Sziasztok, jó reggelt!
Csak sikerült bekukkantani ezúttal délelőtt is.
Az éjszakánk pihentető volt ezúttal, Lilla baba este 8-tól reggel 8-ig aludt, igaz, közben 4X felkelt, de 10 perc szopival mindig vissza is aludt. Ez most jól sikerült, nem volt éjszakai ébrenlét és ordítás, egész jót aludtam.
Anita!
Én drukkolok neked, hogy jöjjön össze a párodnak valamelyik munka. Persze az lenne az igazi, ha együtt maradhatnátok.
Vanni!
Én sajnos eléggé sokat eszem, de nem csak a szoptatás miatt, mindig jó volt az étvágyam, ami meg is látszik rajtam.
Amikor Lilla baba születése után hazajöttem a kórházból, néhány napig nem tudtam enni. Valami hormonális dolog lehetett, de egész nap elvoltam egy joghurttal. Persze csodálkoztam, hogy miért nem indul be jobban a tejem. Aztán elmúlt, visszajött az étvágyam, tejem is lett szerencsére.
Popsitörlő:
Én nem ragaszkodom egy márkához, ahol éppen vásárolok, és akció van, olyant veszek. Sokfélét ajándékba is kaptunk, olyan eget rengető nagy különbséget én nem látok köztük. Az tud idegesíteni, ha egyszerre több törlő jön ki a csomagból, és a gyerek ott áll mondjuk kakis popsival. Ilyenkor fél kézzel fogom a gyerek lábát, fél kézzel meg a törlőket próbálom szétválasztani.
Amúgy a Lidl-es Cien jött be legjobban, aranyos minták vannak bele nyomva, az illata is jó, és elég nagy darab. Kb. olyan, mint a Pampers, csak egy kicsit nagyobb.
Vanni:
Nem tudom, honnan vettem a zombiklubot, de vagyunk már néhányan benne, azt hiszem.
Tegnap sétálás közben a szomszéd lány (szintén májusi babája van) nagy ártatlan szemekkel rám nézett és azt mondta:
"-Ugye, mennyivel könnyebb most, mint az elején?"
Persze neki átalvós babája van....
Tinu:
Lehet, hogy én is rendelek egy olyan tornáztatót, annyira édesen játszik Csongi vele. Látom, ő is mindent a szájába töm.
Rendben, akkor menjünk együtt az előadásra.
Lilla baba elcsendesedett, hátha tudnánk egyet reggelizni.
Sziasztok: Réka