Sziasztok, ismét itt egy gyors bekukkantásra.
Ma délután kint voltunk apósoméknál a telken, és Lilla babára ismét rájött a fogzás. Csak sírt és sírt, alig tudtam megnyugtatni.
Az ínyében alul látszik két fehér vonalka, remélem, nincs messze már az áttörés. Ma először, amikor ott kentem be neki Dentinox-szal, hangosabban sírt. Most már nyomásra is érzékeny, csak vége lesz már egyszer. De ha minden fognál ez lesz, megőszülünk.
Emese:
Ha már megunta Lilla a játszószőnyeget, és dolgom van a konyhában, én a hordozójában szoktam kivinni hozzám. Néha kibírja még egy kicsit, de végül úgyis fel kell vennem. Nekem az egy óra is eléggé utópisztikusan hangzik.
Igaz, nálunk is vannak jobb napok, de mostanában a rosszabbak vannak túlsúlyban. Remélem, ha kint lesz a foga, ez is megváltozik.
Kutyafüle:
Gyógyulást kívánok Stellának!
Eszter
Álmos is nagyon élvezi a vizet, látszik rajta. Nem semmi, ahogy nagyot ásít a hideg víz után.
Gyöngyi
Mi nem először voltunk babaúszáson, ez már a harmadik alkalom. Először csak úszkálás volt, másodszor a medence széléről kellett beletenni a vízbe, és most harmadszor merültünk.
Igen, először valóban köhögött picit, de aztán már belejött. Én úgy látom rajta, hogy élvezi a babaúszást.
Edua
Nagyon szép kék szeme van Larának, és mennyi haja! Kis tündérke.
Anikó
Az usziba úszópelus kell, úszósapka, és valami fényképes igazolvány (le kell adni a szekrénykulcsért).
Gyertek, jó dolog!
Hean
Nekünk sem volt még szájpenészünk, annyit tudok róla, hogy ha nem tudod ledörzsölni a fehér lepedéket a szájából, akkor az valószínűleg szájpenész.
Jó éjszakát mindenkinek!
Réka