Halihó!
Na, picit felhúztam magam reggel...férjem mindig be akar menni Lilihez puszit adni, ha megy dolgozni....mégha a gyerek alszik akkor is....persze mindig felkel erre...kajaidő még nincs, visszaaltatni ilyenkor kvázi lehetetlen...én meg hálóingben pislogok és próbálom valahogy megcsinálni a reggeli rutint egy nyüsziző nyuszkóval.....
De aztán leesett, hogy annyira keveset vannak együtt hétköznap....ez így van jól....csak nagyon nem szeretem, ha felkeltik Lilit....tegnap pl. reggel 6 és este 8 között kb. 2 órát tudott aludni 3 részletben....estére extranyügi lett persze....anyósomhoz átvittem, hogy uncsizzon kicsit...én meg elrohantam szolizni 5 percre...és arra mentem vissza, hogy Lili még az ölében, járkálva, énekelve is zokog (annyira fári volt már)....szóval egyszerűen muszáj alukálnia napközben is, mert akkor sokkal kiegyensúlyozottabb....
KÉRDÉS: Mennyi egy 4-5 hónapos baba alvásigénye átlagosan?????????
Pumukli!
Hogy van Maja? Nagyon tré volt az éjszaka? Szegény nyusszancs.
Mi az a Belladonna? Én kémfilmekben hallottam...ott azzal mérgezték meg az ellenséget....
Kutyafüle!
Nagyon tutkó a merülős kép!!!!! Hogy csináltátok????? Vagy ezt az uszisok készítették?????
Netti!
Én sem tudom hogy lesz a nappali, ha Lili elindul....rengeteg növény van a földön, rengeteg polc és szekrény van elérhető magasságban...sőt sztem kimondottan 'mászókaszerű' 1-2 szekrény....jó lenne, ha hamarabb tudnám lekommunikálni Lilóval hogy nem szabad rá felmászni, még mielőtt lepottyanna róla...
Dilemma.....vagy a másik opció, hogy leszerelem ezeket a szekrényeket egy időre.....
Meg a lépcső, konyha, mosókonyha stb. stb. tök sok veszélyforrás....
Szofi....lehet hogy nem is hülyeség ez a karám!!!
Mint a Rugratsben!
Na, kvkvkvkvkvkvkvkv......