Halihó!
Hűűűű, jó sokat termeltetek hétvégén.
Mi eg. hétvégén 3asban voltunk...férjem nem dolgozott (na jó, max. 1 órát itthonról)!
Nagyon tuti volt. Én szombaton leléptem ebédelni a barátnéimmal, voltunk nagyiknál. Lili nagyon élveztem...olyan jó kislány volt, röhögött végig, nézegette a fákat, dumált, imádom!
Fotók hatalmasak! Riki, Álmi a babuszin....egyre inkább megjön a kedvem nekem is...főleg, hogy Lili itthon imád pancsolni.
Larának olyan nagylányos már az arca!
Kamilla -nemigazaztamindenit- ÜL!!!!Ügyi bébi!
Barbi! Nagyon szép a kiscsaládod, te meg gyönyörű vagy a piros ruciban!
Netti!
P&B: Arénában?????
Akkor valamelyik nap meg kellene néznem...jaja, nem tudsz jó online shoppokat UKből...úgy nem lenne olyan húzós a postaköltség. Macy's-nek, vagy Zarának, H&M-nek van online shopja is, nemde????
Férjemnek elpanaszoltam, hogy sajna a vágyott nacim csak a fejemban és a runawayen létezik....Magyarországon még nem láttam sehol hasonlót sem....így szélesebb körben kell vadásznom.
Majd linkelek képet, hogy miket néztem (US Instyle...).
Szóval lesz egy paypall brief-em, így safety lesz a shopping! (Na, ez aztán übermagyaros volt...álljunk meg egy szóra...
) Neked is ajánlom...ma leinfózom, hogy hogy kell rá befizetni....
Bizti elfelejtettem sok dolgot...de ma úgyis jövök még...na hátha addig meglesznek.
Ja, és becsípődött a hátamban egy izom!
Most naturlandos cuccal masszírozzuk. Valakinek valami HATÁSOS csodaszere nincs rá??????????????????????????
Ez csak olyan pillanatnyi megoldás.....
Böbi!
Sztem te New York cheese cake-re gondoltál...nem a túróslepényre....
Kell a recept?????
Férjem-USben nevelkedett- miatt vagy egy tucatnyi amerikai sütit tudok....illetve nálunk kvázi csak ezek mennek....amerikai palacsinta, promcake, sütőtöktotra, brownie, carrotcake stb.stb.
Ja, és a világ legfinibb tortája: PAVLOVA TORTA by Nigella!!!!