Sziasztok!
Bocsi, hogy nem tudok annyit jönni, sajnos ismét fogzási időszak van, nehéz éjszaka után nehéz nappal.
Az éjszakánk eseménydús volt, pár ébredés után fél 5-kor Babóka úgy döntött, kialudta magát.
Kb. másfél órán át nyomta a sírásokkal tarkított műsort, jól össze is különböztünk a férjemmel azon, hogy hagyjuk-e sírni vagy ne. Aztán miután megölelgettem és elringattam, nagy nehezen elaludt 6 óra után.
Ma egész nap sírós és nyűgös volt, alig lehetett letenni. Most nagy sírás után bekentem az ínyét géllel, teljesen megnyugodott tőle, kis idő után el is aludt, így van egy kis időm.
Zdori:
Szombatonként megyünk babaúszásra délután 5-től 6-ig. Holnap is ott leszünk, ha gondolod, találkozhatunk. Könnyű megismerni minket, mert mi vagyunk a legkisebb babával.
A bálnaság miatt ne aggódjatok, nem láttatok még engem. Ez a másik ismertetőjegyem.
De számomra az úszás és különösen a babaúszás nem a kilókról szól, hanem végre jól érzem magam.
Panndi:
Megértelek, én most nagyon tudnék örülni egy átalvós babának... én sem ébresztgetném enni a helyedben.
Ági:
Sepsiszentgyörgyi vagyok, 2001 óta élek Pesten.
Most olvasom, hogy másnak is mozgalmas éjszakája volt. Úgy látom, vagyunk már egy páran a zombi-klubban.
Zsüci:
Igen, ezekkel az érzésekkel küszködöm én is már egy ideje. Az a különbség a mi esetünkben, hogy az én gyerekorvosom ugyanilyen szélsőségesen tápszer-párti. Hacsak valami csoda nem történik, mi sem fogjuk megduplázni a súlyt 6 hónaposan.
Nekem van 2 doboz érintetlen tápszer a szekrényben, még 2 hetes korában írták fel neki. Nem tudom, most elfogadná-e, 3 hetes kora óta nem kapott tápszert. Szeretném valahogy kihúzni a hozzátáplálás megkezdéséig, valahogy gyümölcsöt szívesebben adnék neki, mint tápszert.
Köszönöm a biztatást!
Sütés:
Én eléggé édesszájú vagyok, a férjem egyáltalán nem. Nem tudok hozzászólni a témához, nem is tudnék sütni most, örülök ha az ebéd vagy vacsorafőzés belefér a napomba. Pirulva vallom be, hogy Lilla baba 3 hónapos koráig ebédfutártól rendeltük a kaját.
Vki17:
Mi a Szérűskert utcai tanuszodába járunk babafitneszre:
http://www.uszosuli.hu/index_files/Page360.htm
1 alkalom 2800 Ft, 4 alkalmas bérlet 9000 Ft. Szombatonként van du. 5 és 6 között.
Szkitty:
Köszi, hogy beírtad a lányod súlygyarapodását, ez eléggé biztató.
Tinu:
Csongi nagyon édesen játszik a tornáztatóval. Én is gondolkoztam egy ilyen tornáztató megvételén, mert annyira nem drága, csak azt nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e, ha már van játszószőnyege. A játszószőnyeget Lilla baba imádja, gyakran püföli a lelógó játékokat. Úgy látom, a tornáztatónak is hasonló a funkciója. Az a helyzet, hogy tetszik.
Hordozás hete:
Az éjszakai alvásos előadás engem is érdekel, szívesen társulnék hozzád.
Hasonló problémák...
Remélem, lehet szoptatni a helyszínen, mert ha nem, nagy pácban leszek.
Annnus!
Jobbulást kívánok Izusnak! Szépek az ünneplős képek.
Hean!
Neked is köszönöm az Alíz adatait, jó olvasni, hogy más babája sem a nagykönyv szerint nő.
Niki!
Nagyon jók a babauszis képek, igazi bababarát helynek tűnik. Lilien nagyon édes a kis nyaklánccal.
Ez hiányzik egy kicsit, nálunk nincs ilyen központi foglalkozás, hogy az oktató mutat valamit, és mindenki utánozza, hanem egyenként odajön mindenkihez, mutat egy-két gyakorlatot, és azt önállóan végzi mindenki az óra végéig.
Netti!
Gratulálok, sok boldogságot kívánok!
Lilla baba este 8-kor elaludt, és még mindig alszik. Ebből úgy tűnik, ismét lesz egy hajnali ébrenlét...
Megyek is aludni. Sajnos holnap is csak este tudok jönni, mert a keresztfiamnak szülinapja lesz, és utána megyünk a babauszira.
Jó éjszakát mindenkinek!
Réka