kell még?
Most figyeltem csak fel rá hogy beszéltetek róla, Levinek is volt több P.O. bodyja nem is tudtam hogy ez akkora szám, vagy márka!
Mondjuk tény hogy jók, de igazából a gagyival sincs semmi bajom! Egyedül a Tesco-s műanyag patentosokat dobálom ki sorba a kukába, mert nem lehet bekapcsolni!
Szilvi nyugodtan rakj linkeket ha találsz, szívesen látjuk hátha épp rátalálunk valami okosra! Lehet pont ettől a csajtól vettem Én is már Levinek napozót és rövid nacit! Nem szégyenlem, nem is emlékszem mennyiért adta 2-300 forintért és szerintem tök arik, a shortok jók lesznek még nyáron is, és tök jó anyaga is van.
Bari muti már a körmeid, Én kíváncsi vagyok rá.
Nekem még sosem volt műkörmöm, sőt a sajátomat sem sikerült soha megnöveszteni normálisra, ha megnőtt elkezdett ide oda hajlani meg betörni egyből. De majd egyszer egy alkalomra Én is kipróbálnám.
Az Avokádó krém pont Nekem is eszembe jutott hogy kipróbálnám.
Majd írd meg milyen lett!
Eyi: Mira baba is nagyon ügyi, lassan mindenki utoléri Brigi Marciját!
Ő a mérce!
Apukádnak jobbulást!
3-kor megyek Etyekre az overálért, aztán most szólt tesóm hogy grillezzünk délután, úgyhogy oda megyünk! Megpróbálom nem tele enni magam, mert nem mozdul a mérlegem semerre bakker!
Ki kéne találni valami hatékonyabbat. Mondjuk zsírleszívás?