Nos!
Elmentünk a Lurdyba,megvettük apa ajándékát is!Aztán bementem a Reálba ami ott van.Iza végig sikongatott,tőlünk visszhangzott minden!
De jót röhögtek rajta
Volt akciósan jana bébi víz,de csak 1 üveggel vettem..azt se tom h mennyire volt akciós.139 Ft volt,hogy ez olcsó vagy sem,passz!
Aztán szintén akciós volt a kecskeéti babakaja.Vettem 8 üveggel,ami 5 hóstól van.Egyszer csak jó lesz.Ez 229 Ft volt.És ajándék is járt hozzá.Egy kis póló
Fehér és bele van hímezve egy elefánt vagy mi
Nem egy nagy dolog.Mostanában mindenhol hozám vágnak vmit,tök jó!
Aztán elindultunk haza,Iza továbbra is sikított.Néha megálltam mondtam neki h halkabban..erre meg röhögött...de az utolsó 5 percben meg ordított....nem tudtam megnyugtatni,így loholtam haza...azt hittem éhes,pedig lett volna még 1 óra.Aztán itthon kiderült h csak játszani akart volna
Egyem is meg,hát ha leállunk játszani sose érünk haza!
Azóta már evett is és letettem a kiságyba,behúztam a függyönt és közben elaludt
Ilyen rekord elalvást még nem láttam
Barbi!
Ngyon szupi a te mei taiod is!Én is szeretnék,de minek...inkább csak tetszik nagyon!
Kengurut is csak ritkán használom!
Panndi!
Zsófi nagyon édes!!!A babát csak fogja?Vagy kenguruban van rajta?
Csilla!
Jó szórakozást mára!
Vanni!
Micsoda szépülésen mész át!Apát nyűgözd le!
Emese!
Lehet holnap reggel elsétálok arra és megnézem mi hogy van!Nekünk ugye tényleg közel van,5 percnél nem több!És ugye vasárnap ,ami tök jó apának!!!
Netti,Mozza,Anita?
Huncutka?
Inci!
Nekem is ez a meglátásom a sütiről
Megyek és eszek a tortából
Réka!
Szerencse h hamar visszaaludt a gyerkőc!Nekem az volt a baj h nem aludt vissza szegény...szóval 1,5-2 órákat leskelődött éjszaka meg szipogott meg hasonlók....De remélem ma ismét átalussza az éjszakát!!!
Csaninak boldogságos 4.hónapot!
Iza kijön vhogy atornáztató alól!Forgolódik alatta meg vhogy elrugdossa...
Tegnap este meg a youtubon nézegettem patchworkről videókat,szeretnék csinálni egy táskát...meg előtte vmi mást amin gyakorolok
Lehet elmegyek egy továbbképzésre tesómhoz!