Ildi!
El ne menj már!!!!!!! Ne izgulj, én is érzem, hogy ha nagy ritkán írok, akkor szinte senki nem reagál rá, de hát ez van, sokan vagyunk, nem lehet mindig mindenre reagálni......
Sorban állás a dokinál durva lehetett, de a lényeg, hogy minden rendben!
Én mondjuk inkább élőszóban szeretek beszélgetni, a talikon kiélem magam
Esztó!
Jó lett a hajad, tetszik a színe
Jó így egyenesen, de nekem hullámosan is tetszik
Netti!
Édes Boró a kis kajás pofijával
Ma este nálunk is volt egy sor üvöltés, Léna nem akart szopizni, csak sírt kézben, ringatva, sétálva, mindenhogy.....Ha a cicit meglátta, akkor sírt csak igazán......1-2 hetes korában volt ilyen utoljára
Kutyafüle!
Én szeretem a répát, de a répafőzeléket meg nem enném......megértelek.....
Mozza!
Szép helyen lakhattok, ha ennyi ott egy telek
Mi telkünk a Testvérhegyen is ilyen részen van, ráadásul csak egy szomszéd van, ideális lenne építkezésre.....
Csak az öcsémmel közös néven van és nem tudnánk kifizetni őt, mivel olyan drágák a telkek....a lakásunk ára tuti rámenne és nem maradna házépítésre pénz.
Így hétvégi telek kis nyaralóval, a nagyim van kint hétközben, ápolja a kertet, veteményez, van rengeteg gyümifa, szőlő, zöldség.
Mi meg megyünk minden hétvégén...nekem ennyi elég is a kertből, van vele munka rendesen....pedig van segítség is, jön egy pasi heti 2-3x permetezni, kapálni, füvet nyírni, stb.
Annus!
Mi dokink szerint mindig azt kell etetni a gyerkőccel, ami van hazai idénygyümi. Szóval most alma, barack, sütőtök, répa. Banánnal várjál sztem.
Réka!
Jók a babauszis képek
Szofi!
Képzeld, Léna már első órán merült, de nem volt semmi sírás, olyan ügyi volt
Csaninak is gratula!
Influ ellen én nem oltatok, homeo-ban hiszek
Noel-nél a fogzás miatti éjszakai kelések megszűntek a chamomilla szedése után 3 nappal.....Leon nem kelt, nála nem használtuk, meglátjuk Léna hogy viseli majd a fogzást.
Lénus meg kicsit taknyi lett, ma már 2x is szívni kellett az orrát
Remélem ennyivel megússzuk és az esti műsor is csak emiatt volt...