Én ma konkrétan semmire sem vagyok jó, az előbb szinte elaludtam ülve.
Zsüci: Elvileg a gyümölcs kevésbé laktató, mint az anyatej, ezért felébredhet. De a tápi meg nehezebben emészthető, ezért éppen, hogy tovább kellene bírnia. Passz. A babák nem igazán működnek logikusan.
Panndi: Megnyugtattatok, akkor én is betolom majd a babakocsit a próbafülkébe.
Most már csak azt kell kitalálni, hogyan jutok el itthonról ahhoz a próbafülkéhez... Hiába, kendővel könnyebb közlekedni, de akkor meg nincs, ahova letegyem a babát.
Netti: Mivel nálunk nagyon meleg van, én nyáron inkább mellőztem a rugikat. Egy szál bodyban, vagy kisruhában, vagy csak pelenkában volt egész nyáron. Mostanában a body-nadrág kombi a nyerő, ha meg kimegyünk, még mindig a nyári ruhácska. Sajnálom is őket, mindjárt hideg lesz, és soha többet nem fogom tudni ráadni őket.
Fülbevaló: Most beszéltem meg a védőnővel, jövő héten 3000 Ft-ért belövi neki a fülbevalót. Azért ilyen későn szúratom ki, mert nekem komoly dilemmát okozott, hogy én döntsek el neki egy ilyen életre szóló dolgot. Nekem úgy lett fülbevalóm, hogy én kértem, óvodás voltam. Eddig úgy voltam vele, hogy nem lesz, és kész, de aztán pár kislányos anyuka mondta, hogy később meg fogom bánni, és a gyerek is azt fogja mondani, hogy miért nem intéztem el, amíg pici volt. Szóval ezeket figyelembe véve, úgy döntöttünk, hogy lesz neki, és kész.
A probléma már csak az, hogy milyen fülbevalót tegyünk be. Anyósomék már a kórházba hoztak egy pici fülbevalót ajándékba, olyan gombostű-típust. Nekem tetszik, de az nem babafülbevaló, szerintem szúrná és sértené hátul a kapocs. A leendő keresztanyja is fülbevalót szeretne venni. Nekem van egy pici karika fülbevalóm, szerintem azt választom, csak akkor be kell adagolni a családnak, hogy miért nem az övéké lett betéve. Á, bonyolult.
Különben is, miért nem kérdezték meg, hogy milyent szeretnék?
Tinu: Gondoltam, hogy nem a bűntudat-keltés volt a cél, de akkor is egy figyelmen kívül nem hagyható melléktermék.
Persze én sem hagyom sírni Lillát, ugrok minden nyekkenésére (a férjem szerint túlságosan is), de így is vannak olyan esetek, amikor sír (pl. éppen fürdök, vagy más miatt nem tudok odamenni hozzá, vagy az autóban vagyunk, és nem tudom kivenni, mert nem lehet éppen megállni, vagy túlpörgött, és a fáradtságtól sír, ilyenkor ha hagyom egy kicsit, hamarabb elalszik, mint ha felvenném). Nekem ilyenkor is bűntudatom van, pedig nem kellene, hogy legyen, hiszen sokan egy-két testvér mellett látják el a kicsit, és akkor tényleg képtelenség ugrani.
Gyöngyi: Köszi a biztatást, még semmi haladás fog-ügyben. A védőnő azt mondta, kb. 2 éves koráig tart majd a fogzás.
Nekünk nincs zipzáros rugink, nem is láttam olyant még sehol. Ja, de, az újraélesztő tanfolyamon a próbababán olyan volt.
Niki: Nekünk is pont ilyen a kiságyunk, csak mi a hátsó rácsra szereltük a forgókát.
Tényleg ügyes Lilkó!
Na, megyek, megint sír....
Réka