Na, van egy kis szünetem, visszaolvastam.
Lilla baba ismét csak kézben nem sírt, így hát vettem egy mély levegőt, és a hátamra kötöttem. Biztos nem sikerült úgy, ahogy a nagykönyvben meg van írva, de stabil volt, és Babóka is hallgatott. Tettem-vettem, rendet raktam, kivettem a fagyasztóból a kaját, aztán gondoltam, porszívózni is megpróbálok, legfeljebb nem megy.
Végeztem az előszobával és az egyik szobával, hát Babóka szokatlanul nagy csendben van. Megyek oda a tükörhöz, hogy jól van-e, s hát úgy alszik, mint a bunda!
Betettem a kiságyba, még most is alszik, így tudok egyet szusszanni.
Nóri:
Én fázós vagyok, és a delet szeretem, de ha ilyen szép képeket teszel be, még a végén megjön a kedvem az északhoz.
Öltözködés:
Akkor én most bevallom őszintén, hogy én vagyok az a nő, aki bő pólóban és melegítőnaciban van itthon, vagy néha csak egy ujjatlan pólóban (most is 27 fok van bent).
A párom sem szokott túlöltözni itthon, mind a ketten kényelmesek vagyunk. Egyszerűbb a pólóból naponta x-szer elővarázsolni a cicit, mint a bonyolultabb darabokból, úgyis házimunkát végzek, amihez nem kell öltözni, és a gyerek napjában többször összenyálaz-lebukik.
Lehet, ez igénytelennek tűnik, de nekem így jó.
Torta-sütés:
Én sütnék, ha lenne, kinek. A párom nem eszi meg az édeset, nekem meg árt.
Na, majd egyszer Babókának.
Tesz-vesz:
Lenne egy idióta kérdésem: én eddig csak rendeltem a tesz-veszen, eladni még nem próbáltam, és nem szoktam postára járni sem. Szóval a kérdés: honnan szerzitek a csomagolást?
Ha rendelek valamit, mindig szépen be van csomagolva ilyen-olyan dobozkába, vagy olyan apró hólyagos nagy borítékba (a hivatalos nevét sem tudom), de én még sehol sem láttam, hogy ilyent kapni lehetne. A postán szerzitek be a csomagolóanyagot?
Ha tudnék csomagolni, nekem is lenne, amit megpróbálnék eladni...
Annus:
Nem túl biztató, amit a fogakról írtál.
Lehet, itt az ideje kínomban bevetni a homeopátiát.
Na, megyek, befejezem a porszívózást, amíg Babóka hagyja.
Réka