Szofi, ha tudnád én mennyi mindent teszveszeltem ma
Egyik sem nagy összegű, de ha összeadom... De hát a gyereknek kellenek 74-es meg 80-as rucik. Mi nem örököltünk rucikat senkitől eddig sem, nekünk kell beszerezni a teljes kollekciót. És hát egyedül a Tesco-s cuccokkal vagyok úgy, hogy megfizethetők (ár-érték arány), a többi..ááá...szót sem érdemel.
Trixi, azt hiszem nem válaszolt senki, úgyhogy írom: csütörtökön lesz a tali 10-től. Sajnálom a nyügis napot, de ahogy Niki is írta: egyik nap nyügi, a másik nap nyugi. Szóval kitartás...
Annus, gyógyuljatok gyorsan, sokat, hogy tudjatok jönni!!!!
Tinu, téged is úgy szeretnélek már megismerni. Valahogy okoskodjátok ki ezt az idejutást.
Pumuklii, klassz a hajad és tényleg szemtelenül vékony vagy! Melyik albi jött be inkább? Milyen?
Kutyafüle, napozós Stella
Arany pofám...
Ildi, gratula a mellszívóhoz
Édua akrobatikus rock&rollra fog járni?
Esztó! Mit mondott a doki?
Zsüci, ne történt semmi tragédia. Elkezditek a "felnőtt" életet. Csak gondolom vigyázni kell, nehogy megint megfájduljon Kamilla pocija.
És végül, de nem utolsó sorban. Na véééégre, helló Nóri, már azt hittük sose végzel a mosással
Jók a képek, tényleg milyen idilli kis mesevilágot fedeztetek fel. Hogy viselte Vili a hazai meleget? Szépek a keresztelős fotók is (bár én már megkuksiztam őket wiwen
)