Bari: Túrj nekünk is valamit
Mi megoldottuk a távirányítós dolgot: Van egy sör álló távirányítónk, gondolom a nyál sem tesz kárt benne. Kivettem belőle az elemet, lemostam és most Bencéé. Meg van egy másik távirányító is, amin 6db gomb van, jó nagyok, azt is elemtelenítettem és lemostam, az is az övé. Persze azért a harmadik távirányító néha kecsegtetőbb számára, mint a sajátjai
Egyébként minden kell neki: a fényképező (imádja
), anya telefonja (na megkapja majd a régit, természetesen akku nélkül)
Szereti a Húgom hifijének a gombjait nyomogatni, a kilinccsel is elvan egy pár percig, az ajtó ablaka is igen érdekes. A tükörről ne is beszéljünk
Vikianyuja: Az éjjel ma nálunk is balhés volt, de ez most azért, mert tegnap kis adagokat evett Bence egész nap.... Az esti etetés alkalmával is mindössze csak 100 tápot nyomott be. Így persze hajnali 1-kor már kaja után visított, aztán meg 7-kor már éhes volt, így apát is boldogította egy ideig, míg megkapta a tápiját... Mostanában mást nem is akar elfogadni, csak a tápot. De legalább eszik valamennyit belőle
Észre vettem, ha nappal nem eszik rendesen, akkor éjjel kér plusz egy kajcsit... Hát ez van.
Jah és holnap megyünk vendéglőbe este, ha minden igaz. Barinőm szülinapját ünnepeljük, visszük Bencét is, kiváncsi vagyok, hogy fogja bírni
Egyébként én sem hagytam még "idegenre" a fiam. Apa szokott rá vigyázni, ha nekem dolgom van. Ja, egyszer a Húgom sétáltatta, míg én a fodrásznál ültem, persze a gyerek végig aludt