Gyöngyi, Tinu, korántsem reagáltam pedig mindenre...
Még elalvás előtt pl. ezsembe jutott, hogy Esztó, nagyon tuti a hajad! Meg, hogy bocsi, Böbi, de nem jutottam már a blogba olvasgatni, meg reagálni, de majd igyekszem. Mindenesetre sztem is nyugodtan lehet utazni a babóval.
Örülök, hogy meggyőztek a többiek!
Gyöngyi, nagyon sajnálom a pulcsit, de én tuti visszavetetném... (Ha ilyesmiről van szó, akkor türelmesen, de nem hagyom, hogy ne nekem legyen igazam...
) Mikor vetted? És mikor van a szülinap?
Trixi, Annus, Böbi, de kár, hogy nehéz volt az éjszakátok!
Remélem, azért napközben vhogyan sikerül felülkerekedni a zombi-léten!
Mozza, nektek meg kitartás! Nem tudom, nálunk hogy lesz, de ha nagyon fogja zavarni a gyerekeket, akkor beszélek majd a tulajjal, hogy próbáljanak meg kicsit tekintettel lenni nem rám, hanem rájuk. Tök normáliaskanak tűnnek egyébként, meglátjuk. Neked drukkolok, hogy sikerüljön jutni vmire Kitty segítségével!
Jó úszást Lilinek, Niki!
Ti is csatlakoztok a zajbanélőkhöz? Üdv!
Kutyafüle, mostmár csillog-villog minden, élvezd egy kicsit munkád gyümölcsét, nézegesd, milyen tiszta minden, hamar úgyis újrakezdheted. Csak sztem kell lenni 1 kis szünetnek, amikor (még akkor is, ha maradtak kozmák) úgy döntök, hogy most kész, ennek örülök, aztán kezdem elölről. De ha sosincs kész-érzésem, én megveszek.
Lehet, csak én működök így.
Jaj, Csongi nagyon nagy! Mennyibe kerül ez az egyencucc??? Asszem nem fogunk venni, de olyan nagyon jó...
Pumuklii, és fini a sajttorta??? Én még csak borzalmasat ettem...
Csilla, ez nem az erőm, hanem a lehetőség, hogy van időm mással foglalkozni, mint a 4-6 (mikor mennyi) ellátandó emberkével...
Gyöngyi, ha megyünk csütörtökön, akkor én megvenném a maradék popsitörlőket!!!
Ági, jól értettem, hogy minden recept ment a blogba??? KÖSZI!!! Jók a receptek, csak legyen az embernek ideje sütögetni-főzicskélni...
Zili, jaj, olyan buta dolog egy védőnőnek ilyesmit mondania... Pedig ő aztán már biztosan találkozott hasonlóval... Itt a fórumon is több baba van, akik hamar mocorogtak, enyim is, Samu is régebben, de pl. ő még nem beszél annyira, mint mondjuk Zsófi. SZóval mindenki másban halad gyorsabban, meg minden kisembernek megvan a maga ritmusa.
Böbi, Iringónak gratulálunk!
Emese, úgy van, menjetek is el, amikor akartok!
Azért remélem, azóta már megérkezett, vagy legalább telefonált a védőnőtök!
Inci! Nagyon izgi, hogy családi receptet is írtál! KÖSZI! Majd kipróbáljuk. Bába és cukrász? Wow, nem mindennapi...
Akkor jól kifogtátok, Adraci! Tök jó, hogy most lett elég cucca AndrisMarcinak!
Na, megyek most. Majd még jövök talán.