Pumuklii, a sajttortába legalább nem kell a vaníliáscukor
Emese, nagyon szívesen, tök jót sétáltunk. Én is elmentettem a tiedet, ha esetleg telefonbetyárkodnál, tudjam, te vagy az
Nagyon rendesek voltak, mert végül vettem egy kartonnal (12 db) és félretették, majd a Zuram este elmegy érte kocsival. Ja, 4-5 db-ot szívesen továbbpasszolok 300 HUF-ért, aki jön talira csütörtökön. Vagy ha még lesz addig akció, szívesen elnavigálok bárkit a gyogyitárba. Steve mit fikszíroz ennyire?
Remélem Esztó, Izus, Amina és az összes betegünk jobban van mára.
Mozza
Kutyafüle, kitartást a mai naphoz. Nem irigyellek. Még mindig sajnálom a barátotokkal történteket.
Dóri, jobbulást nektek is. Nem vagy semmi...reagálás csúcsot döntöttél
Iringónak is megy egy nagy HEÖ átfordulása alkalmából.
Böbi, jó kis kaland lesz, megérdemelsz egy kis kikapcsolódást.
Kitty, de jó amit leírtál, szerintem tedd talonban, majd amikor mászunk-nem mászunk időszak lesz, jól fog még jönni a példabeszéd
Én ma bőgéssel nyitottam a napot. Férjem szülinapjára vettem egy méregdrága pulóvert (gyönyörű szürke, kárókockás, GANT). Nem volt olcsó... Kimostam kézmeleg, 30 fokos vízben, extrahiperszuperüberóvatos programmal (gyapjú és társai). Összement... Nem mondom meg hány ropit sikerült lezsugorítani. Nem való nekem a flanc...csak tönkreteszem. Na mindegy, már nem bosszankodom rajta, csak olyan szép volt...Egy újabb tapasztalattal több...
DE! GYÖNYÖRŰ IDŐ VAN!!!!!! Netti, jó nap ez a férjhezmenésre! Sok-sok boldogságot az asszonyélethez