Sziasztok, jó reggelt!
Tegnap sajnos este már nem tudtam jönni. Nyűgös napok járnak mifelénk.
Tegnap megvolt ma a keresztfiam szülinapja és a víz alá merítés a babauszin. Lilla baba egész jól viselte, érdekes módon engedte, hogy kézről kézre adják, még egy 10 év körüli kislány ölében is ült, és egy szava sem volt. Úgy látszik, csak a rokonságot nem szereti.
Azt hittük, hogy sírni fog az uszodában, mert a szülinap miatt késtünk, és elaludt az autóban. Szegénykém, ahogy felébredt az álmából, ment is egyből a medencébe. Legnagyobb meglepetésünkre nagyon élvezte, csapkodott kezével-lábával, pancsolt. Az első víz alá merítésnél köhögött kicsit, de aztán nagyon belejött. Itt egy videó róla:
http://picasaweb.google.hu/ivarga/Varga ... 6279164834
Sajnos jön a foga, és tegnap 3X volt olyan, hogy csak azután nyugodott meg, hogy bekentem az ínyét Dentinox-szal. Addig nagyon sírt, a karjaimban sem nyugodott meg.
Este is alig tudott elaludni, sírt nagyon.
Tinu:
Köszi a biztatást a nyilvános szoptatással kapcsolatban, első gyerek, eléggé bizonytalan vagyok ebben is.
Csernus nekem sem volt szimpatikus, nem tudnám elképzelni, hogy kiteregessem a legféltettebb titkaimat, a legszemélyesebb gyengéimet egy olyan embernek, aki pökhendi, és jól leordítja a fejemet.
Emese:
Lilla baba még soha nem játszott el egyedül 20 percnél tovább. De az is csodaszámba megy, többnyire 5 perc szokott lenni.
A Bogi másfél órája nekem csodaszámba megy.
Mei tai:
Annyit dicsértétek, most már kíváncsi lettem rá. Remélem, hogy a hordozás hetén ezt is meg lehet nézni.
Tinu:
Tudom, nem a legjobb módszer a hajtépés ellen, de én levágattam a hajam 2 centisre.
Legalább a hajhullás-problémát is megoldottam.
Lilla baba nem rágja a nyelvét, viszont minden mást igen.
Annus:
Neked könnyebb éjszakákat kívánok!
Hiszti:
Most jól megijesztgettetek azzal kapcsolatban, hogy mi várható a továbbiakban
Anita!
Szerintem sem szerencsés a családot szétszakítani.
A keresztfiaméknál, ahogy megszületett a kicsi, az apa elveszítette az állását, és mivel nem volt állás a környéken, vidéken, ezért egyedül feljött Pestre. A családot fél év után tudta elhozni, azóta rendeződtek a körülményeik. Nagyon nehéz időszak volt számukra, de együtt túl lettek rajta.
Drukkolok nektek, hogy jó megoldást találjatok, és együtt érzek veled.
Zsüci:
Kamilla nagyon ügyesen ül, erős baba.
Kutyafüle:
Én is utálok főzni, én enni szeretek!
Max fél óra alatt elkészülő dolgokat szoktam főzni mostanában, a rántott húst meg társait meghagyom anyósomnak, úgyis jobban készíti el, mint én.
A kecse is megmarad, a fiacskája is jól lakik.
Tegnap este tojásrántotta volt a nagy menü, ma apósomékhoz megyünk ebédre.
Ja, a másik megoldás: mi Lilla baba 3 hónapos koráig rendeltük a kaját ételfutártól. Tudom, hogy nem házi koszt, de olyan kényelmes...
Most látom, kicsit lemaradtam a reagálással. Szóval lehet, hogy az általad főzött marhapörkölt drágább, mint a kifőzdés, de garantáltan több hús van benne, és nem mócsingos... És a következő kaja lehet mondjuk mákos tészta
, ami nem drága, és akkor ha egy hetet veszel alapul, lehet, hogy olcsóbb lesz, mint a rendelős kaja. Nem kell mindig pörköltet enni, a rendelős kajákban pedig csak egy szelet hús van, annyiért sokszor meg fél, 3/4 kilót adnak. Szóval szerintem hajrá, főzőcske!
Barbapapa:
Léna zabálnivalóan mosolyog!
És nagyon szép a farmerruhája.
Niki:
Nem lehetne esetleg egy levélkét bedobni a postaládájukba, hogy kissé hangosak? Hátha elszégyellnék magukat...
Zsüci:
A helyedben én is ideges lennék, ha a férjem eljárna "szórakozni". Azt sem szeretem, ha későig dolgozik, pedig azt muszáj.
Na, próbálok haladni egy kicsit: mindjárt megyünk apósomhoz a telekre, majd még este megpróbálok jönni.
Réka